Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 23:50:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема Февруари Месец на Виното и Любовта
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема Февруари Месец на Виното и Любовта (Прочетена 102441 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема Февруари Месец на Виното и Любовта
«
Отговор #45 -:
февруари 04, 2020, 09:44:37 »
Добро утро/ден!
Мери ми, то като нищо да се засечем на Пампорово, ако сме в тази посока, ще е точно около 21-24.02.
Аз съм пробвала много пъти варианта с писмата с бъдещят ми бивш мъж, ми не се получи. Той си чете, или говорим, след някой скандал уж проблясък, ама скоро всичко се връща в старите си коловози. Сега ми е много странно колко нормално и цивилизовано може да протече един спор, когато не се цели надделяване над другия, а истинско решаване на проблема.
Вчера ги видях Джей Ло и Шакира, Шакира още си е като тинейджърка, ама по-гримирана. Ама нещо напоследък не съм ги чула да правят нещо ново като музика, но може и да съм пропуснала де.
Лек и успешен ден!
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #46 -:
февруари 04, 2020, 09:48:32 »
Добро утро!
Изпих си кафето, избрах си усмивката за днес и след малко се заемам с приятни неща. Отхвърлих основните домакински задължения и ми остават повече приятни емоции за днес. Вчера се натоварих психически жестоко!
Даже не спах добре. Днес ми е ден за детокс - ще ходя на козметик и явно повечето време ще съм без грим, че всичко външно да се отрази вътрешно и обратното.
Май намерих моето място да си направя веждите. Преспах (не много) една нощ и днес ще звъня за час.
За Шакира и Джей Ло - според мен 95% си беше плейбек. Специално това се загледах без да искам. Според мен са правили запис в студио, но чист, без много обработка, както когато се издава сингъл. А после този чист запис звучи като живо изпълнение. Може и да съм в грешка, но съдя по аеробната част. Все пак бая време съм се подмятала по залите и имам поглед как говори човек. Какво остава за пиене.
Гледах и друго. Задникът на Джей Ло може да не вади пирони по аналог на героинята (не съм сигурна) от Черният обелиск и Черна котка, бял котарак. Обаче... Какви балдъри! Сигурно може орехи с тях да чупи!
Шакира Сега я видях 3Д - и тя е с типичната структура за латиносите. Коремът е като дъска, ама задницата е масивна за баланс
В клиповете тези неща остават скрити.
Два нови отговора!
Киви, злото да го забрави З2
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #47 -:
февруари 04, 2020, 10:08:46 »
Здравейте!
Човек ще каже, че за първи път виждате Джей Ло и Шакира, че толкова им се впечатлявате
Тук е гадно времето, само в събота беше хубаво.Сегс аз съм болна. Но както казва моята любима Kristina Kuzmic - What changes when mom is sick - Nothing. Дано на Бамбук да му се гледа повече телевизия днес, защото нещо нямам сила за друго.
Активен
Alichka
«
Отговор #48 -:
февруари 04, 2020, 10:20:27 »
Е! Преди години Джанис Джексън показа една цица и беше голям скандал. Не са виждали те плът! Тук няма по-естествено нещо за някои певици
И не ги глобяват с такива суми! Сега беше триумф на трибуквията и трябва да се вземат под внимание
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #49 -:
февруари 04, 2020, 10:24:59 »
Аз пък няколко пъти гледах последното завъртане, когато им се веят косите и когато е направена онази хубава снимка... Ами яко залитна Джей Ло, направо можеше да падне, според мен. Чудя се, дали и някой друг вижда така нещата
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
февруари 04, 2020, 10:30:44 »
Чакайте да ви кажа точно колко гадно е времето тук - зоопаркът е затворен заради лоши атмосферни условия, а той по принцип е отворен всеки ден, без почивка. Ураганен вятър с дъжд.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #51 -:
февруари 04, 2020, 10:32:25 »
Цитат на: svekarva в февруари 04, 2020, 10:24:59
Аз пък няколко пъти гледах последното завъртане, когато им се веят косите и когато е направена онази хубава снимка... Ами яко залитна Джей Ло, направо можеше да падне, според мен. Чудя се, дали и някой друг вижда така нещата
Аз не я догледах до края, много ми е предвидима.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #52 -:
февруари 04, 2020, 11:26:39 »
Привет!
Накарахте ме да ги гледам и аз латинокаките, въпреки че нямах намерение. И двете ги харесвам, ама на мен на Джейло-то не знам какъв плейбек, какво живо като тя 95% от времето танцува и нещо мънка, даже половината време не разбрах кои са песните. Шакира по имаше някаква певческа част и като цяло повече ме впечатли. Дъщерята на Лопес май най-много пя в тия минути. После четох статии и коментари и май ще се съглася, че това си е чиста пепси реклама и изобщо не представя ни Америка, ни животът на латиносите в нея. Та това ми е мнението. Иначе и двете са яки каки. Шакира има по-малки габарити, но изобщо не беше добре гримирана.Джей Ло не си я представях толкова мощна. Изглеждаше като сестра на Кардашиян, но пък много й харесах косата и лицето. Та за всеки по нещо имаше.
Ние миналата година работихме над връзката с психолог и го препоръчвам на всеки. Някои резултати останаха трайни, други колкото да отмине бурята, ама и това е нещо. Доволна съм от личностното израстване и на двамата. Даже от неговото повече, но то пак е до мотивация. Ако я няма, нищо не става.
Баба и внучка излязоха след яки тръшкания и аз сега се залавям за четене, че съм си поставила цел. Дано я стигна, че седи от много отдавна.
Хубав ден!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #53 -:
февруари 04, 2020, 11:31:12 »
Добър ден.Ние започнахме деня по ужасен начин.Едната се задави много и нямаше поемане не въздух.Накрая Бърза помощ викахме.Добре са и двете сега спят.
Гледам много полемики в Америка заради задницата на Джей Ло в първия костюм.Честно аз направих паралел Мадона=Джей Ло вчера и за това заговорих за възрастта и плътта. Иначе в Бг половината ако трябва и голи ще пеят, ама то там акъл нема.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #54 -:
февруари 04, 2020, 12:23:04 »
Ух Маги! Слава богу че са добре!
Аз се чудя как гледам тез видеа, изобщо нищо не забелязвам,ама като гледах точно правех "мултипляскинг"
Ех един ден бях отпуска и ми се натрупа килограми работа!
Ауфидерзееен!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #55 -:
февруари 04, 2020, 12:28:18 »
Цитат на: магито в февруари 04, 2020, 11:31:12
Добър ден.Ние започнахме деня по ужасен начин
Оооо Маги.... как се оправя това? Изтръпнах!
След цял ден на ясла Змеят #2 вдигна температура. Официално сме в серия...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
февруари 04, 2020, 13:19:20 »
Леле, Маги, радвам се че сте добре, ама ми се сви като прочетох началото. Как й помогна? Такива задавяния се помнят и аз помня едно на Ники с круша към 7-8 месец.
Киви, тая вашата серия край няма, изпращам положителна енергия! Дано бързо мине!
Ние с дребния утре сме на зъболекар, той трябваше днес с дядо си, ама "нямало да излиза"
, та утре и аз ще се включа, поне да си направя профилактичен, че почти година ще мине.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #57 -:
февруари 04, 2020, 13:26:41 »
Киви, ужасна серия е това.
Как, главата на долу, дупето вдигнато, удря се с долната част на дланта на 1/3 от главата посока дупето.Обаче тя не можеше да изкара повърнатото, дишаше учестено и се давеше с това което е някъде около гърлото.Носа и той пълен с повърнато та беше ужас.Поне от 112 и Спешното реагираха много адекватно, изключително съм им благодарна.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #58 -:
февруари 04, 2020, 13:37:30 »
Благодарение на едно такова задавяне, ми спря кърмата завинаги от стрес. Гледката е ужасна.
Да разсея малко Маги, виж лейди Гага без грим е като ...
https://www.instagram.com/p/B8IAh7bHjQL/?igshid=1s6irm11ihvp8
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #59 -:
февруари 04, 2020, 15:46:41 »
Цитат на: emmmmmy в февруари 04, 2020, 13:37:30
виж лейди Гага без грим е като ...
Петя Буюклиева, когато не е с прическа и грим за участие. Засичам я в квартала понякога.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
33