Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 07:46:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140364 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #135 -:
март 13, 2007, 17:14:29 »
Цитат на: desito07 в март 13, 2007, 17:08:22
Здравейте момичета,малко позакъснях с инфото, но нямам толкова много време
Разходих се днес до "Болярка" и останах много очарована от отношението там!! *YAHOO*Фиби много ти благодаря за препоръката
Замислям се дали да ходя и по други агенции защото жената с която разговарях ми каза, че организират по 2 сватби на 21.04. / нашият ден / и вече има една ангажирана двойка, така, че трябва бързо да решавам
Те на всички така лазват,но наистина са много добри професионалисти,а и цените са нормални!Поздравявам те за добрия избор.Аз както незнаех дали искам агенция или не като излязох от "Болярка" и казах на милото :"искам я тази агенция" и мислихме точно 5 мин.Те наистина са много ангажирани но имат три екипа и могат да правят по 3 сватби на ден,но първия винаги има по-голям избор.Така че не му мисли много.А там като им кажеш за мен направо изпадат в екстаз-всеобща любимка съм им!Сега ме чакат да стана кума на някого та пак да отганизираме заедно сватба!
Активен
desito07
Ентусиаст
«
Отговор #136 -:
март 13, 2007, 17:27:31 »
Май вече нямам колебания дали да отида до друга агенция
Днес ходих сама, но утре ще взема сестра ми за да разгледаме и каталозите със булчинските рокли!Да ти кажа цените не са се изменили много от времето когато ти си организирала твоята сватба, но за това ще пиша в друга тема, че тук не е препоръчително
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #137 -:
март 13, 2007, 17:29:05 »
Цитат на: desito07 в март 13, 2007, 17:27:31
Май вече нямам колебания дали да отида до друга агенция
Днес ходих сама, но утре ще взема сестра ми за да разгледаме и каталозите със булчинските рокли!Да ти кажа цените не са се изменили много от времето когато ти си организирала твоята сватба, но за това ще пиша в друга тема, че тук не е препоръчително
оки! ;)Пиши за всичко в темичките.Аз ако мога да ти помогна с нещо кажи!
Активен
Minna
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #138 -:
март 13, 2007, 23:24:32 »
Значи, да се представя, защото съм нова във форума, аз съм Минна, бъдеща булка (както повечето тук)
Ще започна с това, защо, така да се каже, си избрах да почна да контактувам с хората от тази тема (иначе ме интересуват куп още), но на първо време започнах да се интересувам от сватбените агенции, защото смятам да ползвам такава. Не защото имам парите са ми бол,ама ако ще е гарга да е рошава (хубава в случеа)....
От както ми поискаха официално ръката (то бяха едни вечери и едни въпроси от баща ми- "Аджеба, ти как ще я гледаш нашата щерка"
...а той милия
) и имаме дата се започна едно ровене в нета за идеи, рокли, букети..... И така си прекарах почти няколко нощи в ровене...както и да е,думата ми е че след целия този труд и недоспиване....стигнах само до 2-3 сайта на български сватбени агенции които са приемливи и до един, които ми хареса много. Парадокса тук е,че за тази фирмата точно в този сайт и точно тази тема се коментира много...(без имена, че виж и мене ме обвинили в реклама)... И просто не знам как да постъпя!
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #139 -:
март 13, 2007, 23:39:15 »
здравей minna и добре дошла при нас :bravo:моето мнение е че трябва да вземеш под внимание мнението на хора които ти препоръчват сватбени агенции,само ако са ползвали съответната фирма,защото и аз мога да направя реклама на някоя,но при условие че не съм я ползвала......
Активен
Minna
Новак
«
Отговор #140 -:
март 13, 2007, 23:48:28 »
права си, но мненията и тук да доста противоречиви....
Ще взема да се поразпитам приятелки, все някой ще познава някой....
Но аз държа на украсата много (задрустила съм компютара си със свалени снимки
)...така че ще видим....
А може и да се срешна с тях!трябва да решавам скоро....че
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
март 14, 2007, 12:09:46 »
Цитат на: Minna в март 13, 2007, 23:48:28
права си, но мненията и тук да доста противоречиви....
Ще взема да се поразпитам приятелки, все някой ще познава някой....
Но аз държа на украсата много (задрустила съм компютара си със свалени снимки
)...така че ще видим....
А може и да се срешна с тях!трябва да решавам скоро....че
Според мен е най-добре да се видиш с хората от съответната агенция,за да прецениш дали ти харесва или не.Съвсем нормално е да има противоречиви мнения,все пак това е форум,тук сме много и различни хора,всеки е с различни виждания и критерии!Само ти знаеш какво точно искаш за вашата сватба и сама можеш да прецениш дали това са хората,които ще ви помогнат мечтите ви да станат реалност!
Активен
Minna
Новак
«
Отговор #142 -:
март 14, 2007, 12:31:15 »
Съгласна съм с теб anisp,за това съм си набелязала няколко и ще се обадя,ама както казах и в една друга тема... сайтовете на повечето сватбени агенции са
отчайващи
(и ако това което си слагаш в сайта, е това, с което се хвалиш- УЖАС
)....тези слъскавици, балони (никъде не съм видяла красива сватба само от балони) и въобще кич
(или поне безвкусица
) .... Да се хване човек за главата
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
март 14, 2007, 12:39:14 »
От това,което аз съм гледала,повечето снимки на сайтовете,не са тяхно дело,а всичко е свалено от чужди сайтове!Естествено има и много,който показват конкретни снимки от сватби,които са правили!За това,най-добре е да се гледа на място! Успех!!!
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #144 -:
март 14, 2007, 14:44:44 »
Цитат на: Minna в март 14, 2007, 12:31:15
Съгласна съм с теб anisp,за това съм си набелязала няколко и ще се обадя,ама както казах и в една друга тема... сайтовете на повечето сватбени агенции са
отчайващи
(и ако това което си слагаш в сайта, е това, с което се хвалиш- УЖАС
)....тези слъскавици, балони (никъде не съм видяла красива сватба само от балони) и въобще кич
(или поне безвкусица
Минна
, ако говориш за Приказен Ден, мисля, че няма да имаш никакви разочарования с
украсата
. За другото - мина много време, според мене иди и си прецени на място, когото и да избереш, пожелавам ти безпроблемна подготовка!
Активен
silverarrow
Професор
«
Отговор #145 -:
март 14, 2007, 14:47:49 »
Цитат на: Minna в март 14, 2007, 12:31:15
....тези слъскавици, балони (никъде не съм видяла красива сватба само от балони) и въобще кич
(или поне безвкусица
Напълно съм съгласна, но сватбите с цветя и "по-така" украси си идват и с по-голямата цена. Много хора предпочитат да не харчат чак толкова за украса и балоните са по-позволима алтернатива за пранична обстановка. Дали е хубаво - въпрос на вкус...
. Е, страшното е, когато една агенция "не знае" друго освен балони...
Активен
pinkiwinkiminki
Новак
Обичам живота
«
Отговор #146 -:
март 14, 2007, 22:23:24 »
Здравейте
Извинете, че се отклонявам от темата, но видях че някои са ми писали
Ами някак не е приятно човек с такова желание да се включи във форума и изведнъж да види някой, който да му убие това желание.
От известно време четях форума и когато видях, че това момиче е писало за въпросната агенция и реших и аз да се включа, защото те ми помогнаха са осъществя моята мечта. Както на вас ви е помогнал някой друг. Може би е било тъпо да си помисля, че човек може за 1 ден да си намери много нови приятели и да пожелае да сподели с тях какво е преживял.
Активен
Minna
Новак
«
Отговор #147 -:
март 14, 2007, 23:29:12 »
Здравей Silverarrow,
да, за тях ми беше думата....снимките който показват са
,и ми се стуват "не-крадени" (Една от сниманите зали е в Шератон, познах го защото там ми беше бала)...
Вече имам и уговорена среща за утре, ще видим какво ще стане. По принцип, обичам сам да си съставям мнение за нещата и сама да преценявам... Ако бях слушала всички сега нямаше да се омъжвам (то милото, не ми го обичат много "доброжелателите") Ама ако ви е интерсно мога да пиша...
Даже мисля да ги питам и за случеа със Silverarrow, ако искаш може после на лични да ти пиша как е минало...
толкова от мене за днес....
Активен
silverarrow
Професор
«
Отговор #148 -:
март 15, 2007, 00:30:32 »
Цитат на: pinkiwinkiminki в март 14, 2007, 22:23:24
Здравейте
Извинете, че се отклонявам от темата, но видях че някои са ми писали
Ами някак не е приятно човек с такова желание да се включи във форума и изведнъж да види някой, който да му убие това желание.
От известно време четях форума и когато видях, че това момиче е писало за въпросната агенция и реших и аз да се включа, защото те ми помогнаха са осъществя моята мечта. Както на вас ви е помогнал някой друг. Може би е било тъпо да си помисля, че човек може за 1 ден да си намери много нови приятели и да пожелае да сподели с тях какво е преживял.
Извинявай, не е било нарочно и никой не е целил обида!
Опитът ми показва, че хората с по едно мнение и никаква информация за себе си обикновено са фантомни. Лично ти се извинявам, ако не е било така.
Активен
mishel
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #149 -:
март 28, 2007, 10:08:09 »
Мисля че ако отидеш в хубав ресторант, в който има човек, който да отговаря за организиране на събития, ("координатор конферентни мероприятия" е в моя случай), той може да ти свърши голяма част от работат на сватбен агент и в много случаи по-компетентно дори.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...