Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 08:35:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции  (Прочетена 140375 пъти)

silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #120 -: февруари 14, 2007, 17:18:33 »

Здравейте!
 От наколко седмици чета форума, но колкото повече информация събирам толкова повече се обърквам. Срещнахме се с почти всички сватбени агенции в София за да изберем най - добрата, но много ме обърква факта, че цените им варират безумно много от 300 до 3000 лева  nea , а услугите, които предлагат са почти еднакви.  shok Интересува ме някои  използвал ли  е услугите на агенция различна от Приказен ден. 

Здравей, нашият сватбен агент беше Ади Цанова - виж в "Свършената и Несвършената работа" има мнения от няколко човека (+ мене). Късмет!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #121 -: февруари 14, 2007, 17:23:50 »

незнам какво да реша с тази сватбена агенция и дали си струва и колко ще срува!

Според мен това решение зависи от времето с което разполагаш и колко усилия би ти се искало да хвърлиш по организацията. Аз например организирам абсолютно всичко сама, но в САЩ, където има страшно много ресурси и източници на идеи, така че въобще не ми представлява проблем да седна пред компютъра и да намеря за една минута къде мога да намеря необходимите неща, в града в който живея. А доколкото гледам, в БГ все още има проблеми с информацията. Наемането на агенция може да ти спести много главоболия- от украсата за сватбата до съвсем малките детайли. Късмет!
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 14, 2007, 17:28:52 »

Напълно съм съгласна с didibaby.Аз съм си харесвала много неща от нета и съответно в БГ ги няма.Ама то не само ги няма,но и няма нищо друго интересно.Ако нямаш време до сватбата си наеми агенция.
Активен
silverarrow
Професор

« Отговор #123 -: февруари 14, 2007, 17:47:22 »

Препоръчвам услугите на агенция, само ако сватбата ще е голяма (над 100 души) и с много подизпълнители (освен видео и фото) и искаш по-"така" украса. Също така и ако нямаш абсолютно никакво време да търсиш, но иначе няма нужда според мене.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 16, 2007, 17:25:58 »

Ади Цанова е заета за датата, която ние си избрахме Плачещо момиче и точно затова съм толкова объркана в избора си. много ми се иска да намеря агенция, която да свърши почти същата работа blush

« Последна редакция: май 17, 2007, 10:17:17 от maria_lakova » Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 19, 2007, 11:43:29 »

Ади Цанова е заета за датата, която ние си избрахме Плачещо момиче и точно затова съм толкова объркана в избора си. много ми се иска да намеря агенция, която да свърши почти същата работа blush

Здравей,
въпреки че ние избрахме Ади, другите агенции също предлагат добри услуги, има достатъчно отзиви от тях.
На мен лично Ади ми допадна като човек и така и не се видяхме с хора от други агенции... Затова и не мога да ти препоръчам, но защо не си направиш срещи, за да видиш какво предлагат?
Първата среща при всички е безплатна, направи си няколко, виж хората и си избери  good
Това, което допада на едни, пък не се харесва на други. Аз съм на принципа - всяко зло за добро.
Опитай Wink
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 27, 2007, 14:03:45 »

Здравейте пак?  Curtsey Обиколих някоя и друга агенция и мисля, че открих моята   kezz.
 Сега се надявам нещо да не се прецака. pullpigtails

« Последна редакция: май 17, 2007, 10:19:39 от Teo » Активен
tonisoko
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #127 -: февруари 27, 2007, 14:06:17 »

Наскоро прочетох в , че Сватбения агент не е мода , а необходимост и съм съгласна с това!
Преди 2 години ми отне адски много време и нерви организирането на моята сватба.
Сега е на сестра ми , и наехме агенти от XXX. Всеотдайни са и с идеи. За сега всичко върви чудесно. 
« Последна редакция: май 17, 2007, 10:19:58 от Teo » Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 06, 2007, 22:12:07 »

аз от утре тръгвам по сватбените агенции  yahoo До сватбата остава около 7 седмици, а за сега сме си уредили дата в ритуалната зала - 21.04 , запазихме си час в църквата и си капарирахме ресторанта  Плачещо момиче Аз лично мисля да ползвам някаква пакетна услуга на агенцията, която да включва DJ, видео, украса, може би и фото  smile Мисля да мина първо през "БОЛЯРКА", става въпрос за ВТ, както fiibi_bg препоръча тук във форума  yahoo
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #129 -: март 06, 2007, 22:24:27 »

аз от утре тръгвам по сватбените агенции  yahoo До сватбата остава около 7 седмици, а за сега сме си уредили дата в ритуалната зала - 21.04 , запазихме си час в църквата и си капарирахме ресторанта  Плачещо момиче Аз лично мисля да ползвам някаква пакетна услуга на агенцията, която да включва DJ, видео, украса, може би и фото  smile Мисля да мина първо през "БОЛЯРКА", става въпрос за ВТ, както fiibi_bg препоръча тук във форума  yahoo

Късмет, Деси! Дано да попаднеш на професионалисти и да са ти по-малко грижите около сватбата. Good luck
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 07, 2007, 00:48:16 »

desito07 после кажи какво си намерила в ВТ!
Активен
djinimini
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #131 -: март 10, 2007, 13:53:09 »

десито здравей и от мен. дано да съм ти от полза - бях кума на сватба организирана от вълшебниците. бяхме във военния клуб и украсата беше върха. стана голямо парти - такава веселба smile ох то да не излезе като реклама. може и да съм пристрастна - нали бях от главните действащи лица. smile е хайде, успех и готина сватба
Активен
pinkiwinkiminki
Новак
*
Публикации: 16

Обичам живота

« Отговор #132 -: март 11, 2007, 14:32:13 »

Здравейте, реших и аз да похваля тези, от които съм толкова доволна. Сватбата ни беше есента. Сега ще съм кума и затова се ровя във форума. Така реших, че Дени и Вили заслужават да напиша няколко думи, за да им благодаря и да помогна на бъдещите булки.
Когато говорих с Дени за първи път по телефона много ми допадна. Имах уговорени срещи и с други агентки, но след срещата ми с нея и Вили реших, че няма смисъл да търся други. И двете са много организирани и със страхотни идеи. Първата ни среща беше 2 часа, но изобщо съм забравила за времето и когато си тръгнах установих, че закъснявам за срещата с моята кума. Бяха много мили и не са ми показали, че бързат или аз задавам твърде много въпроси. А аз съм си такава - питаща. Подготовката за сватбата спретнахме по-бързо отколкото очаквах. Дадоха ми да избирам от различни подизпълнтели, като ми показаха кой какво е правил, дадоха ми и съвети за това кой какво прави по-добре, но ме оставиха аз да взема крайното решение. Декорацията беше точно както съм си я представяла. Всъшност трябва да призная, че за някои неща не съм се сетила. Но всъшност затова им плащам - да се сещат вместо мен за идейни неща. Някои предложение не приех, но пък те бяха неуморни - като едно не ми хареса, друго предлагат. Как не се умориха тия мадами не зная. На всичкото отгоре Дени беше бременна. Нито веднъж не почувствах, че й е тежко. А в деня преди сватбата като отидох да погледна как вървят нещата по украсата я заварих "на тавана" - качила се на една стълба и поправя нещао което не й харесало по украсата на залата.
В най-важния ден в живота ми всичко мина перфектно. Като по ноти. Бях притеснена, ако трябва да бъда честна. Просто съм си такава. Все се притеснявам дали всичко ще е както ми обещават. Е, беше.
Сега сме ги наели за сватбата на Лили и съм по-спокойна. Дали защото ще бъда кума, а не булка или защото вече им вярвам на 99,9% след като при мен всичко беше една вълшебна приказка. Все пак аз съм си аз - не може да не се притеснявам.
Пожелавам на Вас - бъдещи булки, доверете се на агентката си. Дали ще е Вълшебница или не - Вие решавате, важното е да й вярвате. Тя знае какво прави. smile
Успех и много, много късмет и невероятни изживявания!
Активен
silverarrow
Професор

« Отговор #133 -: март 12, 2007, 00:07:08 »

Не познавам агенция Вълшебниците и работата им. Но тези последните хвалби от pinkiwinkiminki, djinimini в последните им 4 поста (в три различни теми!) са ми малко съмнителни в тяхната монотонност и еднаквост.  nea
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 13, 2007, 17:08:22 »

Здравейте момичета,малко позакъснях с инфото, но нямам толкова много време Плачещо момиче Разходих се днес до "Болярка" и останах много очарована от отношението там!! *YAHOO*Фиби много ти благодаря за препоръката Bravo Замислям се дали да ходя и по други агенции защото жената с която разговарях ми каза, че организират по 2 сватби на 21.04. / нашият ден / и вече има една ангажирана двойка, така, че трябва бързо да решавам hysteric
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: