Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 12:40:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 189033 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #585 -:
януари 21, 2018, 22:22:37 »
Цитат на: Feribotka в януари 20, 2018, 19:19:10
ЧРД на Маги
Тя си знае какво ѝ пожелаваме всички
Баш! И от мен честит
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #586 -:
януари 22, 2018, 08:57:14 »
Честит празник на Маги с малко закъснение! И аз й пожелавам тази година да е нейната, както аз почувствах 2017-та за своя
Фери, бързо оздравяване!
За тези панели си обяснявам, че става в един момент досадно да си редовен и подробен в описанията. Попрочетох тук-там и излиза, че 100 т. се трупат за около година, а като гледам колко точки се изискват за наградите...
Адектед, ще те имам предвид. Чат-пат попадам на кандидатстване за тестове за телевизори.
Иначе анкетни карти не ми пречи да попълвам, стига да са добре обмислени въпросите. Тъкмо завършвахме университета и имаше някакво проучване съвместно с Инспекцията по труда. Една колежка ми каза, аз не бях чула преди това. Хванах се и извадих много хубави пари, но и имах късмет за районите. Паднаха ми се гимназията ми, работата на татко, бивша работа на майка, фирма на наш съсед и прочие
Все едно аз си бях избирала контингента. Там си спомням колко тъпо бяха зададени някои въпроси тип "От колко години сте на платена работа?" и в съзнанието ми изникваше контравъпрос "А от колко сте на НЕплатена работа?"
Явно анкетните карти бяха превод от чужд източник.
Вчера по случай Бабинден по стар стил баба ми дойде на гости, придружавана от майка. ММ се скри в мазето, че три жени от три поколения и едно бебе му дойдоха в повече
Следобяд от чудене какво да правя взех, че си направих гимнастиката, че изоставах с един ден и съм доволна от себе си. Привечер си прибрахме кокона от свекърите с презаредени батерии. Беше се разнообразило детето и настроението беше еуфорично.
Сега допивам кафето и се захващам с упражненията, докато ме е налегнала музата (не ме е хванал мързелът). Тия дни ще са ни много съкратени май разходките, ако ги има изобщо. Времето е отвратително мъгливо, мокро, ветровито или в комбинация.
Хайде, усмихнат ден на всички!
Брех! Взе, че изпече
«
Последна редакция: януари 22, 2018, 09:02:57 от Alichka
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #587 -:
януари 22, 2018, 09:39:50 »
Добро утро
Благодаря на всички ви за пожеланията.Да ви се връщат
Аз днес съм работна, в добро настроение, макар да съм спала малко.Снощи като се оцъклих до 2 часа се въртях в леглото, не знам защо
Днес тук е бяла приказка и довечера ще има пързалкаааа
Хубава и усмихната седмица на всички ви пожелавам!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #588 -:
януари 22, 2018, 10:36:26 »
Маги
, честит празник на патерици!
Здрава да си !
Момичета, някой да подарява матраче, 120/60 размери за едно още неродено бебче на близка е.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #589 -:
януари 22, 2018, 10:54:22 »
Добро утро!
Магиии
честит РД на патерици! Много здраве, здраве, здраве, здраве желаем!
Ние успяхме да отскочим до Велинград на балнолечение. Много хубаво си изкарахме, спане до късно, спа цял ден, вкусна храна, приятна компанийка. Препоръчвам с две ръце хотела, бяхме в Роял Спа. Цените не са от най-ниските, но ние имаме 25% отстъпка с тях тък като наемаме от тях Пловдивския офис.
Е картинката се влоши при мен от снощи, гърлото ми е жар червено, наливам се с разни хапове, пръскам, смуча таблетки и започнах Изопринозин, колко и да не ми се искаше, обаче имунната система от декември ми е тотал щета... Дано само не заразя Звяр.
