Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 09:55:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември е тука, Коледа на вратата чука!
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември е тука, Коледа на вратата чука! (Прочетена 53703 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Декември е тука, Коледа на вратата чука!
«
Отговор #360 -:
декември 29, 2020, 09:15:17 »
Привет в новата седмица.Ние вчера и онзи ден бяхме със сестра ми и децата.Беше голяма веселба.Тук в Плевен времето беше разкошно ипо случая в града беше манифистация, чудехме се къде да с скрием и да се разходим без да има толкова хора.
Послеизнесохме колело и тротинетка за големите и караха около блока, малко да ги изморим, че откачиха все в къщи.
Днес малко ще се ходи по лекари с бащата.Ортопедите пак ще посещаваме!Дано всичко се размине при него и е нещо леко!
Хубав ден от мен!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #361 -:
декември 29, 2020, 09:23:25 »
поне че изгря слънце тук, вече и само на това се радваме
аз тръгвам по задачи, защото се натрупаха през празничните дни. поръчала съм си и нови възглавници за холната гарнитура, за да не са от гадни парчета дунапрен, като досегашните. поне хванах от какво ме е болял
врата...
хванах една нова фирма за добавки и си поръчах някъв билков илач за хашимото и на майка и на брат ми за другите им проблемации. ако действат, ще кажа, че тук сме много с някакви подобни проблеми.
чакам и една чанта, ма тя е от човек и имам силни съмнения че е това, което беше на снимката, нейсе. ще се похваля ако е готина.
за нова година какво измислихте момичета?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #362 -:
декември 29, 2020, 09:27:19 »
Привет!
Честито рождество Христово! Докато се разпиша и Нова година ще стане.
Много хубаво изкарахме Бъдни и Коледа, в типичен за свекини атмосфера, имам чувството че всяка година прекарваме времето в настройване на телефони и сглобяването на сложни играчки. Тази година им подновихме телефоните, свека реагира в стил наша свекърва тук хахха, ама свекъра беше доволен. Имаха нужда де, свека беше с моя телефон на 6г и камерата не му работеше. Главното действащо лице беше много доволен от подаръците, получи всичко което беше поръчал. Моя подарък беше да се смееш ли, да плачеш ли
, мм ми подари Лего...Париж... Да съм си го била сложила в офиса като се върна. Добре че беше добавил и парфюм на Дончо&Гергана та да не го фрасна с легото хаха, знае колко мразя Лего и не участвам в сглобяването му, Париж свързвам с много стрес и работа, ама уж бил мислил много... Пак по-добре е от Еминната плюшена играчка де. Той пък си се изкефи на моя подарък към него, не е спрял да го ползва,ама и аз като Свекърва, наблюдавах от какво има нужда. Подарих му една възглавница за лаптоп ( като играе на лаптопа личния да му е удобно) и една стойка за лаптоп че го боли врата да се взира в ексели на служебния лаптоп.
Вчера много хубаво изкарахме на Витоша, шейни, ски, червени бузи, децата бяха капнали накрая. Но трябва много рано да се ходи че после става фрашкано.
Днес и двамата работим, от утре аз почивам. Още не съм измислила новата година... Ще видим...
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #363 -:
декември 29, 2020, 10:17:35 »
Аз днес си свърших последната работа дето да ми осигури чисто вливане в Новата година. Олекна ми, много мразя институции и разправии с документи. Всички бяха приповдигнати, та мина леко и безболезнено.
Ахаха,
Булка
, тъкмо прочетох и викам ей колко яко, щото не може да пътува, пък после... Легото при нас е най-малко оценената играчка от подаръците, ама нали сте астрални близначки с Ж., та всичко си обясних.
Снощи било духало. Аз чак пред институцията чух, че нещо се питат. Даже помислих, че земетресение съм проспала... Ще ходим да купуваме книжки до Телъс тауър и после на някоя площадка. Мислех и аз за Витоша, но нямаме шейна, та кво ли ще правим там...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #364 -:
декември 29, 2020, 10:28:30 »
ние вчера на село на планина- да го разходим малко. то там сняг и нямаше. колкото да се накаля и да се измори... и да ни скъса нервите докато сипем минерална вода за три фамилии
перничани и колегия естествено не знаят що е това маска и как се употребява, но за сметка на това се нагледах на комплекти адидас, в съчетание с футболни "обувки".
БУлката, аз бих го праснала с парфюма. затова именно се самообслужих- шопър чанта с муха, хайлайтър на KKW, мисля и едно яке да се обслужа, пък ще ми го сложи под елхата половинката на НОва година. Мaкар че като ги гледам mdl store как работеха по празници
, ни връщат мейли, ни пратка пратиха. Да видим защо въобще съществуват..
