Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 22:01:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2019
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2019 (Прочетена 84121 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Август 2019
«
Отговор #30 -:
август 08, 2019, 13:27:56 »
ехааа, ето кой ще работи за превръзки и гримове
, честито!
Хъм, а Мария? Имаме една бивша съфорумка, има две близначки и двете се Мария, едната е Ана Мария, ама другата забравих, май беше Адриана-Мария?
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #31 -:
август 08, 2019, 18:05:25 »
Еха! Пълен розов свят
Супер, честито! А всичко наред ли е с човечетата
Активен
Alichka
«
Отговор #32 -:
август 08, 2019, 19:25:40 »
Цитат на: магито в август 08, 2019, 13:27:41
Няма да са с М, този път ще са разнородни и чакам таткото да ги измисли.
Ей тук ме изненада
Радвам се, че сте добре!
Днес продължих с фитнеса по столовете и с вдигане на парцал и препарат. Утре ще е голям зор, защото единият ми братовчед идва от Русе с приятелката си. Нея не я познаваме. С братовчед ми не сме се виждали от няколко години
Беше в чужбина, а после все се разминавахме. Нямам търпение!
В неделя сме на рожден ден, та препуснах до МОЛа за подарък. Ей на това дете много трудно избирам винаги
Дано съм нацелила нещо подходящо. Разсеях се, поразходих се, ама вече ми туптят краката и ще сложа децата да спят с огромно удоволствие
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #33 -:
август 09, 2019, 08:06:03 »
Добрютро, как сте?ПЕТЪК Е!Утре ще спя(надявам се)!Ще си почина(надявам се)!Ще мързелувам(надявам се)!
Как сте днес?Аз имам изключително много работа, от понеделник излиза много народ отпуска и ще е ужас на работа.
Девойките бащата обеща да им измисли хубави имена.Ще видим де, аз имам право на Вето
Активен
Alichka
«
Отговор #34 -:
август 09, 2019, 13:15:22 »
Аз днес го играя телефонистка. Нямам разговор под 10 минути. Уточнявам всичко около работа. За пореден път се убеждавам, че понякога трябва (телефонът ми подсказва "трудно", но пък вътрешно някак) човек да пусне нещата и те сами да се случат.
Пренапрягам ли ги - не стават. Трябва сами да се обърнат. Стискайте ми палци!
Братовчед ми дойдоха, ама само Дзак си казахме, че пак ме подпалиха по телефона. Довечера ще са в нас и ще имаме малко време да се видим на спокойствие
Тези дни децата ни оставят да спим до 9. Едва отлепяме. В сравнение - преди станахме около 7. Явно мозъците ни имат нужда от почивка.
Хубави почивни дни от мен
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #35 -:
август 09, 2019, 17:10:48 »
Аз ако спя до 9 и после цял ден ме боли глава
Шест и половина, максимум и ставам. Едно време като ученичка завиждах на баба ми и се чудех как така не го откарва до 12, ама ей го на, кукуряк станах.
Днес цял ден готвя... Много хора се струпват да идват вкъщи тези почивни дни и като ги пита човек какво искат- ми нещо постничко и лекичко. Пък то това само врътки и купища отпадъци, не е като да лепнеш пържола и да си гледаш кефа. Хванах се да правя годишното "имамбаялдъ" /само един път в годината се лъжа/, пълнени чушки и дотам. Има и риба предвидена за някой от дните, ако рекат по три пъти да ядат
НИ2 се опита да ме подкупи за гръцка мусака, че уж ще помага, но ще видя накъде ми е накривена китката
Отивам да си духам косата, трябва да се правя на кокона все пак
Ами приятни почивни дни
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #36 -:
август 12, 2019, 08:17:27 »
Добрютро в най-горещата седмица.Тук не се диша, какво да ви кажа.Седим в къщи на климатик, детето откача, аз откачам всички сме зле.Котките се завират под струята на климатика защото не могат да дишат и те.И после защо не обичам лятото?!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #37 -:
август 12, 2019, 09:20:51 »
Привет!
Ние за завърнахме от морето. През цялото време не съм позлвала никакъв интернет, освен да кача някои снимки, което си е много голямо постижение за мен. Лятото е много хубаво! Приключенства ми се и съм доволна, че се очертава да имам един много зает август.
Не съм ви чела, надявам се всички да имате прекрасни преживявания и почивка
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #38 -:
август 12, 2019, 09:29:05 »
Добро утро!
Ей добре че погледнах към календара, имам имен ден тази седмица.
Жегата е зверска, не се диша, но най-вероятно ще е само още тази седмица, после започва захлаждането.
Ние уикенда изкарахме много добре. Ходихме да тестваме една кола, после цял ден на климатик вкъщи и маратон със сериали. Вчера се качихме на Витоша с братовчед ми и брат ми, децата техните, много добре беше, до към 3 не се усещаше даже жегата, ама и дебела сянка бяхме хванали. Следобеда прекарахме отново в маратон на сериали, доволно си поревах на финала на един любим сериал.
Днес деня ми започна с дупето нагоре
. Сутрин мм ме пита дали искам с една кола да идем на работа, но ще трябва да се прибирам с метрото,че ще ходи и до другия офис. Викам йок, в тази жега не щъ!И тръгва той, мотая се аз из вкъщи, слизам да тръгвам, търся кола, няма кола... Постоях 10 мин и се сетих че аз я оставих в офиса петък!!Имахме среща с едни приятели до офиса и решихме едната да оставим в офиса и събота да си я приберем... Викам хубо! Качвам се на такси, мм ми звъни че има катастрофа на Цариградско... Тааа 50 мин път до офиса, от тръгни спри ми, стана супер зле и още не мога да се освестя...
Свекс
, постно ли правиш имамбалядъ-то? Че не знам дали е променена рецепта на майка ми, но аз добавям кайма и става много вкусно, че у нас важи "чушка пушка не държи"!
Маги
, почивай и се крий от деца и котки
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #39 -:
август 12, 2019, 10:53:58 »
Bube, супер сте си изкарали по морето вие.Аз броя вече дните до нашето море.
Булка, мнооого кофти случка.Без кола в задръстване, УжасТ!
От деца няма как да се скрия
Имаме гости с деца и сме всяка вечер заедно.Те не ми пречат само да не скачат по мен
Днес установих, че дрехите почват да не ми стават.Хахахах, дебелея си аз ударно!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #40 -:
август 12, 2019, 10:58:13 »
Привет, лейдис
Аз се завърнах в гореща София, уф не се живее тук
(поради липса на умиращо от жега човече). Прекалено рано си дойдох, можеше още една седмица
Ние се разбихме от обикаляне като миналата седмица навъртях 1600 км.
Този уикенд пак ще пътуваме, хайде още 400. Честно казано искам да си почина от графика, който направих
Вече се колебае жестоко за Хърватска това са още 1200 км. в посока. Не ги знам професионалните шофьори как издържат.
Като цяло си починах, поработвах, ама това въобще не го броя. За първи път ми се случва да отида на почивка и да се върна същите килограми, които съм отишла. Обичайно съм +2/3, този път нъцки, до грам същото. Ей такова не ми се беше случвало. Явно много съм плувала този път при това доволно хапване.
Камерата както очаквах пълен шит
Прави хубави клипове на 4К, ама снимките са
А не ми трябва професионална на този етап.
Ходихме на един плаж Тигания, водата беше кристал, имаше над 20 вида риби, спукахме се от кеф
Чудиш се коя по-напред да преследваш да снимаш. Едната вечер като се прибирахме към сушата и влезнахме в пасаж от едни черни риби, те са малък към среден размер, обаче усещането беше уникално. Ти си плуваш и те с теб, бяха на сантиметри от мен. Още повече се запалих да изкарам курс по гмуркане, защото в момента сме шнорхелинг, не ползваме кислородни бутилки.
На работа има работа за целия индийски народ (нали скоро ще минат китайския)
Ама няма да се давам без бой.
Бягам, на трудещите се по-малко нерви, на почиващите многоооо ви завиждам при това никак не благородно
Активен
Alichka
«
Отговор #41 -:
август 12, 2019, 14:30:16 »
Аз имах хубав ден от тези почивните. Вторият ми братовчед с годеницата си бяха тук. Някак целият народ се беше сетил за нас точно в този ден, ама където успях - огрях. С братовчед ми не сме се виждали от нашата сватба
Беше в чужбина, тук се разминаваме някак и всеки по задачи. Беше хубаво да ни гостуват поне за малко
Изтървах промоцията на годината. Една майка в квартала беше на лазерна епилация и офертата беше да заведе приятелка за безплатна процедура на подмишници. Тооооолкова ме е яд!
Нямаше шанс да отида, па макар и за 10-15 минути работа. Това ми е в топ 3 за неща, които искам да направя за себе си.
Вчера бяхме на рожден ден в парка - едва се прибрах с двете деца, раничка с гащи, води и прочие, тротинетка, пате, парче торта. Колкото повече наближавах, толкова повече жегата ме мъчеше. Следобяд излязохме за малко. Деца нямаше. Изтърпях моите да поскучаят шумно и мрънливо и ги прибрах обратно
Тази седмица ще ми е забавно - предстои имен ден с кино, ще запазвам час за зъболекар и някак завися кой ще гледа някое от децата или и двете вкупом.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #42 -:
август 12, 2019, 15:02:32 »
При мен гадости... НИ2 се секна на сватбата и сега му бера дерта как ще издържи полета. Натъпкаха го с лекарства, инжекции, разтегнаха го, но толкова го боли, че чак устните му побеляват.
Нещо и чекирането му се е скапало, та хвръкнаха 70Е допълнително, ама това го минаваме метър.
Малката на гостите ни хванала глисти на морето в последния ден и уж всички пили сироп, но мен ме тресе параноя и мия и трия дръжки на врати и повърхности с дезинфектант, белким ни се размине.
Нещо и мен ме наболява зъб, та и по зъболекар съм тия дни, ако моята се е върнала от отпуска. Жегата яко ме мори, искам да е пак максимум 25С. Хаха, нашата котка бяга от климатика, не обича да и духа студено.
Шия една блуза от естествена коприна, кенар на всичкото отгоре и така ми се криви и пързаля, че нерви не ми останаха да съвпадам детайлите, а и машината трудно се справя с плата, макар да ползвам най- тънката игла.
Бе, всичко накриво.
Бубе,
добре си дошла, поне при теб настроението е на висота
Шъ съ опраим
«
Последна редакция: август 12, 2019, 15:19:55 от svekarva
»
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #43 -:
август 12, 2019, 15:25:48 »
Свекърва
, съчувствам от цялото си сърце на НИ2, който не го е изживял това, не знае какъв ад е
Дано му мине бързо. Аз ходя да ме отщипват при професионалист, но след това отнема поне седмица, докато се отпусне нервът. Един път така умирах от болки, че бях съгласна да ми бият инжекции в гръбнака, само и само да се свърши този хел.
Булка
, екстра ти е дошло сутришно в жегата
Али
, ако наистина си решила лазерна, препоръчвам я с две ръце. Но трябва да направиш необходимия брой процедури. С една не става
А и шансът след една да имаш по-силно окосмяване после е голям. Не съжалявай. Но си със светла кожа, та си проучи уреда дали има възможност да влияе върху такава кожа и пигментация на косъма. Аз съм светла кожа и светъл косъм
Обаче ходя на апарат, който влияе на моята комбинация кожа/косъм, и съм мега доволна.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #44 -:
август 12, 2019, 15:52:15 »
Цитат на: магито в август 09, 2019, 08:06:03
Добрютро, как сте?ПЕТЪК Е!Утре ще спя(надявам се)!Ще си почина(надявам се)!Ще мързелувам(надявам се)!
Как сте днес?Аз имам изключително много работа, от понеделник излиза много народ отпуска и ще е ужас на работа.
Девойките бащата обеща да им измисли хубави имена.Ще видим де, аз имам право на Вето
Маги, нали помниш с какво "наричане" ти бях пратила преди доста време гоблен? Радвам се че съм усетила правилно посоката с пола, още тогава.
И аз не го разбирам това отпускане, плюскане, и неподдържане. Смазвам се от умора но не го допускам.
На почиващите- честито. Аз чакам да тръгне на градина , за да "почивам" докато работя без някой да се катери върху мен допълнително.
Фери ама и ти си нахална с тез пици ( пиша разбъркано, че чета цялата тема наведнъж). Дори да не става нвщо за ядене, казвам благодаря и дотам. Ентусиасти малко има- майка се прави на тапа и не готви като сме там, мъж ми също. Явно затова гледам малко по различно на нещата.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Нагоре