Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 04:37:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топли Августовски нощи
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топли Августовски нощи (Прочетена 146411 пъти)
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
Re:Топли Августовски нощи
«
Отговор #75 -:
август 03, 2017, 14:35:12 »
Хайде и аз да се изтипосам тук.От снощи съм
и искам да
in-low,за пореден път се убеаждавам ,че топлото влияе много зле на хората.
Рат,какво избра за свекърва си?
Момичета ,имам нужда от помощ.Родителлите ми тази година имат Рубинена сватба.Искам да им подарим ритуални чаши.Техните са били счупени от фотографа в сватбения им ден.Имам желание да е нещо персонализирано и темачтично.Имам идея да им поръчаме и торта ,която да е или "Червено кадифе"или пък декорацията пак да е нещо червено и да напомня рубини.Първо обаче ми се иска да се справя с чашите и евентуално да има и мотив от тях.Разбира се и подходящ букет за рубинената булка.Навремето тя сама набързо си скиприла булчинския букет,подали са го на кумата през дувара когато са отишли да я вземат .
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
август 03, 2017, 14:46:38 »
Цвете, много хубави идеи си замислила
Когато аз се жених, спрягаха Божана Стаматова като име за чашите. Има още много художници -приложници, към които можеш да се обърнеш.
Моя колежка си беше правила мезотерапия. Хареса ми резултатът
Не говоря за ботокс и озъбване във физиономията. Типичен пример в това отношение ми е Катето от Ритон.
Фани, нищо верно не каза за напиканата жаба.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #77 -:
август 03, 2017, 14:48:08 »
Цитат на: cvete_78 в август 03, 2017, 14:35:12
Хайде и аз да се изтипосам тук.От снощи съм
и искам да
in-low,за пореден път се убеаждавам ,че топлото влияе много зле на хората.
Рат,какво избра за свекърва си?
Момичета ,имам нужда от помощ.Родителлите ми тази година имат Рубинена сватба.Искам да им подарим ритуални чаши.Техните са били счупени от фотографа в сватбения им ден.Имам желание да е нещо персонализирано и темачтично.Имам идея да им поръчаме и торта ,която да е или "Червено кадифе"или пък декорацията пак да е нещо червено и да напомня рубини.Първо обаче ми се иска да се справя с чашите и евентуално да има и мотив от тях.Разбира се и подходящ букет за рубинената булка.Навремето тя сама набързо си скиприла булчинския букет,подали са го на кумата през дувара когато са отишли да я вземат .
http://www.cash2012ltd.com/shop/wine-glasses/%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE-350%D0%BC%D0%BB-drip-red-luminarc/
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #78 -:
август 03, 2017, 14:50:15 »
Рат
, парка на Овча Купел ни е на ама точно на 6-7 минути и той никога не е ходил
Аз вечер тичах/разхождах се там по някога, после с приятелката ми и детенцето й съм ходила, ама той не.. все му обяснявам, колко е хубав, макар и малък, той не вярваше.. Днес ми пита, там ли ще ядем пак, мнгоо е хубаво.. Викам днес сме на боб, хайде ако искаш да се наядем в нас и после да ходим
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #79 -:
август 03, 2017, 14:52:36 »
Наде, добре че не са го взели за Джон Сноуб щях да го намразя сигурно
Цвете, много добре си го замислила. Виж из някой сватбен магазин. Злато май ще е за свека, утре ще ходим да видим.
Фани, ква жаба кво 5лв?! Пак съм изпуснала новината
Булче, одеве забравих да питам кво пък ти е на годините? Изглеждаш прекрасно!
Тони, трябваше да закарате по 1 буркан с боб в парка
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #80 -:
август 03, 2017, 15:01:15 »
Фани,
бързо на отчет, няма да хвърляме боб
Рат
, то не е като да нямаше вчера хора с цялата си посуда, салати и тн.. Но за мен е малко в повече това.. ние си занесохме пица, някак по-читаво, ама баш боба
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #81 -:
август 03, 2017, 15:27:35 »
Привет, привет
Официално си имам двама нови колеги, които ще дойдат в началото на септември
Много обичам, когато идват нови хора в офиса, че при нас е рядко явление, като изключим заместващите по майчинство.
Сутринта бях решила, че ще ви пиша за нещо, което ме човъркаше, ама го забравих
И аз съм си на перманентни 16, даже си го казвам пред хората
Сега си довършвам вторите 16 и мисля да ги потретя, за да затвърдя фазата
Но определено никой не ми дава 32(да се чете змей две, моля моля
)
Красиво естествено остаряващи жени според мен са рядкост, както се казва "остарява като катедрала". Веднъж само видях една такава дама да влиза в Сердика център и направо си го пожелах за себе си. Беше с късо подстригана черта, скосена на врата, рокля с дължина до коляното, стилето обувки и страхотно подбрани бижута. Все едно си представете Мерил Стрийп в "Дявола носи Прада"
Бански... Ами как да кажа... ако зависи от мен, няма да нося
Ама не мога да го натрапвам на околните, та се съобразявам, а не съм нудист и не харесвам нудистки плажове. Просто нямам проблем със собствената си голота
За момента го раздавам топлес, като се съобразявам от плажа и хората наоколо, но не се разхождам така, нито влизам така във водата.
Ратче
, сигурна ли си за златото? Не познавам свека ти, нито каква е като характер, пък и ако е някакъв юбилей... ама злато, при условие, че и другите това ще й подаряват
Някой хубав копринен шал с хубава чанта. Аз на свеки за този РД и взех кожен портфейл, плюс другите екстри (тетър, ресторант и еднодневна екскурзия)
Идва ми наум как поколението на
свекърва
и нашите майки са се борили за някаква еманация и са забравили да бъдат жени-кокетки. Пожелавам си някой ден децата и техните партньори да ми подаряват пакет процедури, масажи, бижута, емоции, не сушилня, защото няма да съм толкова дипломатична като
свекърва
Ще има екзекутирани за назидание на останалите
Аааа, сетих се
щях да пиша на
Тони
и
Миленка
за болничните (макар че е от другата тема). Момичета, в емоционален период сте и напълно нормално да ви засяга повече от обикновено, така че не си го причинявайте
Още повече щом отсрещната страна не може да подходи деликатно и с разбиране, а точно обратното, не си струва
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #82 -:
август 03, 2017, 15:38:39 »
emmmmmy,много ми харесва това,което ми предложи.Благодаря ти!
Рат,помисли и за перли като опция.Кога в тържеството?
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #83 -:
август 03, 2017, 15:48:53 »
addicted
, май на теб бях предала един съвет, който получих в сватбения си ден
Може през деня да спорите за каквото искате, да се карате, да не сте на едно мнение, да сте си сърдити, но легнете ли си...трябва да е с положителна нагласа. Оставяте нещата в деня и си лягате без негатива.
Така че никакви характери, али бали и тем подобни приказки като "наши си неща". Заспивате си с добри чувства.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #84 -:
август 03, 2017, 16:00:22 »
Хихи, Мери Ми... змей две е зает в момента, но не си казала не сме ти го дали
Наистина не ти личат.
Аз нещо май не се изказах правилно, не казах йок от утре да живеят брадясалите орангутани с целулит, а де не се залита в крайности.... ако посветиш живота си на борбата с целулита примерно, ще си е пропиляно време.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #85 -:
август 03, 2017, 16:08:35 »
Вчера една приятелка на плажа ми обяснява как тази година се била отпуснала и не тренирала, а тя е сигурно 45 кг - много работи и много добре изглежда. Аз и викам, че въобще не ми пука и даже корема не си гълтам. А тя супер добронамерено ми казва, че и тя не си го гълта. Аз я поглеждам и и казвам, Е кво да си го гълташ, то дупка ще стане.
Тъй де, приела съм се, нямам комплекси и се надлаждавам на живота. не че много го правя, защото всякакви екстри си имаме-трън в крака, пясък в очите, възпалена разчоплена рана, болки в корема и т.н.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
август 03, 2017, 16:16:39 »
Мери ми, на тебе вярно трябва да ти искат лична карта, трудно човек ти дава повече от двадесет години.
Киви, подкрепям с две ръце! Цялата тази индустия- фитнес и подобни отслабващи процедури ми е като балон с въздух. Опитват се да внушат на хората, че сами са си виновни, а в същото време хранителната индустрия и масовата употреба на преработени боклуци се вихри с пълна сила. Малко се отклоних от темата, ама ще ме прощавате.
На свека масово ще й подарят екскурзии /до тук има 3/. Злато май само ние и нашите ще вземем, като мислим да се комплектоваме и да станат комплект нещата- от нас висулка, от тях обеци например.
Някой ден ще се радвам ако децат ми присъстват на рдто изобщо. На моята майка никога не сме й подарявали домакински уреди, винаги е бижу или нещо да се поглези- масажорб ваничка за крака, такива неща.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #87 -:
август 03, 2017, 16:29:11 »
Ми явно аз съм единствената, но последните години подаряваме само цветя в саксия на майките. Съобразяваме дали и колко пари имаме, ремонт ли ще се прави, колата ли ще се оправя, данъци ли ще се плащат. покрай детето също е безкрайна върволица от разходи. Съответно някак си не остават пари за някакви огромни подаръци.
За мъжките ви казах какво купуваме- бутилка хубаво вино.
Едно време, като нямах дом и семейство, си давах парите за скъпи подаръци на нашите. Телефони, тенджери тефал, скъпи чанти, алабала. Много от тези хора и ме разочароваха, така че не съжалявам, че вече не мога и да искам да ги глезя.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #88 -:
август 03, 2017, 17:08:05 »
Нашите приятелки най-сетне публикуваха свестен текст:
http://www.maikomila.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0/
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #89 -:
август 03, 2017, 18:35:59 »
Цитат на: marry_me link=topic=37751.msg723079#msg723079 date=150176685
Идва ми наум как поколението на [b
свекърв
свекърва
Ще има екзекутирани за назидание на останалите
Много обичам някой, дето не е живял по мое време да ми разказва как е било, да прави оценки и гръмки обобщения. Нито сме се борили за еманация /предполагам на старите традиции/, нито за еманципация или каквато и да е друга ация. Дали ще си кокетка или не, зависи само от теб. С тази разлика, че ако имаш пари, можеш да минеш и за добре поддържана жена, ако нямаш - трябва да станеш физически и духовно к.рва.
Има още една възможност - да ти сече акълът и да ти са сръчни ръцете, за да се справиш сама, вместо да киснеш по салони за оформяне на вежди, грим, маникюр, боядисване, прическа и др. Жените в нашия род са точно от този тип. Аз в добавка имам и самочувствието, че ще се справя по- добре от "професионалистка - психолог" в доста манипулации по мен самата, включително и да си ушия рокля.
Даже няма да пропусна да се самоизтъкна с тези си дарби
В тази връзка, руският сериал, поне в тези епизоди, отразява съвсем правдоподобно ранния социализъм. Говорихме си тази сутрин с майка ми, че в България доста сме изпреварвали модата. Баретите, с които се докарва главната героиня, през 62- ра тук бяха демоде. Има ни на снимка с майка ми с такета още през 57- ма, а след това последен писък бяха едни гугли с намушен към тила връх. Плетяха се в наситени цветове, предимно розов и портокалов и се кардираха със специални четки да станат рошави.
Като съм тръгнала с тоягата
, нека да припомня и приказката "че дребната кокошка често минава за пиле" Та дребна жена винаги изглежда по- млада, без да има личен принос за това
За неподходящите подаръци и да вдигаш, и да не вдигаш гири, на никого не му пука. Мълчиш си и се усмихваш, даже и да знаеш, че ти пробутват ненужни техни. Затова съм съгласна с
Еми
- цветя, бутилка вино и домашен сладкиш.
Киви,
Майките имат и други хубави неща, но за мен силата им е в хумора.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...