Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:02:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Вероника и Диман - 10.11.2007г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Вероника и Диман - 10.11.2007г. (Прочетена 67044 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбата на Вероника и Диман - 10.11.2007г.
«
Отговор #120 -:
ноември 12, 2007, 12:55:47 »
Така ... време е да зпрятам ръкави и да разказвам
...
Всички знаете и сте в течение с предсватбените ми вълнения и тревоги
В четвъртък пристигнаха майка ми и брат ми и се почна с еуфориятаи обясненията, в петък милата ми баба , която ме отгледа искъпата ми леля с Моника както и свекърите и сие.
Петък беше ужасен за мен ден - разкъсаха ме от въпроси както и да е но майка ми, с която винаги сме имали проблеми помежду си, защото съм на баба детето и този път ме разочарова
-бяхме се разбрали 100 пъти за едно ,а тя в последният момент ми сервира друго
, но аз предвидливо след като си я знам се бях подготвила. Вечерта си поревах не ми се и женеше, но с милото имахме една страхотна последна извънбрачна вечер и това разбира се ме накара да забравя всичко около роднинските ми неволи.
Страхотното червено бельо и прашките, както и подаръците от моминското парти си изиграха много добре ролята -беше невероятна вечер в хотела където спахме...
Сутринта се събудихме в 07:30 и видяхме снега - въпреки че го очаквах ми стана тъжно - ами снимките навън -помислих си - сега няма да има снимки в тази киша - но както и да е "Сватбтае ... българска" -както се пее!
Дими ме закара вкъщи към 09:00 часа пихме по кафе и той взе шафера си -брат ми и тръгна към апартамента на вуйчо си в Надежда където бяха сватовете. Вкъщи всички се готвеха - вратата беше украсена както и къщата - балони красиви гълъби, но си е тесничко в това ведомствено жилиюе- гарсониера
Вън валеше ли валеше -всичко побеля, към 10 часа спра тока
щях да умра - фризьорката идваше.
Но слава богу дойде (тока).
Към 12 часа излязох да посрещна Росито -моя приятелка и фризьорка. Ужасно беше -чадърът ми се счупи от вятъра, едвам се движех, но купонът предстоеше
Всички минаха под сешоара -баба, леля, майка, шаферките.
Аз почти бях направена когато токът пак спря
, но Слава Богу двете включени маши бяха достатъчно нагряти и довършихме прическата. Дими ми се обади и ми каза че имат проблем с украсата на колата - фирмата за украсата беше агенция от Кюстендил, които едвам се добраха до София. В същото време вторият ми баща и свако ми стояха някъде в началото на София и чакаха братовчед ми да отиде да ги посрещне, а той пък беше някъде в задръстване
направо -
но им казах да се успокоят всичко ще е ОК. Бях с булото, прическата и по анцунг - гримьорката трябваше да дойде в 3 часа въпреки че и бях казала в два. В 3 без 15 -облякох и роклята - фотото Диди дойде и ме снима -бяхкато вампир
без грим а иначе нагласена. Стана 3 и 15
звъня - ... тя казва идвам, добре че и младоженеца закъсява. Повреме на грима чувам свирки - леле ами сега, оказа се че е девера и братовчедите на младоженеца - смях и викове от вратата - наздравици се чуваха от другата стая - Йоанна беше възхитена от гримьорката, която и разказваше за новитя клип на Мария, последваха хиляди въпроси -това какво е, онова за какво е. Аз изгиних всички от стаята и им казах че ще ги извикам -всеки влизаше и питаше -"Вярка това... Вярка онова" а аз им казах " Вяра я няма -тук е булката - оправяйте се"
Бях вече в цялата си прелест, шаферките бяха поръсени с брокат безплатно от милата Джулия -гримьорката, и те заприличаха на истински феи
...
Активен
Вероника
«
Отговор #121 -:
ноември 12, 2007, 13:24:16 »
Чу се шум викове, смях - младоженеца е тук
Свако вика колко да му вземем - аз казвам Без пари се давам, да идвааа, аа не - колко
"Аз съм Евро булка - незнам" както и да е това ще го гледам после, за обувката нямаше време, а за снимки навън абсурд. Така ние се видхме и незнаехме какво да се правим -кумата ми даде букета страхотен, който обаче леко ме посини по гърдите където всички все гледаха
Закичих ги, кумата ме забули ио тръгнахме да излизаме - аз си тръгнах сама като пичка, без да ми пука, нали си нямам татко
, кума ме изведе, до колата, която беше веднага пред входа си намокрих и крачетата - като се качих и жартиера ми лъсна -не е лесно с тия обръчи. Аколата, ах колата беше наистина светло синя - аз не я бях виждла и не знаех. Отидохме пред ритуалната, но майка закъсняха, нали са бургазлии и не сасе организирали горките, но както и да е
Йоанна носи халките пред нас, казахме заветното ДА, последваха пръстените и "Можете да целунете булката" - бях най=щастливата жена на света
Последваха прекрасните поздрави на роднини и приятели, на излизане -хоп жартира ми падна
нали си мисля все че съм доста дебеличка, бач големичък си го взех и той все се пързаляше
Двете шаферки -Йоанна и Моника заедно с малките бонбони -Ивка и Рени хвърляха късметчета върху нас докато Дими ме изнасяше на ръци чак до колата за да не се намокря
И хайде към църквата
Активен
Вероника
«
Отговор #122 -:
ноември 12, 2007, 13:41:39 »
Вече беше тъмно, в ритуалната бяха дошли достатъчно гости и се побрахме, но в църквата видях моите бургазлийки, както и дружката от Карлово -всички ми се радваха. Венчавката мина приказно и тържествено както и очаквах - малко смешно ми стана когато кумът ни разменяаше коронете, чукна ги лекичко -но не може всичко да е розово и розите имат бодли. И там мина като секунда и потеглихме към ресторанта. Пихме по едно кафе в заведението под ресторанта - и чакахме да ни викнат след като всички се настанят
Посрещането беше чудно -Йоанна вървеше пред нас, а от двете и страни се движеха двете малки шаферки -тя трябваше да пуска рози по платното, но се притесни и ги напуска преди него, добре, че бяха го украсили
Аз не можех да спра да се усмихвам -всички бяха там, украсата беше невероятна и така пуснаха ни песничката, която благодарение на ЕЛИ стана нашата песен
Речта на кума, който не е по речите, беше страхотна и явно всички я харесаха, защото всеки ми казваше "и както ви каза къстникът..."
И хайде на хорото, песни и тани веселба голяма както и очаквах -правихме си снимки с Дими, че нали не можахме и 1 час не успяхме да върнем вътре всеки идваше и иксаше снимки снас
Питата, леле питата - ами аз направо си я взех, Дими милият два залъка хванал, но той ми аза "Ще ми я да деш ли?" и аз без да се замислям казах ДА и си разменихме парчетата -всички пляскаха а ДЖ -ите веднага го отбелязаха. И пак песени и танци, целувки и снимки, минахме да багдарим и поздравим верните приятели, и се постарахме със всички да се фотографираме
Форумките мили мои нови приятелки не спряха да танцуват и бяха толкова красиви и усмихнати -БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛЧКИ МОИ - НАПРАВИХТЕ ЕДНА БУЛКА ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВА СЪС СВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ
Бах казала на ДЖ0-ите и те си записаха , след 12 часа поздрав за сем Лакови с Огън от любов, но на тях ракията им се услади
и леко трябваше Мирката да им напомни - но специален танц за тях имаше -най-големите хоротропци на сватбата
Букета, ах големият бургаски букет - вана го една наистина бъдеща булка, на предна сватба приятелят и хванал жартиера и сега ще чакам аз -искат да им помагам като решаа датата
Жартиера, е той нали виказах че е голеям и лесно пада и Дими бързо се справи, чак са го питалаи как така бързо а той им отговорил "Предната вечер много тренирахме"
Хвана го брат му
Тората, нямаше да се мацаме, но толкова бяхме весели и опиянени от емоции, че трябваше да има шоу -падна мазане голямо, след нас и други двойки се мазаха -смях имаше
Всичко милички беше невероятно и както искахме. За съжаления свърши много бързо - сигурна съм че има още много неща които пропускам или не съм видяла, ноще се видим и ще разказвам ли разказвам
Благодаря на всички вас за неотлъчната подкрепа!!!
Активен
tonitta
«
Отговор #123 -:
ноември 12, 2007, 14:00:49 »
Ех мила така хубаво и подробно си го разказала,че направо все едно съм била там... :girl_in_love:Бло е адски вълнуващо и да ти кажа,по-добре,че е имало и разни перипетии,така има какво да се запомни и да ни разкажеш!А колко приятелки само.....Браво
@}->--Нямам търпение да си направиш албум и да ивдя всичко,за което разказваш...Нямам думи просто и каквото и да кажа ще емного банално,така че млъквам :laugh:И още веднъж честито ГОСПОЖО!
Активен
КатиНка
«
Отговор #124 -:
ноември 12, 2007, 14:05:30 »
Ехххх Верче, на един дъх го изчетох цялото синьо разказче, което си ни споделила
......
Преживях го като че ли съм била заедно с вас ...
което всъщност си беше така, но мислено ...
И аз като Тонита и всички останали момичета ще чакам другия албум да ви се порадвам още веднъж
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #125 -:
ноември 12, 2007, 14:06:06 »
Честита сватба, Вероника!
Пожелавам ви синьото вълшебство от този приказен миг да бъде винаги в сърцата ви! Обичайте се с всеки изминал ден все повече и повече!
Честито още веднъж и ГОРЧИВО!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #126 -:
ноември 12, 2007, 14:30:38 »
Сватбата беше невероятна
*YAHOO*много благодарим на Вяра че ни позволи да станем част от първия им семеен празник!най-големие и най-красивия им ден
:girl_in_love:бяха безкрайно красиви и щастливи страшни сладури
много танци манци и весели емоции имаше!разказа е така пълен с вълнения на една прелестна булка отново преживях сватбата а сигурна съм че и тя
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #127 -:
ноември 12, 2007, 15:29:11 »
Верче, страхотно разказче, и много много весела сватба, а вие сте такива сладури
и аз да кажа, че чакаме албумчето вече
и също да изкажа възхищение от нашите съфорумки, които толкова много са допринесли за страхотното настроение
«
Последна редакция: ноември 12, 2007, 15:31:02 от spirit
»
Активен
Вероника
«
Отговор #128 -:
ноември 12, 2007, 15:35:34 »
Албумчето като взема снимките в петък
аз също нямам търпение
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
ноември 12, 2007, 15:45:30 »
Вяра, честито!!! Желая ви МНОГО щастие и любов!!!
Искам само да ти кажа, че си страхотна булка и като малка винаги съм си представяла Снежанка точно така, като теб на твойта сватба
Целувки
«
Последна редакция: ноември 12, 2007, 15:47:50 от maria_lakova
»
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #130 -:
ноември 12, 2007, 15:57:27 »
Честита сватба мило семейство!
Вярче чудесна булка си, много красива, лъчезарна, усмихната!
Пожелавам ви да бъдете много, много щастливи и се обичайте, усмихвайте се винаги така! Много ми беше интересно да прочета разказа ти!
Canada-Flowers-Spring-Bouquet-Enlarge.jpg
(12.78 KB, 300x300 - видяно 2225 пъти.)
Активен
Вероника
«
Отговор #131 -:
ноември 12, 2007, 15:59:45 »
Благоаря ви сладуранки
Искам само да добавя, че има още неща които не съм разказала, но щеше да е много дълго, а и я преживах още веднъж и ми стана мъчно, че свърши
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #132 -:
ноември 12, 2007, 16:05:57 »
ехаааа
, мила Вероника Честита сватбаааааа
толкова ентусиазирано разказваш - уаууууууу
, било е супер
желая ти цялото щастие на света
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #133 -:
ноември 12, 2007, 16:22:58 »
Цитат на: Вероника в ноември 12, 2007, 15:59:45
Благоаря ви сладуранки
Искам само да добавя, че има още неща които не съм разказала, но щеше да е много дълго, а и я преживах още веднъж и ми стана мъчно, че свърши
Като получиш снимките ще ни ги разказваш и показваш кое как е било! Така ще добием най-пълна представа.
Активен
Вероника
«
Отговор #134 -:
ноември 12, 2007, 16:45:38 »
Да, да -така ще бъде
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
17
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Вероника и Диман - 10.11.2007г.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден