Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 15:40:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември-последния месец на годината пълен с изненади
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември-последния месец на годината пълен с изненади (Прочетена 138792 пъти)
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Re:Декември-последния месец на годината пъл
«
Отговор #360 -:
декември 19, 2017, 15:24:07 »
Привет на всички прекрасни дами във форума
Привет и на всички тайно четящи мъжленца
Не мога да стигна до вас, животът ми е на един дъх от месец насам
Ще карам по диагонал каквото съм запомнила
Маги
, Честито
Дано Коледното чудо ви се случи на семейството
Фани
,
Покажи на тия хора как се прави
Да не кажа как се мяташ
(препращам към една песен с Мария Илиева)
Булче
, много силно ви пожелавам да се оправите бързо, на теб сили и спокойствие
Много се радвам, че
Мари
и
Ина
се завръщат да пишат
Киви
, благодаря за оценката
Само казваш и тръгваме по шопинг
Ще се опитам да разкажа с няколко реда за РД. Най-важното МИНА... Много голям екип работи по този проект, с голям бюджет и се получи повече от прекрасно
Имахме атракции за гостите - Веселите бармани, които правиха различни коктейли, ледени фигури, бяхме заледили якета и логото на бранда, за да се снимат с тях гостите. За изпълнители бяхме поканили Албена Танева (дъщерята на Иво Танев) с музиканти на живо, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени имаха концерт. Имаше и представяне на новата ни колекция от танцьори, бяха повече от прекрасни, особено децата
Мога да препоръчам Event Manager, с който работихме. Този човек живя с цялото събитие, повече от страхотен
Човек, който да си обича толкова работата, рядко срещам. Жалко, че не го познавах по-рано и не прави сватби, иначе определено това е моят човек. Имаше огромен екшън и това с балета беше най-малкият проблем. В деня на самото събитие ни звъни от летището основният гост, заради който събитието беше на тази дата. И ни съобщава, че има снежна буря и не може да излети
Започва се едно лудо издирване на полети и така с няколко прикачания през различни държави успя да пристигне към 9 директно в залата. С което успяхме да си вземем въздух (емотикон, който си бърше потта от челото).
В събота заминахме ранно за откриването на ски сезона в Банско по бизнес с въпросния гост. Отлетя ми целия ден, в неделя ходихме за подаръци, а вечерта правих меломакарона
много добре ми се получиха, задобрявам
Вчера денят ми се въртя около ВИП клиенти, а днес вече съм официално
Искам само да доживея Бъдни вечер
За деня на събитието закъснях за фризьор и гримьор, трябваше да съм там в 5 и да си тръгна в 6:30. Отидох в 5:30 и освен да изкажа огромна признателност към Надя и Ники няма какво друго да направя. Буквално за 1 час от салона излезна друг човек
Няма да съм скромна, хубава бях
Дъщеричката на Надя е ангелче, не спря да се гушка в мен и да ме гали, толкова ме разнежи това котенце. Надя каза, че не иска да стой в никой и беше впечатлена. Явно наистина им действам магнетично на децата
Има много хубави снимки от събитието, надявам се по празниците да мога да кача в някаква галерия за гледане
Давайте идеи за такива.
Това за сега от мен, дуй дуй и целувкен специално за
Фери
«
Последна редакция: декември 19, 2017, 15:53:29 от marry_me
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Декември-последния месец на годината пълен с изненад
«
Отговор #361 -:
декември 19, 2017, 16:26:54 »
Миленка,
наистина изглеждаше прекрасно
Не мисля, че се дължи толкова на гримьор и фризьор, ти си си природно хубава, ама хайде да кажа добра дума и за тях
Честно, като каза, че очилата ти са четирицифрена сума, реших, че се вманиачаваш, обаче няма как да не призная, че са адски секси и че направо са като бижу
Феде не харесвам като изработка и дизайн, но щом са си твой стил, браво и за дрехите
Приятни преживявания са това, колкото и напрегнати да са, оставят незабравими спомени за цял живот.
Как ми се иска пак да преживея един инфарктен служебен прием, ама... няма вече. Така и трябва, минало ми е времето и сега критериите, по които ме оценяват /ако изобщо ме забелязват/ са предимно слугински.
Единствено ме крепи мисълта на
Ина,
че е тежко човек да си няма
вкъщи
от миналото
. Едно време, като се прибирах за ваканции от Бургас, майка ми казваше: Дръж си дрехите в куфара, да не се смесват с нашите! Ей това не искам да чуват децата, нека колкото може по- дълго усещат подкрепата и на стените в бащиния дом, макар да живеем тук от 98- ма. Поне вещите са с минало. Хаха, на НИ1 му стана мъчно за тоалетната дъска с биде, дето я мъкнем с нас навсякъде от 88- ма, а сега, при ремонта, я изхвърлихме.
И още нещо гледам - когато ходехме нагости при свекърва ми, тя и свекърът вечно бяха на работа и заети, нямаше сготвено, не беше разчистено, не ни чакаха. Хаха, аз все едно санитарна инспекция чакам
То всичко се променя и сега те хукват да мерят пътища, вместо да си стоят на топло, ама аз си мисля, че държат на същите неща като мен
НИ2 още вчера си замина и днес по горните слоеве въздухът не се вихри, НИ1 няма намерение да си оправя часовото време, защото работи от дистанция по нощите, а през деня спи. Родният се уреди пак да е на работа и на мен ми се налага да кротувам и да мисля. Пък аз мразя да мисля и става много криво, като задълбая я на тема подаръци, я на празници, я на семейни и финансови отношения
Ама най- гадни са сериите на Откраднат живот, напомнят ми за моите близки, отишли си по същия начин като Виолета
Просто съм скапана от истински важните неща.
Казал си го е човекът Шекспир: "Останалото е мълчание!"
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #362 -:
декември 19, 2017, 16:29:29 »
Много си ми скьпа. Прегрьщам те!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #363 -:
декември 19, 2017, 16:57:39 »
Здравейте!
Малко през ред ви четох, ама ми мръзнеха ръцете докато шефа спа навън, в количка
за 3ти път последните 5 дни и аз се чудя кой ми е сменил детето.
Свекърва, много е хубаво така-пълна къща, жалко е само като свърши и се върнем в ежедневието.
Булче, дано има подобрение вече!
Инче, пак да станеш активна!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #364 -:
декември 19, 2017, 17:01:01 »
Булчето
да вземе да драсне два реда, че я мисля как са с малък звяр.
Свекърва
, благодаря че пишеш.Интересно е да чета и другата гледна точка.
Рат
малко по-малка беше от твоя Ники, Моника когато спеше така с часове на вън в студа.Аз умирах от студ трамбовах като луда площада и града, а тя спеше по 3 часа блажено в количката.Това същото в къщи беше невъзможно!
Ина
, много коледно звучиш.Пусни снимки на украсата.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #365 -:
декември 19, 2017, 17:51:22 »
Цитат на: магито в декември 19, 2017, 17:01:01
Ин
Трудно се качват и ме мьрзи. Трябва си време.
И аз я грижа Булката.
Току що свьрших с опаковането на подарьците. Заболя ме гьрба чак. Самата опаковка е през прьсти, но хартиите ми са красиви и децата никак няма да забележат, че не е хубаво сгьнато тук и там, и че тиксото се вижда.
Чудех се как да бележа кой на кой е и направих картички с буквите (и те са през прьсти, не мислете, че са като на Скай рьчните). Та смятам да групирам по хора и отгоре на всеки куп по една картичка. Това ще маскира и факта, че тази година не сьм сложила панделки.
С една микро-буквичка сьм белязала до сгьвката на невидимо кое на кой е, че сьм тотално изкукала. Днес например два часа тьрсих подарьците и не си спомням кьде какво сьм скрила (преди два дни)
Нали е кофти кьщата откьм място за подреждане и на хиляда места сьм сложила по малко, ходи ги намери. Надявам се да не сьм пропуснала нещо.
Софето има повече подарьци в крайна сметка, но евтинджоски и без стойност. Марта - 4 от нас, ама все скьпи
За Фабио нищо не сьм взела. Ужас !!!
Идеи??
Иначе той си е самоподарил някакво незнамкакво за комп-игри и това му стигало. Опаковах го и него.
За майка ми дадохда идея, ама не сьм го купила
Вьобще...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #366 -:
декември 19, 2017, 17:56:01 »
Инке, децата са обезпечени, нИ бой сЯ. На мъж ти...някоя фенси рамка за очила?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #367 -:
декември 19, 2017, 18:57:19 »
Не се разписвм че нещата не отиват на по добро, а ту на по лошо, ту към статус кво... Та малко ми е сдухано и вече започнах да се примирявам че ще си изкараме тук Коледа.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #368 -:
декември 19, 2017, 18:59:26 »
Свекърва, почти ми стана съвестно, че не ходим никъде по празниците, но ще се успокоя с това, че лятото много обикаляхме.
Аз на ММ ще му подаря боксерки
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #369 -:
декември 19, 2017, 19:01:35 »
Книга, шал, бельо ?
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #370 -:
декември 19, 2017, 19:08:34 »
Булче
, много силички и гуш
Ако имаш нужда от жокери (връзки), свиркай, ще търсим някой да помага
Имаме жокери и в тези среди.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #371 -:
декември 19, 2017, 20:12:43 »
Бе аз бях решила, ама сьм забравила, че сьм решила и по сьщия логичен пьт, днес пак се сетих сьщото хахахха
МНОГО сьм зле
Чакай да си запиша тук, пьк беки се сетя кьде сьм записала: поло на Т. Хилфигер ще му взимам, че той носи много поло, а неговите са овехтели вече. Само се чудя кьс или дьльг рькав.
Иначе мерсаж за помощта
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #372 -:
декември 19, 2017, 20:44:14 »
Ина, хубав подарък, но във връзка с поста за подаръците, като взимаш на него хубава дреха, купи и на теб. Много ми хареса Мимето, която е решила да подари на мъжа си няколко рокли
Тъй де, жените трябва да сме хубави...
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #373 -:
декември 19, 2017, 22:49:04 »
Божееее, влезах да ровя декемврийската тема от минаталата година, да видя дали съм си снимала украсата, че нещо не можах да я догодя и се чудя как беше миналата година, че всичко ми стигаше
Та по това време съм честитила (то нали все последна разбирам) на Аличка и на Мари за бебоците
.
Подаръци - днес най-накрая ми пристигна едно нещо, дето не беше замислено за коледен подарък, ама толкова се забави, че ще си го опаковам. Иначе всичко останало ще си купувам другата седмица.
Никога не съм лъгала как са ми се появили неща в гардероба или за цена. Моя мъж не ми прави проблем за това, обаче аз не мога да стърпя като си купя нещо да не се похваля или да не го облека веднага. А напоследък започнах да изкарвам повече от него в някои седмиции и се глезя и аз. Ама...мойте пари са за мен и за храна, неговите са семеен бюджет
За това пък никога до сега не ми е купувал подарък изненада
А пък той не е фен на марките и не мога да му купя общо взето нищо среден клас. Примерно или би облякъл нещо брандово (без инициали по него и лого) или от Праймарк. Чантичка му взех на Келвин Клайн и така и не я сложи нито веднъж. “Да бе като цитаганин да ходя с Келвин Клайн“
За сега съм намерила 2-3 магазина с доста качествента стока, спортни са повечето им неща и съм доволна. Не ходи гол.
Утре ми е последен напън на работа, до обед ще работя с клиенти, следобед ще архивирам и така чаааак до 02,01.
Тук започнаха намаленията на коледна украса, той народа украси октомври още, та сега за без пари си накупих доста неща. Подготвям колет за Бг, свекър ми и брат ми пак ми бяха трънче в петата. Ама са готови всички вече. След малко ще опаковам и надписвам картички - 56 броя таман. То колеги, то клиенти, направо са луди с тия картички.
Опитвам се да си замажа очите, че ще сме сами на Коледа. Наистина по това време на годината ми е най-криво, че не сме си с близките и приятелите, ама .... тази година според всички е най-правилно да си седя на трибуквието и да си движа нещата. Ай стига ви излияния.
Малееее, какво изписах.... Ша ма прощавате
«
Последна редакция: декември 19, 2017, 23:09:11 от Cerise
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #374 -:
декември 20, 2017, 08:50:07 »
Добро утро от една разболяваща се Магдалена.Нещо не ми е в кондиция днес.Тялото ми подсказва настинка, а аз имам работа.Все едно света ще свърши без мен ама някаква гузна съвест ме ръчка постоянно.Ужас!
Чери
, нагоди ли украсата?
Хубав ден, макар и студен на всички пожелавам.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...