Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 08:55:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE* (Прочетена 140678 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
«
Отговор #255 -:
февруари 12, 2018, 15:55:34 »
Здравейте!
На мен уикенд ми беше гаден - детето болно и аз болна. Върнахме се в София още в събота сутрин, за да го заведем на лекар. Гадна работа, но поне вече няма температура и вече лудее, че в петък беше много жален.
В една от отчетните групи вече има втори след наборчета на Бамбук, и много се очакват лятото. На мен взе да ми изглежда много страшно да са две чавета . Вече си мисля, че другите мъже помагат повече, че да се навиват майките за второ. Или съм чак толкова мързелива. А от три нощи спя с Бамбук и съм (като) пребита. Не си представям как ще спя с две ако се наложи.
Сега като оставях два уикенда Бамбук на нашите ми беше много добре. Не съм го мислила много, а и той не се сещал. Първо с мм си говорим само за него, но след това успявахме да си говорим спокойно и за други неща. А като се прибирах не се впечатляваше особено.
Ама сега е лепка горкия. Искаше да спи върху мен, но явно не му беше удобно и си взе възглавница, а аз го играх легло
Честита прическа на подстриганите. Фери, за първи път те виждам с очила.
ММ си беше сложил бебешката фотосесия за скрийсейвър, но сега смениха офиса и едва ли се е занимавал пак. На мен ми е много смешно, че винаги като му покажа друго дете, казва че нашето е най-хубаво
А сетих се какво още щях да пиша - и аз и мм сме първите от компаниите ни (условно казано), които се ожениха и имат дете. Вече почти не общуваме с тези приятели. Едната ми приятелка има дете вече и малко се сближихме пак. Един негов приятел се ожени и има дете. Всъщност сега просто различията в мирогледа са по отчетливи и някои вече не можеш да ги толерираш.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #256 -:
февруари 12, 2018, 16:06:01 »
Цитат на: магито в февруари 12, 2018, 13:41:21
И аз така се офъках като Ферито, само без бритона
Бубе
, не е до почивка, мисля че нещо ми омръзна да работя точно това
ще го мисля.
За къде ти е да работиш? Теб ще те пращаме в моя отбор, на източващите
ноЙ
по повод отглеждане и възпитание на бъдещи данъкоплатци.
Фер, честита прическа! Защо си носиш халката на лявата ръка? Аз съм традиционалистка, на дясната ми е халката на лявата един пръстен любим, защото баба ми беше дала парите да си купя нещо за 20 рожден ден.
Да ми стиснете едни палци, щото вашата Киви са я отвлякли извънземните и сегашната дето я върнаха направи нещо, което не би се осмелила преди това. Направо не мога да се позная и дано да е за добро!
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #257 -:
февруари 12, 2018, 16:25:13 »
Брей,
Киви
, законно ли е направеното, че звучи страшно? Айде палци!
Панде
, абе по спомен друг ти беше планът на теб, ама нещо го играеш по тъча.
То и аз не си се представям на този етап с две. Ами, ако Алекс ми е кроткото дете?
Хептен ще изчезна.
Ама сигурно (не сигурно, ами със сигурност) ще дойде момент и ще го усетя.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #258 -:
февруари 12, 2018, 16:29:42 »
Киви
бе то едното не пречи на другото
Я кажи какви си ги забъркала.Ти си отговорен човек, не вярвам да е нещо съвсем необмислено.Различно, нетрадиционни да, но необмислено се съмнявам.
Панде
и аз така се чувствах като беше Моника на година и малко.Ако бях забременяла пак нямаше да го върна, но щеше да ми е ужасно трудно.
Чери
, свекърва ти е номер едно, признавам я!
Подаръка на Моника е в София, остава сестра ми да го докара в събота.Нямам търпение да го видя
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #259 -:
февруари 12, 2018, 16:34:22 »
Просто е смело
законно, прилично, но смело, нетипично за мен.
Пък аз да ви кажа какво видях ей сега - някакъв човечец долу на поляната си заклал едно прасенце и тихо си го пърли. На 2км пешеходно разстояние от НДК и евро намквосито, на 5 минути от Южния парк, чудна страна
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
февруари 12, 2018, 16:40:48 »
Забравих да кажа, че и аз следя олимпийските игри. Гледам по Евроспорт, заради яките вдъхновяващи клипчета дето са направили.
Киви, първо реших, че си скочила с нещо, ама нещо бизнес ли си почнала.
Маги, направо ми просветна - не съм сама значи
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #261 -:
февруари 12, 2018, 16:54:36 »
А
Киви
, върна ме на един гергьовден дето съседите зад нас си заклаха едно агне на паркинга и го обезкостиха пак там.Щях да припадна.
Панде
, споко, хора сме.Аз познавам една жена с 4 последователни деца, голямото е колкото Моника, декември роди 4-то момиче.Не и завиждам ама хич.Нищо че минах по пътя на стерилитета за мен това си е психическо харакири.
И аз гледам Олимпиадата до колкото мога.Много обичам спорта по принцип.С голям кеф гледам биатлона и преследването, а за фигурното няма нищо да казвам-обожавам го!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #262 -:
февруари 12, 2018, 17:12:13 »
И аз в отбора на отлагащите второто. Когато Мамин сладък беше на 6 месеца и нещата се бяха наместили и аз се бях примирила с ограниченията във всичко, си мислих че сега е моментът да направим 2-ро и едва ли не няма да го усетя. След 3 месеца вече изобщо не се сещах за тази идея. Сега си мисля, че 2-рото ще е след още 5 години, ако още ставам за това
Иначе на мен още ми е уикенд. ММ си е вкъщи и най-вероятно цяла седмица ще е така. Днес най-накрая отиде на лекар, прибра се с една торба хапчета и 3 часа си търси картона докато се сети, че няма такъв
Сега е при ЛЛ за болничен. Планувала съм му цяла седмица да си е вкъщи да гледа детето, а аз имам "работа" навън
Киви
и мен ме заинтригува с деянията си
Свеки
, да се оправя бързо майка ти, че болен възрастен е по-тежко и от болно дете.
За сватбите и децата - ние бяхме едни от последните. След нашата сватба не сме ходили на друга, а с раждането на нашето дете започнаха да се раждат вторите деца на близките ни.
Активен
Alichka
«
Отговор #263 -:
февруари 12, 2018, 17:15:43 »
Киви, да не си се подстригала късо и ти с очаквания да има резултати на есен с песен
Историята с прасето е номер едно
И винаги се сещам за:
- Да пием за здравето!
- Да, бе, да! Вчера прасето си беше в отлично здраве, ама гледай как нямаше грам късмет
Булче, та ти си си опасна по природа
Не е до снимка.
Ама, Чери, покажи ни италианските обувки
Нека оплакнем очи и да ти завидим.
До момента от Олимпиадата нищо не съм гледала, а с такова нетърпение я чаках...
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #264 -:
февруари 12, 2018, 17:36:08 »
Обущаците са при нея на оговорно пазене, преполагала, че тука няма да искам да ги нося
А Олимпиадата - биатлона и фигурното са ми топ, но тази година се зарибих и по ски скоковете. То там ни е най-доброто представяне. Тъжно ми е.
И доста абсурдно като си помисля, че са минали 20 години откакто седях с тате на дивана и гледах стартовете на Катя Дафовска. После имам по-ясни спомени от Солт Лейк Сити. Дори бях научила имената на състезателите тогава. Ама... Такива хора са изключение. Нужен е ресурс, нужни са пари за да се развива, а такива все няма за нашия спорт.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #265 -:
февруари 12, 2018, 17:44:52 »
Киви, дай жокер понеб виж как ни заинтригува
Това с прасето ме разби, ама не се учудвам на нищо. Свека преди да се изнесе живееше над мангалско гето, където с повод и без се разпъват суфри на паркинга под блокаб а за Гергьовден по цяло ставо агнета събирали.
За вторите деца, ако имах нирмална бременност миже би вече щеше да е в ход номер 2, за сега се въздържам от страх / а и още не ми се възстановил цикъла де/. Когато желанието надделее над страха ще се реша, ако не ми прещрака нещо друго.
На мен ми е гузно като оставя Ники на тате /понеже само на него го оставяме, някак си чувствам че никой не е длъжен да ми гледа детето, за да ходя аз някъде. Вчера ги иставих на двора да се пързалят, за да си изгкедаме филма с мм и ми беше гузно, ме тате мръзне, докато ние си гледаме кефа
От олимпиадата и аз нищо не съм гледала, ама нещо нямам и желание да седна пред тв
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #266 -:
февруари 12, 2018, 18:21:11 »
Ай не, не съм се подстригвала, още по-малко пък с идея за резултат, от няколко седмици съм с къдрици, ама то не се брои или е на близнаци знам ли
Водя едни преговори и направих доста смел ход, ще видим дали риск пИчели?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #267 -:
февруари 12, 2018, 18:23:57 »
Ратче
, ти си за бой, излизай чат пат от ролята на майка, ще ти хареса, ще видиш. Аз нямам никви угризения, ма не го щат често моя.
Фери
, и аз един глас за пресата за коса към булчиния глас
. Бретона нещо ще го правиш ли?
Киви
, намирисва ми на чужбина или напусната работа
Пандич
, никви такива не позволявам, легло може да съм само на новородено
ИИ още един глас в отбора на биещите отбой за второ. Тоест то аз никога не съм и искала две деца ( освен ако второто не го ражда мъж ми )
Активен
Feribotka
«
Отговор #268 -:
февруари 12, 2018, 22:00:13 »
Приемам всички критики, просто сутринта си позволих да дремна една идея повече, че снощи киснахме до късно с ММ да си гкедаме сериала (Гомор, за италианската мафия, шляпат яко неаполитански диалект и мнофго се забавлявме), утре ще съм по-пригладена, бретонът може би настрани, че все нещо се отделя на пътя
Панде
, нося очила само в офиса
Миличкият Бамбук...добре, че е по-добре вече
Кив
, на дясната ми е халката, лявата диамантът
Успех ти пожелавам, трябва по-често да изненадваме себе си и да си излизаме от зоната на комфорт
Ние сме първите със сватба (и може би единствени ще си останем) и с дете, но всичките ни приятели са с по-дълги връзки или колкото нас.
+1, Мис скоро няма да е кака
Прасето ми се вижда нормална родна картинка, аз няколко пъти съм виждала разни индивиди да се бръснат на обществени фонтани/чешми
Леле
черешке
, твойта свекс си живее яко в нейния филм
Забелязвате ли по кое време пиша!? Мис кърти до мен, аз съм изкъпана, изсушена и лакирана, Минка и Елка въртят и всичко е точно, ма щото верно вчера правих Кекс (здравословен, за Мис
)
Айде Гуте Нахт!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #269 -:
февруари 13, 2018, 00:16:04 »
Аз днес май всичко гледах от олимпиадата - фигурно пързаляне, биатлон, сноуборд слоупстайл, шейни, бързо пързаляне с кънки, ски на бабуни
а пропуснах ски скокове жени, само мъжете следя. Дано спре вятърът там, че да почнат алпийските дисциплини. Останали сноуборд също ги чакам
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...