Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 18:40:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи (Прочетена 116244 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месец Март 2020- Здраве и Румени бузи
«
Отговор #210 -:
март 10, 2020, 15:39:26 »
Кейт май е над тия неща и затва не контролира, но и тя ще се научи
https://instagram.com/stories/svetlanagushterova/2261748711700147119?utm_source=ig_story_item_share&igshid=19sb67iza8pif
Ето тук пък е другата крайност
Явно докторът или стандартът са едни и същи. Тагнали са се трите- две плейметки и една певица, със зор различих една коя е .
«
Последна редакция: март 10, 2020, 15:48:22 от emmmmmy
»
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #211 -:
март 10, 2020, 17:13:38 »
Цитат на: Alichka в март 10, 2020, 14:42:26
За фризьор не знам, ама гримьорът на Кейт да си скъса дипломата. Отвратително я правят червендалеста. Тя е бледа. Преди време имаше по-сияен вид, защото се съобразяваха с тена й. И терапии си трябват
Съвсем не означава да я озъбят като някои холивудски звезди, ама в лицето все едно сама за всичко си се грижи.
Али
как точно го обясни. Това визирам и аз под процедури. Въобще не говоря за ботокс и игли, защото съм против. Но кожата си иска поддръжка
Както всяка една част на тялото междудругото. А и като плащат на гримьор, той/тя не го прави безплатно, да се постарае малко.
Всъщност като се замисля този страдален вид може да си е чисто и просто стратегия. Видиш ли на онези двамата им е в повече от кралски задължения и искат да са свободни. Товарът пада вече само върху тази двойка, дайте да покажем на простосмъртните колко е тежко всъщност да си крал/кралица. Не разполагаш с тялото си, с изборите си и т.н. А дори не повдигам въпросът за неугледният и маникюр. То по тази логика, дайте да хванем която и да е добре изглеждаща дама от улицата и да ѝ сложим една тиара на главата.
Булче
, не сме в 20-ти век, Елизабетка е друго поколение.
По-горе съм писала какво имах предвид. И не може до преди няколко месеца да си го правил (визирам как изглеждаше Кейт до скоро) и изведнъж БУМ как повяхна тази жена
Има нещо гнило в Дания
Активен
emmmmmy
«
Отговор #212 -:
март 10, 2020, 17:45:59 »
Според мен именно по ПР причини
са я посъветвали да спре инжекцийките. Затова изведнъж увисна така...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #213 -:
март 10, 2020, 18:01:42 »
Чак пък по PR причини така да влезеш в роля, нали другата снаха беше актриса?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #214 -:
март 10, 2020, 18:05:37 »
Цитат на: Kiwi в март 10, 2020, 18:01:42
Чак пък по PR причини така да влезеш в роля, нали другата снаха беше актриса?
Не забравяй че въпреки че не е актриса, живее сред актьори
вече доста години
А и онази е лоша актриса. Щом не може в черквата да си сдържи ехидната усмивка...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #215 -:
март 10, 2020, 18:57:55 »
Ох сетих се още един базик, малко хумор на гърба на оглупелия от любоФ Хари
Какво значение има дали ще се родиш принц, като накрая пак правиш това, което ти каже жена ти.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #216 -:
март 10, 2020, 19:56:26 »
Малко феминизъм да вкарам, ама сте много критични по адрес на Кейт. Жената си изглежда супер, със супер грим, със супер дрехи и със супер прическа. Всички имаме и добри и лоши дни за косата си и грима, както и различен вкус, зумвах я, гледах я, ми нищо лошо и скандално не намирам.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #217 -:
март 10, 2020, 20:25:02 »
И аз я зоомвах. Добре си е.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #218 -:
март 11, 2020, 00:56:29 »
Супер си е Кейт, на живо е яко кльощава и то няма как да не се отрази на лицето. Това, че няма маникюр не ме впечатлява. В България покрай тия пластмасови кукли с еднакви джуки и носове, хората нещо са загубили престава за естествена хубост. Да не говорим, че тия маникюри в Бг дето всеки нокът е за себе си, тук не се тачи ... различна е културата. Една шефка имахме от София беше дошла в Лондон и беше адски шокирана как били ходили жените в офиса .. ама как можело да не са гримирани, как може да не са направени ... на мен не ми прави впечатление след толкова години, разбирам, че е хубаво една жена да е поддържана, но не мисля, че това е най-важното ... да не говорим, че тук тези услуги са скъпи ... ясно е, че за Кейт цената едва ли е от значение, но за мен е похвално, че дава пример, че понякога семплостта ... това да обличаш същата рокля на различни събития и да не отделяш часове за суета, е черта и на кралски особи.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #219 -:
март 11, 2020, 07:42:12 »
Привет!
Виви, аз мисля, че последните години на Короната им е много важно да покажат, че и те правят икономии.Заради народа и недоволството срещу тях.И тук ММ много се издъни с разни рокли за баснословни суми.
В Плевен е мъртвило.Празни кафета, ресторанти, магазини.По улиците няма хора.Всички ги е страх.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #220 -:
март 11, 2020, 08:09:50 »
Цитат на: магито в март 11, 2020, 07:42:12
Привет!
Виви, аз мисля, че последните години на Короната им е много важно да покажат, че и те правят икономии.Заради народа и недоволството срещу тях.И тук ММ много се издъни с разни рокли за баснословни суми.
В Плевен е мъртвило.Празни кафета, ресторанти, магазини.По улиците няма хора.Всички ги е страх.
За съжаление Маги, сигурно си чула че и Сф се присъедини
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #221 -:
март 11, 2020, 08:19:07 »
Добро утро, лейдис
София от днес вече ще става все по-мрачна. Дано хората спазват лична хигиена и си стоят вкъщи. Мен ме чакат тежки дни на работа и тежки решения, хубаво, че поне ретроградната гад свърши.
Едно не разбирам защо като се заговори за поддръжка и веднага се визират крайните случаи
Не мисля, че тък има съфорумка, която да е фен на ботокс, пластмасови устни, цици и т.н. Може би Еми малко по би ги приела тези жени
Лично за мен да си поддържан означава да полагаш грижи за себе си и това не изключва натуралния вид. Обаче една кожа не може да се хидратива само с ежедневния прием на вода примерно. Повечето от нас са по цял ден затворени в офис, около техника, живеят под стрес и не дишат особено качествен въздух. Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и в повечето случаи е показател за общо здравословно състояние. Така че не виждам нищо лошо да инвестираш средства в това да изглежда добре. Относно маникюра аз лично не харесвам дълъг и шарен. Моят от години се държи подравнен по фалангата, а най-много избирам нууд и пастелни цветове. Та със сигурност не ми е всеки нокът със собствено мнение. Ходя на масажи поради здравословни проблеми с гръбнака, породени от работата на компютър. На феизьор ходя всеки месец, защото природата бавно е решила да ме превръща в лебед. Всички тези пари, които инвестирам в поддръжката си са едни от най-смислено похарчените пари за мен, заедно с екскурзиите. Да се поддържам за мен лично показва отношение ми към мен. Не само това, но... за мен лично е важно.
Нямало лошо да нямаш лак на ноктите или да не ги оформяш, но вярвайте ми прави разлика, когато полагаш това време, защото го правиш за себе си, за собствената си оценка как изглеждаш, околоните са фонов шум, поне в моя случай.
За грима аз съм доста пас. Ежедневно ползвам само ББ крем, руж и спирала
Има дни, в които нищо не ползвам
И си представете ако не се грижа за кожата си, как бих изглеждала в такива дни
Като излизам вечерно или съм на официално събитие, залагам на нууд грим с леко опушване.
Правя си труда да опиша това, защото считам, че не може да се слагат под общия знаменател на поддръжката всички случаи
Аз лично не харесвам ботокСоливуд
Виждали ли сте Лив Тейлър на какво е заприличала
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #222 -:
март 11, 2020, 08:38:06 »
Аз те разбирам Мери, говорим си само тук
А и англичанките имат едно качество да се състаряват изведнъж, направо съсухрени изглеждат.Може ген някакъв да е.
То ако беше само Лив Тайлър с мед да я намажеш.Аз тука последните години взех да бъркам хората по екрана и списанията.Не знам нашите доктори ли са калпави, какво е ама ги правят по калъп.А в Холивуд горките какви сакътлъци има и там... Така ни се изкриви представата, че като видим някоя нормална девойка се чудим какво не е наред.
В тоя ред на мисли да питам, защо си правят скулите като топки за голф?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #223 -:
март 11, 2020, 08:43:26 »
Цитат на: магито в март 11, 2020, 08:38:06
В тоя ред на мисли да питам, защо си правят скулите като топки за голф?
За да са по-аеродинамични за дейностите с уста
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #224 -:
март 11, 2020, 09:33:08 »
Маги, много страшно ми звучи, че е празен града, но така е най-добре, за да се изолират проблемитенв зародиш.
В София подобнонли е положението след новитен2 случая или е business as usual?
Мери ми, не знам какво си ми се фуросала, отдавна не се беше случвало ... това което написах нито беше за теб, още по-малко за Еми, която ужасно харесвам и уважавам. Бяха общите ми впечатления като се пробирам вкъщи и като гледам инстаграмите на нашоте известни жени. Малко по-спокойно само.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...