Емче нямам за съжаление, че ие още ползваме кошарата
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #590 -:
януари 22, 2018, 11:04:30 »
Цитат на: Cerise в януари 21, 2018, 22:22:37
Баш! И от мен честит
Включвам се кьм общото пожелание
И освен него Маги, бьди здрава и имай повече малки причини за малки радости, по-често
Ние май тази година най-сетне ще се дотьтрим до БГ. Планувам за 20ина дена, да стоим само в Сандански (поради мьрзел и ограничени средства). Нямам тьрпение
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #591 -:
януари 22, 2018, 11:59:21 »
Маги, честита да си! И се включвам от все сърце към общото пръскане на позитивни мисли и благопожелания.
Ние днес взимаме ключа за помещението. И край. Първата крачка е направена. После отивам с чували да си прибера всичко от у-ще.
А утре съм в Сф за консултация. Дано се окаже, че съм вече копче. Към ден 100 съм. И да се стегна по-упорито да я раздвижа ръката.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #592 -:
януари 22, 2018, 12:20:11 »
Привет! Много сте тихи
Маги
, честита да си
И аз естествено се присъединявам към общото пожелание
Наде
, измислихте ли име? В Петрич има ли други такива кабинети, ще имате ли конкуренция? Ще правите ли някаква реклама или имаш база за започване? Много интересно и вълнуващо! Стискам палци вече всичко с ръката да е наред и с лекота да потръгне новото начинание.
Хахаха,
Али
, точно го улучи какво му се тества на ММ.
Аз в събота бях на преглед. Всичко е точно само кръвното ми е прекалено ниско, та трябва да ям повече сладко, за да се качва. Той и ММ от време на време се грижи да го вдигне, де
Вчера бяхме да се виждаме с нашите приятели дето уж са разделени, ама честно да ви кажа аз не можах от срещата да разбера дали е истина или не. Не ги и питахме, детето е щастливо, те си говорят както обикновено, щяха да молстват за майката и момиченцето дрехи. Та се зачудих дали грешно сме разбрали или съм твърде консервативна за една такава либерална може би връзка.
Пак съм във фаза поръчване на аксесоари за количка. Предният път исках светло сиво да е всичко и нямаше, сега пък има светло сиви аксесоари за купената вече тъмна количка, ама да ви ги пратим ли... е щом искам тъмно, светло дали ми върши работа
... Та кръвното трябва да е в нормални граници сега. И на Токуда звъня от сутринта, за да се запишем за ден на отворените врати и няма и няма отговор... та цял ден ще съм телефонистка явно.
Този сняг пак показа кой е кръчмарят за сметките и въпреки че имам ново яке за бременни, нямам планински котки за излизане, а вчера градинката ни беше цялата замръзнала, та ще си седя и ще си чета за последните три дни на Помпей.
Хайде хубав ден
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #593 -:
януари 22, 2018, 14:34:07 »
Благодаря, благодаря!
Ина
, в Сандански си има какво да се прави, на басейн, разходки, на близко са Рупите, Мелник, все места за разходка.А ако искате можете и за ден до Солун да отидете.И най-вече си е откъсване от ежедневието.
Булче
, аз не го харесвам тоя Изопринозин.Колкото помага, толкова и вреди.Аз нали съм с Хашимото, на нас са ни забранени имуностимуланти.За мен истината е много и хубава храна, много време на вън, а на вас софиянци, често бягане от града.Е Витоша е на един хвърлей.Мои познати за поредна седмица събота и неделя са горе в планината и се пързалят с шейни.Аз мисля до Блеклемето да стигнем, че е на 70 км, ама искам да махна МОника от тук и да смени въздуха.
Еми
, и нашата госпожица си спи още в детското легло, отделно, че и нейното е по-голямо - 70/140.
Адиктет
, чети, сега имаш време.А колкото до кръвното, аз бих те посъветвала солен айрян.Вдига много по-бързо и за по-дълго време.Шоколада е временно явление, отделно не е хубаво да се яде много сладко през бременността.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #594 -:
януари 22, 2018, 14:49:07 »
Добър ден!
Днес е снежна приказка, е и малко кална вече. Така ме е яд, че шейната е при нашите и пропускаме снега, т.е. не го пропускаме, но не се пързаля. Дано утре да мдонесат. У наше село има педя сняг, ама Ники едва ходи в него. За това се търкаля, като новородено мече е, едва се движи
Булче, браво за хубавия уикенд, сега бързо да ти минава!
Адиктед, браво на бебока. И з айран щях да ти предложа, аз понеже съм с ниско непрекъснато и ендоти все айрани минказва да пия, със сол, пък аз не обичам солено.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #595 -:
януари 22, 2018, 14:51:28 »
Ooo
Инче
завиждам за Сандански, чист въздух, много слънце, ще натрупате вит Д за цялата година. А и наистина има какво много да се прави наблизо, даже и до Гърция ще можете да отскочите на плажче, до Македония на скара. Може да си наемате кола
Маги
и аз не го харесвам, даже в 1дкк съм записана в системата че изрично отказвам Изопринозин. Но и двамата със звяр изкарахме тежко вирусно заболяване, той нали и с пневмония, и факт е че след 2 седмици заради срив на имунитета се разболяхме отново, и не можем да оздавеем. Ядем, на Витоша се качваме редовно, слънчеви бани, домашна храна... дрънки... нищо не действа, направо сме ходещи сополи... та ща не ща време си е за химията
Активен
always_and_forever
«
Отговор #596 -:
януари 22, 2018, 14:57:55 »
Здравейте!
Най-после и ние да се видим в сняг.
Вчера водихме и Дребния да се пързаля с едни приятели. В началото не искаше да се качи на шейната, но после едва го свалихме. После пихме топъл шоколад във въпросните приятели и се прибрахме. Алекс заспа още е колата.
Маги
, честито и тук! Много здраве и сбъднати мечти ти желая.
Какво приготви в събота?
Коледни снимки ли сте си правили? Видях една на Моника и ми се вижда пораснала.
Болните да се оправят бързо.
Майка ми препоръчва едни хапчета Авирон Рапид. Пият се по схема. Има и детски сироп. Изписваха го и на Алекс преди време, но не помня дали го пи. Иначе според майка ми бил много добър. На другия ден си топ.
Ина
, много хубаво, че ще си дойдете.
Наде
, мнооого се радвам за теб!
Звучи супер и дано да имате успех. Дано и ръката вече е по-добре.
Вероника
, и аз бях,а и по принцип съм си с ниско кръвно. Айрян обичам много и си го пиех с удоволствие.
Сякаш и друго исках да пиша, но забравих какво.
Хайде хубав, снежен ден от мен!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #597 -:
януари 22, 2018, 15:07:23 »
Здравейте и от снежна Враца!
Ние пропуснахме спа-то, защото бях сополива, но поне бързо се оправих. Дребното и то е по-добре, вече няма жълти сополи и спи по-спокойно. Днес майка ми си е в къщи и то си е като курорт. Мислим за събота и неделя да се прибера аз в София, а Бамбук да остане тук, и след това още една седмица тук
ММ чак му се прииска да изкараме така зимата
Аз бях питала майка ми как е избутвала зимата през 3те години майчинство и тя каза, че не помни да е било много зор. Ама като гледах снимки от тогава разбрах - ходела си е за по месец в при майка си
и там вуйчо ми е бил ученик в гимназията, леля и начална училителка, та все е имала компания. Та сега следвам нейния пример
Булче, дано бързо да се възстановиш.
Честит рожден ден на Скай! Пожелавам и здраве и да е удовлетворена от работата и творчеството си!
Ина, супер за Сандански, само се настройте за жега. Ама ти си знаеш
Наде, не помня писах ли, но и да се повтарям - Успех!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #598 -:
януари 22, 2018, 15:27:48 »
Скай, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти! Добре, че е Панди да каже, аз не знаех
Наде, пропуснах да ти честитя, успех и много професионални успехи!
Панди, е това е курорт
ама на тм не му ли е скучно и тъпо без вас?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #599 -:
януари 22, 2018, 15:39:14 »
Скай
, да си много здрава и щастлива.Вътрешен мир и спокойствие и сбъднати мечти!
Наде
, успех в начинанието!Ще стискаме палци и се надявам да ви провърви!
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...