Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 15:56:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Април 2020
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Април 2020 (Прочетена 74658 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Април 2020
«
Отговор #225 -:
април 22, 2020, 07:51:47 »
Добро утро, как сте?Тук е светнало едно слънце, разкошно.Личната на бебетата се обади и утре сме на консултация.Да видим как са девойките.На голямото момиче му падна предния горен зъб и сега има чаровна усмивка
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #226 -:
април 22, 2020, 08:44:39 »
Маги,
задължително я снимай! Това казах и на Аличка, много хубави мигове са
. Как го извадихте, сам ли падна
. И последно по зъбната тема, феята ще идва ли?
Добре ще са девойките щом си хапват, плачат и пълнят памперси
Сигурно и ще ги боцнат с някоя ваксинка милите. Леко да минава всичко
Понеже си навътре в нещата, за инвитропроцедурите май спират само тези, които са за жени под 39, нали? Имам бивша колежка, която е на 41 и преди ИП беше много обнадеждена, ентусиазирана и въобще... Сега ми е неудобно да я питам, но и аз се вълнувам с нея.
Хубав и здрав ден на всички ни, нека чуем поне по една добра вест и поне един път се усмихнем щастливо!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #227 -:
април 22, 2020, 08:59:20 »
Да свекърва, спират само на тези под 39 години.Жените на възраст над 39 г, с ниско АМХ и онкоболните могат да им се правят процедури, ако самата клиника работи, защото масово за прекратили процедурите.
Ще я снимам госпожицата, много е въодушевена и щастлива.Дойде феята, остави паричка.При нас и Великденски заек идва, ама и обясних,че не е истински.Просто със сестра ми им го организирахме това търсене на яйца на тримата от по-малки и тази година пак го направихме, но само с нея.Да си имаме традиция за децата
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #228 -:
април 22, 2020, 09:10:20 »
Привет! Феята у нас още не съм я викала, трябва да го пъхна този мъдрец под възглавницата най-сетне.
Аз напоследък съм физически много изтощена, уж спортувам, раздвижвам се, но сутрин докато отлепя... Ден преди карантината ми предписаха допълнителни изследвания, но как да ида да вися по лабораториите... в сериозно чудене съм, но накрая ще ида и да става каквото ще.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #229 -:
април 22, 2020, 09:39:24 »
По скъпо е но има и опция взимане на кръв по домовете
Активен
Alichka
«
Отговор #230 -:
април 22, 2020, 09:47:50 »
Вчера беше много криво, че не можах да седна на терасата. Днес изметох, ама е студено (още) и ще видим дали изобщо ще се играе вън.
ММ тези дни откри това място в нас
Той изобщо няма навика да излиза там. В техните едната тераса е усвоена в кухнята, другата е остъклена и е една закатанчена, никаква. В стария апартамент пак я бяхме остъклили, но в по-малко жилище е едва ли не необходимост да се възползваш от всяко пространство. Та тези дни седях и си оцветявах с кеф на въздух. Децата там играят с пластилин и рисуват. ММ и той се присламчи да оцветява
Покрай книжката ми за оцветяване се присетих и за други подаръци, които са ми от размените тук
Стана ми едно мило
Каква е тази работа с инвитрото? Не съм чела, но звучи ужасно!
Чакам куриер и ще си отчакам... Имат много заявки явно и грам не се спазват часовете. Много мразя да съм така вързана
Киви, бяха го казали да се прецени риска от евентуално заразяване и евентуално заболяване. Дадоха пример за детенце, което четири дни не било уринирало. Накрая се оказало с бъбречна недостатъчност. В такива случаи вирусът си е бял кахър! Аз лично предпочетох да си заведа детето в болница, за да го лепнат, вместо да се влачи още с кървави марли
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
април 22, 2020, 22:23:11 »
Привет и от мен!
Ие тив два дни дни бяхме на тръни, защото имаше съмнение, че мм е бил в контакт с болем, за щастие се оказа с отрицателен тест. Бав изтръпнахме, защото най- малкото щвха да ни сложат под карантина цялото семейство...
За боледуване в момента не знан дали ви разказах как в началото на извънредното положени малкият вдигна 40+ градуса. Еми ходихме в спешното, нямаше как, оказа се гнойна ангина. Иначе за рутинни изследвания аз лично не бих отиша сега, освен ако наистина не е спешно, най-малкото ще се свържа с лекаря да го питам как да действам. ММ имаше телефонна консултация с личната, диагностицира го набързо
Аличка, ние също много висим на балкона. Взехме си комплет маса със столове и е голям кеф да пиеш кафе и като цяло да седиш на слънчице.
Хаха, ние имахме изпълнение с феята. Падна му на човека поредния зъб и той чинно си го оставил на прозореца. Феята обаче се разсеяла и не го отразила, много беше драматично
ама се поправи де, по 2€ се кутиратнв нашата лъща зъбите
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #232 -:
април 23, 2020, 07:55:43 »
Гутен морген!
Алексия, добре сте се разминали. Ние пък бяхме болни в началото, след ходене на рожден ден, ако не друго поне сега не влачим градински вируси, които и без корони ни рестарират...
Пия си кафето и сядам пред компютъра, днес мернах една снимка на работеща майка от къщи в момента... Шесторъкия Шива. Оммм... ще се справим и ще станем още по-добри, по-издръжливи, по-организирани.
А относно феята, за този мъдрец трябва да ми донесе поне петдесетачка. Беше здрав, хубав, добре измит и поддържан, а освен това чинно изтърпях цялото рязане, шиене и сега красотите по поддръжката. Феята за млечни зъби носи по пет пари, а смятам да го използвам за мотивация как зъбите може да се мият 10 пъти по-добре от в момента.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #233 -:
април 23, 2020, 08:47:48 »
Здравейте!
Мина почти април, а като че ли вчера влязохме в това извънредно положение. Живи и здрави, когато всичко това свърши, не знам дали ще мога и как да се върна към нормалния живот. Липсва ми да се разходя в град, да седна някъде на ресторант, да позяпам по магазините, да отидем на кино. Но това да са ни неволите!
От три дни минах пак на броене на калории и да ви се оплача, не знам как съм имала толкова воля преди. Яде ми се шоколад, а от месеци не се бях сещала.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #234 -:
април 23, 2020, 08:51:37 »
Счупи се миялната. Голяма мъка. Седи заредена от снощи. Мисля да офертирам Бамбук да измие чиниите.
Вчера ходих до една дрогерия. Почнах да си правя маски със салфетка и свикнах с ритуала по дезинфекцията, та вече не се стресирам толкова. Даже друга седмица мисля, пак да ида, че имам още стикери за отстъпки.
Сега се чудя какво да сготвя. Обмислям да в нещо върху хартия за печене върху решетката на печката и се яде с ръце. Пица или сандвичи май.
Как вчера, Бубе, цяла вечност е това ИП
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #235 -:
април 23, 2020, 09:02:44 »
Добър ден! Аз вчера бях в дупка някаква.На мен вече взе да ми идва нанагорно това ИП.Просто много ми идва.Аз обичам да излизам, да се разхождам, един ден от седмицата максимум изкарвам в къщи, а сега един ден за 2 часа ходя до офиса... Гледам като е хубаво времето поне зад блока с децата да изляза и да подишам въздух, вчера съм обикаляла терасите да дишам
изкуквам, тотално.В магазин не съм влизала от поне 3 седмици, хора различни не съм виждала не помня от кога.
Днес сме на консултация с дребните да стиснете палци всичко да мине добре.
Алексия, добре сте се разминали.
Панде, аз обмислях пица, но ще си я ям сама, та само тесто за мекици ще пусна в хлебопекарната, че ако още една сутрин открия макарони за закуска ще се гръмна.
Бубе, вие поне имате двор на село.Аз ако имах двор ехееее.
Активен
Alichka
«
Отговор #236 -:
април 23, 2020, 10:53:43 »
Аз съм навън днес. Чакам при зъболекаря. Като в сюрреализъм е. Всички са с маски, ръкавици, очила и скафандри. Само Гала от телевизора ми напомня за дейността
Мислех, че никнещият мъдрец мъти работата. Оказва се май горният
Снощи на моменти едва преглъщах и исках с два пръста да измъкна тази гадина, поне да знам от какво боли.
Докато пишех ме придърпаха и вече съм без зъб. Феята трябва да ми донесе кофа сладолед
И аз съм свикнала все навън. Децата също. Два дни само вкъщи от лошо време примерно и после яко ме цепи глава. Обаче бързо се адаптирахме. Може би, ако бях с бебе, и аз щях да изчаткам. Сега най- пазим татко и излишни експерименти не правим.
Алексия, късмет, че сте се разминали!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #237 -:
април 23, 2020, 12:06:28 »
Привет!
На мен ми е нанагорно, че каквото и решение да вземем има негативни последствия и вече и аз изкуквам. Чакам да вдигнат КПП-тата и май ще отказвам програма баба и внуче и ще си отиваме в София, че тук не знам кой по не чува от двете. Става разнобой на авторитети, а Ж. тотално вече манипулира до дупка. Та от това ми писна най-много. Уж беше оптималното решение, но към тоя момент не ми се вижда така.
Киви
, аз също се чудя за изследвания, ама едва ли ще ги направя към момента. Ж. има час за офталмолог в Токуда в началото на май, но и него няма да посетим. При цялото пазене не ми се ходи по болници за профилактичен. Наесен ако сме живи и с всичкия си.
Аз сколасах да прочета цяла книга. Много подходяща е за ситуацията на Бакман Тревожни хора. Смях през сълзи точно както и в действителността. Нахъсала съм се да изчета всичко налично преди да си набавям друго да видим.... Вчера се обзаведох с дрехи за навън пролетни, че нямам нищо тук, а и в София доста разчистих. В пепел от роза ще съм, ако изляз някъде този сезон.
Хубав ден и бъдете здрави!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #238 -:
април 23, 2020, 12:47:45 »
Привет! Опитвам се да ви споделя тази снимка, тайничко си фантазирам как ще работя на тишина някой ден
https://twitter.com/ipspankajnain/status/1239944632043048961/photo/1
Аличко
, честито беззъбие... съчувствам ти. Обясниха ли ти какво да правиш в постоперативния период? Антибиотик, обезболяващи дадоха ли ти?
Адиктед
, то кога ще е безопасно? Хайде очния на Ж. е профилактичен, но моите неща не могат да чакат.
«
Последна редакция: април 23, 2020, 12:50:05 от Kiwi
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #239 -:
април 23, 2020, 13:22:49 »
Киви
, в никакъв случай не съм за отлагане на неотложни неща. Споделих, че съм в чудене дали мога да отложа моите, които не са супер спешни и все пак е здраве. Не знам защо е прозвучало като че мнението ми е за всичко. За офталмолога държа на тази лекарка, но в голяма болница към момента няма да ида, а тя преглежда само там. Ако се удължи и затегне още положението и имам притеснения ще търся варианти за по-малка практика.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...