Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 06:31:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140341 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #150 -:
март 28, 2007, 11:21:48 »
Цитат на: mishel в март 28, 2007, 10:08:09
Мисля че ако отидеш в хубав ресторант, в който има човек, който да отговаря за организиране на събития, ("координатор конферентни мероприятия" е в моя случай), той може да ти свърши голяма част от работат на сватбен агент и в много случаи по-компетентно дори.
На сватбеният агент работата му не се ограничава само в ресторанта.Добрият сватбен агент върши много други неща около организацията-ди джей,фотограф,видео,украса,часове,график на събитието,организация на гостите - всичко.И най-важното сеща се за всичко,за което ти не си се сетил.При нас поне беше така!Благодаря на моята агентка!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #151 -:
април 10, 2007, 11:41:01 »
Малък update за сватбените агенции. Аз съм от София, но майка ми работи в Дупница и е била наскоро на сватба там. Останала е очарована от организацията , а и декорацията. Та вчера се срещнах с агентката в нейния офис. Показа ми албуми с много сватби , които е оранизирала. Агенцията е все още нова и няма web site , но тя с еоказа доста отзивчива. като цена, не ни каза точно, защото трябва първо да уточним декорацията , а и тя да види ресторантът. Но показа снимки на най-пищната сватба, като каза , че е струвала 1500 лева, но според мен 1/3 от цената бяха само балоните, а аз не искам. Майка каза , че не си заслужава да дадем 1500 лв за декорация и предпочитала , на мен да ми ги тези пари за сватбено пътешествие. Агенцията се казва "Менди". Ако ви интересува телефон пишете на личния. Антония е гъвкава и приема проекти и от София. Все пак Дупница е само на 65 км .
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #152 -:
април 10, 2007, 17:18:54 »
Ехеее,Miri...та не сме се засякли някъде из града...аз съм от Дупница
Ходих в Менди за пръв път миналата седмица и,честно казано останах очарована от асортимента предложения,които се предлагат там,не очаквах такова разнообразие
Само да спомена,че имат сайт
http://mendi.dupnitsa.net/
Въпреки,че посещението ми беше кратко,тъй като не разполагах с време,все пак придобих представа за нещата,които прави момичето-балони,цветя,арки,всякакви аксесоарчета,правят и украса с платна,към което съм се насочила и аз, и т.н.Цени и на мен не можа да каже,просто първо трябва да се нахвърлят поне общо нещата,които ще се правят и тогава да се скложи чертата...нормално е.Нямам идея за цените,чувала съм,че са приемливи.Аз лично попитах първо за калъфите за столове,но са скъпи-5лв/брой,при положение,че намерих на половин цена
Тепърва ще ходя пак до агенцията и ще придобия по-ясна представа,тогава мога да дам повече инфо,ако някой има нужда.Още не сме решили да я ангажираме твърдо.А на сайта има доста снимки от
нашата
църква и от
нашият
ресторант
Miri
,ако имаш нужда от нещо,свиркай,ще се радвам да помогна!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #153 -:
април 12, 2007, 12:27:38 »
Rossistela , наистина невероятно съвпадение:) Благодаря за сайта. За калъф наистина е малко множко, тъй като моите гости са 100. А вие в Дупница или София ще правите сватбат?
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #154 -:
април 14, 2007, 00:16:14 »
здравейте на вси4ки
може ли да ми кажете за някоя Сватбена агенция в Благоевград
благодаря ви предварително
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #155 -:
април 16, 2007, 11:35:50 »
kami,агенция Диаманти(сватбен салон Принцес)!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #156 -:
май 03, 2007, 16:32:53 »
момичета,аз да ви се похваля,че ходих днес до сватбената агенция и утре ще ви пусна снимки на това,което сме си избрали!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #157 -:
май 03, 2007, 16:35:27 »
:bravo:katia
ще чакаме снимчици
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
май 06, 2007, 13:25:14 »
съжалявам,че не можах да пиша и да пускам снимчици,защото тия дни ми се събра доста!
:)родителите ми се прибраха от чужбина и за това.в тази агенция предлагат някой интересни ритуали,за коитоо не знаех дори!от нашия фолклор са.има опция да си поръчаме танциори на народни танци и при това доста евтино-30лв.на час за 2 танциори!но още не знаеме точно какво да избереме!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #159 -:
май 07, 2007, 18:27:48 »
Здравейте! Още съм нова във форума и още не съм много ориентирана и бих искала да помоля хората, които са по-отдавна тук за помощ. Аз отскоро започнах с организацията на сватбата си и освен това не съм в България (черпя инфо само от интернет) и не съм много запозната с темата сватбени агенции. Бих искала да попитам дали е възможно да наема за сватбата си само декоратор, а не цяла сватбена агенция. Много ще съм благодарна ако някой ми даде повече информация по въпроса!
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #160 -:
май 07, 2007, 20:35:09 »
Цитат на: prin4ipessa в май 07, 2007, 18:27:48
Здравейте! Още съм нова във форума и още не съм много ориентирана и бих искала да помоля хората, които са по-отдавна тук за помощ. Аз отскоро започнах с организацията на сватбата си и освен това не съм в България (черпя инфо само от интернет) и не съм много запозната с темата сватбени агенции. Бих искала да попитам дали е възможно да наема за сватбата си само декоратор, а не цяла сватбена агенция. Много ще съм благодарна ако някой ми даде повече информация по въпроса!
Здравей,
няма проблем да си наемеш декоратор или агенция за украса - без да ползваш сватбена агенция (консултант) за цялостна организация на сватбата.
Аз имам инфо за няколко агенции в София, но предстои да видя резултата на живо и тогава ще мога да споделя лични впечатления
Активен
pinkiwinkiminki
Новак
Обичам живота
«
Отговор #161 -:
май 08, 2007, 07:38:10 »
Здравей и от мен. Има фирми, които предлаат само декорация и такива, които предлагат и организация и декорация, но при теб кой ще свърши организационните работи след като не си тук?
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #162 -:
май 08, 2007, 08:00:49 »
Ами впрегнала съм цялата рода да разпитват, да запазват часове и да организират (основно моите родители и родителите на младоженеца). Но от юли ще съм на линия. Много ви благодаря, че се отзовахте на молбата ми! Всъщхост на мен ми трябват координати основно във Варна.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #163 -:
май 08, 2007, 08:33:18 »
prin4ipessa ,мила братовчедка ми се омъжи миналото лято и имаше само 2 седм. преди сватбата за организацията( и тя живее в чужбина), има много и различни фирми във Варна, а си имаш и хора които да ти помагат! Даже и по-добре, така ще е налице елемента на изненадата!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #164 -:
май 08, 2007, 09:02:37 »
Благодаря ти, fanimira, че ме окуражаваш, но от личен опит знам, че елемента на изненадата може да ми изиграе и лоша шега. Затова много ме е яд, че не мога да присъстжам на този етап от организацията. Ако имаш информация (телфони, сайтове, адреси) на фирми за декорация, моля те прати ми ги на лични! Мерси!!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...