Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:23:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март е тука, пролетта на вратата чука
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март е тука, пролетта на вратата чука (Прочетена 47432 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Март е тука, пролетта на вратата чука
«
Отговор #30 -:
март 02, 2021, 19:20:04 »
Аз късно се включвам, ама цял следобед ровичках за пуста рокля. Поръчах една след като изръшках интернета, пак с форумска помощ, разбира се. Сетих се снощи, че на ММ на един колега жената прави торти. Те са и двамата художници, та дано да ги докара формите. Разглеждах из нета, ама бяха много грозни песовете на всички реални снимки, та да видим...
Свекс
, имаше един готов клин, ама добре, че не се засилих. Сигурно щях да се вкарам в приключение с митници. Младежът направо не е и сънувал каквото му е дошло на главата, поне ще имат спомени
И при нас във всяко капанче има мераклии. Днес една баба аристократка ме изкефи с нитрилна ръкавица мяташе двадесетолевка от високо на сервитьорката в Неделята, че е баш на тротоара, през който минаваме. Другата ръка беше гола и с нея си хващаше чашката с кафе.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #31 -:
март 02, 2021, 19:39:14 »
свекс, нещо чешитско е, ако е много риба се отвращавам, ако е мъничко и скрита- ми е вкусна.
адиктед, да покажеш роклята някой път
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #32 -:
март 03, 2021, 09:42:59 »
Честит национален празник!
https://www.youtube.com/watch?v=hvxqGZD9ZqM&feature=share&fbclid=IwAR1oZIAX5tXxocPPT7GNh8oNrPsMczlo8-RhYvMRSznVSFEPmDha7h6zqKo
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
март 03, 2021, 10:24:00 »
Честит празник!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
март 03, 2021, 10:35:33 »
Честит празник!
Тази нощ най-после никой не става и се чувствам малко по-човешки. Постоянно някой си духа носа или подкашля, ама се надявам да се оправяме вече.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #35 -:
март 03, 2021, 10:55:44 »
Добър ден и честит празник!
панди, мен пък ми се разсейва някаква болка от евстатиевата тръба към ухото , според унг. защото носен секрет-чист, не съм болна, а унг твърди че са ми червени гърло и носна лигавица. предполага алергия или рефлукс.
само глупости тия дни...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #36 -:
март 03, 2021, 13:49:56 »
Честит празник и от мен.Тук града жужи от сутринта.По пътя за Панорамата е кола след кола.Много празнично е днес.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #37 -:
март 04, 2021, 08:55:15 »
Добър ден!Къде сте?Аз успях вече да пусна пералня, да сложа една леща и да поизчистя кухнята, че беше голяма кочина.Вчера се разходихме из квартала,ч е в града беше някаква лудница тотална.Сутринта с Моника ходихме на кино и беше много приятно.
Хубав ви ден и пишете!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #38 -:
март 04, 2021, 09:12:15 »
Добро утро!
Ние вчера имахме да правим разни покупки. Жана много харесва площадката пред Народния, защото има "печка", но навсякъде имаше адски много хора. Открихме една закътана площадка с малко деца, та успя да си поиграе. Следобед искаше да пробва да си кара триколката без да я бутам аз. 50:50 беше положението. Въобще си е наша- "суперспорт".
Аз предната вечер четох до 3 Бриджертън и снощи заспах заедно с детето.
Панди
, четох някъде, че не са знаели дали ще има 2ри сезон и искали да направят сезона завършен, ако не заснемат повече епизоди да има отговор основният въпрос. Гледах, че Шонда рекламира подкаст за сериала. Чудни ми са такива подкасти с толкова тясна тема...
Маги
, какво гледахте?
Баща ми имаше болки в ръката след ваксината. Снощи майка пък имала болки в корема, ама това вече според мен не е свързано пряко. Мисля си, че е минало много време, за да се отнася.
Булка
, вие нещо се телепортирахте между 2 града? Завидях ви на разходката и Звяр изглеждаше доволен!
Хайде хубав ден!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #39 -:
март 04, 2021, 09:38:58 »
Здравейте!
Хайде разкажете вчера кой къде беше
Адиктед, ми аз заради пчелата на края си помислих, че би трябвало да има следващ сезон. А и нали една индийка ще играе Кейт. Както и да е, аз книгите съм си ги прочела
Даже първата от Смайти-Смит прочетох. Много е сладка историята.
Хубав ден
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #40 -:
март 04, 2021, 09:54:19 »
Панди
, сигурно са оставили отворена възможност и после стана ясно, че ще има 2ри сезон и вече кой какво ще играе.
Но все пак докато са си писали сценария не са знаели изобщо как ще се приеме, та хем да има завършек, хем и възможност. Аз понеже първата я четох по диагонал, защото бях гледала филма и се чудих дали съм пропуснала разкритието и го преоткривам наново в по-късната част, а да е трябвало и по книга да го знам, затова рових...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
март 04, 2021, 10:31:45 »
Добър ден!
Ние вчера изкарахме много хубаво, ама май вече няма да си го причиня. Ники нали искаше да поканим едно негово приятелче, та най-накрая се разбрахме и дойдоха. Децата играха в парка в Банкя (в едно игрище ритаха с мъжете), ние седнах ме на пейка и си поприказвахме с моята приятелка. После в нас правихме скара, децата се катериха по дърветата, мятаха коли... Абе много се забавляваха, почти не се караха и накрая едвам ги разделихме. Всички бяха доволни, само следенето малко в повече ми дойде, за това тия дни почивка!
