Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:00:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЕДИН МЕСЕЦ СЛЕД СВАТБАТА!!!  (Прочетена 60055 пъти)

muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 17, 2007, 13:47:28 »

Miri недей се притеснява скъпа!И моят след сватбата нещо му беше станало и само се разправяше с мен за щяло и нещяло!Явно нещо им става след като мине сватбения ден или са уморени и превъзбудени и не могат да осъзнаят какво им се е случило или и аз незнам !
Само се успкой всичко ще размине!!! good give_rose pardon
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 17, 2007, 13:52:54 »

Благодаря ви момичета, само че тоя път аз сгафих и му казах много обидни думи , за което се срамувам, но явно на мъжете нещо им става и имат преходен период. Иначе ние сме повече от година заедно , а живеем заедно 10 месеца вече, така че не е някак несходство в характерите.
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #77 -: август 17, 2007, 14:36:06 »

ние вчера направихме два месеца ... малко се поздърпахме и почти не си говорихме цяла вечер
а пък първия месец го забравихме и двамата  blush
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 17, 2007, 14:50:01 »

ние вчера направихме два месеца ... малко се поздърпахме и почти не си говорихме цяла вечер
а пък първия месец го забравихме и двамата  blush
Ееее, ама недейте така  girl_impossible
Гледайте поне да си отпразнувате 6 месеца от сватбата както трябва  good
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 17, 2007, 15:00:12 »

Хора, защо така.Обръщам се към двойките, които живеят с половинките си много време преди сватбата. Не ставайте поредното доказателство на приказките, че след сватбата всичко е променя и че с брака любовта си отива. Това че сте имали проблеми , видиш ли един или два месеца след сватбата, нима означава че преди не сте имали ли?Хайде, стегнете се моля ви се. Караници винаги по малко ще си има, то бива и да няма пък, егати скуката дето ще бъде. Но не позволявайте да ви се натрапват подсъзнателно някакви грозни мисли, защото ще намерите под вола теле и сами ще си повярвате.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 17, 2007, 15:22:38 »

При нас и преди и след сватбата нещата са си същите, няма промяна!!! Dance girl_in_love heart air_kiss kiss2

Даже точно след месец ще отпрануваме първата си годишнина!!! yahoo Dance CHEERS

Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 17, 2007, 15:31:16 »

Ами да, и при нас така. Имаме само по още един пръстен на ръцете, е добре хайде, и пръстените са еднакви  DANCE  DANCE  DANCE Но иначе няма никаква разлика, кето е естествено, каква разлика да има след факта че си ходил на един купон с роднини и приятели. То иначе след всеки рожден ден или куон ще си имаме проблеми. А нима сватбата не е точно това и само това - парти  и още един пръстен, мамка му!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 17, 2007, 15:35:29 »

... А нима сватбата не е точно това и само това - парти  и още един пръстен, мамка му!

Е, това е точно казано!!! Bravo Bravo Bravo
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 17, 2007, 15:44:37 »

Надявам се и другите форумци да приемат точно по този начин това "мероприятие", защото иначе прекаленото вживяване ще им докара я язва я нещо друго.  blum  blum   blum  blum  blum
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 17, 2007, 16:14:34 »

Надявам се и другите форумци да приемат точно по този начин това "мероприятие", защото иначе прекаленото вживяване ще им докара я язва я нещо друго.  blum  blum   blum  blum  blum

Супер си! Тва за язвата е голям лаф - БРАВО!!!  laugh laugh laugh
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 17, 2007, 18:29:02 »

Ina , много си права, май си търсим под вола теле:)
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 20, 2007, 18:42:10 »

...А нима сватбата не е точно това и само това - парти  и още един пръстен, мамка му!
Bravo Bravo Bravo
Много добре казано Инче!Опасна си! give_rose
Активен
tanzen
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Много води не могат да угасят любовта...

« Отговор #87 -: август 22, 2007, 16:09:26 »

... А нима сватбата не е точно това и само това - парти  и още един пръстен, мамка му!

Аз смея да изкажа ралично мнение. Сватбата изобщо не е купон и тра-ла-ла до зори. А посвещение. И може би затова момичета го приемате толкова драматично- зашото чакате половинките ви сега да ви вземат на поднос и да ви носят постоянно. Харесвам мнението на един човек, който много уважавам и то е: "Когато се ожениш, не съпругът ти е твоят подарък - ти си неговия подарък. И обратното"
Просто потърсете всички онези прекрасни неща, които сте видели в него и се усмихнете на злободневните неща. Bravo
« Последна редакция: август 22, 2007, 18:52:43 от Bulechka_TS » Активен
ani4ka_84
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 30, 2007, 12:29:03 »

здравейте, момичета! неотдавна ви споделих свой проблем. повярвайте ми, ужасно е усещането от едно толкова мечтано, чакано и прекрасно събитие да бъде заменено от съмнение, недоверие и болка cray.
за щастие, истината се разбра и облекчението е огромно. тъжно е, че някой толкова близък, колкото е родната сестра, успя да вгорчи медения ми месец... но пък се радвам, че доверието, което имах на съпруга си е на 100% оправдано, а именно с този човек ми предстои да прекарам живота си heart
разказвам ви това, защото искам да ви благодаря. този форум беше моят отдушник! наистина ви благодаря за съветите и споделеното мнение. важно е човек да знае, че има с кого да сподели тъгата си.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 30, 2007, 12:36:34 »

аз тази тема нещо съм я пропуснала crazy
ani4ka_84 аз чак сега прочетох какво ти се е случила и малко останах Oh my ...,но най-важното е че всичко е наред вече Wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: