Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 10:43:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 188931 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #345 -:
януари 12, 2018, 10:56:42 »
Аз пък имах колежка, която предпочиташе да дава 800 лв наем, отколкото да изплаща собствено, щото не знаела след време какво и дали, можело да ходят в чужбина, може децата им изобщо да не искат да живеят в Бг...ей такива от 100 кладенеца. За мен е безумно да се плаща толкова скъпа квартира, но всеки луд с номера си
Пффф
Миме
, как не знаеш какво да правиш като Алекс заспи...що сериали и книги имам приготвени
Иначе използвам това време (въпреки че рядко се случва да заспи рано) за малко глезотия с домашните любимци, че и те си имат нужда да им се обърне внимание
Успоредно слагам някоя супа/разкрасявам се/упражнения...бе има си какво да свърша, ма кой ти дава
Наистина као тръгнеш на работа друга песен ще запееш
Пробвала съм и в нейната стая и в нашата, няма заспиване, ще беснее и вика до последно
Тъй че радвайте се на спящите деца, няма по-хубаво нещо
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #346 -:
януари 12, 2018, 11:01:09 »
А
Али
, спеше първия месец като се роди
после почна да стачкува, хахаха И тя като госпожицата на
Фери
, каквото и да направя все тая.Оставях я сама в стаята, с мен, четем приказки и какво ли не.Лежала е по 2 часа в леглото и не и не!Накрая прецених, че няма смисъл да лежим 2 часа и чак тогава да заспи, а аз да съм задрямала 2-3 пъти и главата да ме цепи от събужданията и седим в хола, играе до определен час, после ляга и за 30 мин е готова.И това при положение, че сутрин става в 7 и спи по 1,5 часа на обед.А от няколко седмици събота и неделя не спи на обяд
Аз ще трябва пак да си почна йогата, яко съм се схванала в раменете с тая работа на бюро.Всичко ме боли и прави пук-пук.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #347 -:
януари 12, 2018, 11:05:28 »
Привет!
Ей, и аз снощи с това кино тук съм изпуснала. Честно казано от седмица-две се чудя имам ли права да пусна тема и как става цялата работа, защото не върви да пиша в 2017, та ако някой разясни бих направила, та да видим дано някоя бременлинка се престраши да ми прави компания.
Днес пък се събудихме с ново допълнение към родата. Една от братовчедките ми е родила момченце. Тя е една година по-малка и са далече от нас като квартал иначе можеше да въртим с количките заедно. Да е живо и здраво, голямо се е родило 4 кила мъж Кристиян. Тя имаше планирано секцио за 18ти, ама явно сам си е избрал кога да се представи на света.
Вчера филмът на Никито Илиев ми хареса. Е, този креолецът беше главен виновник. След това си говорехме с ММ, че и 3торазряден актьор да сложиш до нашите, ще изглежда като печелил 3 пъти Оскар, пък и песните му хубави, а такива матови синеоки как ги харесвам. После четох, че разбивал на приятелката си носа, та кокаини и всякакви простотии. Както свекърва ми беше възкликнала като разбрала за Мел Гибсън, че пиел и биел... ама как с тия добри и кротки сини очи този човек не е способен на лошо. Имаше и друга забавна закачка с женско име и характер, та през цялото време се смяхме с ММ.
Нашите на 40+ теглиха два ипотечни и ги изплатиха. Преди това не са имали възможност и никой не им е помогнал с 1 ст, та съм им благодарна, че ето отдавна забравихме, че сме имали заеми и ме изучиха без някога да разбера и да чуя думата не може и нямаме пари. Ние с ММ имаме достатъчно той апартамент и половина и аз един след време, та и за това съм благодарна. Мога да си позволя да си избирам работа, защото наеми не плащам. Взехме си кола, засега идеална, ще покачим нивото след време и така. Нашият приятел дето ходим на НГ си взе също апартамент със заем за възможно най-много години и най-малка вноска с идеята, че каквото и да стане да може да изкара 100 лв и да си плати и очакването, че някога все ще стане инфлация и ще го плати с една вноска. Така се завъртя колелото, че той се издигна и ето за 7-8 години е приключил с кредита, та даже и друг специален апартамент си строи. Та явно съдбата обича смелите.
Мари
, да е жив и здрав Сами. Да расте безгрижно и добро момче, да е добър брат и батко и да живеят в хармония тримата, та и вие покрай тях. Хубав празник!
Хайде толкова от мен засега
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #348 -:
януари 12, 2018, 11:06:23 »
Здравейте!
Като ви слушам и оценявам свободното си време сега!
Мери_ми
, аз си мислех, че след сватбата искахте дете, кога се разколебахте? Според мен, отпусни си душата, изясни пред себе си какво точно те притеснява и тогава вземете решение. Мога да ти кажа какво спира мен - аз тепърва навлизам в професията си, не искам да родя сега и после след майчинството да нямам къде да се върна. Но при теб случаят съвсем не е такъв.
Честит празник на Мари! Да е жив и здрав Сами
ПП. Дадох си сметка, че май тази година няма да имаме нови булки... Добре, че е говорилнята, че никой не побутва другите теми.
«
Последна редакция: януари 12, 2018, 11:16:21 от Bube
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #349 -:
януари 12, 2018, 11:34:15 »
Цитат на: addicted_to_u в януари 12, 2018, 11:05:28
Нашите на 40+ теглиха два ипотечни и ги изплатиха. Преди това не са имали възможност и никой не им е помогнал с 1 ст, та съм им благодарна, че ето отдавна забравихме, че сме имали заеми и ме изучиха без някога да разбера и да чуя думата не може и нямаме пари.
На, точно
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #350 -:
януари 12, 2018, 12:06:12 »
Цитат на: svekarva в януари 11, 2018, 18:53:06
Специално за
Мери-ми
съм на другата позиция - нека мине още една година. Не насилвай нещата при мъжа ти, в крайна сметка и той има думата и правото.
Нещата са наобратно, аз съм насилената
За жилище и бебе накуп, две такива сериозни крачки в едно да поема обърква свободолюбивата ми душа
За жилището аз съм най-виновна, все отлагах този момент, защото не бях сигурна, че искам да останем в София. Наскоро ме убедиха, че дори да не живеем в София, ще го развържем бързо. И после опънах един списък с изисквания към потенциален апартамент и тези, които отговарят, са за едни суми, където 15-20 години трябва да ги събираме. Иначе дано сме все така, но сме добре от към заплати и затова пръстите са ни широко отворени
Което също ми е в списъка за промяна тази година
Целият проблем си го създавам сама, защото явно го мисля прекалено много
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #351 -:
януари 12, 2018, 12:21:21 »
Цитат на: marry_me в януари 12, 2018, 12:06:12
Нещата са наобратно, аз съм насилената
"Мейдей!" Още по- лошо и още по- твърдо заставам в пълен и преносен смисъл за гърба ти!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #352 -:
януари 12, 2018, 12:51:37 »
Цитат на: Bube в януари 12, 2018, 11:06:23
ПП. Дадох си сметка, че май тази година няма да имаме нови булки... Добре, че е говорилнята, че никой не побутва другите теми.
Ааа не смей да ме отписваш. Аз всяка година чакам класиране. Пък сега е началото още.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #353 -:
януари 12, 2018, 12:54:01 »
Цитат на: nadelina88 в януари 12, 2018, 12:51:37
Ааа не смей да ме отписваш. Аз всяка година чакам класиране. Пък сега е началото още.
Само така,
Наде
. Да знаеш, че ще имаш много неканени гости
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #354 -:
януари 12, 2018, 13:01:33 »
Благодаря, момичета! Порасна ми момчето!
Моля ви да не раздухваме историята, защото от всички съм най-много аз виновна, две грешки допуснах, извиних се на когото трябва, но не помага, защото за мой късмет, нищо не може да се направи.
Писането на допълнителни неща в случая и търсенето тук и там, никак не помага, а ме кара да се чувствам още по-виновна.
Наясно съм, че допуснах грешка, ако някой не е разбрал, но нося отговорност само пред един човек и моля всички останали просто да забравят тази тема.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #355 -:
януари 12, 2018, 13:12:58 »
Добрютро
Аз съм абсолютно ужасена от изплащане и кредити, за сметка на моя мъж. Него хич не му дреме. Предпочитам да съм на квартира, вместо да изплащам. Баща ми все повтаря как на 53 никога не е имал задължение към институция и аз много съм го приела като мантра това. Всичките ни къщи и апартаменти са си наши, друг е въпросът до колко са функционални. Още повече, че ми омръзват неща и места бързо и като не е мое, мога да си го сменям често.
мери-ми
, аз нямам много виждане, щото съм в много подобна на твоята ситуация бебе-кариера, но .... съвет от човек пускал изследвания, не вярвам да ви натежи много на бюджета, пуснете си ей така един тест на него и някой друг хормон на теб, да се уверите, че всичко е наред и си продължавайте по план. Защото това, дето казват момичетата е вярно, че не винаги става по план.
На
Мари
честит рожденик. Много здрав да е, будно и усмихнато детенце
Танчета ако имаме да са живи и здрави.
П.с. Мари, вината е моя, но както казах изобщо не се усетих, че за някого може да е проблем. Мисля, че всичко е точно, извинявам се още веднъж и аз.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #356 -:
януари 12, 2018, 14:42:47 »
Киви
, датите май са само две
и тортата е шоколадова
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #357 -:
януари 12, 2018, 14:46:56 »
Мари
, изглежда вкусна, какъв е пълнежът?
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #358 -:
януари 12, 2018, 14:49:26 »
Цитат на: Marri в януари 12, 2018, 14:42:47
Киви
, датите май са само две
и тортата е шоколадова
Мари
, датата на сватбата не ти ли е важна
Активен
always_and_forever
«
Отговор #359 -:
януари 12, 2018, 14:54:55 »
Здравейте!
Ходихме на проверка с Алекс. Червено му е още малко гърлото и продължаваме с антибиотика и другите неща до събота.
Снощи пак 1 без 15 заспа. Днес го събудих по-рано, защото иначе нямаше да се оправим навреме за прегледа. Честно, ама ми се скъса сърцето. Толкова му се спеше.
Сега заспа 2 без 15, два часа по-рано от вчера.
Това, че не работя не означава, че не съм съпричастна с работещия в семейството ни. Мъчно ми е за ММ, защото виждам колко е изморен, пък и той стои до последно с нас. Не си ляга по-рано. Не, че има и как. Алекс постоянно го търси. На мен ми се доспива, ако легна.
Това, че няма да знам какво да правя, ако заспиваше по-рано си беше точно в кръга на шегата. Просто ми е толкова нереално, ако стане. Нали точно това казах, че най-много ми липсва - времето прекарано с ММ. Понякога и 2 приказки не може да си кажем, като ми заспи толкова късно Алекс. Иначе през деня като спи много добре знам как да си прекарам свободното време.
Машка
, ти вече си свикнала с този му режим на Иван, ние с нашия си. И на мен ми е странно за ранно заспиващите, но и ние не сме сами явно. И ние се усамотяваме в спалнята. Говорим, пеем, разказваме...но като му щукне нещо, става и отива в хола. Снощи се сетил, че ще готви на кухнята си.
Мари
, честит празник на цялото семейство!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25