Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 01:51:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2020
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2020 (Прочетена 68663 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Септември 2020
«
Отговор #165 -:
септември 16, 2020, 14:43:43 »
А,
Свекс
, ти вчера за краставици май питаше. Аз имах също много и се чудех какво да ги правя и бях мернала кюфтета от краставици на принципа на тиквичките. Също има и едни осолени кисели краставици дето слагаха по дюнерите преди, сега отдавна не съм яла дюнер, но ми бяха много вкусни. Такива ми ти идеи ми идват.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #166 -:
септември 16, 2020, 14:52:38 »
тя Свекс вече ги раздаде краставиците
А за майките с деца- сигурно пак в тази връзка дето викаш за маските- да не си заразят децата. Или ако има някое болно от грип и зарази майка си, тя да не пренесе паниката в офиса, че доде се разбере че не кашля от корона, ще й съберат крушите...
моят ентусиазъм за готвене е нулев лятото и си прося от майка да ми оставя порция. Айде месото няма как- готвя редовно. Но за мен- няма шанс да се навия да висна над печката.
Това с шатрите е отлична идея.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #167 -:
септември 16, 2020, 15:01:50 »
То хубаво, ама бащите не могат ли да ги натворят същите неща. Малко "диск*рминация" ми идва.Другото дето се бъзикаха като ни пуснаха из парковете "Моля г-жа Фандъкова да дефинира по-точно "родители и малки деца", защото не мога да убедя майка ми, че съм на 43 и нямаме право да се виждаме в парка" сега може да се приложи и за офиса.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #168 -:
септември 16, 2020, 15:03:16 »
Поздравления за ТУ, Бубе! Пожелавам ти успех! Дано не толкова притеснителна колкото мен
Честита годишнина!
И аз бях на фризьор днес - стилист Пандьо ме боядиса
ММ хич не иска да ходи в офиса. Явно му стига да си говори с мен и Бамбук. И чат пат с колегата му, който сега се премести тук. Колегата му за сега ходи в офиса, но той трябва и да навлезе в нещата все пак, а от този екип ходели. Екипът на ММ не ходят, даже повече са си по родните държави.
Толкова е лятно и днес, а утре се очаква дъжд.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #169 -:
септември 16, 2020, 15:16:27 »
Адиктед, ти си по яхнала метлата и от мен бре! Недей така да им го приемаш офертата за майките с деца. Мен първо не ми е хрумнало така да го помисля, второ- аз лично съм с наблюдението, че жените сме по кекави.
И аз бих предпочела да не съм първа линия до потенциално болен в офиса.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #170 -:
септември 16, 2020, 15:21:48 »
Цитат на: addicted_to_u в септември 16, 2020, 15:01:50
То хубаво, ама бащите не могат ли да ги натворят същите неща. Малко "диск*рминация" ми идва.Другото дето се бъзикаха като ни пуснаха из парковете "Моля г-жа Фандъкова да дефинира по-точно "родители и малки деца", защото не мога да убедя майка ми, че съм на 43 и нямаме право да се виждаме в парка" сега може да се приложи и за офиса.
Ама ти гледаш само от твоята гледна точка, когато връщахме хората в офиса ние направихме същото, майките с деца за предпочитание да останат вкъщи. Защото върнеш ли ги в офиса и почнат ли децата да боледуват ги губиш като работна ръка, а така са ти гарантирани че ще си работят. Отделно връщането се налага заради бизнес нужди, не знам какво работи мъжа ти, но сигурно си имат причини. Аз малко гузен негонен бяга,болна тема си е за всички, доволни на 100% няма как да има, но когато се налага се налага...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #171 -:
септември 17, 2020, 07:31:08 »
Привет, как сте?Как я карате днес?Аз съм малко работна, на среща ще ходя и оставям близначките с майка ми за първи път за бая време.Ще си се гледат почти цял ден.
Аз бих предпочела също да работя в офиса.В къщи все нещо има за правене и гледам в почивките да го оправя и накрая съм по-изморена и пребита.Гадно е.
Айде хубав и успешен ден от мен.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #172 -:
септември 17, 2020, 09:47:43 »
Добро утро!
Аз съм 50/50, ако имах възможност поне 2 дни бих си работила от нас. Особено сега, когато всеки ден трябва да пътувам по 1 час и повече в посока. По цял ден с хора и то разбира се все криви и недоволни. Ама това е положението.
Днес се возих на новото метро, харесва ми, стигам за същото време като с кола, ама когато водя Ники не ми е опция. А и съм лигла свикнала с кола
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #173 -:
септември 17, 2020, 11:36:20 »
Честит имен ден на Бубето!
Имаме ли друга днес?
«
Последна редакция: септември 17, 2020, 11:42:30 от bulche91
»
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #174 -:
септември 17, 2020, 13:11:10 »
Привет и честит празник на всички!
Благодаря ти,
Булче
!
Чувствайте се почерпени за мое здраве и за това на баща ми
Панде
, не знам дали съм по-притеснителна от теб, но сигурно е така (всъщност не познвам по-тревожен човек от мен
) обаче ще работя върху самоувереността си постепенно, много искам да преодолея себе си.
Днес се включих онлайн теста на конференцията, която ми предтои. Поне се успокоих, че далеч не съм с най-лошия акцент
След малко съм на фризор, вълнувам се! (гледай какво нещо, не съм осъзнавала, че ми е липсвало такова време, само за мен си, да се поглезя)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #175 -:
септември 17, 2020, 13:12:09 »
Честит имен ден, Бубе!
Честит празник на софиянци!
Бубе, от дни забравям да ти кажа, че те видях в Ахтопол на плажа. Разхождахте се с тм. Май на 7,09 беше /то вече ми се вижда като преди 100год/. Ама докато ти се обадя и минахте. Много ми хареса жълтия ти бански
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #176 -:
септември 17, 2020, 13:16:01 »
Мерси,
Рат
!
Ох, жълтият ми бански, той е много зле тази година
Загуби си цвета, разпусна се, абе пълен боклук - това ми се случва всяка година за жалост, не мога да си намеря траен и хубав бански, без значение колко пари давам. Не си ме видяла в най-добрата ми светлина
Колко щеше да е забавно обаче да се засечем, какъв е шансът!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #177 -:
септември 17, 2020, 13:18:08 »
Привет!
Честито на Бубето, с това най-желано богатство, което има за име, няма как да не е на крилете му винаги! Иначе родната свекърва все настоява, че и аз имам имен ден, та стават 3 и никой не съм празнувала никога...
За офисите няма как съобразяваме се и не яхвам метлата, защото трябва някой да се връща, а срещу псевдомерките, защото за мен са такива, но няма да се отплесвам. Играем както ни позволява играта и това е.
Днес ходихме да избираме цвят за стените за стаята на Ж. Уж ни беше ясно какво що, дано сме нацелили, че в последния момент мислихме комбинация и избирахме много набързо, че и детето е лепнато и не иска да седи при друг освен мен, та слага и маска и вика по магазините Аз съм много страшна и издава страшни звуци. Циркът е пълен.
Хайде хубав следобед!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #178 -:
септември 17, 2020, 15:28:21 »
Здравейте!
Честит имен ден, Бубе!
Честит празник на София!
Адиктед, аз те броя на Цветница теб
Днес продължих със фризьора -самоподстригах се
Докато не ми омръзне дългата коса, мисля сама да си се подстригвам
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #179 -:
септември 17, 2020, 16:32:58 »
Цитат на: addicted_to_u в септември 17, 2020, 13:18:08
и не яхвам метлата, защото трябва някой да се връща, а срещу псевдомерките, защото за мен са такива, но няма да се отплесвам. Играем както ни позволява играта и това е.
И мен за това най ме е яд - нито в класните стаи, нито в транспорта, нито в офиси и производствени помещения е направено и помислено поне
. Но и самите хора често махат с ръка и казват, каквото такова
Толкова пари се "усвояват", а никъде не дават маски, трябва да си купиш. То и какво ли има в аптеките освен парцалчета от два ката...
При Родния купиха на хората маски със сменяеми филтри, висок клас, 35 лв. едната. Първата работа им била да махнат филтрите и да остане само маската, която има отвори около носа за вентилация на въздуха. Ми то по- добре без маска в такъв случай...
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...