Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:40:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топли Августовски нощи
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топли Августовски нощи (Прочетена 146617 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Топли Августовски нощи
«
Отговор #180 -:
август 09, 2017, 08:19:51 »
Добро утро
Днес е мрачно, но най-после времето е прекрасно, а не мръсна жега
Свекс
, направо се спуках от смях с твоя сън с балони
Първото нещо като се събудих и отворих фейсбук, което видях бяха снимките на Миленка
Много ми стана хубаво и приповдигнато.. Мечтите се сбъдват
Вчера имахме гости, братовчедите ни от Прага, днес ги изпратихме по живо, по здраво и съм пак с начален.. Никол е написала, че иска вместо цветя, които няма как да транспортира до Варна, да им се купуват книги, за семейната библиотека и сега ще ходя да търся нещо.. Дано ми дойде музата... ИДЕИ?
Хубава сряда
Активен
always_and_forever
«
Отговор #181 -:
август 09, 2017, 08:26:00 »
Цитат на: pandapanda в август 08, 2017, 22:35:30
Ни в клин, ни в ръкав, ама да си кажа нещо искам - днес беше най-хубавият ден във Враца благодарение на Мимето и Алекс
На нас също ни беше много хубаво с вас.
Децата се разглобиха от тичане.
Дано успеем пак да се организираме преди да си тръгнете.
Баба ми (майката на майка ми) също живее при тях, но все още е с всичкия си. Дори си работи. Когато се преместихме във Враца, тя дойде да помага на майка ми за брат ми и така си остана. Виждам, че на майка ми понякога не й е лесно и се ядосва с нея, но няма какво да направи.
Тежки теми са това, да се грижиш за болни родители, дали от любов, дали по задължение.
Тони
, мен ме е много яд, че не се сетихме по-рано да поискаме книги вместо цветя. Много хубава идея. Дано измислиш нещо хубаво, макар че сигурно ще има и повтарящи се.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #182 -:
август 09, 2017, 08:37:22 »
Привет на всички.От сутринта пишете, радват ме така.
Свекърва
, много на дълбоко си заорала наистина, много и различни мисли ти минават през главата.Май тоя руския сериал много те размисли и ти върна спомени които си била избутала на дълбоко в главата си.
Киви
, как сте?
Тони
, какъв стил обичат да четат?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #183 -:
август 09, 2017, 08:44:26 »
Даааа, вече съм спокойна за Милена
Тони,
нека тя сама каже какво има и какво иска. Макар реално това да е по- скъпият подарък, дано получи хубави книги.
Последната мода из Америка била младоженците да съобщават още с поканата, че НЕ желаят подаръци. НИ1 в момента женят колеги, приятели и разни други от клубове по интереси по този начин. Излиза им доста солено, защото местата на церемониите обикновено са по хубави курорти, винарни и забележителни сгради из далечни краища и те си поемат пътните и хотелите, често се налага и отпуски да взимат.
П.П. Щом е за домашната библиотека, би трябвало да е нещо от класиката, с хубава подвързия, че да издържи на времето.
Аз имам в така наречената домашна библиотека 12 тома "Българско народно творчество", защото имат много красиви червено и златно корици, поредици на български и чужди писатели, албуми с репродукции и научно- популярни колекции и детски стари книги. Другите книги са в кашони и по азбучен ред описани в компютъра, отиват в мазето. Новозакупени подарявам и разменям и задържам чак когато се убедя, че заслужават.
«
Последна редакция: август 09, 2017, 09:05:12 от svekarva
»
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #184 -:
август 09, 2017, 09:01:04 »
Добро утро!
Тони
, аз честно казано бих заложила на нещо от типа на практични съвети. Имаше такива луксозни издания скоро мисля. За домакинство, за етикет, за поводи... все пак са ново семейство, а такива съвети понякога си трябват. Не знам може и да изглежда задръстено, но аз бих се радвала на подобна книга по този повод.
ПП: Не съм искала да издам никого, така че си променям поста и се извинявам.
«
Последна редакция: август 09, 2017, 09:28:30 от addicted_to_u
»
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #185 -:
август 09, 2017, 09:05:00 »
Ей, изададохте
Миленка
...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #186 -:
август 09, 2017, 09:08:47 »
Рони,
виж за такава идея въобще не се бях сетила. Мислех да им взема нещо на съвременен български автор, с хубаво послание. Това обезмисля картичката нали? Парите ще им сложим в плик.. Бях харесала едни дървени картички, много крафт и щяха да се вържат с идеята на сватбата, но така и не можах да ги намеря отново.. Излизат ми някакви скапани луксозни
Днес ще прегледам възможностите, защото съм във Враца и не знам до колко ще е възможно разпростирането в идеите и реализацията им после..
Аз не исках да издавам, затова не спомнах пол, ама това с мечтите нали и пожелах да й се сбъдне.. не можах да го пропусна
Активен
svekarva
«
Отговор #187 -:
август 09, 2017, 09:12:26 »
Цитат на: Marri в август 09, 2017, 09:05:00
Ей, изададохте
Миленка
...
А, няма такова нещо, тя сама е показала
. Който си няма ФБ, да се моли да му пратим снимките по друг начин
Не мисля, че е сбъдване на мечта, а просто късмет
Тони,
ако много закъсаш за картичка, имам събрани кори от парка. Може да се пише на тях, проверих, ще ти пратя.
«
Последна редакция: август 09, 2017, 09:31:57 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #188 -:
август 09, 2017, 09:33:47 »
Мечта си й беше Александра на нея, да видим сега дали ще остане с това име
Свекс
, ти имаш събрани кори, ама мислиш ли, че ще ги направя, така че да изглеждат добре като ги надпиша
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
август 09, 2017, 09:54:11 »
Добро утро.
Една идея от мен за картичката : пожеланието да бъде част от книгата, от типа "отвори на стр.76, ред 18". Така ще покажеш, че книгата е ценна и за теб, чела си я и ще я накараш да се впечатли и оцени още преди да я прочете изцяло с някой готин пасаж/изречение.
Активен
svekarva
«
Отговор #190 -:
август 09, 2017, 09:55:21 »
Да, каквото и да направиш, ще е по- добро от най- красивата и творчески издържана картичка.
Снимката е с мобилен телефон, не е толкова синьо всичко. След това кората може да служи за отметка.
20170809_102011.jpg
(58.13 KB, 341x454 - видяно 137 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #191 -:
август 09, 2017, 11:55:30 »
Пак съм аз. Мързи ме да готвя и преглеждам за кражби из интернет.
Попаднах на тази статия:
http://www.noviteroditeli.bg/da-pogovorim-zaedno/vsichki-vzrasti/edno-ot-nay-umnite-nakazaniya-za-koeto-sme-chuvali
Значи, ако някой ме накаже мен така неопределено, а предполагам и аз да го бях направила за моите деца, отговорът щеше да е "Благодаря!" в писмен вид и толкова.
Бе тези психолози защо така подценяват хората
Наде,
за теб имам нов бизнес, може да го правим заедно, по Скайп. Една публикация в Мама Нинджа ме "инспирира", ще те "инвволвна", ама само да я намеря...
Тя пък ми била на дневника /от три дни имам ФБ на български и много се забавлявам/
http://mamaninja.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/item/1206-balgarchetata-v-chuzhbina,-koito-govoryat-balgarski
Давай да правим курсове, ти открадни методологията, от мен дечицата
«
Последна редакция: август 09, 2017, 12:02:51 от svekarva
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #192 -:
август 09, 2017, 12:12:23 »
Здравейте!
Наде
, на мен ми е интересни да споделиш идеите си за ГОТ. Ама признавам си, след 7год не помня всяко детайлче и доста неща съм позабравила от старите сезони
Цвете
, страхотен подарък си избрала!
Машка
, имаш време още. Само вдъхновението да дойде и си готова. Аз от много време обмислям какво искам за 1я рожден ден и още не.мога да се спра на идея. Дали да е 1 голямо парти, или 1 път да празнува с дечица, после с възрастни. А ми се върти идеята и да е в много тесен кръг. Не мога дар еша
Свекърва
, много е тежко да си вързана така, но пък аз и преди съм ти казвала, че малко ти завиждам за това, че все още имаш жива майка. Много ми се иска нашите да откарат още дълги години, ама по янкога се замислям че реално може би ще имаме само още няколко
За нашите бих направила всичко, и за двамата. Не че с майка ми нямаме връзка, но винаги с тате сме били много близки, той май е човека който най-добре че разчита и без да казвам дума знае точно от какво имам нужда само като ме погледне. Свекърва ми, се надявам да не ми се налага да я гледам. Може би ще ме сметнете за ужасен човек, но не бих и не желая да ми е вкъщата за повече.от няколко часа. Има си любим син, да си я гледа той.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #193 -:
август 09, 2017, 12:13:34 »
Хубава идея, може и да я пробвам, че на всяка поставена задача чувам "и защо аз? ", "пак ли аз", или направо "не, няма". Само не ми е ясно защо за почистване на тоалетната се дават 50 точки,а за поливане на цветя 25...
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
август 09, 2017, 12:46:18 »
И двете статии имат нещо ценно в тях.
По повод бизнеса - да не чакаме МОН да измисли нещо недоизмислено и да действаме хахахах частния бизнес явно ще ни донесе печалби.
И ако трябва да съм сериозна, имам една позната, която се беше заела да измисли начини за по-лесно научаване на българската граматика. Правеше клипчета като например : футболен отбор, вратаря е сказуемото, а допълнението и обстоятелственото пояснение са централните му защитници (тези, които му помагат/поясняват го), централен нападател е подлога, а халф - определението (този, който му помага/пояснява него). Нагледно показано по този начин беше съвсем лесно осъзнаването на частите на изречението. И няма нужда от четене по 5 пъти на определенията за тях, за да ги запомниш.
Ще се заема да обмисля подобни игри за 1 клас.
Бях чела една статия: майка спряла интернета у дома, за да не може детето преди да си свърши задълженията да ръчка. "Реши задачите по математика, събери отговорите им....и т.н. и т.н. - Браво! Получи паролата за интернета."
А като бяхме малки, баща ми ни пишеше бележки от типа "Моля ви намерете време да пуснете прахосмукачка, да измиете чиниите, да избършете с парцала..и да избършете праха. Ще има награда!
П.П. Радостта в очите на старите!"
«
Последна редакция: август 09, 2017, 12:48:45 от nadelina88
»
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13