Днеска сутринта най-накрая реших да си пусна вит Д и Б12, ей така да видя как са.
Маги, да не сте гледали "Том и Джери"?
Булката, интересни обиколки е направила. Браво!
Хайде лек четвъртък!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #42 -:
март 04, 2021, 11:05:23 »
Хелоу!
Мда, доста събитиен ден беше вчера. Започна се (ще си го патентовам) с изчегъртване на зъб с мартеница
. Направо тук за няколко дни се оказа с клатещ зъб и друг излязъл отзад. Разклащахме го всеки ден и вчера благодарение на мартеницата успешно го извадих, таа днес и Феята на зъбките ( да да не по мое желание, знаеше за нея вече хахах) остави парички. Госпожата много ги нахъвса на тема традиции и родолюбие (за мой ужас) и от една седмица искаше задължително на 3ти март да ходи във Военно-историческия музей и да си купи знаме и да го развява. Та изпълнихме желанието, купихме и знаме, голяма радост. Опашките в музея след нас станаха километрични. След музея тръгнахме да се прибираме и да пазаруваме за обяд и както бяхме на цариградско на мм му хрумна да продължим към Пловдив за обяд. След час и половина вече бяхме там... след още един час успяхме да паркираме... малей половин София и цял Пловдив бяха на главната, едвам се вървеше. Всяко капанче, клек стопче и каквото се сетиш имаше опашка. Едвам намерихме една маса в Капана да хапнем. Умряхме и от смях там... Напълно неподготвени за отваряне отново, всичко свърши като храна ( даже спагетите), псуваха, плюеха се клиенти, кой да седне кой да се изгони, кой колко поръчва, в магазина продавачката ме смъмри че купувам скъп шоколад на детето хаха....абее ужасче. Звяр сложи знамето на масата и смело заяави, да ми виждат всички знамето да знаят че съм българин
. Съжалих много че точно вчера избрахме да отидем, ама 6 месеца не сме мръднали, та дано сме се опазили, аз навсякъде навън бях с маска.
Смайти-Смит и аз вчера почти я довърших, много ми харесват. Бубе пиши ако искаш да ти пратя, имам и двете серии
Активен
emmmmmy
«
Отговор #43 -:
март 04, 2021, 13:15:58 »
Булката, по мола беше същото мин уикенд, затва ви казвам- не са им виновни нито ковида, нито държават, те бизнес тук не могат да правят- алчни, невъзпитани, незаредени със стока. Селски изпълнения, независимо ор града. Ще си теглят последствията, хората ще се ваксинират и пак ще почнат да ходят по чужди морета и на пазар в Одрин. Напълно си го заслужАват с нулевото си отношение към клиента.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #44 -:
март 04, 2021, 15:44:39 »
Привет!
Булка,
в Капана по принцип е тясно, какво остава като наизлезе народът по празник. По- добре някъде около Марица да се разхожда човек, има страхотни местенца с хубава храна, но сякаш е за по- спокойни айляци, отдадени на добрия разговор и размотаване
. Вярно, че е имало доста софиянци, в хотела на Родния за първи път от пандемията насам почти 100% от легловата база била заета от тях още от 1- ви. В момента се провеждат футболни турнири на деца, а те обикновено са придружени от родител и сигурно за почивните дни са се събрали семейно.
Хехе, ще го помните този изваден зъб, не на всеки се случва баш с мартеница да го издърпа. Майка ми беше цар на тая работа - направо като клещи и бяха пръстите и някак със завъртане обработваше нашите и на децата зъбите. Аз не съм вадила нито един, даже мой не съм могла, шубе ме беше. Сега какво ще го правите зъбчето, ще го пазите ли? В комплектите за кръщене има кутийки за косичка и зъбче, май такава е модата в последните години. НИ2 си пази последния млечен, ама той му падна в края на 2019- та и му струва почти 2000 лв. за имплант после, та наистина е "скъп" спомен.
Ние уж щяхме да се виждаме с приятели, но в крайна сметка оставихме за събота, че да си раздадем и за Задушница взаимно. Направихме си дълга разходка в квартала и направо пукнахме от жега. Не съобразих а се намажа със защитен крем и сега лицето и деколтето ми са на червени пъпки.
НИ2 е боцнат, фирмата им е фармацевтична и с приоритет, та спести зелени коридори и чакане на няколко места, където беше записан. Тук си е, дано мине леко. В тази връзка, доста фирми някак са успели да ваксинират служителите си. Говори се, че за Либхер специално са дошли немски лекари с дози Пф/Б и са поели отговорност да лекуват в Германия всеки, който получи евентуално някакви усложнения, голяма част от екипите на А1, Спиди и Еконт също били обработени. Дано да не се отпуснат сега и да стискат още някоя седмица с маски и трите Д- та, че да има ефект.
Не мога да не го напиша- снощи гледах по БНТ поздравителния концерт за 3- ти март. Много тягостно ми стана, мизерна работа. Едни евтини и грозни дрехи на дечица, актьори и певци, отвратителен грим, все едно някой се е упражнявал на тях, никакви декори... Вярно, че ситуацията е такава, но можеха поне да изтърсят черните дрехи от разни, приличащи на пърхот трошици....
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
22
Нагоре