Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:44:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли дойде, от жега ще се мре!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли дойде, от жега ще се мре! (Прочетена 65161 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Юли дойде, от жега ще се мре!
«
Отговор #30 -:
юли 02, 2020, 14:48:15 »
Здравейте!
Благодаря за пожеланията!
Да сте живи и здрави вие и близките ви!
Оправихме дивана, намерихме му ново място, защото е доста по-голям от стария. А него пък с удоволствие ще го махаме. Наложи се да приберем засега и трапезната ни маса, докато не измислим къде нея да сложим. Алекс е повече от доволен и само го обикаля и му се радва. Сега имам мерак за пребоядисване, защото вече не ми харесват цветовете, а и по стените вече се виждам отпечатъци на детски ръчички.
И днес е голяма жега. Докато се въртях на терасата едва дишах.
Бубе
, браво за снимките.
Май щях и друго да пиша, но забравих.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #31 -:
юли 02, 2020, 15:19:32 »
Цитат на: Kiwi в юли 02, 2020, 14:27:44
Хиху... привет
Много креативно име на темата, аз само ще се мре зачитам ...
Аз от една картинка не бих си правила изводи, особено като знам как 31 ме рисува слаба и дългокрака
Изобщо картинката ми прилича на оня дет заклал ламята... и прилагам актуална корица:
https://www.ozone.bg/product/svet-t-na-prikazkite-b-lgarski-narodni-prikazki/
Че не са оптимални условията е ясно, но пък ви разбирам опасенията да не направите повече неприятности за семейството. Ако пък имат сериозен проблем, е по-хубаво да им се помогне. Дано да успеете да научите повече чрез някоя майка, децата не могат да са достатъчно тактични според мен. А дали е опция да се поговори с кварталния без конкретен сигнал, просто да ви насочи какво да гледате?
абе така е, искаше ми се да чуя какво то вижда в картината, ама не успях, че сгъна листа и почна да го облизва от всички страни (става още по крийпи знам). Ще видим как да действаме, стъпка по стъпка
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #32 -:
юли 02, 2020, 17:11:33 »
Здравейте
Аз съм добре. Утре имаме забавен ден без нашите учители, само с учениците ни. Посвикнах с това ежедневие, много ще ми липсва като свърши.
И ние го мислим прибирането.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
юли 03, 2020, 08:26:54 »
Добро утро в петък!
Как сте?
Панде, ако се прибирате задължително да кажеш. До Враца ще дойда да те видя
Днеска сутрешния дъжд ми се видя много свеж и приятен. АМа вече почва да се заформя жега. Довечера се изнасяме за 2 дни в Банкя, докато нашите ги няма и вече нямам търпение, като почивка го приемам.
Вие какво ще правите почивните дни?
Активен
Alichka
«
Отговор #34 -:
юли 03, 2020, 09:29:58 »
Здравейте!
Предстои два дни да сме сами с ММ. Ще мислим някакви излизания за разнообразие и глътка въздух. За сметка на това днес ще е ден на изпитване на нервите. Нещо са щурави от сутринта
Тези дни ми пуснаха муха в главата за един бански. Поръчах си гривна и пръстен. Купих маратонки за мен и Кокона, че ги дебна от пролетта. Не знам къде ще му излезе краят!
Важното е положителната нагласа.
Чета малко "излишна" информация евентуално за едно интервю за работа - неясно кога. Много мразя да помня глупости! Щом човек знае къде да го провери, защо трябва да зубри
Панде, от какви националности са ти учениците? Може и да си казвала, ама не помня.
Виви, де да бяха повечето с такива разсъждения като теб!
Миме, честит рожден ден с малко закъснение!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #35 -:
юли 03, 2020, 13:29:58 »
Привет!
Ние се наслаждаваме на последен ден само 3мата. Утре си идват майка и татко и в неделя двамата с ММ се прибираме... Ж. е много сладка и от сега ми е тъпо, че трябва да я оставям.
Вчера следобед тя искаше разходка, но аз я водя в парка само сутрин, когато няма почти деца, та обиколихме селото по улиците.Навръщане от разходката се засякохме със сестрата на моята прителка и детето й. Нямаше как да се прибера без за малко да ги видя. Казах, че не ходя в парка и не искам Ж. да се меши прекалено. Отговор тука сме ваксинирани, всички го изкарахме зимата. Не ме е яд, че такова им е мнението. Яд ме е, че се изказват все едно са прочели нещо повече от 2 статии шог и бонба във фейса и искат да ме изкарат мен тъпа, но си замълчах. Не искам да им сменям мнението, но не искам и те да се опитват да сменят моето. Ако нямахме други варианти щяхме да ходим физически на работа и тя да е на ясла, но като можем да спазваме дистанция защо да се бутаме... Ж. беше чинно дезинфекцирана след това.
Оф, и аз поръчах обувките, дето вчера ги обмислях. Реших, че такива ежедневноелегантни нямам, почти като балеринки, но с отворена пета и цвят пудра. Как да не ги взема и пак хванах последната бройка.
Тук си е жега, но сега взе да гърми, то си е името на селото неслучайно, само гърми без да вали.
Хайде лек петък и хубави почивни дни.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #36 -:
юли 03, 2020, 13:37:15 »
На Али мухата за покупки е минала май през всички във форума
, заразно си е, ама си е удоволствие шопингът. И аз си поръчах гривни.
Брат ми е от месец и повече на работа- с клиенти, пък живее у нашите, така че спряхме да пазим детето от другите деца- излишно е, след като имаме пробойна. Избягвам градинките обаче, защото там са болни от други неща и е изкл дразнещо как си влизат със сополите родители в заградените мини площадки за деца, всред бременни и бебета.
Държа го пред входа или в двора на училището, където е голямо пространството, пък и на първото място е сянка.
Отказах срещата с приятеля ми от друга държава- с лъжа
, не исках да става така, но знам че е обидчив и щеше да се цупне ако кажа истинската причина. Имам усещането че вирусът в БГ си е един, този в другите страни- различен. Може и да е тъпня, но засега не искам да се виждам с хора от чужбина.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #37 -:
юли 03, 2020, 13:54:57 »
Честити покупки момичета, със здраве да си ги носите
При мен деня е ППП (петък, пет часа, проблем) и съм ВТНН (виж там, направи нещо), това ми е трети петък подред в който ситуацията е подобна... дано следващия вече се кротнат нещата че мерКУрия отминава!
Да ви дам ъпдейт за децата: майката е по майчинство с 6то дете, бащата е строителен работник, бабата живее с тях но и тя работи.Майката не излиза с тях че си гледа бебето, сами осъзнават че не е легално да са навън без надзор. Родителите не вярват в тези глупости вируси...
Хайде лек уикенд,че отивам да оправям ППП!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #38 -:
юли 03, 2020, 13:58:53 »
Леле 6 деца, ужасТ.
Привет, все пак.Ние сутрин излизаме рано, после дкоато се оправя и станало никое време.
Аз не съм пазарувала, поне не за мен.
В размисъл съм, дали да запиша Моника на баскетбол.ова значи два дни седмично да не е на градина, че той е сутрин.Ще го мисля.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #39 -:
юли 03, 2020, 14:00:18 »
Маги, няма ли да ти стана още по-нанагорно да не ходи на градина две седмици
Булче, аз затова казвам че не схващам едно нещо- полет до луната има, но няма начин за регулация и възпитание относно раждаемостта ? Май на държавата й изнасят подобни схеми, или не й се занимава ( както обикновено).
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
юли 03, 2020, 17:02:44 »
Здравейте
Няма да пиша, че съм уморена, това го разбрахте
Обаче тази вечер може и нищо да не правя. Малко се издразних, на част от групата ми (включително и Деймиън), защото много на уволнение са го ударили. Другата група, останаха, да работят заедно, нашата на бързо се изнесоха. Аз даже се замислих да да остана малко с другата група, ама бях ядосана. Какви ученически проблеми имам, не е истина
Р, ще ти пиша ако се прибираме, но почти няма да стоим във Враца. Не знам дали ще ходим до София. ММ май не иска да се срещаме с никой освен баби и дядовци да видят Бамбук. Много тъпо прибиране се очертава, ама и тук нищо няма да правим. Просто такава е годината.
Хубав уикенд на всички, аз ще уча
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #41 -:
юли 06, 2020, 08:31:01 »
Честит понеделник!
Уж почивахме, но някак си не го усещам като да съм си починала. Змейовете минават през мрън фаза, църкат от както се събудят ... и съъъъм...
Спорна седмица на всички!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
юли 06, 2020, 09:15:12 »
Добър ден!
Панде, ама то свърши ли обучението? Сега какво следва? А където си, ако се виждате с хора ще дойда
ако е далече даже бих го съчетала с разходка и нощувка някъде
Киви, те у вас ли са змейовете?
И моето зверче се събуди с тръшкане, та понеделника ми започна пак с нерви. А събота и неделя си стана като за градина, без да го будя
Вече се чудя в колко трябва да си легне, за да стане в 7.30 и да не е кисел?!
Какво правихте почивните дни? Починахте ли си?
Аз събота си попочинах, вчера се поизгърбихме с миене на коли и подреждане в Банкя.
В сряда тате има рожден ден и не знам какво да му подарим, приемам всякакви съвети. А как нямам търпение да ги видя, от 20 дни не сме се виждали изобщо.
Лек и успешен понеделник!
Активен
Alichka
«
Отговор #43 -:
юли 06, 2020, 11:07:33 »
Здравейте!
От петък бяхме младоженци и така го изживяхме - с много спонтанни решения и много обикаляне. Кумицата имаше рожден ден и по обяд решихме да й правим изненада. Събрах багажа на две, на три и газ към София. Хапнахме суши, набърборихме се и на другия ден се прибрахме, че да не изтървем друго гости.
От София си взех горнище на анцунг, от Пловдив - долнището
Майка най-после ми подари подарък за рождения ден по този начин
В събота бяхме на барбекю. Легнах в 5 сутринта. Не спах много. И тази сутрин едва отлепих.
Имам си принтер и с 1000 гимнастики го сприятелих с компютъра. Ще ми е супер за всякакви хоби занимания
В средата на квартала ми се отлепи едната сандала. ММ по спешност дотърча да ми носи обувки. Не вървеше да си купя джапанки от левчето, че тепърва обикалях. Днес ще ми е ден за битовизми. Имам и да готвя...
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #44 -:
юли 06, 2020, 11:25:29 »
Привет!
Събота и неделя ни мина в разопакования, опакования и пак разопакования на багажи. Нашите дойдоха да застъпят с Ж. в събота. Докато свалим багажи, те имаха да си подреждат неща да сглобяват шкафове. В неделя ние стягахме багажи и пътувахме. Много ми е досадна тази част от пътуванията.
Аз обувките хубаво ги поръчах, ама освен потвърждение на поръчката 3 ден ни вест, ни кост от тях. Може и да ми спестят едни пари. За сметка на това яхнах вълната с кутията на влогаджийките. Шампоанът го имам и не е лош. Термозащита ми трябваше и другото ми е бонус. Днес ходихме до КАМ. На мен ли прагът на търпимост много ми се е стопил или хората съвсем ги мързи.... Пльоснали в брошурата промоция и аз специално отидох за едно от нещата. Гледах, гледах, няма го, питам, аа ми не сме го заредили още... Метнах и другите дребни покупки където ми падна и се изнесох.
Свекървата вчера ми донесе 2 кила череши от вилата.Сега се чудя как да ги употребя... Друго дето трябва да измъдрим е как нашите да имат интернет на село само за през лятото. Някоя от вас ползвала ли е бисквитка с предплатен мобилен интернет да сподели впечатления. Булсат няма покритие в наше село и друго не знам какво да измисля...
Хайде хубава седмица
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
17