Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:54:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топли Августовски нощи
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топли Августовски нощи (Прочетена 146693 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Топли Августовски нощи
«
Отговор #45 -:
август 02, 2017, 15:02:44 »
Оох аз какви бански и плажни аксесоари изпуснах в гръцкия Лидл да слушам ММ, че нямало да свършат за един ден. Е, да ама не...
Такива не са пускали тук за съжаление...
Тони, и моят е от Булбел. Ти в кой мол ходиш, че то има на няколко места, а те какво не поддържат всички номера ли?
И майка я е хванал този вирус. Прихванаха го от детенцето на комшийката, после се тръшна бабата, вчера и майка. Аз за пръв път тази година не си го нося от Гърция. Много е гадно.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #46 -:
август 02, 2017, 15:09:31 »
Рат,
твоето джакузи от типа надуваем басейн с вода и балбуци от лично отделен газ ли е?
Ей, това като слушам класическа музика или като попадна в културни мероприятия, после само на простотии ме избива
Панди,
разликата във възрастта се компенсира с усилия, но пък и повече опит се натрупва, та става като рутина
Същото важи за добрите учители и за останалите професии и длъжности, изискващи умения за работа с хора. Усещам, как за двете години вкъщи губя мотивация, защото няма кого да мотивирам
Наде,
нямам любими герои нито във филми, нито в книги, по принцип
. Или си го нося по рождение, или баба ми ме е "обработила", но когато ми попадне произведение на изкуството, го гледам в неговата цялост - нещо като какво е искал да каже авторът, как го е постигнал и какво си струва да запомня с разума и сърцето си. Някак слагам ясна граница между живия живот и творчески измисленото, като твърдо съм стъпила в действителността, а другата страна ме кара да мисля, за да ми е по- леко
Като съм тръгнала да ръся акъл, вместо да събирам
, да зачекна и посланието, споменато от
Еми
-
всеки ти е приятел, всеки ти е враг.
Така е, обаче при определени условия и в определена среда. НИ2 ми казваше, че с подобни думи ги нахъсват треньорите в Америка, защото отборът ще спечели ако всеки може да разчита на другия и прави най- доброто за него, но статистиката цъка кой какво е постигнал индивидуално. За да има следващ мач, трябва да си от победилия, но за да си на терена, трябва и да имаш личен резултат, иначе търкаш пейката
. Груповото състезание имитира военна битка и посланието важи, за служебни отношения често също е в сила, но през останалото време не е работа да нямаш никому доверие и вечно да си нащрек. Едва ли е добре да се внушава по атрактивен начин абсолютната вярност на твърдението на един тийн от мъжки пол, който в повечето случаи знаем с коя част от тялото си *db*мисли
.
Миме,
съвсем друго исках да кажа
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #47 -:
август 02, 2017, 15:14:16 »
Не го знаех този магазин Бул бел. Като се върна в София може да го посетя. Хем ми се иска да си купя сега някой намален бански, хем знае ли човек на следващото море с какви габарити ще е.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #48 -:
август 02, 2017, 15:14:31 »
Рони,
обикновено на сайта си имат 1323923 вида, в Парадайз има по 3-4 вида цели бански говоря..Продавачките са толкова противни, че откачам и директно излизам... Иначе аз имам два от там, много си ги харесвам, но сега ще нося само единия, а ще ми трябва още един, защото ако не съм на слънце съхне трудно и не е ок..
Аз и сутиени вече 2-ра година само от тях си купувам
Активен
always_and_forever
«
Отговор #49 -:
август 02, 2017, 15:16:02 »
Цитат на: svekarva в август 02, 2017, 15:09:31
Миме,
съвсем друго исках да кажа
Така ли?
Ами при прочит на написаното от теб, това разбирам, но може би пък аз не съм се изразила точно. Дай пак!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
август 02, 2017, 15:38:42 »
Тони, много готини има, разгледах, скоро обаче ще ти трябват други сутиени
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #51 -:
август 02, 2017, 16:24:04 »
Хич и не се натискам да купувам сега сутиени.. За жалост вече имам само 1, който ми става.. Да е жива и здрава сушилнята, но скоро сигурно ще предаде бого дух (сутиена говоря) и ще се наложи да инвестирам в онези другите.. Не съм проучвала, нямам идея кои са удобни и затова го отлагам, докато имам идея и какъв размер ще ми трябва
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #52 -:
август 02, 2017, 17:00:44 »
http://mamaninja.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/item/1194-balgarchetata,-koito-ne-govoryat-balgarski
Пак ме подгони конспирациятаааааа
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #53 -:
август 02, 2017, 17:07:07 »
Свекърва,
, такова е надуваемо
http://www.intex.bg/dzhakuzi-bubble-therapy-intex-174.html
. Преди имахме надуваем басейн, тази година реших площадката да я правя за Ники, ама нашите домъкнаха тая джаджа и ми заеха 1/3 от пространството. Поне и малкия се кефи и си умира да го взимаме с нас като влизаме.
Тоно, после ще.покажеш какво си избрала. Аз също ще трябва да огледам за нов бански, поръчах си един ит асда, горнището ми е малко, долнището голямо. Като го изпрах и цвета замина
сега ще трябва да ходя по магазините
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #54 -:
август 02, 2017, 17:21:19 »
Цитат на: svekarva в август 02, 2017, 17:00:44
http://mamaninja.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/item/1194-balgarchetata,-koito-ne-govoryat-balgarski
Пак ме подгони конспирациятаааааа
Бързо да си казва кой шпионинът, да не го откриваме ние?
Тони
, да ти е жив и здрав именника!
Сандалите и аз ги харесах, но като акцент, не и с такива дрехи
Много сте се задълбочили в анализи и макар да не съм го гледала този сериал, интересно ми е да чета(повече, отколкото за Анандито(ако въобще така се казваше героинята)
С банските при мен винаги е било трагедия, докато ги купувах комплектовани, малко горнище,голямо долнище.
Сега нямам вече този проблем хахахах, но пък и тук двете части се продават отделно, та си правиш, каквито ти е удобно комбинации.
Лоли
, разбирам ги защо искат да се прибират, не ги вини, не е свързано с вас, за семейството винаги ще им е мъчно, но те си имат вече друг живот, в друг един свят и като кацнат там, там ще се почувстват у дома и това е добре за тях.
За съседите в България.... много мога да напиша, с две думи не ни провървя, даже със собственото ни жилище беше най-зле... Тук не знам как са направени сградите, но или никой не прави секс или са чудо на техническата мисъл
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #55 -:
август 02, 2017, 19:38:52 »
Мари и тук се продават бански и долнище отделно. Аз днес обикалях, егаси долнищата... Накрая си взех само горнище, за 9.99 от теранова, дано един сезон поне издържи, ще го комбинирам с един стар бански, то долнищата едни плитики brazilian cut, изглеждах като пародия...
Активен
Alichka
«
Отговор #56 -:
август 02, 2017, 20:29:27 »
Мари,
къртиш мивки в последния пост!
При нас детската площадка стана международна, но абсолютно всички деца говорят български без проблем. Има три двойки братя и сестри, родени и живеещи в Англия, като едните са от смесен брак на българин и украинка. Тази година май само едно дете няма да го докарат - от Щатите. Едните деца са на наши близки и мога да кажа, че са деца на емигранти по възможности, не по документи. Говорят английски по лондонски тертип, т.е. не може да ги определи човек като българи, обаче писмено са ни риба, ни рак. И за двата езика не им е обърнато внимание. В тази връзка - много зависи от родителите. Не съм убедена в тяхната грамотност на двата езика.
На моя приятелка от детството родителите затръшнаха врата към България. Баща им ги беше карал да говорят на английски вкъщи. Така, когато тя дойде на гости след 7 години, беше зле говорно, но почти тотално беше изтрит писмения й български. Тя все пак беше завършила начално училище тук с отличен. Това ме натъжи.
Аз пък много се дразня на шарения горнище и долнище на бански да нямат нищо общо. Дори да не са от един плат/десен поне да имат нещо общо като цветове и идея. Иначе е трудно да си намеря не размер, ами подходящо съчетание на модел горнище и долнище. Ако едното ми хареса, другото редовно ми е антипатично.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #57 -:
август 03, 2017, 07:35:38 »
Мен пък ми подариха прашки долнище, имам и още едно. Но осъзнавам че вече не бих сложила, струва ми се твърде много безплатно разголване за чуждите очи на плажа.
Подариха ми и един ей такъв тип:
не съм убедена че ме кефи.
харесах си един с фламинго в софия аутлет център. там сега марките са намалени и са на цената на един и половина китайски бански.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #58 -:
август 03, 2017, 07:41:15 »
Добро утро!
Али
, за банските имах в предвид, че изобщо не продават комплекти. От един десен и модел има всички номера само отделно горнища и само отделно долнища. Даже от един десен има различни модели и могат да се правят различни комбинации.
Еми
, този бански не е за мен
За банските прашки, бих казала, че им е минало времето, но най-вероятно на мен ми е минало времето за тях...т.е с една дума, вече са в историята за мен
«
Последна редакция: август 03, 2017, 07:43:34 от Marri
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #59 -:
август 03, 2017, 08:20:05 »
Утроо!
Колегата вчера беше със стомашен вирус, днес май аз наред, ще го убия, дано само малкия да не пипне че ще се гръмна точно преди морето...
Али аз си взех цикламено горнище едноцветно и черно долнище, на години съм на които мога да забравя за beach body, прашки пък съвсем.
Еми и на мен не ми харесва такъв бански...
За многоезичните деца, братовчед ми до 7г не е знаел една наша дума, от майка Германка е, изпратили са го след развода с чичо ми тук, записали са го първи клас, учил е от начало всичко. Изкарал е първи и втори клас тук и си говори и чете и пише все още. Малко им трябва на децата
«
Последна редакция: август 03, 2017, 08:54:08 от bulche91
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5