Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 16, 2025, 19:29:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Майски празници и делници :)
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
45
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Майски празници и делници :) (Прочетена 186510 пъти)
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Re:Майски празници и делници :)
«
Отговор #300 -:
май 15, 2017, 14:24:57 »
Докато се наканя да пиша в месечната и месецът ще мине
Почерпвам ви виртуално с торта за рождения ден на моето пораснало момченце, което днес става на три!
Ще се върна да чета назад, че бая съм ви изпуснала
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #301 -:
май 15, 2017, 14:27:02 »
Честит празник,
Алексия!
Да ти е жив и здрав, много палав и игрив!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #302 -:
май 15, 2017, 14:31:32 »
божкее какъв е тоя куверт, нашия на времето беше 40 лв
, и то за Враца нали??? Нощувка имат ли включена?
Иначе и аз като свекърва мисля, че ще съжлалява, аз съм човек който не иска нищо да пропусне, още ме е яд че се наложи да пропусна 10 годишнината от завършването... не ги разбирам хората с такива решения, всичко материялно се купува, ама даже и най-лошата екскурзия в един момент си я спомняш с насмешка.
Аз май пак ще ходя до Парижу.... пфф не ми се ходиии и то с тримата най-велики вождове...
Ние още сме без топла вода, Хаман вече! Вчера са я пуснали за 1 час, 1 час в който точно бях при брат ми на баня, мал шанс...
Свекс
хахха взе ми думите за тая картинка... много ги мразя такива лайкосъбирачески послания...
Alleksia
Честит рождн ден! Да е жив и здрав и много игрив!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #303 -:
май 15, 2017, 14:35:19 »
Честит Рожден Ден на малкия
Миме, убедена сьм, че не е намек. Просто го е видяла, допаднало й е насьрцето защото й е погалило егото и сигурно дори не се е сетила за теб.
Златс, какво е "Легион"?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #304 -:
май 15, 2017, 14:37:09 »
Булче,
той се води на училище (буквално) в София
Дори не разбрах, къде ще е бала им. Ние повече от половин година с майка ми и гаджето му се опитваме да го убедим. До петък щяха да идват, за да избираме костюм, говорил с единия си приятел, който е от неговия клас, той няма да може да отиде, защото е на състезание по бокс не знам си къде.. И той се е отказал, защото нямало какво да прави с другите.. Аз му викам поне с някой негов приятел да отиде, нищо че няма да е неговия клас.. Той вярно, че за последните 5 години в гимназията е сменил 3 училища заради футболерството си (както му викам), но.. Балът си е бал..
Иначе 2009 ние бяхме за 310лв. с 2 нощувки + 2-ра официална бална вечер на Пампарово в 4-звезден много приличен хотел, с всичките му хранения и транспорт до там..
Имахме си и във Враца де.. Бални рокли, прически и гримове да искаш
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #305 -:
май 15, 2017, 14:53:58 »
Легион
е състезание с разнообразен терен, с различни препятствия и изпитания. Там се запознах с мъж ми (на живо ). накрая имаше басейн, група на живо и прочие. Много приятен спомен.
Топлата вода не мога да я дебна. Малкият е мърльо и пищи като го къпем, така че ми е все тая. Когато е зор, ходим при свекървата. Там пищи двойно.
Тони
, брат ти ще съжалява. ВЪпреки че имам неговото мнение и че ми бяха скапани съучениците, не съжалявам за бала. Имам спомени.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
май 15, 2017, 15:02:32 »
Цитат на: inaxastra в май 15, 2017, 14:35:19
Честит Рожден Ден на малкия
Златс, какво е "Легион"?
Питай Миленката, тя поработи за тях малко. Иначе да, Еми е дала описание, ние сме едни от главните им спонсори , ММ миналата година участва, аз не бих си го причинила, не мога да се въргалям в калтта...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #307 -:
май 15, 2017, 20:44:33 »
Миналата година един познат участва и каза, че Легион е място където да си съсипеш маратонките, ако ги мразиш. Аз НИКОГА не бих си го причинила това, ама аз и кола маска не си правя, защото знам колко ще ме заболи, ако дръпна. Та чудно ми е защо го правят хората? Заради адреналина ли?
А картинката с кралиците... като знам колко са адекватни повечето "принцове" на мама, това им е за успокоение на колежките настоящи и бъдещи свекърви. Ако се надпреварвам за приза най-добра майка с още пет жени примерно, които точно моето дете обгрижват добре, да се впрегна коя ще е кралица. Ама със снахите да се меря... за какво? Те имат съвсем друга роля от моята.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #308 -:
май 16, 2017, 00:40:11 »
Здрасти от мен за лека нощ
Аз пък бях на концерт на Deep Purple, магито също е била
Дядовци са, но баща ми се изкефи. И на мен ми хареса, но не колкото Графа
Дядото на клавирните най-много ми хареса. (Баща ми ги нарича дядовци, затова и аз. Той им е фен от 1977 г.
Бамбук е доста мрънкаш тези дни, ама зъби, какво да се прави, трябва да избият.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #309 -:
май 16, 2017, 07:30:37 »
Добро утро, ни се завърнахме от София. Да бяхме на концерт на Deep Purple. Изпълнихме си една наша поредна мечта
И двамата сме отгледани с тази музика. Аз съм си рокаджийка по душа такава музика винаги ме е кефела на макс!
Панде
, аз те и видях, но беше далечко и да викам нямаше смисъл.
Иначе вчера успяхме да отидем до Икеа, без Моника, да се разходим, напазаруваме и т.н. Вмъкнахме се в още един два такива магазина и съм доволна.
Хубав и усмихнат ден!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #310 -:
май 16, 2017, 08:19:54 »
Цитат на: Kiwi в май 15, 2017, 20:44:33
Та чудно ми е защо го правят хората? Заради адреналина ли?
Моя мъж участва понеже спечели безплатно участие хаха и да не е зян... не знам, никакъв адреналин не ми носи, виж ако има състезание за най-дълъг масаж, най-дълго кибичене пред басейна съм първа писта!
Днес водих звяр на ясла, добре мина, не ревна, макър че се опита на няколко пъти, леличките ми пеят една и съща песен, да пие вода от чаша и да дъФче... той пък супер много дръпна с думи за 2 седмици. Днес ще се разходя до центъра по обяд, ще ходим до френската гимназия за едно събитие
Панде
ама много кефи баща ти!
Маги
и Моника ли беше с вас в София?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #311 -:
май 16, 2017, 09:20:04 »
Да, с Моника бяхме.няма как всички баби са по задачи.Но сестра ми я гледа идеално, дребната се наигра с братовчедите, а ние имахме време за нас си.
Звяра, ще свикне с яслата.За чашата ще се научи сам.Аз Моника не съм я учила, тя в яслата се научи.А за хранененто сам, ох, и сега не ще.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #312 -:
май 16, 2017, 10:00:30 »
Изтървала съм за Легиона, ама те са обяснили вместо мен.
Защо щях да го направя аз - защото искам. Аз по принцип обичам такива неща, искам да се омажа с кал и да ми е весело, защото това е целта на занятието - да се посъстезаваш и да се позабавляваш.
В момента съм в един период (така се случи просто), в който осъзнавам как винаги съм се съобразявала с нечии други стереотипи и не съм правила каквото искам аз, защото някой ми е вменявал страх, че не мога да се справя или каквото и да е подобно. Да си призная, до тези размисли ме доведоха разговори с най- неочакваният за мен човек. И така...за това съм вече с татуировка, за това ходих на курс по стрелба...просто започнах да правя нещата които винаги съм искала...Да го наречем - ранна криза на средната възаст хахаха
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #313 -:
май 16, 2017, 10:07:11 »
Добър ден
Постът на Скай ме провокира да пиша, че иначе, чета, но нямам какво да кажа.. Сега да ти кажа, браво,
Злате
!!! Продължавай да задоволяваш твоите си "прищевки". Много се радвам, когато видя човек, който е започнал да обръща внимание на себе си и да прави нещата, които иска той, без значение, какво мислят останалите или на къде го тласкат!
Хубав вторник
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #314 -:
май 16, 2017, 10:14:22 »
Злате
, браво.Не мисля, че е криза на средната възраст, а осъзнаване.И аз в един етап от живота си прецених, че е време да правя нещата който аз харесвам.Има един период на осъзнаване.Така, че браво на теб и давай смело така!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...