Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:45:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 45   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Майски празници и делници :)  (Прочетена 182627 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 17, 2017, 17:37:55 »

Нормално да си запълвам другото време с нещо различно, не съм виновна и че не са ми уплътнили работното време според възможностите pardon

От друга страна, Тони, ако го нямаше достъпът до социални мрежи и форуми, сигурно щеше да запълваш това същото време с неща, които биха били по-полезни на фирмата .... примерно.
Подхождам хипотетично, съвсем не искам никого с нищо да засягам.
Аз ровенето във форуми и социални мрежи, в работно време, го приравнявам към ползване на почивки и е факт, че доста отклоняват вниманието.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #361 -: май 17, 2017, 17:38:03 »

Привет! Днес ей сега подгънах крак с телефон в ръка, не че не гушкам 32, но поне и до вас стигнах.
Пандич от неделя съм ти още по-голям фен, след концерта на Пърпъл, обаче днес след като го написа това за изхвърлянето се издигна до божество. Аз съм отгледана от Плюшкин, това ме е научило да си пазя вещите, но и от друга страна ми е много трудно все още да определя кога една вещ спира да ми е нужна. Това за дрехите го открих по време на последните месеци на втората ми бременност. Първата я изкарах по джапанки и рокли, но насред зима трябваше да се сдобия с два Временни панталона и няколко блузи. Това беше преломен момент, с 5 неща в гардероба винаги имах какво да облека.

Искам да ви споделя тази статия, нещо носталгично ми е и на мен тия дни:
http://www.parentland.bg/erata-predi-detsata/

Детските градини и младите учителки. Знаем, че педагогика се влиза лесно напоследък, но Змей има чудесна, отдадена на професията си и децата млада учителка, а в другата смяна такава пред пенсия, също прекрасна жена. Той обича повече младата, защото тя ги гледа като майчица.

И последно, но не на последно място, Скай и Ина попътен вятър и на двете. Имам една мисъл любима " всеки край е ново начало" и ви пожелавам начало на нещо много хубаво в професионален план.

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 17, 2017, 17:46:08 »

Скай, ще намериш нещо по-добро сигурна съм. Чудя се да пиша или не.  Не е лично, но просто има и друга страна. Мъжът ми е ръководител и съвсем си смени начина , по който гледа на нещата, в сравнение с преди като беше служител.  Но той също на няколко пъти щеше да уволни служители- защото стоят във фейсбук по цял ден, при положение, че имат много работа, освен това и другите служители се дразнят, че някой стои по цял ден във фейс. При нас на работа е забранен достъпа, както и до игри и някои др. Сайтове. Може би затова стоях и пишех в този форум

Както казах - изобщо не твърдя, че не стоя във фейсбук или в някоя игра. Това не означава, че правя само това. Също така не означава и, че в много случаи сайтовете стоят просто отворени и генерират "трафик", но аз реално не съм вътре. Това разбира се няма как да го докажа...

Тъпото е, че на много колеги, същите сайтове стоят отворени на втори екран нон стоп, но се гледат само нашите. Аз работата си я върша. Само че според тях, ако нямам работа трябва задължително примерно да чета нещо по работа, а на мен не винаги ми се чете.

Също така много често се предполага, че гледам клипове във фейса, когато примерно слушам музика, защото сега нямам онлайн радио и отварям youtube. И изобщо - в нашата фирма не е забранено това или онова, казва се - не прекалявайте. Но в крайна сметка, ако ми погледнат "трафика" може и да излезе, че съм прекалила.

Дори в момента на компютъра си имам отворени 15 сайта, които ми седят за четене в бъдеще време...Това пак е трафик pardon

Просто е тъпо, че преднамерено е направено само за 2 човека, защото справката се вадела трудно. Т.е. ние сме най- неработещите в тая фирма ЯВНО...
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 17, 2017, 18:05:27 »

Да, определено тук не въпросът до социалните мрежи и разни други сайтове, а как да ви покажат, че не си вършите работата, при това по доста груб, преднамерен начин sad

Даже, ако трябва да съм честна, в такива случаи съм с рогата напред, колкото и колеблива натура да съм по принцип, та не бих чакала да ми "видят трафика", а ще си търся варианти nea
« Последна редакция: май 17, 2017, 18:08:12 от Marri » Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 18, 2017, 00:47:01 »

Хич не искам да отлагам кръщенето,понеже го правя Юли заради брат ми.Тогава ще са тук.А на Есен пак ще сме си само ние....То, по принцип кума не играе никаква роля в цялата работа,а и кумата си ми е близка,той беше само добавката.Тъпото е,че цялата организация беше замислена за тяхната градина с барбекю,исках рустик градинско парти,с много цветя и леки винтидж елементи,съвсем лежерно и ненатрапващо.И сега съм в търсене на място,а тук няма никакъв избор.Нашата градина не е готова,всичко останало е ресторанти и се губи целия ефект,,,,Как няма една поляна,с две,три пейки и маси,,,,ще  стане приказка.Търсих маси с и пейки под наем-НЯМА....Това е любимата дума на тукашните агенции....А излиза доста скъпо да наема от София.Отворена съм за идеи някой ако има,че съм с вързани ръце.
   Даже няма да се пробвам да коментирам какво сте писали,че пак ще се окаже,че нищо не съм запомнила  funnytooth
 И гасим тока,,,,лека и успешен ден  Wink
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #365 -: май 18, 2017, 07:16:23 »

Лоли, пейки и маси на поляна не ти вършат работа, трябва да имате и тоалетна на разположение Wink
Агенциите предлагат ли шатри? Стоят добре на голо пространство, а и се декорират красиво.
В Гърция ползват за бърза почерпка дворовете на църквите, тук още не са се сетили /или не позволяват/, та и това е красив вариант.
Имай предвид, че юли вече е доста топло по обедно време и ресторант с климатик не е толкова зле. Или излезте извън града, по- спокойно ще ви е. В крайна сметка ще имате духовно тържество, Свето Тайнство, не пир Wink
Скай, неприятно е, но изчакай малко. Зная, че си харесваш работата, а и е доста съмнително дали ще намериш нещо коренно по- различно като отношение. Ако те привикат и заплашат с наказание "уволнение", тогава ще си сигурна, че ти търсят "цаката" и напусни. Ако целта им е само да спрат трафика, знаеш какво трябва да затвориш, че да не прекаляваш. good
 Хубав ден на всички! Днес е четвъртък, но вече изобщо не мога да разчитам на леля ми и да се измъквам за по- дълго от къщи. sad Сега си имам две баби за физическо гледане и психическо траене...
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 18, 2017, 07:34:23 »

Добро утро!

Лоли, Свекърва е дала много адекватни съвети.Аз бих потърсила някакво малко заведение с градина, а ако е през еня обедно кръщене направо ще сме вътре в заведението.Бях на сватба веднъж по вашия край.Моята съквартирантка от университета се омъжи в Петрич, еми юни месец умрях от жега и накрая бях с топлинен удар.А тръгнахме от студ и дъжд в София.

Скай
, аз съм като теб, седят ми отворени хиляди прозорци, но поглеждам ако имам време и искам да спра да мисля за работа.Ето вчера имах много работа и нямах никакво време да пиша тук.Отделно нерви и простотии дето хвърлих по разни други посоки.

Днес, се надявам денят да е по-спокоен с по-малко нерви и да имам време да мина през личната с Моника след ясла, че нещо пак тръгна сопол и искам да видя от алергия ли е или е настинала.Тия пухчета и липи ще и разкажат играта на дребната.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #367 -: май 18, 2017, 07:48:14 »

Добро утро. smile

Вчера излезе "тегленето" на номерата по училища за матурите. Аз не съм избрана за 19-ти. Иухууу... Но пък за сметка на това, ще бера череши хахахахаххаха по-тежка работа. А след като "най-бързия" берач се присъедини към екипа....следобеда ще кръстим младоженеца, за който ви казвах преди. А накрая ще се черпим, че вече сме станали едно семейство!  heart

Маги, ти си получила топлинен удар, защото ти е било ново. Ние сме свикнали, змии сме. Твоята съквартирантка има ли деца? Да ги записва в моето училище хахахаххахах

Лоли, много готина идея имаш. Дано намериш начин за осъществяването й. Градина...градина...ще помисля по въпроса.

Скай, не се филмирай, че е конкретно към теб. Щом тоя трафик се изкарва трудно, според мен, за да стреснат всички, един-двама трябва да изгорят. Така и другите ще се притеснят да не са следващите и ще преустановят трафика си. Просто на теб се е паднало, можело е да е всеки. А ако си с авторитет в екипа, си най-добрия избор за работодателя, точно поради горната причина.

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #368 -: май 18, 2017, 07:51:47 »

Привет!

Специален поздрав за Али, поради факта, че сме фенки на маламашки, а за феновете на други нови думи, четете тук: http://mamaninja.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8/item/742-shpakli,-takeri-i-drugi-mazhdramunyatsi

Аз научих що е то маждрамуняк, ако пък вземете да се включите с някоя друга весела дума - добре дошло smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 18, 2017, 08:05:00 »

Добро утро smile

Мари, ако нещо ми е забранено, не бих си мръднала пръста да правя нещо странично извън длъжностната ми характеристика..Особено, както съм достигнала максимума на израстване..  Точно, защото съм с рогата напред, може би не е правилно, но.. .. Както и да е, Злати е кадърен човек и ще се оправи, сигурна съм  good

Лоли, според мен ще е много яко, нямам търпение да видя снимките, защото от сега знам, че ще е красиво  heart heart heart
Много ми се щеше вече да е петък, тази седмица се влачи много бавно  angry
« Последна редакция: май 18, 2017, 08:12:12 от alexandrova_90 » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 18, 2017, 08:14:57 »

Здравейте smile

Аз нещо не схванах за този трафик. На мобилния на телефона не могат​ да ти го следят нали? Майка ми работи в държавна институция и там са забранени всички сайтове освен служебните имейли, ама тя се научи да гледа Откраднат живот на телефона си Wink  Определено са се заяли със Скай, но по-добре да го забрави и да не го приема лично. Няма смисъл да хаби нерви.

Лили, все ще измислите нещо. Аз не съм много по организации и декорации та не мога да ти помогна.

Киви, ти явно не си правила ремонти, че имаш нови думи Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #371 -: май 18, 2017, 08:25:11 »

Ооо, Пандич, напротив ... твърде съм наясно със строителната лексика, пораснала съм на строеж, обачеее маждрамуняк ми беше ново. Взех, че на 31 го казах и сега го повтаря и се залива от смях....
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #372 -: май 18, 2017, 08:29:49 »

Специален поздрав за Али
Аз научих що е то маждрамуняк, ако пък вземете да се включите с някоя друга весела дума - добре дошло smile
Xixixi Сърдечно благодаря! Определено е за ценители. Нашият блок не е чак с толкова входове, но пък мъжо, татко му и вуйчо му са си екип и половина. Къде по образование, къде по призвание, ама им е в кръвта да чоплят, ръчкат, дупчат и къртят. Милото е спец особено в последното! tease Страшно става, когато наемат и една машина, за която наш приятел се изрази, че сгънала плочките на пода им като стара черга. moil
О, само нетът да ви е кусур. Майка е от първите със служебен интернет и въпреки това побесняваше за нейни колежки, които ушиха една камара гоблени на работа. Ей, така - под бюрото! Стига да иска човек да кръшне от установения ред, начин винаги намира. При мен, както казах, шефът грам не отбира от компютри. Минусът е, че цялата работа на фирмата минава през мен като товарен влак през малка гара. Плюсът е, че не може "копче" да ми каже къде и как се ровя. Даже не съм му много ценна, че без ФБ не можех да следя служебния как се движи (плащаме пари за тази работа на външна фирма), коя певачка къде ще пее (това ни е една малка част от работата) и разни клюки тип коя фирма е купила/строи нов обект, хотел, заведение, МОЛ...
Откраднат живот и аз само он-лайн го гледам, когато и както ми е удобно. Те затова и бТВ ме изгубиха като зрител nea - техните филми и предавания са много тайни и скрити, та съм се отказала да им търся дори повторенията по телевизията.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 18, 2017, 08:31:25 »

Здрасти!
Аз да пусна линк към нашта частна ясла освен. На някой може да му е интересно. Много съм доволна, но е скъпичко удоволствие - около 300 долара. А освен това въпреки, че няма да ходи лятото, трябва да плащаме 75% от таксата, ако искаме да ни пазят мястото. Иначе през септември може да се окажем без градина.  crazy Много се занимават с децата. Нашия е много доволен. Започна да говори на руски. И се заиграва сам със сестра си докато аз преподавам в другата стая. Много е близо до нас.
http://prince-nn.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=5:detskij-sad&catid=2:uncategorised&Itemid=101
А за училището на Кари нямам думи просто. Виждам огромна разлика с това в БГ. Плаче за училището, когато имат ваканция. Изрично ни казаха на родителска среща да не помагаме за домашните на децата, защото всъщност така сме им пречели. Искали да видят как детето възпиема материала, а не ние, възрастните
http://www.chastnayashkola.ru/video_ru.html
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 18, 2017, 09:15:47 »

;)Абе, че си е преднамерено - преднамерено е. Че не се филмирам, не се филмирам, дразня се... От вчера съм затворила всички "паразитни" сайтове и ги отварям през телефона. Човек ако иска да кръшка...все ще намери как
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 45   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: