Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 00:53:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице! (Прочетена 187131 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
«
Отговор #375 -:
октомври 19, 2017, 11:57:10 »
е напиши си мрънкащото, що се спираш...
за асансьора бях изключила...
Активен
Feribotka
«
Отговор #376 -:
октомври 19, 2017, 13:04:27 »
Е за тва се върнах на работа, да си имам оправдание, че вкъщи не е всичко по конец
Шегата настрана, затова сме хора, защото сме различни...за тази приятелка на Свекс кой знае колко странични причини има, които ние не разбираме и няма и как да ги разберем
Нали това ми писахте и на мен, да си гледам живота, е сигурно и тя това прави
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #377 -:
октомври 19, 2017, 13:38:12 »
Е, аз точно затова пък казах, кой както си го уреди! Като на шопа работата - ако нещо е толкова спешно, все някой ще го свърши, що да се хабя аз
Хаха,
Фери,
ами какво друго да ти кажем, ти си ни приятелката, не ТМ, не майка ти, нито пък онази чаровница
Активен
Feribotka
«
Отговор #378 -:
октомври 19, 2017, 14:00:19 »
Леле, не знаех, че съм ви прЕателка, трогната съм
Активен
always_and_forever
«
Отговор #379 -:
октомври 19, 2017, 14:10:33 »
Здравейте!
Звънях сутринта на личната и трябваше да отида да ме прегледа, но пред кабинета имаше поне 10човека и се отказах. Нямаше как да чакам толкова. Явно ще се лекувам сама.
Тони
, честит рожден ден и тук! Да си здрава и щастлива!
Честито за бебето!
Фани
, много е красиво при теб.
Ина
, много ми харесваш така и шапката много ти отива.
Вие се радвайте поне, че има къде да се върнете след майчинството, а не те първа да търсите. На мен не ми се мисли за това, супер обезверена се чувствам.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #380 -:
октомври 19, 2017, 14:14:04 »
Добър ден!
Тони, да си жива и здрава /още един път да ти кажа/!
Свекърва, що се спираш, я си мрънкай на воля!
Маги, а дано ти се размине!
Бубе, кофти работа е да ти се схване каквото и да е, дано скоро тв отпусне!
Аз съм като бито куче, не знам какво става, втора нощ това дете се буди като лудо и почва да подскача. Сутринта бях умряла за сън, той се разшава, реших да се правя на умряла лисица, обаче ми се мерна отгоре с толкова чаровна усмивка, че бързо разбрах, че съня ми приключи / и точно върху корема, та да ми се припика/. Отделни днеска цял ден не мога да го приспя, ама.това е щото имах план за деня
Миме, сега те прочетох, ела заедно да се самосъжаляваме по въпроса с работат
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #381 -:
октомври 19, 2017, 14:38:50 »
ехааа , колко е хубаво да видя, че сте мислили за мен и сте ме споменавали. Много ме зарадвахте. Еми, то хубаво да пиша от телефона, но преди основно четях и пишех като спи Стефи, сега евентуално вечер като я приспивам, но тя си иска внимание и не ми дава да пиша на телефона, а заспива много късно. Чак към 11ч. и аз заспивам после, че ставам в 7. и като ме събуди няколко пъти през нощта и циркът е пълен. В началото на работа ми се струваше доста по-малко изморително и се прибирах свежа. Но се натрупа доста работа. налага ми се и да пътувам в командировка из страната и като карам дълго и се изморявам. но тъй е живота. СЕга ни праят ремонт на стаята и сме в едно подземия, та никой не ме вижда , къде пиша. Иначе моя екип е в нова стая и като ме е нямало да си извояювам хубаво място и са ме сложили баш пред вратата. Късмет.
Тони, Честит рожден ден, здраве ти пожелавам, много здраве.
Иначе за последия месец 3 пъти боледувам, явно липсата на контакт с хора ме е направила по-чувствителна към бактерии и вируси. То навсякъде някой болен има и аз прихващам.
иначе днес се самозарадвах с 2 чанти. Скоро имах рожден ден и получих пари, които реално осребрих днес. Та се почувствах многооо добре. Едната е черна голяма, по-стилна, има нещо като по-малка чанта вътре и една кърпичка към нея , може да я вържеш за дръжката. Другата е малка , цвят пудра, става и като раница и има нещо като животно отпред, стилизирано. Падам си по по-изчанчени неща.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #382 -:
октомври 19, 2017, 14:44:46 »
Като си говорим за възрастните се сетих да ви покажа старческия дом в Люксембург.
Активен
Alichka
«
Отговор #383 -:
октомври 19, 2017, 14:51:53 »
Здравейте!
Поне успях да ви изчета в движение. Днес ММ започна от сутринта с мрънкане да махна 2 торби, които съм приготвила за БЧК. Пречели му да сяда на портмантото. Та в план графика влезе разходка с бухчи в едната ръка и количка в другата. Бях харесала една рокля, която ще е малка за кокона, но след снощна консултация с майката на едно детенце, бързо я купих за подарък. В неделя кокона е на рожден ден, та всенародните веселия кипят.
Адиктед, ще покажа пакетчетата, ама нека мине данданията, че да имам време. Следобяд малкият мушмурок ми даде шанс и взех, че опаковах с подаръчна хартия кашона за пренасяне на пакетчетата. Не ми е естетично да носим почерпка в градината в кашон от цигари
Докато
се чудех какво да правя, най-после стесних една покривка (ще ми трябва за понеделник), че висеше много и всеки път имаше реална опасност някой да раздига масата преждевременно.
Вкъщи всичко е сложено временно някъде не на място
Очевидно не ми пука, поне до понеделник по обяд.
И аз ще съм в стартова позиция за работата след 2 години. Да видим какъв заек и откъде ще изскочи! Не ми се смята стаж, ама съм баш на границата по отношение на броя месеци с право на обезщетение за безработица. Вероятно ще вляза в по-голям период. Това ще ми бъде глътка въздух, за да намеря нещо по-малко компромисно.
Има си хора и хора по отношене на работата. Нормално повечето хора да са в шок какво да правят след пенсия. Най-значим е факторът пари. Малко са хората като таткото на кумицата. Военен пенсионер е и сега се наслаждава на ново хоби - да готви.
Може да си го позволи като време, и като средства. Свекър ми също е военен пенсионер, но се върна в поделението, отделно и часпром. Той е типичен пример за човек с трънчета в дупето. Син на майка си! Бабата на ММ работи до малко над 70 г. Тя е сама и имаше стимул да си пооправи апартамента, да задели сума за сватбите на тримата си внука. Отделно, че е била и ОТК, та е свикнала да командори и все на нейното да става. Сега спря да работи заради здравето и я хваща щръклицата.
Сещам се за онзи клип на МТел ли беше... Уж да стимулира работниците и как трябва да са много амбицирани и нахъсани. Един друг да се дърпат напред! По стар обичай е важно да гледаш в канчето на другия и да искаш неговия стандарт под формата на служебна кола и нов телефон.
Тони, да си жива и здрава! Пожелавам ти една прекрасна година, така както е слънчев днешния ден
Руми, радвам се, че наминаваш. Да, сещахме се за теб и те чакахме вече на работна вълна
Не успявам да обърна внимание на всички, но толкоз засега.
Срателно ме облизаха от рамо до лакът под музикален съпровод от надвикване със себе си. Вече мога да ходя на маникюр!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #384 -:
октомври 19, 2017, 15:12:42 »
Али
, моят мъж е пръв в намирането на задачки. Винаги има по някои изненада за моя милост
Руми
, снимай чантите когат имаш време. И аз обичам изчанчени. Днес си зех пуловер с бухал- червен.
Пандич
, по една случайност знам колко струва престоя в Люкса старческия дом-това е за мнооого богати старци- май е същият който си снимала. Имат си шеф готвач и прочие фитнес....
ако сте виждали такава жилетка с пух, свиркайте. искам я:
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #385 -:
октомври 19, 2017, 16:22:07 »
Аз имам от същата плетка бордо, но няма пух. По-точно има, но само от вътрешната страна на гуглата. Не знам обясних ли го правилно.
Да се оплача: преди малко в автобяса една лелка се развика сочейки мен: Станете бе хора, жената е бременна не виждате ли? След което аз й викам: Трябва ми диета май, а? И тя вика: Да...
На втория автобус едно момиче направо стана и ми отстъпи мястото си, този път се направих на ударена и седнах. Кой ме знае? Не съм оттук и съм за малко
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #386 -:
октомври 19, 2017, 21:24:25 »
Цитат на: svekarva в октомври 19, 2017, 06:19:09
Кивич,
а дано и в секса така ти върви на повтаряне
Свекс, не се оплаквам
Ама на това му се вика пожелание.
Не знам какво му стана на телефона, явно ме компенсира за всичките пъти, в които ми е трил написаното.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #387 -:
октомври 19, 2017, 21:33:35 »
Ще ви отговарям на части, за да няма като снощи.
Фани, супер е вюто, а това Нижни ли е? Щом го мислиш "по навик" харченето, не е страшно. Аз пък превръщам харчовете в пътуване, в обувки и така преценявам дали цифрата ме устройва. И аз знам 2 и 200, но в един момент реших, че заслужавсм да му отпускам края понякога.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
октомври 20, 2017, 03:43:59 »
Четох ви по диагонал и какво запомних ,какво не
Не знаех,че мъжа на Злати е заминал,то как да знам като никаква ме няма
Фери,добре дошла в клуба,в началото е трудно,после постепенно се успокояваш,детето има не само майка
има и баща,баби
та важното е,да и осигуриш нужното,за да расте здрава и щастлива,а коментарите си ги пусни през ушите.Въпреки,че аз не си ги пускам ,а доста добре ги нареждам такива разбирачки
Аз като се прибера от работа съм толкова заредена с енергия,че си играем часове наред,докато съвсем я изморя.Е,после съм смазана и едва се добирам до леглото,но съм спокойна
терзанието и лишението на детето от необходими неща ми се вижда доста по-голяма драма
При мен нищо ново,,,,опс има ново
имам нова кола,наййййй-накрая.По случай рождения ден на бебка си подарихме кола с ММ,много си я харесвам,широка и много практична ,идеална е за детенце
още не съм я разучила,но тези дни и това ще стане.
Ина,изглеждаш страхотно,много свежа и заредена с енергия
и шапката ти отива страшно много
Мимето и Бубето да се оправят
На Тони честитих във фейс,на останалите целувки
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #389 -:
октомври 20, 2017, 03:45:05 »
P.S. Ще има ли Коледни подаръци??????
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
50
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
ОКТОМВРИ пак дойде с аромат на кестени и слънчице!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден