Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:47:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2017г.  (Прочетена 346471 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #135 -: ноември 24, 2016, 00:41:00 »

Кураж и силни прегръдки и от мен! heart heart heart
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 24, 2016, 08:41:27 »

Благодаря ви, момичета.. Знам си, че ще стане и моето записване в тази тема smile За миналата не го усещах, сега вече 2017 ми звучи добре Wink

Аничка, стискам палчета, кураж и не губи надежда. Всичко ще е наред  heart
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #137 -: ноември 24, 2016, 10:10:18 »

Аничка, кураж и от мен!  give_rose Стискам силно палци всичко да е наред с бебчо и теб!
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #138 -: ноември 24, 2016, 10:25:41 »

Благодаря Ви момичета за хубавите пожелания. Надявам се наистина гадните неразположения съвсем скоро да приключат и да се радвам на бременността. За сега съм смъкнала 2-3 кг, но както обичам да се шегувам пазя талия  blum
Видях, че говорите и за подстригване - и аз обмислям този вариант съвсем скоро, защото е станала много дълга и едвам я понасям.
Аничка мила не се тревожи. Вярвам , че всичко ще бъде наред и това е просто предпазна мярка . Все пак има вероятност детенце да е добре.
Мари за коментарите на такива кукумявки изобщо не се впечатлявай. Никой няма право да се бърка в живота на хората. Няма нищо по-хубаво от това да се раждат дечица.
Александрова стискам палци скоро да се запишеш. При мен се получи в момента, в който спрях да го мисля и искам... crazy и когато най-малко очаквах двете чертички се показаха.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 24, 2016, 11:09:55 »

Аничка, мисля че в 18-та седмица могат да го погледнат на видеозон и съвсем точно да кажат дали има бъбречни проблеми, повече пръсти и т.н.Тогава на моя позната тук в БГ и казаха, че единия бъбрек на детето не се развива както трябва.Докато роди се беше свързала със специалисти в Германия и тук в България, бяха направили план на действие.Успяха не инвазивно да направят всички изследвания и нужни процедури и бъбрека се възстанови на половина.Което е голямо геройство.Но с много четене и точен план всичко се постига.А и положителна нагласа.

Не го мисли по този начин, а че дори и да има проблем той е решим!Няма лесно, но важното е че има варианти.

Тони, аз като доста дълго била в средите на проблемно забременелите, да споделя.Пусни едно две изследвания.Генетични, при теб и при мъжът ти, намери си наистина читав гинеколог, който да работи с проблемни бременности и тогава повярвай всичко ще се случи.Имаме не един и два случая!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 24, 2016, 12:13:45 »

Offtopic Благодаря, Маги..Мисля, че съм попаднала на точното място.. (благодарение на любима съфорумка) След Нова година ще се срещнем пак с док, за да видим на къде вървим, след първоначално поставените цели.. За нея в началото идеята беше сваляне на кг и контролиране на ИР + поликистозата ми, липса на ову, както и подобряване на показателите на ММ. Голям чек слагаме, постигнахме нещата.. Имаме още работа разбира се по този въпрос, но ще видим на къде вървим Wink И необходими ли са според нея допълнителни изследвания.. Да кажа, че ние близо 3 месеца почивахме и не сме и правили опити за бебеправене, заради операция на ММ smile

Това си е направо за другата тема, ама... Ще извиняват бъдещите мамчета smile
« Последна редакция: ноември 24, 2016, 12:18:24 от alexandrova_90 » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #141 -: ноември 24, 2016, 13:19:35 »

Offtopic Тони, тръгнах да ти пиша лично, обаче не знаех дали е уместно и дали няма да се обидиш. Пробвала ли си Инофолик или инозитол като цяло?  При мен помогна, сходен беше проблемът.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 24, 2016, 14:29:58 »

Toni, ако искаш пиши в бебеправещата, много от нас могат да ти дадат съвети и насоки и то съвсем добронамерено smile
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #143 -: ноември 25, 2016, 19:15:48 »

Да се изкажа аз по темата вече smile ходих днес на изследвания, като цяло са добри, ама като гледам желязото ми е паднало наполовина, а хемоглобинът на долната граница sad много отрано, средата на петия месец,  инали път почнах да пия желязо в края на седмия, началото на осмия sad след 10 дни съм на лекар, сигурно ще ми изпише желязо... ако имате идеи за  желязосъдържащи храни, приемам, ясно е че пак се почват омразните ми телешки пържоли sad
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 25, 2016, 19:59:24 »

Лично аз съм се убедила, че храните не ми помагат за желязото, дори хапчетата не ми помагат, само вливания, но ето няколко варианта:
Сусамов тахан, мед и орехи в комбинация.
Стафиди, добре измити, накиснати за една нощ във вода, ядеш ги сутрин заедно с водата им.
Ако можеш да понесеш, меласа, една супена лъжица на ден ти осигурява целият необходим прием. Обаче си е със специфичен вкус и не на всеки му понася. Разбира се може да се ползва вместо мед, като добавка към чай или мюсли, да се хапва с кисело мляко и прочие.

Зелените храни..... спанак, броколи, добре приготвени(за броколи имам хубава рецепта, почти няма човек, който да не я е харесал, колкото и да ги обича).

Друго.... цвеклото, но там вече и аз се обърках може ли , не може ли да се пие пресен сок например, нали е кореноплодно....
Него в комбинация със сок от лимон или портокал, че с витамин С се усвоява по-добре желязото.

Това се сещам на първо четене и разбира се червените меса.(които и на мен не са любими)
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #145 -: ноември 25, 2016, 20:04:20 »

Заинтригува ме с меласата, трябва да видя откъде мога да си набавя, с вкуса нямам проблем, стискам носа и гълтам, ако ще помогне.
Червени меса обичам, ама колкото и да обичам не мога да ям всеки ден.
Цвеклото аз го измивам хубаво,  беля хубаво и пак мия и правя салата с ябълка и лимон. Само дето много захар съдържа и пак не може всеки ден по много...
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 25, 2016, 20:17:10 »

Пак правя уточнението, че тези храни помагат при условие, че тялото усвоява добре желязото от храни.
За меласата, ако ще е вземаш така, може да пиеш след това един фреш портокал и си  6 точки good
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 25, 2016, 22:37:08 »

А желязото от зелении се усвоява много трудно, защото се разгражда по различен начин. Аз се оправих след вливка. Сега пия хапове без да съм бременна за месец качих желязото от 6 на 8 но до долната граница има още много. Така че слушайте лекарите и пийте хапове.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 26, 2016, 01:59:51 »

Мари  heart много се радвам,да прочета такава хубава новина ...И аз прочетох два пъти,за да съм сигурна Wink Поздравления за смелостта,прекланям се  пред всички мами с две,три и четири дечица  heart  Истински героини  give_rose
 Честито и на останалите мамчета,леко бременеене,сладки коремчета и пухкави  и здрави бебчета на финала heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 26, 2016, 08:07:02 »

Мари, много се радвам за теб! Честитооооо! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и красиво бебе на финала! Стискам палци за госпожица!  heart heart
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: