Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 14:50:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници:
1
...
46
47
[
48
]
49
50
...
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 189380 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #705 -:
януари 27, 2018, 13:40:21 »
Цитат на: Cerise в януари 27, 2018, 13:19:45
Какъв е тоя цвят пудра пък ся... и какво е Солей?
Много обичам това аппче
http://bfy.tw/GH5n
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #706 -:
януари 27, 2018, 13:54:30 »
Всъщност е доста яко верно
А тая рокля мен не ме кефи, да не говорим, че си е розова за мен...ама, какво ли разбирам.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #707 -:
януари 27, 2018, 14:20:24 »
Хехе, интересно беше, че жената /майката/ никога не каза примерно черната рокля или розовата, а всички екстри в комплект, с равен глас: Черната дантела на розов фон за 1200лв. е от Асеновград, турска дизайнерка, дадоха ни я от ревюто и направиха отстъпка, защото цвят пудра солей за 800лв. е от същия магазин. Черната дантела на розов фон за 1200лв. е дълга, ще я носи вечерта, а с цвят пудра солей за 800лв. ще посрещаме гостите и т.н.т.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #708 -:
януари 27, 2018, 14:37:11 »
Доста тъжно..... А това на мен ако някой ми го говори обикновено намирам много бързо къде му е дупката в инфорцаията и го затапвам. Много мразя да ми говорят вафли.
Скоро една колежка на майка ми се прехласваше каква УНИКАЛНА сватба направили на дъщеря и...как всички гости били като от червения килим, как всички булки дето чакали пред ритуалната зала (или излизали) гледали към дъщеря и със завист, защото техните рокли простеели и тн... Та на таз особа я попитах: “Имаше ли е тема цялата сватба или нищо особено?“ И настъпи едно интерсно овъртане, защото идея си нямаше какво е тема (от снимките разбрах, че е нямало), а пък другата опция “нищо особено“ дълеч не звучеше в синхрон с хвалебствията и така...
На баба ми една роднина и тя един ден ме спира на улицата и ми заявява как внучето в Щатите е толкова умен, че ходи в градина на Монтесори. (Нея обаче я познавам (роднината де, не Монтесори) и си я знам, че си говори сапунени мехури без въобще да има престава за какво става дума) и аз викам: “Ооо така ли, аз много харесвам Монтесори. Ама по метода ли е наистина или така се казва само градината?“
И тя оцъкли един поглед, окопити се и ми отговаря следното: “Ама той Силвио е толкова интелигентен, че учителките се хващат за главата.... той е толкова по-напред от другите деца...“
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #709 -:
януари 27, 2018, 15:00:32 »
Ина утрепа рибата. смях се в метрото. солей е френска дума, виж кви са образовани пловдивчанки..
всички около мен са такива, на всяко нещо се казва марка и цена, не се впечатлявам. после ползвам инфото за да клюкам с някоя от вяс в фб.
Кардашките са успешни. дай Боже всекиму бизнес по негов вкус. щото те това направиха
Активен
always_and_forever
«
Отговор #710 -:
януари 27, 2018, 15:21:01 »
Рат
, за Бгмама говоря.
Там има всичкооо.
Случайно попаднах на една тема и се зачетох, защото ми стана интересно. После си умрях от страх и дълго се въртях в леглото. Чудех се дали сме заключили и такива глупости. Самата тема е много дълга 200+стр и не съм я чела цялата, само в началото.
Точно, защото и на мен не ми го побира акъла какво точно се е случило и ми беше интересно да разбера дали са разнищили случая.
Иначе ми е интересно да гледам такива предавания по тв и какви хора са способни на подобни деяния. Колко трябва да не си добре за да направиш нещо такова? Каква психика трябва да имаш? Изобщо, интересно е.
Брей, колко е обяснителна таЗ майка на девойчето.
После ще си ги бие в главата тия рокли пудра солей 800.
Активен
svekarva
«
Отговор #711 -:
януари 27, 2018, 15:48:57 »
О, то модата на плисе тип солей е от времето още на бабите ми
Моята абитуриентска също беше такава от кръста надолу и част от ръкавите, после на 40г. си спомням, че си правих дълга пола. Почти през 20 години май се върти модата. Казва се солей, естествено, нали сме франкофони били точно след освобождението
. Името идва от това, че дрехата е пълен клош /кръг/ и плисетата приличат на слънчеви лъчи.
Имаше една потомствена работилница за плисета в Пловдив, на ул. Иван Вазов, на същото място обличаха копчета и шиеха илици.
Виждаше се как се прави всичко - нагъваха плата около нагряти плоскости и пръскаха с някаква кола, че да държи. Разказвам го, защото баба ми, майка ми и после аз сме им били клиенти.
Няма как да се разнищи случаят толкова бързо и да има твърдо становище, иска се време. Лошото в случая беше, че медиите направо пречеха на полицията. Измисляха какви ли не версии, та как няма да има 200 стр. в мамата.
Едва ли има някоя от нас, дето да не е минала през този форум, много е разнообразен
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #712 -:
януари 27, 2018, 16:18:57 »
Бе аз и пудра знам и солей, ама кой за квото си мисли. Мен гримове ме гонят, не рокли и такава врьзка направих
Чудих се, чудих се, коя марка ще да е за 800лв
Активен
svekarva
«
Отговор #713 -:
януари 27, 2018, 23:41:45 »
Да, ясно, снощи и аз много се смях. Кой за каквото си мисли
Дали има толкова скъпа пудра, освен ако не е цена на килограм
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #714 -:
януари 28, 2018, 07:57:26 »
щом има крем Шанел и Прери за 350 € ,сметни ...
вчера сред боклучаците в мола , имаше поли солей - явно разговорът ни тук както винаги е по последна мода
Активен
svekarva
«
Отговор #715 -:
януари 28, 2018, 13:37:47 »
Ами да, полите солей скриват големи д- та
Една статия, която даже прочетох до края
http://epicenter.bg/article/Globalnata-seksualna-revolyutsiya/144614/11/0
Стигам до извод, че мартеницата трябва да е от едно човече с две снопчета и както си му е редно, половината да е оформена като Пижо, а другата - като Пенда. Трябва да се помисли над името дали да е ПиПе, или ПижПен, но определено така ще спестим прежда и време за изработка
Активен
Nijolovateddy
Ентусиаст
«
Отговор #716 -:
януари 28, 2018, 17:38:46 »
Добро утро момичета
,
Докато си пия кафето и чета разговора от предните два дни да ви кажа че и аз никога не бях чувала за пудра солей рокля
хехе първото за което се сетих е грим и аз, но за тази цена по-добре да ми носят цял кашон от по големките да имам за следващите 10-15 години
И аз не мисля че Ким и сестрите й са за подръжание но е верно че има все повече момичета които искат да им подръжават на цената на всичко. Трудно е с хормоните като си тинейджър
Междудругото и аз съм много голям фен на кримита, като по-малка се записах да уча криминология но нещо май не беше моят предмет тогава и след първия семестър се отказах и смених. И сега като гледам как града се напълни с черни и постоянно стрелят полицаи се радвам че си смених специялността на време. Пък и с годините ме хвана шубето та даже и като съм сама в къщи вечер не си и помислям да гледам някои страшни филми
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #717 -:
януари 28, 2018, 19:04:07 »
Да отбележа и тук рождения ден на Фери
Много целувкен за нея
Активен
Nijolovateddy
Ентусиаст
«
Отговор #718 -:
януари 28, 2018, 21:13:58 »
Честит рожден ден
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #719 -:
януари 28, 2018, 21:28:29 »
Честита да е Фери
А Марри къде се загуби?
Активен
Страници:
1
...
46
47
[