Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:32:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2017г.
Страници:
1
...
70
71
[
72
]
73
74
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2017г. (Прочетена 347634 пъти)
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Очаквани бебета 2017г.
«
Отговор #1065 -:
юли 15, 2017, 20:52:44 »
Панди, ти пък ме уби с тва конско име. Не бях чувала кон да се казва Ая, но пък дъщерята на Димо от P.I.F. точно така се казва
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #1066 -:
юли 17, 2017, 09:36:19 »
Цитат на: pandapanda в юли 15, 2017, 07:54:40
Аз не се оправдавам
не исках да е на свекърите напук
От модерните сега имена не ми харесва Ая. Ми конско име е
Тони, в кръга на шегата - може да погледнеш на Г като на G и примерно Джина
Аз имах една съученичка Джена. Много ми харесва името. Не дотам, че да си кръстя така детето, но ми звучи готино.
В групата на Дани има една прекрасна девойка, тя е Анна-Мария, но всички и казват Ая. Та, покрай нея ми е мило това име, защото детето е прелестно.
Снимам две момиченца с името София, на едното му казват на галено Ия, на другото Софи (за жалост с ударение на и, а не на о, както ми е красиво на мен, хаха). Тони, хубаво име сте избрали! <3
Този уикенд усетих бебето няколко пъти и вече със сигурност знам, че беше то. Единия път тъкмо си чистех нещо от блузата и гледах надолу, когато ме шутира и ми се помести корема и го видях идеално
.
Аз по някаква причина не си падам по имена със З. Зоя, Здравка, Захари. Направо настръхвам. Сигурно нещо от минал живот
Забравих да напиша от мъжките още едно, което много ми харесва как звучи, но само с ударение на първото а: Адам. Виктор също е красиво, но братовчед ми така се казва.
Като видя някой с три-четири деца и предизвиква неописуемо чувство у мен, че и аз искам толкова
. А още не съм видяла какво ще е с 2 дори.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #1067 -:
юли 17, 2017, 09:46:46 »
Цитат на: scilla в юли 15, 2017, 20:52:44
Панди, ти пък ме уби с тва конско име. Не бях чувала кон да се казва Ая, но пък дъщерята на Димо от P.I.F. точно така се казва
е нали коня от Железния светилник се казва Ая? Или съм объркала,че не съм я чела
Ауу Миленка, Джена ми напомня на фолк певицата
Захари ми е любимо, както и Богдан, Богомил ама мм не се навива за такива имена
Миленка страхотни емоции, кога сте на ФМ?
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1068 -:
юли 17, 2017, 10:04:33 »
Цитат на: bulche91 в юли 17, 2017, 09:46:46
Ауу Миленка, Джена ми напомня на фолк певицата
Хахах, така ли? Не знаех, че и такава има
Така заради поп-фолка имам вето от ММ и на името Андреа.
Цитат на: bulche91 в юли 17, 2017, 09:46:46
Миленка страхотни емоции, кога сте на ФМ?
Чак на 7ми август. Струва ми се толкова далече...
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #1069 -:
юли 17, 2017, 10:22:00 »
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=95&WorkID=2359&Level=2
Вероятно от този разказ, в книгата, която имам е изписано Ая, не Айа
Най- приемам на
Панди
поста за искрен
Е,
така искам,
също ми звучи добре
Миленка,
склонна съм да си променя чувството за сметка на видяното /макар на снимка/ за очаквания пол.
За
Сила
съм твърда, до доказване на противното
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1070 -:
юли 17, 2017, 10:24:53 »
Цитат на: svekarva в юли 17, 2017, 10:22:00
Миленка,
склонна съм да си променя чувството за сметка на видяното /макар на снимка/ за очаквания пол.
За
Сила
Т.е, вече не си толкова сигурна, че ще е момче ли?
А за Сила какво мислиш, че ще е? Аз съм пропуснала. Аз мисля, че ще е момче.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1071 -:
юли 17, 2017, 12:03:22 »
Миленка,
браво, че се усещате с бебчо
Аз не помня писах ли тук, че в 16г.с като си лежах в нас усетих силно почукване.. От тогава нищо и се бях филмирала.. Вчера пак имах рибешки въртежи.. Ритниците явно ще ги чакам по-късно, пък и с моя корем
Аз успях да запиша час за 1.08 при Чавеева за втората ФМ, дано отново имаме добри резултати.. тогава ще съм в 20г.с точно, както искаше и док. Аз си бях навила на пръста да е на 7.08 за рождения ден на майка ми и да съм в 21г.с, но Чавеева отсъства тогава.. Съдба
Иначе сега в сряда сме на среща с бебка.. Дай Боже всичко да е наред, че вече купувам разни неща.. Рано не рано.. Отпушихме се на покупки..
2 шапчици от Малечко .. 4-5 комплектчета от H&M по-плътни с дълги ръкавчета, че имаха егати намалението.. взех онзи ден и Бейбифона.. Много ми е яко и все по-истинско ми става на душата
«
Последна редакция: юли 17, 2017, 12:07:56 от alexandrova_90
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1072 -:
юли 17, 2017, 13:52:22 »
Да! Току що бях в обедна почивка и се разходих до мола и в H&M и LCWikiki имат супер намаления. Ама като незнам какво да купувам, за момиче или за момче и...нищо не взех
.
Позле се сетих, че до един месец мога да го заменя, но пък вероятно вече ще са се изчерпали. Обаче се обзаведох мен си с дънки за бременни. От 75 бяха намалени на 30 и си казах, взимам. С дани не бях купувала, защото беше лято, а аз най-добре се чувствам с рокли, но сега ще е по-хладно и да не ми измръзне шушулката
И аз трябваше да имам още един преглед преди феталната, но нали ще пътувам за тая сватба в Холандия и отпадна, защото пък моят доктор после е в отпуска.
Една бабка ме спря и ми заяви: "Момче ще родиш. Така да знаеш!" Много и се издразних, хаха. Била съм го носела по-нагоре, а момичетата се носели ниско. Аз пък точно обратното съм чела. Но ще видим. Вече почти всички ми говорят, че пак ще е момче, защото не съм била погрозняла. А това според мен са глупости.
Толкова ми е трудно да си довърша доклада за работата, че все се вра във форума. Как ще издържа още месеци, просто незнам.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #1073 -:
юли 17, 2017, 14:03:17 »
Цитат на: svekarva в юли 17, 2017, 10:22:00
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=95&WorkID=2359&Level=2
Вероятно от този разказ, в книгата, която имам е изписано Ая, не Айа
Най- приемам на
Панди
поста за искрен
Е,
така искам,
също ми звучи добре
Миленка,
За
Сила
Точно така
и в моята книга е Ая. Нали тези имена Ая, Албена, Боряна са измислени от Йовков, нещо такова си спомням.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #1074 -:
юли 17, 2017, 14:03:50 »
Истината е, че от бременните около мен.. Тези с момченцата имат супер хубави и оформени коремчета, високо горе.. Аз съм дебела и не съдя по себе си, но сякаш ми е по-ниско. Но и едната ми позната с момиче с по-разплут корем, не ясно изразен, а е слаба.. Та...
Иначе ние първия ден в събота купихме 3 неутрални неща, но като избирахме шапчиците исках да са бели/бежови, а Илиян само повтаряше "Няма ли нещо по-момичешко"
И накрая взехме пепел от рози шапчици с цветчета
В неделя бяхме в България мол, там все изостанали неща има и взех чисто момичешки, с надеждата да не си промени мнението и да покаже друго на прегледа
С дънки се обзаведох още на скъпите, както и с къси панталонки.. както и с 3 рокли (нали такова чудо не нося, но започнах
) Не съм и припарвала нататък да не ме хване яд
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1075 -:
юли 17, 2017, 14:40:04 »
Трудно помня имена, ще ме извинявате, но кон от йовковия разказ изобщо не си спомних, че бил Ая 8
Все пак едва ли ще го запомня и пак няма да свързвам това име с коне, на мен си ми харесва. А и моята щерка почти така си произнася нейното име, като заваля р-то и се получава Аия
Моята фм ще е чак на 15.08, това ще е и вторият уз за бременността ми. А сега в петък ще съм за втори път при любимите ми акушерки. Много ми е любопитно този път какво ще установят
Аз също попаднах за малко в H&M обаче беше такава лудница, че успях само да грабна една рокличка за щерката и за бебета дори не погледнах, че и аз нали не знам пол, а не ми се купуват пак само неутрални неща
Но пък за дънки бих отскочила май, звучи ми като добра оферта.
М
, много се кефя, че си видяла бебчето да рита! Много са хубави тези първи съвсем осезаеми движения
А относно разните "белези" на пола... съвсем не им вярвам аз и дори не се замислям, а и никой досега не ми е казал подобно нещо, хихи. Да видим дали свекс ще е права
Ще ставам ли и аз свекърва някой ден или няма да я бъде тая
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #1076 -:
юли 17, 2017, 14:50:14 »
Миленка
, коремът ми и трите пъти беше еднакъв, а родих две момчета и едно момиче
Много е трепетно първото ритниче.... второто и трето първо ритниче са различни... поне за мен.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #1077 -:
юли 17, 2017, 14:55:11 »
И моята приятелка като беше бременна с кръщелницата ми, имаше малък и оформен като топчица корем, все я питаха момче ли е... Но сега наистина ги гледам около мен всички и все познавам по корема, какво е бебето
Миленка
, да ти кажа, че като те видях на едни снимки, там корема ти не го виждам и.. Имаш аура на бременна с момиче
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1078 -:
юли 17, 2017, 15:12:42 »
Цитат на: alexandrova_90 в юли 17, 2017, 14:55:11
Миленка
, да ти кажа, че като те видях на едни снимки, там корема ти не го виждам и.. Имаш аура на бременна с момиче
<3 <3 <3
С Дани коремът ми беше ниско и доста разплут. Чак накрая доби по-кръгла форма, но то и диването все си стоеше напречно.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #1079 -:
юли 17, 2017, 15:18:36 »
Аз нямам никакви общовалидни правила за познаване. Дето се вика, за собственото си второ дете, вече родено, още не вярвах, че е момче
Намираме се на приказки
Да, Йовков е създал едни от най- хубавите български литературни имена, на стари и забравени е дал прекрасни герои, за да ги съживи
Божура, Василена, Иглика, Сълза все са на умни и красиви жени имена. Елица, преди "Време разделно" изобщо не звучеше добре, свързвах го с онази песен "Венчай, куме, Ягода, венчай, куме, Ягодица!...." Като Елка /от Ела/, та Елица
Момчил пък съвсем...
Менят се времената, нравите и вкусовете. Малко обаче са хората, които си харесват напълно името после
Активен
Страници:
1
...
70
71
[
72
]
73
74
...