Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 23:45:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
Страници:
1
...
44
45
[
46
]
47
48
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице! (Прочетена 187035 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
«
Отговор #675 -:
октомври 28, 2017, 15:54:52 »
http://onovini.com/2017/10/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%85-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4/
Понеже всичко "Мара втасАла", та и аз простотии чета
.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
Re:ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и сл
«
Отговор #676 -:
октомври 30, 2017, 08:43:26 »
Добро утро
изненадах се, че няма още никой тук.
Мария Илиева явно си има слабост към по-млади момчета. Няма лошо, дано и с бебока всичко да е наред. Време е да й се случи и това <3
Във връзка с Коледните подаръци, в момента има добри оферти за Лего (само сериите Нинджаго и Междузвездни войни). Аз сигурно ще се възползвам, тази седмица ще мина да ги разгледам и да избера.
Вчера си мислех, че за ММ нищо не мога да измисля още подарък. Обикновено се заглежда по разни неща, а сега гледа само сушилни и фурни
Трябва да съм по наблюдателна следващия месец
Спорна седмица на всички!
Ние се приготвяме и излизаме, че ни чакат задачи.
«
Последна редакция: октомври 30, 2017, 08:54:34 от ma6ka_
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #677 -:
октомври 30, 2017, 08:48:48 »
Добро утро и от мен.Тук голям ветрилник значи!
Тази седмица пак ще ми е лудница, утре най-накрая съм на БЧК, тук записват за седмици напред
и след това мога да си пусна документите за книжка.А ми се кара
Това ако ми го бяха казали като почнах курса, щях да им се изсмея.
Хубава седмица!
Активен
Feribotka
«
Отговор #678 -:
октомври 30, 2017, 09:27:46 »
Добро утро, никакви ви няма
Днес в офиса имаме цели две рожденички и ще се пръснем от ядене
Едната даже ни глези с домашно приготвени торта, баница и много плодове...освен всичко друго и почерпките са станали по-хубави
Значииииии страшна простотия съм сънувала тази нощ...може би по-скоро съм имала предвид работата, но сънувах, че съм се върнаа в училището ми, показвам си стикера и тая портиерката ми вика че отдавна вече не са такива
И аз ми от къде да знам, аз се върнах от майчинство миналата седмица
Добре че една колежка мина покрай мен да ме пуснат с нея
Уикендът мина в задачки основно, в събота бяхме на гости на свекървата, преди това минахме да си поръчаме пелети най-после, че навсякъде по складовете няма
Добре че се задържа малко по-топло, че иначе нз какви щяхме да ги измислим ако беше свил студ рано-рано. Та днес ще ги докарат 1-2 месеца напред да ни е спокойно поне
Лели, каки няма такива...всички са на малко име, освен бабите де
Активен
Alichka
«
Отговор #679 -:
октомври 30, 2017, 09:35:54 »
Здравейте!
Обмислях разходка, но в този вятър май ще е по най-съкратената процедура.
Имам нужда от прочистване на съзнанието. Две супер натоварени седмици приключиха, а имам чувство, че трета започна. Тази сутрин започна с много нерви и високо кръвно. Така ме ядоса малката, че цялата треперех. С удоволствие я изпратих на градина.
Не знам какво да подхвана по-напред. Сигурно ще се отдам на разчистване из нас, за да влея енергия в нещо от полза. Вече ще вадя олекотените завивки и по-зимни дрехи.
Да се похваля все пак - имам нова официална рокля.
На ММ вуйна му шие конфекция на една фирма. Оттам ми е роклята за изписването с късното издание. Та вуйна е решила да направи подарък за мен и за ин-лоу ей така - без повод.
В края на седмицата сме на кръщенка. Искам да купя хубава картичка, че ще даваме пари. Имам и бюджет за хубава книга на каката. Баба даде пари и ще бързам да се похваля какво съм избрала. Тези дни ще имам ходене по институции, консултация и дано сколасам всичко навреме.
Хайде, яхвам метлата, но ще ви наглеждам от време на време за добро настроение
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #680 -:
октомври 30, 2017, 09:51:56 »
Бутро!
И на мен седмицата ми почва цветущо... Имам си Болен Дойчин с жълти гъсти сУполи и температура, вкъщи е командирован с леля Жени. Май тая седмица няма да стъпи на ясла... почна се със серията за съжаление.
Аличка
ти беше писала че при ин лоу си виси като украшение инхалатора... ми и при нас е така. Забелязвам е в по-малките градове по-малко боледуват децата, в Софето е ад... всичко е болно нон стоп. За капак си забравих и лаптопа вкъщи та се връщахме с мм. Разкошен старт
Хайде лека ви седмица,
Маги
успех на БЧК!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #681 -:
октомври 30, 2017, 09:57:54 »
Привет! Мривет!!!
Пък фейса на мама казва, че Мария Илиева била бременна от Мамалев, което абсолютно не е истина според мен. Мен ми връчиха поредния тиквен медал и умре циганката дето ме хвали, та да си се похваля:
Dear Ms Mehmedova-Hyusein,
Congratulations! Your school has been awarded the European Quality Label for the excellence of the work in the eTwinning project "e-Day Car: Sustainable Mobility and Culture, year 2016-2017". This means that your work, the work of your students and your school have been recognised at the highest European level.
As a result you will receive a certificate which you can attach to your website(s) and display in a prominent position in your school. Also, your project will be displayed in a special area on the European Portal at
www.etwinning.net
.
Once again congratulations on this unique achievement and I hope that we may meet at one of the eTwinning events during the year.
With my best regards,
eTwinning Team
Тая седмица ни е първата след ваканцията. Казах ли, че сме зле по математика и вчера започнахме частни уроци. Снощи правихме домашни и няма такова дете просто ..... само ми мисли глупости, само гимнастички гледаме из нета, по цяла вечер само се чекне .... Не знам как да я мотивирам да решава задачки
Като писахме за сватбите забравих да кажа, че моята си беше баш голяма луда алианска сватба. Не съжалявам за което. Единствено съжалявам, че по него време нямаше добри видеооператори по нашия край и сега имам 4 диска , които просто нямам нерви да гледам - никаква идея, нищо, просто снимане на всичко, да не говорим, че беше агресивен и почти се сби с леля ми...
Ох, тук в един златарски има промоция. Ще трябва да се жертвам пак ....
Хубав ден!
ПП. Булче, оздравявайте бързо!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #682 -:
октомври 30, 2017, 10:00:44 »
Добро утро
Навън как духааа
Днес твърдо няма да излизам.. След болежките в гърлото, сега имам и запушен нос със секрет веднъж на високосна... Да се разкарва по- бързо тая скапана настинка, че не знам дали ме усеща
Ще правя гювеч, ще чета книга и ще гледам филми
Събота и неделя почти приключихме със стаята.. Остава ни да закачим пердетата като станат готови, да лепнем стикерите, когато станат готови, да извадя 3 бр. снимки за декорация (може да помисля и за някакви картинки в рамка, но това на по-късен етап..), да купя 7 бр малки възглавнички за декорация на кушетката ии евентуално да избера килимче
Успешна седмица на всички!
Маги
, БЧК е съвсем формално (за жалост), та съм сигурна, че ще се справиш, но все пак успех
Нов отговор, но ще чета после, че не съм закусвала още
Активен
Feribotka
«
Отговор #683 -:
октомври 30, 2017, 10:03:00 »
Амаааа няма ли да спи при вас първоначално?
Тони?
Булче, миличкият малчо
Дано се оправи бързо и да не го повтаря
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #684 -:
октомври 30, 2017, 10:07:41 »
Ще спи, просто ще си има стая, в която ще правим всичко останало. Не искам нашата спалня да се превръща в половин детска стая и да трябва да махнем 1/2 от мебелите ни. Имаме място само за леглото от Икеа.. Повивалници, гардероби, шкафове, всичко си е в нейната стая.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #685 -:
октомври 30, 2017, 10:09:56 »
Булче
, да се оправяте бързо.Да те успокоя ли, че и в Плевен се разболяват така често
Инхалатора дори не го прибирам, седи ми на нощното шкафче
Фани
, браво на теб!
Тони
, да знаеш че накрая лигавицата съвсем се уголемява и може да си със запушен нос докато родиш.
Фери
, аз до ден днешен имам кошмари с моя университет и изпити.Голяма травма ми е нанесена там.
Али
, не се сърди на мис, минават през кофти етапи сега и са големи инатчета!
Аз знам, че БЧК е проформа, ама ще ми замине цял ден там.И като знам че ще съм най-голямата всичко е деца на 19 години, а съм лелка там.Ужасно депресиращо е!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #686 -:
октомври 30, 2017, 10:24:20 »
Фани
, поздравления!
Колкото до задачите..
То е ясно, че няма как да е добра във всичко, но някак трябва и през тях да мине...
Знам за лигавицата, ама сега си е баш бацилеста настинка..
Активен
Feribotka
«
Отговор #687 -:
октомври 30, 2017, 10:36:58 »
Ами дано ви е удобно така. Ние си поръчахме по-висок скрин, но по-тесен, махнахме едното нощно шкафче и затапихме вратата към терасата (която така или иначе не използваме, само за красота си седят тези тераси), за да имаме място за мебелите на Мис. Но са ми наредени едно до друго шкаф за повиване, кошарка и гардеробче и ми е безкрайно удобно. Ние също сме с икейски мебели и сме много доволни, вземете си (ако не сте) едни контейнерчета за шкафа за повиване, отстрани се закачат и също са много полезно нещо
Сори за
Още нещо - балдахините дето толкова много ги исках и се бях разлигавила почти не съм ги ползвала, скоро ги свалих да не прашлясват повече
Иначе на нас холът ни е половин детска стая, но то е неизбежно...някак си ми е странно да я оставя в друга стая (дори да бяха на един етаж), пък аз да съм цял ден в кухнята/трапезарията/холът.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #688 -:
октомври 30, 2017, 10:53:55 »
Како,
ти що не четеш кой какво е писал докрай
Статията за мъжа на Мария Илиева съм я бучнала и аз малко по- горе , а Георги Мамалев се спряга само в първия абзац, интересното е после
Каза за Кари, че не е с отлична оценка по математика и ще говориш с учителката. Частните уроци с друг човек ли са? За мотивация всяко дете е различно - племенника го мотивират с пари /стотинки за верен отговор/, НИ1 беше природно мотивиран, а с НИ2 сядах лично да решавам и да доказва, че може. Ама така е с математиката, не бива нищо да се пропуска и липсата на домашни и носене на учебници вкъщи, както беше споделила, в повечето случаи води до притеснения и дори намразване на предмета. Взели сте мерки, ще навакса
Булче,
още малко, да стане на 3 и ще закрепне
Маги,
късмет с БЧК
Скай,
единствената утеха в случая е, че това са служебни неприятности, не са семейни, нито здравословни ама...
Уф, очертава ми се и на мен напрегната седмица, но пък и с две събирания по женски.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #689 -:
октомври 30, 2017, 10:58:56 »
Добро утро!
Ние вчера се прибрахме от Пловдив. Аз се подлъгах миналата седмица да тръгна с коженото яке. Добре, че имам тийнейджърски зимни якета, останали при майка. Иначе си се и намръзнах де. Бях си харесала едно яке за бременни от Асос с платка за коремче, която после се маха, ама се помотах и са свършили. Много ме е яд. Всички връхни дрехи са ми силно вталени и скоро нищо няма да мога да затворя... а то пък взе че стегна студ.
БЧК-то зависи от водещия го. ММ беше много впечтален от докторката, която му водеше и няколко седмици се интересуваше от първа помощ.
Маги
, дано да е полезно
Ние, живот и здраве, ще сме всичко накуп. Спалнята е единствената стая отделена от общото пространство. В хола-кухня ще има преносима кошара. Пък след второто ще си се местим на големия апартамент. Засега тук си ми харесва и не ми се мести, а и още има място.
Трябва да измисля подарък на ММ, че е рожденник, а и правим 5 години заедно след 20-тина дни. Ще ми се нещо по-романтично, а нямам никаква муза.
Али
, честита придобивка!
Хайде спорна седмица на всички и бързо оздравяване на малчовците!
Активен
Страници:
1
...
44
45
[
46
]
47
48
...
50
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден