Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 18, 2025, 14:31:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Майски празници и делници :)
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
45
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Майски празници и делници :) (Прочетена 186942 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Майски празници и делници :)
«
Отговор #585 -:
май 27, 2017, 09:12:46 »
Добро утро!
Ето нещо за изплакване на окото:
https://www.eric-bompard.com/fr/639-pull-v-mimosa.html
Далеч ми е от финансовите възможности, но си ги разглеждам с най-голямо удоволствие.
Ауу,
Миленка
, въобще не харесвам такъв тип мъже
Отивам да разглеждам какво предлагат Галинел
П.П Разгледах ги.... не е моята марка
, но пък цветност да видиш
«
Последна редакция: май 27, 2017, 09:29:01 от Marri
»
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #586 -:
май 27, 2017, 09:30:10 »
Не се стърпях и пускам втори пост. Гледайте клипчето, че скоро мисля да го изтрия, не съм взела разрешение за публикуване от родителите. Значи това е от празника за Последния Звонок на Кари. Дано да я познаете, че е висока и все я слагат отзад, по някое време отива зад микрофона. Мойто дете е най-хубавото и талантливо....
https://youtu.be/HN9_NRmFWoM
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #587 -:
май 27, 2017, 09:58:48 »
Е, как няма да я познаем
. Откъде я намерихте тази красива рокля? Харесва ми, че дечицата и учителите са с униформи или с бяло /с едно-две изключения/, няма шарения и фукане с тоалети, много е стилно
Хехе, госпойцата какви големи крачки прави, тук танцуваше по- секси на едно тържество
Мари,
много са хубавиииии
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #588 -:
май 27, 2017, 11:04:52 »
Фани
, това ми е една от най-любимите актриси и жени евър. Последно я гледах във един турски филм за глуха, сляпа жена и нейното обучение. настръхвам....
Анджи не я понасям- зодиакално, физически, всякак. А преди я харесвах.
Роклята й е супер на конкретната снимка.
Галинел ще ги погледна а Бардем и аз го харесвам много, но само като актьор. Вкусът ми за мъже търпи нонстоп промяна последните години, а сега повече се интересувам от други работи.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #589 -:
май 27, 2017, 12:00:26 »
Роклята на Десито е шита от Невена, българската дизайнерка, която облече и няколко жени на сватбата на Пипа Мидълтън. Харесвам нещата й по принцип, но тази рокля не е моята изобщо.
Бардем го харесвам като актьор, но като визия ми е компромисен
Еми
, за пореден път казваш нещо, което мисля.. Анджелина преди я харесвах, сега ме дразни и не искам да я гледам
Фани,
добре дошла на българска земя! Не мога да гледам клипа, че нещо интернета не е много добър и не ми зарежда..
Балът мина супер, бяха се подготвили супер, много добро впечатление ми направиха родителите й. Мили, любезни и макар това заведение да е тяхно и всички сервитьори да тичаха и питаха непрекъснато, имаме ли всичко, наред ли сме и т..н Те също се грижеха за нас, не обърнах внимание дали и към другите гости имаше такова внимание, но сигурно те са си им по-близки и не се притесняваха, че ще се срамуват
Имаше много красива декорация, но не тежка като за сватба, а точно за момичешки бал, сладникава и сантиментална
До 3 часа песни и танци.. Преди 1 час станах
Хубави почивни дни на всички, тук вали зверски, цял ден ще помагам на мама с разни отчети за фирмата.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #590 -:
май 27, 2017, 13:47:13 »
Хавиер Бардем ми харесва като присъствие, по принцип не е мой тип мъж, но има нещо в него, което ми въздейства на подсъзнателно ниво
Структурата на лицето му, очите, поглед, присъствие, абе мъжествен мъж, който успява да събуди всичко женско в мен
Галинел са Бохо стил, така че е нормално да са цветни, аз харесвам бохо. А ей тази ризка си я нося с кеф и по-приятна коприна на допир не съм срещала
Фани, весело изкарване на родна земя
Ние утре сме на рожден ден на момиченцето, на което съм кръстница. Тя е детенце на кумовете ни, много мило и лъчезарно дете като всички малки ангелчета
Тази вечер имаме резервация за Карибски пирати, вчера беше световната премиера, а този дъжд ми лази по настроението и ме задържа в леглото.
И като заговорих за Карибски пирати и Джони Деп е един симпатяга
Пролет е и ми е едно влюбчиво, така искам да се влюбя, но мъжът ми не дава
«
Последна редакция: май 27, 2017, 14:22:34 от marry_me
»
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #591 -:
май 27, 2017, 16:12:14 »
Рокли, рокли.... а моята принцеса вчера изпадна в истерия като исках да и облека новата рокля за рождения ден.тръшкане,викове, крясъци, накрая нищо не искаше да облече и тъй като закъснявахме за партито я взехме гола и така пътува до детския център. От колата се поуспокои и успях да и сложа чорапи дънки и тениска. Та тъй, рожден ден без рокля, но всичко мина добре, поуспокои се веднага и рождения ден мина добре. И Ники си беше добре и тъй всички доволни.
Кейт я харесвам всякак, много е стилна и хубава. На мен и роклята за сватбата ми хареса.но таз зелената е ужас, но аз не обичам хич зелено.
Хавиер го харесвам като актьор, като мъж не особено. И това май се дължи на един филм, в който беше инвалид и може би това ми повлия.
Джоли наистина не я харесвам физически, ужасно кльощава, чак грозно.
Ема Стоун е новата ми любимка. Страхотна.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #592 -:
май 27, 2017, 16:29:48 »
Филмът в който е инвалид е приковаващ- преносно и буквално. Силен много.
Сега гледах нещо толкова реалистично, макар и американско, за моето усещане за бременност и деца. Филмът се казва :
http://www.beliefnet.com/columnists/moviemom/2012/05/what-to-expect-when-youre-expecting.html
И да, блазе им на всички прекарали деветте месеца по друг начин, но не всеки път е така.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #593 -:
май 27, 2017, 16:51:43 »
Филмът и аз съм го гледала, не бях подготвена, напоследък трудно попада човек на такъв силен и различен като въздействие филм
Като актьор спор няма, много е добър, просто като мъж никак не е мой тип
Аз си харесах ей това рокле, обаче трябва да променя някои мерки преди това, но си го запазвам за другото лято
:
Руми
, ама и вашата принцеса е с характер...
«
Последна редакция: май 27, 2017, 16:53:17 от Marri
»
Активен
Alichka
«
Отговор #594 -:
май 27, 2017, 17:50:22 »
Мари, и на мен това рокле ми взе погледа
В много мой стил е и в мои цветове.
Руми, това с новите дрехи съм го изживявала. Установих, че трябва предварително да въвеждам новото. За поводи от предната вечер подготвям нещата и от време на време споменавам какво предстои, как ще сме облечени, какво се очаква да правим... За сватбата на кумците свекърва й беше подготвила рокля на дребното. Кумицата беше нещо скептична. Обясних й, че може малката да откаже да я облече и в никакъв случай няма да я мъчим. Подготвих и резервен план. Не се наложи да се стига до там.
Сега при нас борбата е сутрин да се тръгва с най-официалните обувки. И понеже нямахме асансьор доста време, представете си след градина да трябва да катеря стълби само за едно преобуване с маратонки, за да се играе на воля пред блока. Друга борба е кога най-после ще й облека роклята на пеперуди, която й купих от H&M за горещи дни.
Вие пък?!? Дженифър Лопез в сериозен и въздействащ филм?!?!
Това ми е оксиморон, но може някой ден да се настроя и да го гледам.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #595 -:
май 27, 2017, 18:17:05 »
Цитат на: Alichka в май 27, 2017, 17:50:22
Вие пък?!? Дженифър Лопез в сериозен и въздействащ филм?!?!
Това ми е оксиморон, но може някой ден да се настроя и да го гледам.
Тука се разминахме, филмът, за който говорим няма нищо общо с нея.
П. П Сега проверих, грешката е моя. Аз съм си мислила за съвсем различен филм, който въобще не е с Бартем
«
Последна редакция: май 27, 2017, 18:49:37 от Marri
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #596 -:
май 27, 2017, 21:49:15 »
Привет,
Честит Рожден Ден
на
Стефи
(на Руми), на
Фаницата
и на
Кивенцето
!!!
Интересно, че и на мен единствената рокля, която ми хареса от Галинел е точно тази
Не я бях чула такава марка и супер много се различава от това, което е прието да се носи тук в BCBG обществото.
А Мари, не мисля, че на някой ще му хареса тази тениска, която си показала. Такива дрехи за Бг изглеждат странно. Виж тук по френско е вьрхЪ на шикЪ
Днес за пореден пьт се дрьжаха супер високомерно с мен в магазина, едва ли не бях влезла да ги окрада. Отдавна не ми се беше случвало да искат така да ме унизят. Обаче пьк им запомних марките и намерих он-лайн магазини (коио ги имат де). Нянкой ден като стана богата...
Аз следя една Жустин (Джьстин по американцкому) Леконт в Ютюб и сьм сьгласна с един от нейните принципи: като купуваш да се питаш "Това ще мога ли да го нося още 10 години?", ако модельт не става - забрави. Тия Галинел, които буквално ме сринаха, добре че бях седнала, хич не се вписват в тоя принцип. Хубаво е да си Бохо, ама на снимка в списание. Наживо на улицата или в метрото ще е доста странно да видя някой облечен така... Макар че може и вьобще да не сьм права, че тук градьт е много-личен.
Типът ме кефи
Моят е.
Както и е тоя индиец, дето показвах на Мари, че ми е вьзбудителен:
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #597 -:
май 27, 2017, 22:17:40 »
Яко ви е треснал хормонът тези дни, поне не се заглеждате вече в деколтето ми, а в брадати и черноочки мъже
Има напредък!
Иначе сайта го показвах целият, да се разгледа, не конкретният модел, както с ролята. Просто класическата им линия много ми допада и съм си я запазила, така, за настроение да си я гледам.
Все още не съм измислила какви доходи, конкретно, трябва да имам, за да си ги купувам тези дрехи, както сега купувам конфекция.... , но имам напредък, вече ми свикна окото с числата и не са ми толкова шокиращи. Където се казва една блузка е един билет за концерт
Бохо бих носила аз, но на някоя специална ваканция, в ежедневието -не.
«
Последна редакция: май 27, 2017, 22:35:22 от Marri
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #598 -:
май 27, 2017, 22:30:03 »
Цитат на: Marri в май 27, 2017, 22:17:40
Все още не съм измислила какви доходи, конкретно, трябва да имам, за да си ги купувам тези дрехи, както сега купувам
конференция
.... , но имам напредък, вече ми свикна окото с числата и не са ми толкова шокиращи.
Знанията са нещо много важно
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #599 -:
май 27, 2017, 22:37:12 »
Е, хубава работа, четох си поста (уж) преди да го пусна.
Явно съм се размечтала по дрехите
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42