Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:42:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември златен с дъх на...
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември златен с дъх на... (Прочетена 175233 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Септември златен с дъх на...
«
Отговор #570 -:
септември 30, 2017, 16:49:38 »
Благотворителния магазин е там, кьдето носиш разни неща, от които нямаш вече нужда, а все още могат да се използват. Те ги продават на ниски цени и парите отиват за благотворителност.
Аз нося умалели дрешки и обувки, предмети за дома, от които искам да се отьрва, а ме е жал да ги хвьрля и стари играчки. Купувам книги и понякога играчки. Книги има жестоко много - вторият етаж е книжарница, даже с маса в средата, кьдето можеш да седнеш да си четеш, като в библиотека (предполагам).
При мен всички спят, а аз скучая...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #571 -:
септември 30, 2017, 16:53:01 »
Аз престанах да се вълнувам от естетичните корекции, откакто работя на всички изложения на красотата, панаири в Пловдив и Капанов фестивали. То там е такъв сбирщайн от операции, коси и евтини имитации на скъпи чанти ( и жени ), че.... Смешно ми е вече.
Точно този уикенд съм на работа на изложението в Маринела хотела и се чудя отде гейовете имат толко пари и защо жените смятат че е ок да са с розова коса ( но да им се виждат корените ! ). явно е на мода, докладвам за да знаете.
И естествено се присетих за разговора ни тук за майчинството- миииии да, не е готино- у 7 часа сутринта да разкарваш бебе до майка си, после да отиваш на работа и цел ден да се занимаваш с кретени.
Анатомията я гледай запалено до едно време, преди много години, след това я направиха на мегадрамата и прекалиха, съответно спрях. Бг сериали знаете че не гледам, с изключение на 1-2 в миналото.
Али
, по същата причина и аз си гледам новаплей, ако смогна. Мрън та врън има инак.
Ина
, да покажеш шапките после и да кажеш за фризьорката. Много дере тая гад бреее.. баси парите.
Картините от снимката ти и двете са супер.
Не можах да обясня на целокупния БГ народ, че в множествено число няма Й ( като окончание ). Особено мъжете много обичат тази грешка.
Запетайки отдавна не гледам къде и дали слагам, просто нямам желание и време.
Ина
, аз имам супер мнение за определени кремове за стрии и целулит, но си права че действат в съчетание с конкретен хранителен режим. не ми отговори какво ядете по принцип, или аз не съм видяла ? интересно ми е, особено в новата страна.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #572 -:
септември 30, 2017, 18:28:42 »
Цитат на: inaxastra в септември 30, 2017, 11:03:36
Защото там, кьдето на старата клавиатура имах "ъ", сега имам "ь"
Много ли е кофти за гледане?
Хахах боцка ми на очите понякога
ама няма страшно, просто се чудех.
Аличка Откраднат живот е пълно копие на Анатомията на Грей, аз съм изяла дет се казва всеки епизод на Анатомията, от разказите в началото и края на всеки епизод, до копие на случаи от сериала, до секса в болницата, сега май с Вергов и на др. Хаус ще го докарат. Мен Откраднат живот ме гледа, аз него рядко
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #573 -:
септември 30, 2017, 21:58:43 »
Аз откакто живях 3 години със студенти по медицина, докторски сериали не гледам. Те поставяха диагнозите по-бързо и от Д-р Хаус
Нашите го гледат Откраднат живот, покрай тях съм гледала 7-8 серии. Кефи ме един сърдит доктор, не му знам името. И жена му е докторка и нещо не могат да имат деца. Веднъж го видях в един мол. Не беше чак толкова сърдит
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #574 -:
октомври 01, 2017, 09:04:01 »
Ние също гледаме Откраднат живот и много ми прилича на Анатомията на Грей. Както казва Булче, толкова откраднати сцени има, чак се улавям как следя дали случката ми е позната от Анатомията. Анатомията на Грей на мен ми е много интересна, но след 11-ти сезон не съм гледала. Все се каня да го започна, но Иван не е съгласен
Когато съм ползвала кремове за отслабване/против целулит и т.н., ефект са имали само съчетани със спорт и хранителен режим. Не зная дали въобще повлияват мастни депа, но определено правят кожата по-стегната и мека.
В тази връзка, някой ползвал ли е козметика на The Ordinary? В нета има добри отзиви за нея, но нямам позната, която да е ползвала и да даде отзиви.
Ние днес ще се по-лежерни, имаме 2-3 задачи за навън и повече ще сме вкъщи. Вчера обикаляхме почти цял ден и накрая чак ми омръзна
Хубав ден на всички, нищо, че е мрачен
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #575 -:
октомври 01, 2017, 09:09:14 »
Октомврийска тема
Активен
Страници:
1