Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 19:54:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Май 2020
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Май 2020 (Прочетена 57707 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Май 2020
«
Отговор #105 -:
май 19, 2020, 10:04:20 »
Здравейте!
Днес е някакво мрачно, дано не завали, че се престраших да отида до лабораторията.
Нещо ми е лудница напоследък и нямам време да пиша. Днес имам да правя торти и викам да се разпиша, докато не съм започнала.
Панда
, да е жив и здрав племенника.
Хайде до скоро!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #106 -:
май 19, 2020, 13:17:13 »
Здрасти!
Миме, що ще ходиш до лабораторията?
Маги, аз съм на мнение да отворят, пък който иска да си прецени рисковете и да си пусне детето. Аз лично не знам кое е правилно и какво бих направила. Искам да ходи, страшна лигня е откакто е при наще по цял ден. От друга страна едно ако се зарази и ще повлече крак... а ме е страх за наще честно казано. Не знам какво да правя ако отворят.
Бубе, мерси! Ще разгледаме и ще чакаме сайта.
Аз днеска бях с Ники до обяд на работа, направо беше панаир- разхвърля, бързо му писва всичко... Ама се справихме де. Тате трябваше да вземе плоскостите, че ще сменяме кухнята у нас. Бясна съм, че ми отказаха отпуска за четвъртък и петък, ама квото такова.
Лек ден!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #107 -:
май 20, 2020, 07:54:21 »
Добро утро, как сте?Аз не мога да спя в тая жега, никак не мога да спя!Пия си кафето и се опитвам да се събудя и да заминавам на работа малко!
Целувкен и да се явят всички на отчет!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #108 -:
май 20, 2020, 08:31:40 »
Здравейте
При нас нищо особено - ММ работи от вкъщи, аз гледам Бамбук. Като свърши работа с Бамбук излизат, аз имам около 2 часа да свърша нещо, ама понякога е да сготвя.
Отварят градините в крайна сметка, нали ?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #109 -:
май 20, 2020, 08:45:26 »
Добро утро!
Днес любимото ми теленце има рожден ден и минавам набързо да ви почерпя виртуално!
Едната ми торта е готова, но другата остава да я украся и още 100 неща имам да правя.
Рат
, трябваше да си пусна контролни изследвания, затова ходих до лабораторията. Още снощи бяха готови резултатите и малко се успокоих, че има раздвижване, а доста се бях притеснила, че ще си тъпча на едно място с месеци.
Желая ви хубав ден!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
май 20, 2020, 10:24:37 »
Добър ден!
Аз съм супер недоспала, трябваше да изпразня шкафовете в кухнята, после излезнахме да покараме колела и се прибрахме в 23, от там тепърва готвене за днес... След обяд имаме няква важна среща и направо не знам как ще издържа.
Миме, да ти е жив и здрав мъжа! Браво за резултатите, явно почват да си идват на място нещата.
Свекърва, какво стана с жената на племенника? Още ли са 2 в 1?
Панде, май отварят. Вчера учителките ни питаха кой, дали и от кога мисли да си пусне детето. Повечето мислят да си ги задържат за сега.
Лек, успешен и прохладен ден!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #111 -:
май 20, 2020, 12:20:37 »
Да ти е жив и здрав мъжът, Миме! Все така добре да се разбирате!
Мале, Рат, каква си нощна птица. 23ч или спя или си лежа и чета. А да почна по среднощ да готвя абсурд. Има хляб и сирене
Аз изведоха Бамбук да караме, ама нещо го мързи и седи и гледа колите по улицата.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #112 -:
май 20, 2020, 15:54:49 »
Миме,
живо и здраво да ти е момчето! Еха, две торти, гости ли ще имате?
Рат,
две в едно са още. След малко са на окончателен преглед, та да видим какво ще се реши. Не е слезнала още момата, не е фиксирана, а е почти към термин вече. Все още вървеше назад с килограмите. Майката напъва за нормално раждане, непрекъснато реве и не дава дума да се изрече за операция. Племеникът я развлича с шоколадови торти, ягоди и каквото поиска, но ситуацията е разбираемо защо изнервена. Той беше и в принудителна отпуска, но от началото на седмицата тръгна на работа в Пловдивския офис, та и тази промяна им е на главата.
Времето при нас е много тежко- тъмно и нагрочено, но не е капнала и капка все още. Хем не искам да вали, хем пък овошки и рози искат малко дъжд, че всичко изсъхна. То кога по 24-ти времето е било хубаво, та сега ли?
Пловдивските абитуриенти пощуряха, по тъмно обикалят и надуват клаксони. Карат си го както предните години със серенади под прозорците на учителите. Около нас имаме сигурно някакви, защото снощи посред нощите брояха. Това поне са научили
. Младост, от нищо не им пука, светът е техен. Няма маски, няма дистанция...
Навсякъде ме заливат с реклами на UV- лампи за бърза и сигурна дезинфекция на помещения и повърхности, но искам да намеря достоверна информация преди да инвестирам в нещо таков
Хубава вечер на всички!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #113 -:
май 21, 2020, 08:07:44 »
Добрютро, как сте?Аз спах много добре тази нощ, друго си е като е хладно.
Свекърва и тук са така абитурентите.Чувам ги вечер как обикалят с колите, викат, бибиткат и така.
Снахата какво се е стегнала с това нормално и тя, ама така е бременната жена не е нормален човек.
Хубав ви ден!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #114 -:
май 21, 2020, 10:10:43 »
Здравейте!
Тук е хладно и мокро. Снощи доста валя.
Рат
,
Панда
,
Свекърва
, благодаря ви за пожеланията!
Свекърва
, едната торта беше солена, палачинкова. ММ много обича.
Сами си бяхме, никакви гости не сме канили.
Другата торта я правих по рецептата, която Маги сподели, НО доста я промених. Общо взето направих блатовете и крема, но реших да правя и втори крем с маскарпоне. Освен черен шоколад използвах млечен и за украсата бял шоколад и ягоди. Стана чудесна. Опасявах се да не стане много тежка от толкова неща, но се получи идеална, много вкусна.
Мъжете я одобриха, Алекс каза, че му е много вкусничко.
Сега искам малко да си отдъхна, че ми гръмна главата покрай организацията. Време е да мисля за рождения ден и на малкия шеф, но ще си дам няколко дни почивка. Следващия рожден ден е моя, но не съм толкова ентусиазирана за него.
Вчера ми звъня госпожата от детската градина, но засега мисля да го задържа вкъщи. Вече са се събрали 12-13 деца. Моите наблюдения са, че родителите масово искат да ги пускат, което е разбираемо донякъде.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #115 -:
май 21, 2020, 10:42:07 »
Ехо, как сте?
Аз май тази седмица нещо не съм се разписвала, ама почна народа да работи усилено последните дни и ни скъсват от работа. Вчера направо се чудех как съм оживяла... 11 кола в 9 часов работен ден, като бях сама със Звяр, сготвих докато бях на един кол (телефона в джоба, слушалките на главата и говоря и готвя),помежду два кола го изведох даже... Накрая ми казва: Мамо, ти що не работиш? И аз
как така не работя? Ми само си на колове нищо не работиш
Мъжка му работа. Вчера импулсивно и робот прахосмукачка си поръчах хаха, нямам търпение да пристигне и да му връча домакинска работа, да можеше и прах да бърше и да готвииии... амааа нема идеал.
Киви
честит Оксфордец!
Свекс
докара ли булята походка на патка и поглед на крава?
Маги
завиждам за спането, снощи малко ме притесни Звяр, събуди се с лека кашлица, каза че и гърлото го боли, днес сутринта малко пак покашля, направихме инхалация и спря. Не знам дали не е алергии или нещо друго...
Хайде, лек ден на всички! Аз ще продължавам да "не" работя на колове
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #116 -:
май 21, 2020, 11:24:30 »
Привет!
Миме
, да ти е честити мъжът на патерица, много да те слуша и обича
При нас не съм виждала абитуриенти, чудно ми е дали са си купили рокли дамите и дали им е много сдухано, че няма да имат нормален бал. Но пък тържество може винаги да се организира и на по-късен етап.
Да ви разкажа какъв разговор ми се случи вчера, дето ми вдигна кръвното. Най-добрата ми приятелка от цял живот, ми праща някакво клипче на български лекар, който "отваря очите на заблудените", че няма никакъв вирус. Викам ѝ, нали не вярваш на това?! И тя - "Ами, не знам вече, има много случаи, които ги пишат, че са с вирус, а то човекът умрял от огнестрелна рана." Не знам, щом вече масово хората започнаха на нищо да не вярват, представям си, че ще мине време (ако не се влоши положението) и ще остане в историята, в умовете на толкова много народ, че цялото нещо е било конспирация.
Аз пък от своя страна ще остана някакво изкопаемо, което мисли, че мерките са за добро.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #117 -:
май 21, 2020, 11:53:42 »
Привет!
Миме
, честит рожденик. Мернах снимка, много сте сладки
Бубе
, не се връзвай на приказки. Всички са "изплякали" по свой си начин напоследък. Човешката психика, която не може да се справи с нещо, го отхвърля.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #118 -:
май 21, 2020, 12:14:49 »
Добър ден!
Миме, браво за празника!
Булче, ми така е, нищо не работиш, само по тела си говориш, развей прах от всякъде
. Какъв робот поръча? Аз моя на ръце го нося, да е жив и здрав само, че хич не искам да му върша работата.
Бубе, за мен истината е някъде по средата, нарочно ни паникюсаха толкова, че да може да се стегнат хората и да пазят някви ограничения.
Разбирам я жената на племенника, секцио и аз никога не бих избрала, ако ще да има 1% шанс за нормално раждане, винаги бих опитала поне.
Аз пък този нощ не спах много, за пръв път от доста време спах в Банкя и ми беше много странно. Ники се въртя, има нещо сополи и голямо въртене и двамата му ударихме. Днеска съм на маникюр и педикюр, после трябва да дооправя кухнята ,че има още 1 шкаф да изпразня и да могат да почват да къртят.
«
Последна редакция: май 21, 2020, 12:35:40 от ratatui
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #119 -:
май 21, 2020, 13:27:12 »
Булка,
на поглед го докарва яко
, на походка само отпред се разбира, че с ръце си поддържа корема непрекъснато. Майтапя я, затова не слиза момата и да вземе да си държи ръцете отгоре и да я побутва.
Но номерът и минава, нали е при познат лекар... Утре пак ще я види, ще чака до последно, та дано стане по нейно желание. Не ще и упойка, ама това ще се решава когато се започне.
Името е избрано, няма да се влияе от църковни празници. Носи първата буквичка на брата на Лазар, на дядо си - Зорница ще е, живот и здраве.
На мен ми харесва хем като име, хем и че е на дядото.
Второто ще е с буквата на бабата, нейните родители вече са уважени от страна на брат и.
Заваля тихо и кротко, температурите паднаха с 10С. Диша се обаче много добре.
Малиии, ангажираха ме да подсказвам на третокласник за годишните тестове по български език. Дано не съм объркала нещо, че точно тези неща за препинателни знаци и нови редове, терета, двуеточия, точка и запетайка изобщо не съм ги тренирала от 25 години.
Имам официален сертификат за учител по метода Монтесори за деца от 0 до 6години и на деца със СОП. Ако аз мога да бъда такова нещо, представям си какво е нивото на останалите, дето са го направили само за тапията
.
Хубав ден на всички!
П.П.
Бубе,
твоя приятелка иди- дойди да ги говори тези неща, ами аз от действащи лекари /джипита/ го чух това. Ей на, ако щете вярвайте, долната съседка /по местоживеене/, дето мъжът и е с инфаркт и стенд, а самата тя има диабет и онкологично заболяване, преди малко ми каза да отида да подпиша някаква петиция против 5G- мрежи и чипиращи ваксини
.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10