Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 03:05:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни е тука, но на лятото дали му пука?!?
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни е тука, но на лятото дали му пука?!? (Прочетена 51192 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Юни е тука, но на лятото дали му пука?!?
«
Отговор #315 -:
юни 28, 2021, 17:08:44 »
аз Т не бях вдигала никога, след ваксината 12 часа след това вдигнах 37. Ще видим по натам и дали е дала желан резултат при мен.
Хич не ме блазни неклиматизирана среда, става ми лошо от жега, грам не мога да вися цял ден на плажа, та всеки си знае дертовете
. Мен ми тр 2 часа на плаж, вечер разходка и хубава вечеря. Следобед задължително всички спим. Не мога да повярвам че в детската градина децата не искат да спят и да ядат наготово
, сега ми се види лукс.
При мен не е само днес, последната година е ад и вече свиквам. Изключителни документални проблеми, здравословни и какви ли не. Вече просто вдигам рамене и карам до следващия ден.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #316 -:
юни 28, 2021, 17:28:36 »
Работата е там, че се разболяват и ваксинирани и преболедували. Не може да сме изключение от света. Ето двес вече и при нас съобщиха за 8 души с Делта. Бройките падат, но те и в Португалия и Англия падаха преди да скочат отново до днешните.
Гледах снимки на внучето на приятелка в Германия от края на учебната години - първокласници са с маски, на открито, на дистанция метър едно от друго. Учителката им подава дипломите с протегната ръка, няма прегръщане, няма бутане в обща снимка. Момченцето на наша съфорумка в Италия акомпанира на китара на открита сцена с маска, а солистката е отдалечена на метър от него. Дали това ще запази някого, не зная, но е единственото, което може да се направи.
Еми,
значи е била сериозна работата на майка ти с вената, само дето и се сърдеше, че ти е развалила обеда. Както и да отстранят вената, после е много болезнено и бавно се възстановява раната. Дано случи на лекар.
Рони,
на мен ми е прекалено шарено бунгалото, но изглежда много удобно и всичко си има. НИ- тата ще са в почивна станция, тя сега работи като хотел със закуска и по желание обяд и вечеря, но при сегашното положение на дисциплина и хигиена, май е за предпочитане да си в самостоятелна къщичка.
Еми,
караваните си имат климатици, не е като едно време мизерно. Имат и тоалетна, и душ. Всичко зависи от цената.
Булка,
не разбрах, полата запретнала ли ти се беше, та ти лъснаха гащите? Хаха, помните ли преди години как бях подхванала темата за гащите и "носете си най- хубавите гащи в офиса, че не се знае"
«
Последна редакция: юни 28, 2021, 17:39:55 от svekarva
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #317 -:
юни 28, 2021, 17:37:35 »
аз не коментирах за в караваната на Рони, а за навън да седя да работя, дори на сянка, не ми е ок.
Мисля че при положение че сме ваксинирани, пазили повече от година роднините си, сме направили каквото зависи от нас. Да седя и да се притеснявам втора година подред, няма как да стане, вече нямам нервна система за това, това визирах. Затова и излезнах от всички групи в социалните мрежи, Булката беше така любезна да ми каже къде да се ваксинират и колегите ми, без да се натоварвам информационно. Насърчавам който мога, но се оказа че тъпото си е тъпо и насила не става да ваксинираш никой. Нашите включително отказват. Другата баба на детето ми щеше да умре от вируса и пак отказва да отиде. Какво да ги мисля такива? Те мислят ли мен?
А майка си излиза и си се движи, ако не е това, ще е гъбички, ако не са гъби, ще е стомахът- общо взето кръвните й изследвания са в пъти по добри от моите, та въобще затова и не й се обръща особено внимание, това е психично заболяване при нея. Лекарката уролог й намекна да иде на консултация при психиатър лично.
Активен
svekarva
«
Отговор #318 -:
юни 28, 2021, 18:01:27 »
Ето малко за гащите и хората, има и други интересни истории след моята:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36547.30.html
Активен
Feribotka
«
Отговор #319 -:
юни 28, 2021, 22:28:43 »
Айде да се разпиша в края на месеца, но няма как да наваксам...ще се постарая следващият да съм активна
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #320 -:
юни 29, 2021, 08:43:40 »
Ooo Целувкен, хайде от кога те чакаме!
