Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:52:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ноември с "н", като начало!
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ноември с "н", като начало! (Прочетена 159528 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Ноември с "н", като начало!
«
Отговор #495 -:
ноември 24, 2017, 15:29:00 »
Засега не съм попадала на проблемни дрехи на Зара. И обувки има от там, също са си ОК.
Ще трябва да прегледам книгите, но наистина не знам какво ми се чете. Някой роман ще е де, това е сигурно.
И аз се радвам, че ММ не е фен на риболова. Иначе е голям футболен запалянко. Скоро не съм му подарявала нещо за любимото хоби.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #496 -:
ноември 24, 2017, 15:35:39 »
оп, намазах и аз сух шампоан Кардашиян и някъв шампоан за чувствителен скалп, че продължавам да бедствам
. Арлен имат и те намаление, оттам си поръчах.
много се чудя на едно бяло яке от Александра онлайн, ама имам време да се почудя.
Аз не понасям футбол, риболов ми е все тая, домъкнал е неква въдица, уж ще ходим.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #497 -:
ноември 24, 2017, 15:38:31 »
Добър ден!
Бубе с тоя танк трябва истинска война да мига да водя, за да си го купя
Аз от емаг си поръчах коледни подаръци за мен- кана Брита и външна батерия за телефона.
Вече трябва да спра да поръчвам, че в еконт ме чакат
3 поръчки, днеска от хипо са ми дошли нещата,от емага ще чакам, абе фалирах и продължавам
Маги, абе винаги ми е било много интересно като видя хората по улиците с тия стативи, какво точно правят и защо?
Тони, като спомена бебемния и сега и аз се изкушавам, обаче не мисля да се поддавам на тия необуздани пориви.
За протокола- не съм ревнива, ама просто за
13 години реално не ми е давал повод, но пък като ми беше скучно сама съм си измисляла за какво да вдигам скандали
ей така за спорта. Иначе съм на мнение ,ме ревността е признак на неувервност в самия себи се и на липса на доверие към другияб което пък ми е обидно.
Днес се порадвахме на хубвото време, дано се задържи!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #498 -:
ноември 24, 2017, 15:50:40 »
Хей, хей... добрах се до форум и аз днес
Честит ви петък! Днес ми е нещо като сряда. Пазарувах в Емаг, бях на гости, бях до Лидъл, плетох даже в парка на слънце ( ШШШШ.... 32 спа
) и даже малко работа отметнах. Мисля да се спра вече
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #499 -:
ноември 24, 2017, 15:54:36 »
Ох много дълъг ден днес. Тук е студено, няма нищо общо с вчерашното слънце.Излизах и замръзнах.
Рат
, мери се с тия триноги и инструменти.Реално цялата страна е картографирана, има точки, референтни системи и всичко е в координатна система.Всяка една сграда има определено място на картата на града, всяка улица също.За да се построи една сграда се дава лица на сградата, пускат се точки спрямо оста на улицата и т.н.Интересно е и трудно и е само математика.Ама мен вече не ме влече.Аз обичам да чертая, да създавам проекти и ходенето по къра е само с цел разходка.Мерила съм както в най-големия студ, така и в ужасна жега.Та се наситих.
Аз днес само две книги взех, една за мен на Пратчет и една за детето Франклин.Не ми се пазарува.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #500 -:
ноември 24, 2017, 15:56:30 »
Машка, успокои ме, мислех че само ММ е такава комбинация - зъбен душ и рибарски работи. Твоят яде ли поне риба, защото ММ не яде никаква риба.
Еми, ММ е твояра кошмарна комбинация дева+риболов+футбол (+тенис+тенис на маса+бадминтон, дай му хобита на ММ)
Ама на мен тези неща не ми пречат. Виж ако се яви с такъв танк у нас, и двамата ще ги изхвърля от 8мия етаж
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #501 -:
ноември 24, 2017, 15:59:07 »
И моя беше рибар, казвам беше защото от както се е родила Моника не е ходил, ама гледа някакви тъпи рибарски предавания.И не яде риба.Аз съм му казала таранки в къщи да не ми носи въобще.Имаше период за всички празници все рибарски такъми, бяхме полудели всички в купом.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #502 -:
ноември 24, 2017, 15:59:35 »
А добър ден!
Тръгнах да ви пиша сутринта от зъбаря, но се освободи по-бързо и го затрих.
Поетапно... Благодаря на всички за пожеланията. Изкарахме си много хубаво, ще се върнем пак когато мога да ям наволя дивотии. Сега бях примерна като децата салатка българска, имаше разни мусове от сирена и "пръст" от маслини и пилешки пръчици. Виж с десерта нямаше как да избягам от експеримента всичко изглеждаше яко и странно. Взехме си една панакота с виолетки и маршмелоу. Цяла нощ ми миришеше на виолетки. Като цяло сме много доволни, Севда я видяхме, атмосферата беше супер и плащаме подобни сметки и в Хепи, а не е да кажеш гурме. *INLOVE*Утре ще се мацаме. Преди това ще ходим на бебеманията, дано не е лудница, че нещо тълпите ме изнервят доста.
Иначе моята зъбна драма продължава. Не се е умъртвил зъба, ще слага упойка уж предвидена за бременни и така ще вади. Честно казано вече не знам да минава каквото иска да ми слага, но тази, която март ми каза, че не е кариес това ми е в топ 3 на некадърници, а уж детска зъболекарка много известна. За да стигне до пулпит сега едва ли не е било кариес тогава.
Ходих да си гледам и чавето, но пак беше нагъзено и това е. ММ каза, че сигурно искам да му докарам инфаркт май месец като сме се подготвили за момче, а се окаже момиче. Изписа ми едни сашета с магнезий за болките иначе всичко било наред.
Нищо не съм гледала от Черния петък. Имам нужда от блузи по-голям размер, че само 2 имам и едни по-модерни дънки ластични, както и такова яке за бременност и бебеносене, но около Коледа. Възвишение си я свалих на телефона, но е прекалено тежък езика за четене. Сега съм се навила за една коледна любовна книга - Коледни пожелания и бисквитени целувки, ако се добера до нея после сигурно ще я пусна тук, защото нямаме място вече за книги.
Ревнувах в началото, но с времето достигнах до извода, че един път покажеш ли, че нямаш доверие на човека, то вече няма и какво да го спре.Много по-отговорно е да ти имат пълно доверие, отколкото да си вече обвинен, що пък и да не го направиш. Не са ми давани поводи за ревност, почти навсякъде сме заедно и няма смисъл да си тровя психиката.
След играта, която му подарих, и досега само пада на нея вече не съм убедена, че е добра идея да се купуват игри и играчки.
Хайде хубав остатък от деня и приятен уикенд!
Внимание - 6 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #503 -:
ноември 24, 2017, 16:03:50 »
Цитат на: pandapanda в ноември 24, 2017, 15:56:30
Еми, ММ е твояра кошмарна комбинация дева+риболов+футбол (+тенис+тенис на маса+бадминтон, дай му хобита на ММ)
ще припадна
виж тенис на маса и тенис обичам, хахахахаха.
п.с Като цяло романтичният ми период отмина вътрешно,спрямо реалността де.
но това ми хареса, цитирам ви го:
ДО ВСИЧКИ ВАС И ДО МЕН
Отпусни се.
Научи се да наблюдаваш охлюви.
Посади невъзможни градини.
Покани някой опасен човек на чай.
Направи малки знаци, които казват „да“
и ги разпръсни навсякъде в дома си.
Сприятели се със свободата и несигурността.
Радвай се на мечтите.
Плачи на филми.
Люлей се високо колкото можеш
с люлка на лунна светлина.
Поддържай различни настроения.
Възпротиви се на това да си „длъжен“.
Направи го от любов.
Дремвай честичко следобед.
Дарявай пари. Направи го сега. Парите ще последват.
Вярвай във вълшебства.
Смей се много.
Къпи се в лунна светлина.
Сънувай диви, фантастични сънища.
Рисувай по стените.
Чети всеки ден.
Представи си, че си омагьосан.
Кикоти се с децата.
Слушай думите на старите хора.
Разтвори се, потопи се, бъди свободен.
Благослови се.
Освободи се от страха.
Играй си с всичко.
Забавлявай детето в себе си.
Ти си невинен.
Построй замък от одеала.
Намокри се.
Прегръщай дървета.
Пиши любовни писма.
Йозеф Бойс
«
Последна редакция: ноември 24, 2017, 16:06:09 от emmmmmy
»
Активен
Alichka
«
Отговор #504 -:
ноември 24, 2017, 16:10:44 »
Хахаха, танкът е уникален!
ММ ще се изкефи (нали сам си направи черешово топче и като има гости си гърми на терасата), ама на тая цена
Той супер много ми пилеше за един анцуг
АдиБас преди години. Пък аз го купих на повече от добри пари.
Такива джаджи обичаме и си купуваме, ама споделено. Шевната машина според него трябва да се ползва редовно, че да си избиела парите. Аз затова не съм намерила място и си стои в хола. Редовно я вадя, за да доказвам нуждата ми от такава джаджа.
Сега той има нужда от ударна бормашина. Ще си купи и ще е доволен. Не е моя работа да му купувам. И без това
с менгемето миналата Коледа. Колегите редовно го бъзикат, както и това, че ми подарил съединител за колата за един имен ден.
Разходих се. Видях се с моята бременна приятелка. Не можахме да се надприказваме. Реално малко се бяхме дистанцирали, защото тя на работа, аз на работа, събота и неделя всеки със семейството си, на нея мъжът й пътува, а тя понякога дава дижурства... Общо взето всеки си беше по коридорите и трудно намирахме време за общи занимания. Сега ще имаме време
Тя е от хората, с които може много време да не се чуеш или видиш, но нито ще се цупи за такова нещо, нито по поведението ще личи, че е трябвало по-начесто да сте заедно.
Пак пишете. Ще ви дочитам, че имам малко задачки из къщи.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #505 -:
ноември 24, 2017, 16:20:32 »
Цитат на: ma6ka_ в ноември 24, 2017, 14:11:50
Хихи,
Бубе
, голяма зарибявка с тези танкове
То ще се окаже, че мъжете са по-големи деца и от децата
Моят любим нали е програмист и само джаджи са му в главата. Обаче в момента всичко си има. Но пък винаги е искал кола с радиоуправление, някаква неизживяна детска мечта му е. Та въпреки, че е доста по-скъп, отколкото бих дала по принцип, ще му го взема тоя танк, да го зарадвам
Така или иначе тези пари щяха да отидат за слушалки и блутуд клавиатура, което нямаше да е изненада.
Аз сега си взех и едно яке от Спорт Депо, имат някакво мизерно 20% намаление, но пак е нещо, а зимата наближава. Така и така бях отишла до мола, сетих се, че няма с какво да го нося това яке и най-после си намерих дънки (за протокола, от лятото насам карам само с поли и рокли) и то за 14 лв!!
Рони
, с тези зъбни драми направо не ти завиждам, дано го измислят по-бързо!
Еми
, много поетично! Аз не на шега и буквално съм наблюдавала охлюви
даже си бях надписала мои с перманентен маркер и ходех да си ги гледам всеки ден, докато една жена не ги събра за супа...
Активен
emmmmmy
«
Отговор #506 -:
ноември 24, 2017, 16:25:57 »
Да кажем преносно, че точно тия дето варят охлювите, са същите тези, които ме връщат в реалността, прекалено рязко понякога.
п.с За Свекс и другите с котки:
Активен
Feribotka
«
Отговор #507 -:
ноември 24, 2017, 16:33:05 »
Мен котката не ме притеснява толкова колкото тормозителят на котката
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #508 -:
ноември 24, 2017, 16:36:45 »
Моята елха за това миналата година висеше от тавана. Сега с два змея сигурно ще е най-безопасно да я оставим у съседите.
Докато Магито е по любоФ да ми пишете на мен събота и неделя, аз ще съм разпределителната шапка и ще ви кажа каква риба ви се е паднала
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37795.msg727157.html#msg727157
«
Последна редакция: ноември 24, 2017, 16:41:44 от Kiwi
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #509 -:
ноември 24, 2017, 17:36:14 »
Панди
, яде риба, но от магазина
тази от риболова я връщат обратно. Само 2 пъти е носил риба. Той сега ходи доста рядко вече , дори 10 пъти на година не му се събират, но пък си поддържа такъмите доста старателно. Купува нови, имало различни видове за различен риболов - на река, за шаран, абе луда работа
Преди беше много запален по сноуборда и редовно ходеше, но откакто легнах бременна вкъщи не е ходил, та сега не мрънкам за риболова
Киви
, много готина елха, даже няма нужда от украсяване, а и иглички не събираш после
И аз се чудя как да украсявам вкъщи за Коледа, елха е ясно, че няма нужда да слагам. Сигурно ще пробвам с разни неща по вратите или и аз не знам
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...