Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 18:47:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи (Прочетена 116310 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
«
Отговор #225 -:
март 11, 2020, 09:40:44 »
Виви, майка ми се е панирала и каза че отивала на работа, защото вкъщи щяла да откачи. Знам че може да си вземе болничен, но ето ти дърташка логика или липсата на такава. Проведох й инструктаж, след който тя се допобърка, запогребва се и ми повери брат ми. Би ми било смешно в друга ситуация, но не ми е, защото са в рискова група.
Баща ми е по мързелив а и не е паникьор, най вероятно ще се изнесе от работата със скок.
Брат ми работи с хора и в офис, но той няма как да спре за момента. Много хора зависят от него. А и си е такъв.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #226 -:
март 11, 2020, 09:43:11 »
Виви, не мисля, че някой се опитва да критикува твое изказване, факт е, че много се прекалява тук и това за ноктите на барби куклите - съгласна съм.
Гледам сега една поредица на Вог Русия какво има в чантата ми. Известни рускини ( и те като нация обичат кича) си показват съдържанието на чантите и в кадър влизат нокти, дори епизод с Ирина Шейк имаше. Всички бяха с много поддържани маникюри, но в неутрални цветове без тонове брокат, цветенца, камбанки и т.н.
Днес работя от вкъщи и забравих телевизоравклюпен... емиии Гала дава ъпдейт за вируса и си дезинфекцира ръцете в национален ефир ...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #227 -:
март 11, 2020, 09:45:27 »
Ама то отдавна не е модерно мн дълги нокти и шарения, само сред негърките
и кардашианките.
Дори фолк звездите тук гледам че се правят вече на класни и на световен изискан елит
Надявам се в Пирогов да са адекватни, а те са доста опитни в спешни ситуации, логично. И се надявам да се стопли времето скоро.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #228 -:
март 11, 2020, 09:59:13 »
Добро утро,
Положението е минорно, мен ми е притеснено за жената, в тежко състояние е. Притеснително е че нито тя нито мъжа и са пътували, да, сина им работил на Илиенци и какво от това? Все едно някой да каже че аз работя в Младост...
Мери
, абсолютно не подкрепям мнението ти. Да, можеш и челни стойки да правиш да си хидратираш кожата, но всичко е до ген и кг. Аз примерно ползвам един крем Q10 на Eucerin,кожата ми е перфектна, не пия почти вода, нямам бръчки (една само де еее). Имам приятелка която е по-малка с 1г от мен, миии всяка седмица е на какви ли не процедури, мазила, хайфута, ботокс слага, ми сбръчкосана е цялата.
Хайде, отивам да пращам мейли business as usual
Активен
emmmmmy
«
Отговор #229 -:
март 11, 2020, 10:04:29 »
Значи да си смени тоя дето й слага ботокса
БУлче, аз имам друга теория. Родителите са от Лом, което е до Дунава- ясно е че е транспортна река и връзка с чужбина.. Абсолютно възможно е да е тръгнало от тях... А не обратното. Освен ако има новина от сутринта, която не съм чула докато работех.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #230 -:
март 11, 2020, 10:18:08 »
Еми, аз не знам на Лом да има връзка в смисъл ферибот по който да минават тирове.Има пристанище, но щом няма връзка то и движението на каквито и да е товари и хора е малко.А и дори наличието на ферибот не означава среща с шофьорите на тирове.В Никопол има ферибот, той е извън населеното място, тировете въобще не влизат в града.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #231 -:
март 11, 2020, 10:22:28 »
Не знам другата опция е пътуващ живущ в Лом или софиянец да им го е предал по време на престоя им тук
Мъчно ми е защото хората не схващат че трябва да пазим възрастните от контакт, но когато го говорех, половината ми познати ходеха на гости при родители и баби. Немисленето е безотговорност...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #232 -:
март 11, 2020, 10:26:05 »
Ботокса води до по-бързо сбабичосване, ама който е фен да си слага...
Аз вчера все пак седнах и помислих от какво бих имала нужда при карантина и о изненада... сапун, шампоан и прах за пране ми бяха в списъка с "химиите". Достатъчно промити са ни мозъците вече и ползваме много "излишни" неща, които за нас са задължителният минимум. Само ББ крем, руж и спирала до ден днешен звучат като много грим на леля ми, която на 60+ е с перфектната кожа и цяло живот е ползвала само червило.
Едит: Притеснително е, че следите на вируса се губят, но това е положението. В много държави не знаят от къде им дойде...
«
Последна редакция: март 11, 2020, 10:28:15 от Kiwi
»
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #233 -:
март 11, 2020, 10:30:09 »
Тук при нас в началото изобщо нямаше паника, защото всички случаи бяха обясними - идваха от Китай или от Италия и Иран. В момента, в който започна да има случаи, които са така наречените 'local transmission' стана страшно, защото значи, че преносителите не са хванати на време и са започнали да пренасят. За това изобщо не значи, че има 6 случая много повече са. Както и в Англия не са 300, а са над 1000, просто не са намерение и тествани. Да не говорим, че поне в България ги тестват по симптоми, в Англия тестваха до преди няколко дни само хора дето са пътували (за това ми беше смешно като казваха, че няма локално разнасяне, е те как ще знаят, като не тестват, ако не си пътувал?!).
Наистина е много неприятно, че така са се паникьосали възрастните хора, обаче те са си в най-застрашено положение и трябва най-много да се пазят.
Междудругото и аз съм била с 10 различни декорации на ръцете преди няколко години и ме кефеше ... тук ме гледаха много странно като се прибирах с подобни маникюри и сега не бих си го направила, но то и на по-млади хора по-върви.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #234 -:
март 11, 2020, 10:34:20 »
Цитат на: emmmmmy в март 11, 2020, 10:04:29
Значи да си смени тоя дето й слага ботокса
e то това е временен ефект, няма как, опъва и после изчезва. Такава си е кожата
Да, това е , локално е разпространено вече, не успяха да хванат нулевите пациенти.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #235 -:
март 11, 2020, 10:42:46 »
Тук не става дума само дали кожата е перфектна или не, ами че има хора дето си обичат грима. И си се поддържат, независимо от ген, кожа, националност. Тя и баба ми беше перфектна жена, само с крем и червилце. Но времената се променят, нравите също. Живеем в настоящето.
Ето пресен пример от вчера,
Али
ми прати за осми март разкошни перли за лице и очна линия. Да, замислих се че нямам къде да ги нося сега в изолацията, но ми стана много приятно и си ги намазах. За свой личен кеф, по -красива и по-млада няма да стана.
А в БГ има само двама които слагат ботокс както трябва. ДОкато стигна финансово дотам, ако все още има икономика
, ще минат години. Но на мезотерапия бих отишла.
Виви
, аз все още съм предимно с дълги нокти, но декорации нямам
. Вече обаче харесвам и къси нокти, покрай Мерими
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #236 -:
март 11, 2020, 10:46:57 »
Еми, иглена мезо или?
Аз от тия процедури съм си правила само дермабразио и лед светлина след това, приятно се отразява, имах един проблем на лицето и се оправих от това. Мезото с игла ме е страх.
По повод бръчките, аз имам повече бръчки от снаха ми, която е 7 години по-голяма, и е от азиатски произход.
Обаче пак изглеждам по-млада ... то не е само до бръчки, но и до свежест на кожата ... аз имам мимически бръчки и знам, че звучи мега тъпо, обаче са си мои и няма да си сложа ботокс, за да се махнат, наясно съм, че с кремчета бръчки не се махат.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #237 -:
март 11, 2020, 10:55:42 »
Иглена, аз след бременността страх от игли ептен нямам.
Мимически имам, ще видим какво ще ги правя като се нормализра светът,засега по важно ми е да охраня сойките по двора добре
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #238 -:
март 11, 2020, 11:14:11 »
Определено обстановката е напрегната щом взехте да си "повишавате тон"
Сега, аз съм пример за "роди едно дете и се запусна". Но нищо не е завинаги. Някой ден може да ми мине мързела и да правя нещо повече от това са си мия зъбите и са си среша косата.
Може има значение и че ММ въобще не оценява тези неща. Даже напротив - не обича да се мацам.
Та всеки да прави каквото го кефи, включително и Кейт
Тук започнаха да отменят събития, да затварят музеите и театрите, и да затварят университетите и гимназиите. Но настроенията са,че от понеделник ще има и по-строги мерки и вероятно всички ще сме си вкъщи. Днес след обед ще го мислят, защото трябва да има кой да гледа децата до 14 години. И като никога, насърчава се ползването на личните автомобили.
И както се говори, че началото на април ще са мерките, реално то 3ти април е ваканция, та аз вече ги броя до след Великден.
Брех, 8 нови отговора
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #239 -:
март 11, 2020, 11:21:00 »
Привет от критичната възрастова група!
Случайно бях на БНТ снощи, слушах разговорите на здравните светила. Ми те като са набори, как не им беше жал да ни обработват целево
. Нещо от типа беше: "Спокойно, бебета, деца и хора до 60 не са в опасност!" Та аз по дискотеки ли да фукна или да легна да мра?
И Главнокомандващият ми вменява вина сега по радиото, че съм стара и му преча на производството, щото ще му тегля от здравния фонд...
Иначе храна имало бол, ама щяли сме да станем бедни. Изобщо, чудя се дали да съм виновна или притеснена и май предпочитам да съм първото.
Родният отиде на работа, той пък се изявява като незаменим
Горките ни деца, един виновен и един незаменим родител, да се чудят какво да ни правят.
Шегата настрана, ама дали заради вятъра, в Пловдив е доста тихо. Пенсионерите взеха пенсиите и ги изхарчиха в магазините за макарони и леща, повечето се изнесоха по къщите си в селата. Дали това да живеят сами далече от болници е разумно, никой не може да каже.
Та така, хубав ден, кураж и късмет на всички ни!
П.П. Пак слушам пресконференция, тук също се замислят кой ще гледа деца до 14 години, отстъпват малко от мерките за затваряне на театри и кина, ама как ще стане да се продават билети през ред и през стол, не ми е ясно.
П.П.П. Това го знаете сигурно, ама аз едва снощи го схванах:
https://www.facebook.com/BGkompromat/videos/200751681175663/UzpfSTEwMDAwMDc0ODQ2NzMzMDo2Mzk4ODk3Nzk5MDQ4NDI/
«
Последна редакция: март 11, 2020, 11:29:03 от svekarva
»
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]