«
Последна редакция: декември 29, 2020, 10:30:54 от emmmmmy
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #365 -:
декември 29, 2020, 10:39:17 »
Е, аз реагирам на подаръците от децата, защото ми отварят работа, която в момента не ми е нужна. И двата пъти /сушилнята и телевизора/ сама ги получих от куриер и им организирах качване, монтиране и пускане в действие. Никой не се беше и съобразил дали има място за тях, сушилнята след две години престой на терасата едва лани успяхме да я наместим в коридора, а телевизорът задръства отварянето на две врати от холовата секция. Пак добре, че стария го подарихме, та да не ми се мота и той.
Ако бяха слушали, щяха да ми подарят принтер
.
На Родния подарих машинка за подстригване, с която си вкарах автогол да го подстригвам, ама друго така и не измислих. От него получих традиционните орхидеи, този път три и не толкова красиво аранжирани, но съм доволна, че нали изхвърлих старите, дето не искаха да цъфтят.
НИ2 също е по доктори днес, нещо с кръста пак го закъса. Много ми е притеснено, дано и при него излезе нещо леко и да минава бързо. Хич не е за ходене по такива места...
Хаха,
Еми,
след време подари на лелята същата играчка, в същата торбичка.
Случвало ми се е да получавам собствените се подаръци, та затова казвам поне да се записва кое от кого е. Лани получих от приятели разкошни коледни чорапи, 3 чифта, ама все ми са малки. Едно време ги носеше майка ми и даже оставаха за леля ми, сега се чудя какво да ги правя. Да не говорим колко коледни покривки за маса и порцеланови подносчета, чаши и свещници с Дядо Коледа имам... Нито да ги изхвърля, нито да се занимавам да ги продавам ми се иска, та освен да отлежават за преподаряване
Два вица, ако не сте ги чували:
Въпрос към български ваксиниран лекар:
- Имате ли някакви оплаквания?
- Леки...
- Какъв е носът на Бил Гейтс?
- Чип!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #366 -:
декември 29, 2020, 10:43:49 »
аз искам и чорапите и коледните дреболии
Активен
emmmmmy
«
Отговор #367 -:
декември 29, 2020, 10:48:30 »
хвърлих директно играчката заедно с боклука.
мисля да върна жеста като продължа да я игнорирам и да не й даваме подаръци.
Родният пак добре че е навит да го постригваш, тук го мотивират техните че бил готин непостриган. та го водих на фризьор, да се хареса.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #368 -:
декември 29, 2020, 14:22:24 »
Вицовете са добри
Активен
Alichka
«
Отговор #369 -:
декември 29, 2020, 16:30:49 »
О, едно време пресякох мераци за телевизор навреме! В стария апартамент всичко си правихме индивидуално, включително и секцията. С ММ говорихме в един момент за телевизор. Той пита, разпита и ме заведе, за да видим на живо един. Е, брат му го навил на повече инчове. Директно казах, че няма да се хване в секцията и се отправих към изхода на магазина. Вкъщи измерихме и по някаква случайност явно бях от права. Взехме си нормален. И в момента много нормално си го ползваме в кухнята.
И после жените не сме били добре пространствено ориентирани. Дрън-дрън!
И аз мразя някой да си чисти шкафовете към нас, независимо под каква форма ще бъде предадена дадената вещ. С панделка и без еднакво непотребно може да е нещото. Вече се оттървавам с чиста съвест от ненужни неща. Иначе се натоварвам.
Днес направих една разкошна разходка. Просто е пролет!
На два пъти си постоях и на припек по пейките. Купих си любимия календар за догодина. Намерих интересно магазинче и се сдобих с пластилин за децата и щипки за орхидеите. Много добре ми се отрази разглеждането и многото ходене.
На Данчо и Гергана ми е любимият парфюм и само мога да се порадвам на Булчето
Аз се възползвах от някакви странни намаления между празниците. Поръчах си обувки и пола. С мисъл и действие съм за пролетта и лятото.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #370 -:
декември 29, 2020, 21:47:58 »
Охх, сега се сетих каква "традиция" има в семейството на ММ баш с отърваване от боклуци. Вуйчото на ММ (Бог да го прости) и братът на ММ са все едно един и същи човек, имат адски сходни навици и поведение. Та... ММ разправя как цялото мазе и къща било пълно с вуйчовите боклуци, които обаче той домъквал с такъв апломб все едно той специално за тях (сестрините деца) е помислил и едва ли не с мъка на сърцето се разделя в името на тяхното добруване.
Най- фрапатното е, че след разчистване на офис им домъкнал огромна копирна машина...Минавал е номерът, имало е наистина добри попадения, но преди няколко години викаха хамали да изнасят "съкровища" на 2-3 курса с бус.... Сега братът на ММ така засипва нашия бъдещ апартамент със също толкова подходящи и ценни непотребни вещи уж за Ж... Купил на децата си количка от тези големите наподобяващи картинг, но с педали, ама те не искат да я карат... пуф в багажната стая, взел някаква боклучава тротинетка, пак там... та като се местим и аз ще (се) изривам от ценности.
Коледния подарък от тях е пак много компромисен и по-добре да не беше никакъв. Аз също не вложих голяма сума пари за племенниците, но се съобразих с интересите на децата и дебнех намаления, за да са хубави подаръците на приемлива цена. Ж. получи най-боклучавото и грозно китайско бебе, има бутон на корема дето нищо не прави, гърне, биберон и памперс, но обикновен истински памперс, дето го покрива цялото и може би ще стане на собственичката му. Това щеше да е най-практичната част, ако нямах опасение, че ще се обрине от качеството. Най-голямата му екстра е, че едното му око се затваря, а другото не и детето се фрустрира ся тва бебе спи ли или не. Нямам проблем да нямаше никакъв подарък, но най ме дразни купуването ей така щото има 100 неща в пакета и все едно огромен подарък сме направили, та чак и приказките "виж колко неща има..." То и детето не се заблуждава, защото откри всички дефекти сама и куклата е запратена в немилост. Яд ме е чисто екологично дори, защото кому е нужна тази грозотия да се купи и да се хвърли на следващия ден, един шоколад за същата сума щеше да донесе повече емоции и радост, но хората сме различни и различно си показваме любовта.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #371 -:
декември 29, 2020, 23:57:42 »
Адиктед, да ти кажа аз също много се дразнех (и все още ама по-малко) се дразнех на подобни, тъпи, безсмислени, от гадна пластмаса евтини боклучаци за подаръци на малкия. Преди успява да контролирам и голяма част не стигнаха до него, сега обаче му се дава всичко директно и не мога да се отърва така лесно. Единствено разчитам, че той е доста див и бързо им вижда сметката, та ги изхвърля, но пък ти си права че екологично е направо престъпление. Честно казано тая година най-много ми допадна на Р майка му, донесе някви чаши и сладки, ама попита и не ги даде, остави пари и каза само да му кажем, че нещото е от нея. Майка и тя постъпи нормално и заедно му купихме подаръка. Ама тате не разбрал и той ходил. После от баща си пък не искам да говоря, че си дойде с 4 торби боклуци, които да ми зариват хола.
Това с подаряването на поданици, наистина ми идва малко натоварващо, доста ангажира що и леко безсмислено и само заради самата традиция, а не от желание да зарадва някого.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #372 -:
декември 30, 2020, 08:22:58 »
Мен ми идеше в повече другата ми леля, с която вече не общуваме. Подарява техни неща плюс нещо ново, но винаги хвалебствието е тип- виж кви маркови наши неща ти даваме, ти знаеш ли колко струват?
Мачбокс количките също не бяха попадение тази година, ако някой ме беше попитал- щях да кажа че има достатъчно. Виж, две каши слънчо не бих върнала никога, ама кой да пита?
И пак стигаме до тезата че ако някой те цени, те познава. Или поне те пита...
Намерих собственик за поредния несесер за грим и комплект нокторезачки, които ми подариха. Въобще от едната страна грам не ги касае- просто отбиха номера. Като си помисля че опаковах красиво всичко което половинката избра за тях...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #373 -:
декември 30, 2020, 09:10:39 »
И аз мразя играчките тип левче и тези от Зрънчо.Колко съм обяснявала и все тая.Девер ми и свекърва ми редовно носят такива неща.Аз переодично минавам през стаята и събирам и изхвърлям.Просто откачам като ги видя тия боклуци.Иначе имаме хубави нейни играчки дето са здрави, близначките играят с тях и още няколко деца могат да ги ползват.И обяснявам, не играчките са важни, а времето прекарано с детето!
Ох, аз открих че утре е Нова година, а не съм решила какво да правя, да поръчвам от ресторант или да готвя.То хубаво да поръчам ама не виждам новогодишно меню на ни един дето му гледах сайта.Много са зле значи в тоя нашия град!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #374 -:
декември 30, 2020, 09:48:32 »
Добър ден!
Споко, Маги! В София не са по-добре тая година. Или няма менюта, или са отврат. Май ще се откажа от поръчването аз.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември е тука, Коледа на вратата чука!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден