Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 08:33:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни дойде с усмивката на дете!
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни дойде с усмивката на дете! (Прочетена 156869 пъти)
Bube
Професор
Re:Юни дойде с усмивката на дете!
«
Отговор #135 -:
юни 08, 2017, 12:46:42 »
Здравейте
Нашите пердета също са от IKEA, но последно като ходих в склада на Cacadu (трябваше ми драперия за масата за сватбата) видях, че имат голям избор и са много бюджетни.
Тези дни само мързелувам, ама някак не се чувствам виновна
Днес за пръв път от седмица имам задължителни ангажименти в университета и как не ми се разкарва в това дъждовно време... Вечерта пък сме с кумовете и още едни приятели - ще мислим танц с всички за сватбата им.
Наближава рожденият ми ден и понеже не обичам да го празнувам с гости вкъщи, тази година ми хрумна компромис - да ходим на чушка-пръжка (пикник), но както се е намръщило времето не вярвам до неделя да се оправи.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
юни 08, 2017, 14:40:56 »
Здравейте.
Тони
е с прекрасни новини тук...
Аз писах там, ама да кажа и тук колко мнооого се зарадвах. Желая ти лека бременност, страхотен бърз и лесен финал с красиво, пухкаво и здраво бебче!!!
Булче
, усмивкааа...и това е... скоро ще мине!
Сподели, ако имаш нужда, не вярвам някой да мисли, че си оплаквачка хахахах ако ще олекне само че! Ако не олеква от това....усмихвай се в мислите си и бъди себе си! Желая ти сила!
Аз може ли да споделя как ми мина супервизията (преди седмица), но нямах време да пиша? Мина страхотно!Бяха трима специалиста - психолог, логопед и ресурсен учител (както сме ние). Наблюдаваха ни часовете с деца, запознаха се с децата, говириха с тях, говориха с нас за работата ни, говориха с родителите им на саме (без нас) и накрая имахме заключителна среща в присъствието и на директора, на която казаха, че сме супер. Били са на супервизия (това са техни думи) в софийски училища, в благоевградски...при нас са намерили най-спокойната, най-позитивната, най-подкрепящата среда за децата от всякъде! Бяха цял ден в училище (повече, отколкото стоим по принцип там) - от 9.00 до 15.00. Много съм щастлива. Аз казах и преди супервизията - ако не друго, то поне ще си направим реална самооценка. Оценката им чак не ми се вярва, че е реална, за да я приема като самооценка на работата ни.
«
Последна редакция: юни 08, 2017, 14:46:35 от nadelina88
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #137 -:
юни 08, 2017, 14:51:09 »
Наде, браво на вас
Хубаво, че обясни, какво е това чудо невиждано "супервизия". Няма ли разбираема терминология на български? В първия момент реших, че ще ти оправят външния вид - коса, дрехи, маниери
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
юни 08, 2017, 15:01:35 »
И аз не знаех. То е вид проверка+обучение. От първото се косехме да не ни намерят много грешки, второто искаме принципно, ама без първото не става. И ти се случва на място, те ти идват, не ти да ходиш на семинари, лекции и т.н. Много съм доволна как се представихме като екип и всеки по отделно. И директора го чу от тях, не ние да му го разказваме, което беше голям плюс за нас като негови кадри - да му кажат, че сме изградили най-добрата обстановка, по-добра от софийските училища....като го пиша и не го вярвам. Той после го казва, запомнил го е и показва по всякакъв начин как иска да ни похвали и да ни потупа по рамото. Което е още по-хубаво.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #139 -:
юни 08, 2017, 15:21:01 »
Наде,
поздравявам те.. Да има повече такъв персонал в училищата, като теб... Искаш да се доказваш, имаш амбицията да учиш нови неща и да ги прилагаш. Прекрасно е
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #140 -:
юни 08, 2017, 15:27:51 »
Здравейте!
Тони, честито! Лека бременност ти желая!
Тук беше мрачно и решихме да обиколим Торони вместо плажа, ама като стигнахме до другия край напече. Бамбук пък заспа по обед в количката и сега не му се спи. Много е хубаво тук, все повече ми харесва. Ние сме в най оживения край и пак е спокойно. Към 17 чще идем на плаж.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
юни 08, 2017, 15:29:54 »
Ти си в Гърция? Имай смелостта да не ми звъннеш на прибиране...за да се видим! Приятно до края!
Тони, свекърва
, много ви благодаря!!!!
«
Последна редакция: юни 08, 2017, 15:38:07 от nadelina88
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
юни 08, 2017, 16:38:10 »
Аз ще напиша пореден пост, но мина време и вече няма как да го променя.
Тази година имах 5 стажанти. Всичките са завършили с отличен 6! Току що ми писа едната, променили са изпита по стажа от устен (на който я питаха някой конкретно, я не) на писмен с въпроси от типа "как премина практиката", "какво научихте", "с методики работихте" и т.н. и резултатите излизат след време. Моите са написали всичко страхотно и имат 6!!!! Означава, че добре съм показала...обяснила иииии........ Много съм горда с тях!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
юни 08, 2017, 23:22:48 »
Браво, Наде!!!! Ти си за пример!!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #144 -:
юни 09, 2017, 07:43:48 »
Добро утро!
Аз нали сега си ближа раните, че пак ме врътна безперспективно ежедневие, от две вечери гледам телевизия. То много сериали пак се навъдили, та заседнах на "Черешката на тортата" с млади ВИП- персони. От сърце се смях на пазаруването и готвенето на Меги Каканашева, чак не мога да повярвам как наистина рискува да се включва точно в такова реалити
Мери ми
, би трябвало да я познаваш, на всичко отгоре ни е и землячка, от Раковски. Наистина ли е такъв шемет?
Снощното моме македонче вече е друга работа, нито е лигла, нито глупава манекенка /ама и забравих името/
Хехе, после отидох на стар любим филм - "От пълно в празно". Покрай него и многото нови бременности тук, цяла нощ сънувах как се мъча да хвана един хлъзгав сперматозоид и да оплодя яйцеклетка в тиган
, без да зная какво целя да получа.
Наде,
много е приятно чувството, когато виждаш, че си допринесъл с нещо за знанията на друг. То си е казано, че учителят е доволен, само когато учениците му го надминат, същото важи и за родител и дете. Минала съм по този път и в училище, и после като лектор по разни обучения, адреналинът яко се вдига и при положителна обратна връзка направо ти идва да летиш
. Един път обаче подобен "ученик" в служебен план направо си ме измести и оттогава
уж
се замислям за оптималното количество на знания, опит и информация, които давам на евентуална пряка конкуренция. Ама
уж
... Ей сега примерно ме е яд, че оставих готови ppt презентации със снимки и пълни текстови разяснения под чертата, които други ползват наготово след моето пенсиониране вече две години. А това е интелектуален труд, мои ровения из английски и немски сайтове, много разговори, четене на специализирана литература и анализи на данни, правени предимно в извънработно време
. Ако си бях прибрала работите, като нищо да ме викат по за няколко часа, че и пари можех да спечеля
Много е тънка границата, както казват "занаят се не дава, той се краде"
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #145 -:
юни 09, 2017, 08:14:12 »
Добро утро
Свекс,
и аз гледах Меги-то.. Е направо акъла ми не го побира.. Пазаруването, ако не беше режисирано, а не изглеждаше така.. Това момиче в какъв свят е израснало.. Дори и сега да има кой да й пазарува, не са ли я изпраща ли до магазина егати.. После такива неща беше решила да прави, че дори аз, която имам някакви познания за готвене и уж ми се получава, не знам дали бих се справила.. По-скоро не бих.. Да не говорим, че си гледаше клипчетата, за да може да сготви десерта.. Малко и несериозно ми се стори, но се смях от сърце.. Да му мисли този, който ще й чисти смрадта.
Иначе за Александра от снощи.. Съм със смесени чувства.. Първият път като я видях, пак в това предаване, беше участник в двойка с тогавашното й гадже Даниел Петканов. После се разделиха с някакъв ужасен скандал, за разни пръстчета, платено момиче и тн.. Което ми изглеждаше по-скоро вярно, ако трябва да бъда честна, макар и да не му прави чест на него, че каза и избълва толкова гадни думи към нея.. На мен ми е на границата да е лигава.. Иначе е супер лъчезарна и това много ми харесва, а и не е кльоща.. Сладка е.
Ина къде се загуби?
Хубав ден на работещите, а на излежаващите се като мен.. Намерете с какво да си запълвате времето, че на мен ми е трудно
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #146 -:
юни 09, 2017, 08:38:28 »
Тони, наслаждавай се на чуденето. Аз ся се чудя как да си почивам докато спи, вместо да върша работа хахаха. В крайна сметка се оказвам в Инста, в ФБ, тук, но не и пред миялната
.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #147 -:
юни 09, 2017, 09:23:18 »
Добро утро!
Тези дни ми беше чоглаво и нервно, ама мнооого, но снощи си намерих начин за релакс. Бях забравила колко обичам да си слушам музика и да гледам небе, звезди и просто да си мечтая. Направих си удобно легло от барбароните и си легнах под прозореца с плейст Животът е гаден, то пък едни хубави нежни песни.... Откарах си 3 часа така и се балансирах.
Та днес е нов ден и мисля да си го запълня положително. Ще ида да разгледам козметиката на NYX в Сердика- да видя струва ли си, а и още не съм си търсила обувки и дълга рокля, пък морето наближи.
Черешките и аз ги гледам. Александра ми е много различна от това, което е по фотосесии. Там го раздава прелъстителка, пък си е момиченце. Хареса ми жизнерадостта й.
Свекърва
, Мегз май е учила в Благоев, трябва да питам моята приятелка какво е представлявала тогава. Тя самата разкрива, че е била обект на подигравки и според мен цялото й поведение е резултат на дълбоки комплекси. Готвенето й беше претенция и лиготия, а най не ми хареса как си съскаха зад гърба с манекенката. Дрехите на Мегз изобщо не ми допадат в магазина й. Хубави модели и идеи, но зле скроени и от евтин плат. Преди 3 години много бях харесала една рокля на сайта .Ходих да я меря, отвсякъде стърчеше, шуптеше във всички размери, а като цяло беше тясна. После се влюбих в една на Феде и ММ ми я подари. Седи като излята и много си я харесвам. Миналата година пак влизах в Мегз и резултатът от пробване беше същият, явно не съм по нейния стандарт.
Хайде хубав прохладен ден от мен засега
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #148 -:
юни 09, 2017, 10:14:59 »
Бутруу
Вчера направих една бърза шопинг терапия и ми се оправи настроението, оказа се че годините прекарани по молове по работа са ме направили експерт и всичко купих без да меря и съм си уцелила, да не говорим че всичко беше с отстъпка, комбинирах в хм разни ваучери за върнати стари дрехи, гифт карти хихихи
Свекърва, не се ядосвай за тези ппт-та, това е голям принос от твоя страна. Аз така преди години от скука създадох едни файлчета и като се върнах видях че са станали стандарт и всички ги ползват
Умирам си от смях с тая Мегз... няма такова чучело... А тази снощи толкова беше фейк... адиктет ужасни са и дрехите на Мегз, евтини рокли за поводи са...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #149 -:
юни 09, 2017, 10:32:09 »
Привет, привет
Днес ми се провалиха всички планове за закупуване на пердета. Трябваше да взема голямата кола от офиса (тип гооооляма баничарка), за да я товаря за събота и неделя. На собственичката приятелят я взе да си кара маса на вилата
Даже дойдох без кола сутринта, за да взема служебната. Сега съм в дилема да си отложа плановете или да се върна до вкъщи, за да си взема моята Maple.
Поне пердетата да купя днес, а мебелите от Икеа да ми останат за през седмицата.
Тони
, ей точно такива цени не искам да давам в момента, не че при други обстоятелства не бих
Вкъщи (у нашите) моята стая е с пердета внос от близкия изток - златни с орнаменти. Не питайте как се глади това, на майка й се реве всеки път. Та днес точно до Айко мислих да ходя, видях на сайта им един графичен плат за завеси и ми хареса десена, искам да ги видя на живо.
И от на Икеа сайта харесах една завеса, но беше готова и трябва да я поправят. Пък ние нали сме шивашка фирма, ако няма кой да ми ги ушие, срамота
Рататуй
, точно за района около Халите и Пиротска са ми казвали, че има много такива магазини. Може ли малко по-конкретно къде срещу Халите?
Един от моделиерите ми ме светна, че на днешно време хората си купували и платове, които се водят за спално бельо и правят от тях завеси. Нещо като хасета, различни полиестери, най-вече заради десените
Явно, както вика брат ми, съм много "old school", но за мен пердета и завеси са само класически такива.
Брех, големи размисли и страсти съм си вкарала явно за едни завеси, ом ом ом Накрая ще взема първото, което покрива 70% от критериите ми
Свекърва
, тази мома не я познавам лично. Тя е тип дизайнерско-шивашка фирма, пък ние се водим преработваща промишленост (т.е. сме големи за БГ стандарти). Колеги в бранша казваме само на фирми като нашите размери. Ние нали вече трета седмица сме по задачки с новото жилище, че не гледам телевизия тотално.
Addicted
, тези моменти на мен са ми много интимни, обикновено си ги причинявам на вилата с кафе или вино (зависи от часовия диапазон) в ръка. Август наблюдавам Персеидите от там
Обожавам ги, така хубаво си намирам центъра, че напоследък лесно го губя. Причинявай си ги поне веднъж седмично и ще се чувстваш много добре
Честно казано въпросните две моми, а и други популярни звезди, са ми всичко друго, но не и женствени и сексапилни. Много ме е яд как се изроди поп културата, това идва от вън, а тук вече го превръщат в някаква гротеска (за пример Джулиана Гани с предните гърди). Така да бъркат сексапил с пошлост, че няма повече на къде (а може и да има, дано не ми се наложи да го видя). Не разбирам и мъжете, които харесват такива жени. Просто за мен и жените, и мъжете не са такива в смисъла на думите, който влагам. Да повторя брат ми ме намира за много "old school", ама да ме прощават младите, много са ми не изпълнени със смисъл в по-голямата си част. Разбира се има и прекрасни млади хора, не ги слагам всички под общ знаменател. И колкото са по-малко, толкова са по-ярки като индивидуалности.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Така, който си пиши поста по час...
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12