Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:43:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли с дъх на море...и Любов
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли с дъх на море...и Любов (Прочетена 166272 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Юли с дъх на море...и Любов
«
Отговор #195 -:
юли 11, 2017, 08:32:16 »
Добро утро
Мери ми
, закусих, но бих изпила едно кафе с 1 тон мляко в него
Не че съм пила скоро
Алкохол не пия.. Случвало ми се е да си пийвам по 1-2 глътки от бирата на Илиян или да си вземам сайдер, който той изпива накрая.. Не ми се пие нищо, освен понякога от бирата му, което е мега странно, защото газирано не понасям, а бира през живота си дали съм изпила една цяла общо не съм сигурна.. Не съм френдли настроена към хората, който пият по време на бременност, не искам и да заклеймявам никого.. Не ми се пие.. На Моминското парти бих си позволила чаша сангрия или нещо подобно, но идея нямам дали ще ми е приятно да го пия.. Ще се чуе
Аперол ми се пие винаги, добре че в мое присъствие никой не е пил.. Да съм си глътнала 1 глътчица 100%
Днес любимото ми братче, с което наскоро имахме пак произшествия (за щастие без причинени вреди на него или друг), а отново свързани с пътна полиция, има рожден ден!.. Обичам го много и ви черпя за негово здраве с любимата му френска селска торта
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #196 -:
юли 11, 2017, 08:46:32 »
аз последните месеци пиех по половин чаша бира на седмица. преди това и това не си позволявах. уж по една чаша бира на седмица можело. не знам и аз, ма все тая де, всеки си преценява.
първите месеци по чиста интуиция и заради непрексъснатото повръщане, бях си раздала цялата козметика. не можех да доближа нищо подобно. Както и не можех да понасям телефони, компютри и телевизори. имах чувството че ми увеличават болките.
Много хубави торти черпите, ама дайте насам реална такава, че сутрин ми се яде сладко хаха.
ся зарад вас ще си правя смути.
И вдъхновението ми за деня:
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #197 -:
юли 11, 2017, 09:01:03 »
Тоскана? На мен ми е вдъхновение на живота, не само за ден
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #198 -:
юли 11, 2017, 09:02:51 »
Цитат на: alexandrova_90 в юли 11, 2017, 09:01:03
Тоскана? На мен ми е вдъхновение на живота, не само за ден
Ставаме две
Ей, това ми е най-любимо - San Gimignano
Активен
emmmmmy
«
Отговор #199 -:
юли 11, 2017, 09:05:02 »
вдъхновение за живота ми е в момента, как да си намеря макс свободно време за да спя, как да ида на кино и обяд с приятелка и как да намеря сили да прочета книгите дет си накупих преди месеци.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #200 -:
юли 11, 2017, 09:11:24 »
Мери ми.
. гледките от Сан Джиминяно са толкова божествени... Но никога през живота си няма да забравя Волтера с какъв тоскански залез ни награди
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #201 -:
юли 11, 2017, 09:21:24 »
Добър ден!
Тони, да е жив и здрав брат ти! Аз се учудих, че не ти е биологичен брат, ама както и да е явно съм много отнесена.
Мери ми, много благодаря че направи присъствието ни срещата възможно. Другия път вече ще ни познаваш повечето
Аз докато бях бременна, даже и мяколко месеца преди това не си позволявах изобщо да пия. Всв си мислех, че с тоновете лекарства не е добра идея. Ама като се роди шефа и така да ми се пиеше бира и от глътка на глътка, сега понякога си поръчвам по 1 малка
или малкп вино. Абе стращшна пияница ставам хахах. Сега изчезвам, че чакам приятелчета на Ники да си правим парти край детския басейн. А ние майките да изпием по янкпя друга чаша бяло вино със спрайт и лимон.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #202 -:
юли 11, 2017, 09:34:48 »
Ехаа, ето това е място! Тоскана е вълшебна. Все още само от филми и снимки са ми впечатленията, но някога ще я посетим
(когато мога да пия вино и да ям прошуто!)
Цитат на: alexandrova_90 в юли 10, 2017, 12:36:01
На мен ми харесва колко е колоритно и цветно.. Самите хора също са ми супер интересни (от снимки де..
)
Куба, Доминикана, Мексико, Танзания; Тайланд; Камбоджа са ми дестинации, до които искам да се докосна и се надявам да успея
Нашият меден месец беше в Доминикана. Беше невероятно. Аз се удовлетворявам много трудно, но от това пътуване бях супер доволна и си мечтая пак да отидем. Даже нямам нищо против на съвсем същите места да отидем. Иначе, докато живях в САЩ имах доста познати кубинци и даже испанския, който знам е кубински-испански, защото професората беше от Хавана. Много истински хора, с широки сърца, музика и страст в кръвта, въобще, силните, емоционално-наситени неща ги интересуваха, а не материалните. Аз супер много съм привлечена от Южна и Латинска Америка, в по-малка степен и от Мексико - език, темперамент, музика, храна.
Куба ни е следващата дестинация с ММ. Дали ще се случи, ех...И то, не толкова, че имаме дете и чакаме второ, а от финансова гледна точка ми е далечна тази мечта.
Ох, как ми се прияде торта! Ама направо ми се задейства слюноотделянето!
Не мога грам да се съсредоточа, ама грам. А имам толкова работа и днес умирам от болки в кръста. Много странно.
Маги, и аз за ампулите на Виши имам отлични отзиви от братовчедка ми. Тя цял живот е с много дълга, изрусена коса и по едно време много се беше изтощила и капеше на кичури. Оправи се, дали от тия ампули или от самосебе си, незнам.
Честит вторник на всички!
И още веднъж - много се радвам, че видях някои от вас и мъниците на срещата! <3 Скоро пак! Ама предлагам малък преход и после одеала, пикник, игри за дребните
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #203 -:
юли 11, 2017, 10:21:05 »
Добро и от мен, заради бебката на Мари си станах пак редовна тук
Аз съм предизпитно -утре ми е изпита в колежа, ше почивам, а днес съм само за няколко часа на работа и ми е някак айляк. (а не трябва)
Относно пиенето през бременността -не съм привърженик, дори скоро една позната ме втрещи във фейсбук. Бременна в 7-8 месец си качила снимка с приятелки в заведение, с чашите вино и заглавие: “Всяка вечер сладко, сладко ще поливам, защото скоро няма да доспивам“
Тоскана ми е несбъдната мечта и тази година, имахме план, уж за хубаво се провали и съм доволна до накъде, обаче все пак нищо не може да ми замени Италия
Я чакайте да ви покажа какъв букет за хвърляне направих за сватбата на кумовете ни
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #204 -:
юли 11, 2017, 10:28:25 »
Вики
, прекрасен е
Активен
Alichka
«
Отговор #205 -:
юли 11, 2017, 11:01:46 »
Днес се прибрахме рано-рано, че господинът нещо се присети, че е гладен и отвори гърло.
Взех, че хванах тази за водата и такава работа ми отвори... Пфу, да им купят работни обувки тип джапанки, а не да трябва да мия и търкам след нея. Вече съм доволно потна и ще поизгладя малко. Нали съм много еко
лятно време и простирам, колкото и да ги изпъвам дрехите, все си приличат на хармоника. От сушилнята ги вадя топли и като ги сгъна веднага, нямат нужда от намеса с ютия в ръка.
Таз Тоскана не мога да я сбъркам. Толкова много гоблени има с пейзажи от там... Едва ли има производител на гоблени, който да няма разработен пейзаж.
Виното ще го пропусна - не пия вино
По време на бременностите ми много ми се променяше вкуса в устата и хич не можех да си помисля да пия алкохол. След това с кърменето се съобразявах и пак не съм пила. Първата ми бира след края на кърменето беше най-отвратителната на вкус.
Тотално отвикване от вкуса, а опитах нещо познато като марка. Наскоро с яденето много си вървеше бира и накарах ММ да ми вземе една Каменица без алкохол. Спука ме от бъзик, че това била първата крачка към гумената жена
Аз пък обичам силношоколадови торти и съм разочарована от френската селска
Тони, да е жив и здрав рожденика и момата да го вкара в правия път
Мери ми, ей, шапка ти свалям за търпението да пишеш толкоав от телефона
Вики,
уникално в твой стил е! Много харесвам запомнящи се, разпознаваеми хора и дейностите им.
Днес имам пак доста задачки из нас и виждам как ще прекарам не малко време из форума
Имам разсад на нова китка, та поредният таралеж в гащите пристигна. Въпросното цвете е каскадно, ще му се купува специална саксия, ще се дупчи панелът за стойка на терасата...
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #206 -:
юли 11, 2017, 11:12:30 »
Цитат на: alexandrova_90 в юли 11, 2017, 10:28:25
Вики
, прекрасен е
Тони
, забравих да честитя за братовчед ти. Здраве и късмет - другото се оправя някак.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #207 -:
юли 11, 2017, 12:46:48 »
Честит рожденик на
Тони
.Да е жив и здрав и да му дойде акъла в главата!
Значи аз съм някаква голяма алкохоличка.Като бях бременна ми се пиеше бира на умиране.Пиех безалкохолна или радлер почти всяка вечер.Просто беше някакъв ад.После с кърменето съвсем ми се пиеше, а като ми намаля кърмата успях да я оправя с бира и бадеми.Зарявам си главата в пясъка, явно съм ужасна майка.
Ние до сега бяхме по пътищата на страната.Обиколихме, говорихме, обсъдихме и ми иде да издуша де що държавен служител има!
Хубав ви ден!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #208 -:
юли 11, 2017, 12:55:11 »
Аз съм далеч от мисълта, че ако ми се пие, няма да си пийна една чаша и ще се спирам.. Истината е, че аз газирано не умея да пия и от две-три глътки бира се издувам като балон.. Иначе може и да си въобразявам, но като пийна сайдер/бира и ми става гадно на корема.. Сигурно заради ужаса, който изпитвах, докато гледам една позната бременна и пиеща уиски, никога, ама никога няма да го забравя.. В мозъка ми се е набило явно и
Не мисля, че е за съдене безалкохолна бира или чаша винце понякога.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #209 -:
юли 11, 2017, 13:03:09 »
от сайдер винаги ми е ставало ултра зле.
голема гадория ми е. и главата ме болеше.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...