Хахха
Свекс
явно проблем е с плисираните поли
, да запретнала ми се беше. Ти мани, аз бях с пристягащи гащи, те приличат на бабешки, но поне са черни хахах
Еми
колкото и да мисля по този начин, пак ще сме затворени заради други, а не заради нас... Днес слушах в колата Николаев интервюираше някаква съветничка на мин. на здравеопазването, на въпроса каква ви е стратегията, ми надяваме се хората да се стреснат от това че и при нас има Делта... Да им имам стратегията
Аз днес пак съм в офиса, мисля и утре да добутам, тази седмица да поставя рекорд. Четвъртък и петък няма кой да гледа Звяр, та ще съм си вкъщи, че градината е до утре, като съм избирала за лятото хич не съм отразила че свършва месеца по средата на седмицата. От понеделник свека го поема.
И вече взе да ми става морско, одобриха ни отпуските, хотела е запазен, ще ходим с братовчед ми, т.е не баш, разбрахме се че сме волна програма, но децата да си имат компания, но да не се напрягаме и изчакваме за плаж, вечери, че миналата година много ми дойде с компания нон стоп, а щом и Звяр каза ама мамо не може ли както преди сами да сме на море
«
Последна редакция: юни 29, 2021, 08:59:00 от bulche91
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #321 -:
юни 29, 2021, 11:10:17 »
О, ние си взехме вече морето този месец, сега обмислям септември, ама да видим, първо да избираме юли, че ще е бая пълен със събития - 2 сватби, много рождени дни, от които на Мис, трябва да се постарая, че прави 5
Активен
Alichka
«
Отговор #322 -:
юни 29, 2021, 12:04:44 »
Здравейте!
Днес пак е ад. Всичко се изсипва на части, ако може и в последния момент.
На всичкото отгоре снощи се хилихме с братовчед ми до късно и днес трудно станах.
Следобед едва намърдах час за маникюр. Ще спя над лампата
Успокояващо ми действа чопленето на нокти в пълна тишина.
Вчера обиколих квартала. Масово маникюристките са пред или вече ваканционно и часове няма. Засилих се към Н-ти салон. По пътя обаче стъпих на криво. Сандалът беше до там
Намерих в чантата си лепенка, привързах умиращата обувка и бавно и безславно се прибрах към нас. По пътя на връщане намерих една (!) безпризорна джапанка, която безумно ме разсмя, че боса няма да остана.
Кокона е на частна занималня, но в сградата на училището. За съжаление при нас няма от безплатните,но пък цената е поносима на фона на всички външни. Има много неясноти около организацията. Каквото дойде!
Пак ще е вариант за закърпване на някоя седмица.
Едната баба ще помогне през август. Другата заяви, че с удоволствие ще помага, ама не е пенсионерка. С други думи 35+ работни дни отпуска ще ги ползва за миене на прозорци вкъщи, но не и за децата. Да е жива и здрава!
Друго не мога да кажа.
Гледам слънчеви очила и джапанки. 4 дни избутах през юни с досегашните, но седмица през август не искам.
И солей си харесах в небесносиньо. Булче, хубаво ми отваряш очите за какво да внимавам
Активен
svekarva
«
Отговор #323 -:
юни 29, 2021, 21:08:34 »
Цитат на: pandapanda в юни 28, 2021, 16:58:45
Тук маските ффп2 са си задължителни и на много места се изисква и тест. Уж всичко върви на подобряване. Курц е оптимист, да видим до кога. С който съм говорила тук. Смятат, че лятото ще е ок, ама на есен нищо не се знае. Австрийците не смятат да пътуват в чужбина, придошлите ще си ходим по родните места.
Това е, според мен, разумната политика - без да плашиш и да разчиташ на страха на хората, контролираш пандемията и вървиш преди нея.
Пандич,
радвам се, че приятелите ви се връщат и ще си имате компания.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #324 -:
юни 30, 2021, 07:25:53 »
Добро ви утро, как сте?
Аз нямам интернет на работа, форума на телефона не върви, та вечер или рано сутрин ако смогна да стигна до тук.
Времето е ужасно горещо и направо ми иде да избягам някъде на север.
На есен според мен ще е Ад, отново.Да му мислим ние с учиници.Дано поне яслите работят, че ще се гръмна.
Айде бягам, стиснете едни палци за дребните днес, че сме по лекари.
Активен
Feribotka
«
Отговор #325 -:
юни 30, 2021, 08:23:42 »
Морген
Аз днес съм Дей офф и имам амбициозен план да подредя малко гардероби и да разкараме детски дрехи нанякъде, още не знам къде
Довечера ще ходим с ММ на кино, леля ми ще дойде да гледа децата, щото бабите са ни много заети. Ама се вълнувам, много отдавна не ни се е случвало.
И според мен есента ще е тегаво...даже сега някой се обясняваше че лятото можело да затворят
На мен форумът ми е недостъпен от служебния лаптоп, другият много рядко отварям..та през телефона основно, но ми е трудно, определено
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #326 -:
юни 30, 2021, 09:05:41 »
Привет!
Аз пък почти винаги на телефона ползвам форума и явно съм му свикнала.
Точно с ММ това си говорихме. Той беше от първата партида върнати, сега са почнали да връщат и други в офиса. Тъкмо ще ги съберат всички и пак ще ги разпуснат. Миналата есен за бонус на следващия ден след като ги разпратиха по домовете имаше болен, дето седеше зад гърба на ММ, та и за тестове се реди. Ваксинирани сме, ама и това не ми дава спокойствие.
Ремонтът буксува, та и това ще го мислим. Разчитахме на познат, че хем е много близък, хем работи много добре. Да, ама му се отворила възможност за работа в Германия (той е колега на ММ-архитект и се радваме за него), но до 2 седмици заминава. Яд ме е, че казвах на ММ да се подсигури с друг, ама не. Сега свекърът ще види от неговите работници кой кога ще е свободен, ама като знам как преправяхме ремонта миналото лято не съм убедена, че ще стане бързо.... ММ почна да се цупи, а още нищо не е почнато, имаме 1 стая от 3...
Аз вчера цял ден бях на климатик, ама ме заболя глава накрая. Чудя се и какво да готвя в тия жеги, нищо не ми се яде...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #327 -:
юни 30, 2021, 09:15:37 »
Ние в последно време ядем все навън, защото няма кога да се застоим вкъщи, задачите са ни затрупали, а наближава морето уж.. Та навън вече няколко пъти карам на разядки с бира, ризото и десерт. Таратор не съм страшен фен, ям, но не винаги ми е по вкуса направен. Сутрин - гранола с кисело мляко за мен, за малкия- каша, за големия- топчета с прясно мляко. Намерих разкошен ресторант около 4ти км, удобен ни е що годе, та тази година и там канихме гости за рд на половинката. Продължават да са ми странни хора, които идват с празни ръце, точно на техните рождени дни сме питали какво искат, и сме взимали конкретни и хубави неща.
С багажа съм почти готова, днес да доизпере пералнята и да не оставям мръсни чинии, ще пускам полупразни уреди. Малкият отиде да се види с баба си че после 10 дни няма да се засичат
Чудя се дали за морето ще ми трябва ваксинационния паспорт?
Между другото, вчера в ресторанта пак видях да тъпчат дете, което видимо си върти главата че не иска втора чиния с храна, много ми е шокиращо...
Естествено пак имаше едно с кашлица и то не суха, ма такава ни е културата и това си е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #328 -:
юни 30, 2021, 10:35:17 »
Здравейте!
Вчера имаше рожден ден пред блока. За щастие хората бяха на моето мнение - щом е пред блока, всички деца, които играят пред блока са поканени. Все пак всички плащаме за поддръжката на на двора и не може един да ограничава другите. А и децата са от градината и си се познават и щеше да е му е много тъпо на Бамбук ако не можеше да играе с децата. Малко ми беше сконфузно, че им се натресохме в началото, но беше прекалено горещо да обикаляме другаде. Та поздравявам ги тези съседи. Те като видеха, че някое дете от блока наднича, веднага го викаха. А и другото, което ми беше малко смешно - празнуваха 3,5 години
защото през декември е нямало как да има парти. Да им има ентусиазма.
Днес обаче е по-хладно и даже се чудя да не вземе да се развилнее някоя буря по обяд баш.
Пускам ви едно видео на тема немски и Плевен
https://fb.watch/6rV9WyxTuh/
Активен
Feribotka
«
Отговор #329 -:
юни 30, 2021, 13:19:15 »
Леле Еми, как така без нищо идват...поне една книга, нещо да отбият.номера, пък и на ресторант сте ги поканили...
Аз вече спрях да се впечатлявам на децата дето се хранят с телефони и ги тъпчат само и само да ядат...масово са така, гледам си мойте и тва е.
И мен нещо ми писна готвенето, сега за обяд.направих постна грах, ММ си има скара за гарнитура, иначе караме на спагети или нещо бързо на тигана, салати и крем супи.
Леле да бях празнувала и аз на Владката 1,6 години :-))
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни е тука, но на лятото дали му пука?!?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден