Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:11:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли дойде, от жега ще се мре!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли дойде, от жега ще се мре! (Прочетена 65249 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Юли дойде, от жега ще се мре!
«
Отговор #45 -:
юли 06, 2020, 12:03:01 »
Адиктед, разтърси се за сладкиш с череши и желатин без печене.
Аз си поръчах бели сандали- от две години само отлагам в този цвят, хем ми се ще, хем е непрактично.
Малкият преди малко ми дигна кръвното но след наказание му дойде акълът на мястото му
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #46 -:
юли 06, 2020, 12:12:50 »
Адиктед, ами да увеличите мобилния нет и телефона да е хот спот? Вариант ли ви е? Ако ви трябва много нет не е добра опция, но ако е малко и от време на време става.
Честити сандали, Еми! Хубаво, че при вас работят наказанията
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #47 -:
юли 06, 2020, 12:55:53 »
Привет,
Явно много сме били дейни уикенда.
Ние се разходихме едно хубаво, тази пътека в Банкя много хубава, равно се връви и горе малкото язовирче е разкошно. Обаче на връщане "далдисахме в мохабети" и хванахме дългия маршрут и вървяхме по слънце, всички изгоряхме, децата едвам вървяха, абеее малко си бяхме за за бой. Та вчера беше малко реанимация и вкъщи седене. Звяр е командирован на бабин дом от днес, ще спи даже там днес, за другите дни ще видим.
addicted_to_u
ние взимахме Вивакомски в офиса, слаба работа бяха тези флашки, за няколко дни свършваха, много зависи за какво ги ползвате. Обувките е рано още, спокойно ще пристигнат
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #48 -:
юли 06, 2020, 13:07:57 »
На тях им трябва колкото за фейсбук и месинджър, някой друг видеоразговор и 1-2 епизода на Маша да пуснат на келемето. В Пловдив са на префенциална оферта на Ентри и имат всички канали, не че ги гледат плюс интернет и плащат около 20 лв. Местният доставчик на село иска договор за около 30 лв с много по-слаб нет, а и ще се плаща цяла година да се ползва 3 месеца Тъпото е, че няма как да се пренасочи Ентри-то, та вариант ми беше Булсат, ама там нямало покритие. За това е цялата главоблъсканица какво да изберем, та да не разчитат само на мобилните на телефоните, хем да се плаща само когато се ползва
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
юли 06, 2020, 14:02:49 »
Тия не предлагат ли някакъв необвързващ договор за по-висока цена? Такъв месец за месец?
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #50 -:
юли 06, 2020, 14:16:24 »
Булка
, абсурд такива иновации пък ти.
Позна иначе утре ще дойдат обувките.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #51 -:
юли 06, 2020, 18:54:54 »
Момичета, влизам само да ви питам, препоръчайте ми добра клиника и конкретно гинеколог в София? Някой от вас ме посъветвахте за репродуктивна направо, имате ли обаче мнения за някоя? Проблемът е този, който разказвах преди - овулационно кървене, което не се знае на какво се дължи.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
юли 07, 2020, 07:57:52 »
Добро утро!
Бубе, тука има няколко доволни от Щерев
Как сте днес? Аз съм доволна, че се понаспахме и даже дребното само се събуди и нямаше много драма, даже по-рано отидохме и успях и таксата да му платя.
Какво готвите в тези жеги? Много съм зациклила на тази тема.
Усмихнат вторник ви желая!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #53 -:
юли 07, 2020, 08:53:42 »
Рат, последните дни готвих пиле с ориз, картофи с грах, ако не ти се грее кухнята таратор или нещо на скара - зеленчуци с млечен сос също. Другите неща дето готвя напоследък не са за български жеги
И майка ми има рожден ден утре, поръчах й козметика, то нямаше много избор предвид, че поръчвам дистанционно.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #54 -:
юли 07, 2020, 10:39:43 »
Привет!
Аз вчера се уморих от следобедното обикаляне и след 1 чаша вино бях готова да заспя. Наспах се бързо и в 12 и 30 се събудих. Добре, че успях пак да заспя, че имах усещане, че цяла нощ ще се кокоря.
И аз сега завъртях едно пиле с ориз. В момента се пече и едно блонди с череши и бял шоколад, да видим какво ще се получи. На мен ми се ядат фалафели или фахити с много зеленчуци и сосове. Ще разлистя скоро книгата на Джейми, че ми омръзнаха и на мен едни и същи манджи. Яде ми се нещо свежо и пъстро, но пък такива храни са за едно ядене и на следващото пак трябва да се плескаш.
Бубе
, аз опит нямам, но другите със сигурност ще ти дадат добър съвет. Една приятелка миналата седмица я одобриха за инвитро. Тя е 1 година по-голяма от мен и докато аз бременеех тя изкара инсулт от неправилно предписани противозачатъчни за регулиране уж на цикъл. Много сложен случай е, но се радвам за нея, дано всичко е успешно. Та тя ходи в Селена в Пловдив, пътува от София. Това ми е най-прясното наблюдение. Вече няколко познати от тук пътуват там. Не знам има ли причина или мода... Сигурна съм, както казах, че тук ще получиш добри съвети.
Хубав и прохладен вторник и дано морето не стига София пак.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 07, 2020, 10:54:14 »
Ух манджи! Аз съм в лятно настроение, ям розови зрели домати с моцарела и сирене, нямам песто, ама пак е вкусно, по обяд ям мръПки както казва Звяр, от Пърленката. Иначе неделя правих имамблайдъ, вярно че е много пляскане за 5 минути омитане на хапването,ама пък балайдисахме, аз го правя с кайма, е у нас е положението "чушка пушка не държи".
Аз си писах с Бубе снощи, в крайна сметка препоръчах Калчев, виждам че се е преместил от Малинов, имаше преди добри отзиви, Маги да каже как е сега положението че тя повече сигурно ги следи.
Лек деен!
Активен
Alichka
«
Отговор #56 -:
юли 07, 2020, 11:58:32 »
Снощи имахме авария - развалена тиква, забравена в чувал
Как смърди и каква каша оставя... Днес оправих всичко плюс измих первазите, за да ги пръскаме пак против гълъби и три пъти запирах насрани гащи. Влудява ме на моменти тоз Дребният!
Вече приключих и съм крак въз крак. За награда - днес ми пристигна гривната. Дано успея да я взема от куриерите
За Селената - има страхотни отзиви в града, а и е по-евтино от София. Отрицателното е, че много често препоръчват я лапароскопийка, я нещо друго и цоцат пари по всички фронтове. Не важи за всички лекари, а за конкретни имена!
Почти не готвя. Караме на салати и аламинути. Вчера обаче направих едно прясно зеле. Вкъщи си предпочитаме постни ястия лятото. И сладкиш направих, та вечерта в кухнята можеше да се влиза само с пожарникарски дрехи.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #57 -:
юли 07, 2020, 12:46:40 »
Али, припомни ми едно лято, дето мъжа ми забравил една диня в колата и оставил колата на летището, летя си до България, ваканция 3 седмици, прибираме се, отваряме вратата ... че и оставил динята на предната седалка, а не в багажника ... няма да ти казвам колко го псувах и как вонеше и как се прибирахме после в тази кола ... имам чувството, че 2 години после миришеше вътре.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #58 -:
юли 07, 2020, 13:48:25 »
Привет, при мен е много натоварено тия дни ще пиша утре.Влизам заради Бубето.
Бубе, аз съм доволна от Д-р Владимиров и д-р Белчева.
https://ivf.bg/
Калчев е добър, но всяка втора жена при него минава през хистероскопия, което според мен е прекалено и му е станало като "Здрасти" Иначе и в Щерев има не лоши лекари, но пак трябва от личен опит да ти се препоръчат.Надежда, аз лично, не препоръчвам.И за д-р Димитров, имам добри отзиви, той е в Младост
https://invitro.bg/
Адиктет вижте месните кабеларки.В Плевенско имат само летни пакети, заради хората седящи само лятото на село.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #59 -:
юли 08, 2020, 07:11:31 »
Добро утро, как сте?Айде да драсна малко.
Тия дни ми е някакво на бегом всичко и навсякъде, все нямам време да се завъртя.Успях в понеделник да се подстрижа, от вчера водим каката на баскетбол, отделно си е плуването.Въобще голямо тичане ще е това лято, но поне детето е щастливо.
Аз съм ужасно изморена от жегата и тия няколко дни захлаждане ми дойестват много добре.Надявам се днес да успея и да се боядисам и съвсем ще заприличам на човек
Хайде хубав ден на всички!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...