Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 05:53:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ 31-ва част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ 31-ва част (Прочетена 131263 пъти)
Mellie
Сватбар
Публикации: 202
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ 31-ва част
«
Отговор #75 -:
септември 29, 2016, 10:55:52 »
Дано някой се включи с информация за шивачка в София!
Дай да видим твойта рокля? Сигурна съм, че е прекрасна!
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #76 -:
септември 29, 2016, 10:58:48 »
Момичета, я кажете вашето мнение за шлейфовете. Всички рокли, които харесвам има шлейфове, а ми се струва прекалено... хммм
Активен
silviya91
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #77 -:
септември 29, 2016, 11:25:22 »
Мели
, и аз пробвах няколко рокли с шлейфове ,много ми харесаха.Чувствах се обаче като заключена в роклята ,защото ме спираше супер много да вървя ,а пък и самия шлейф създава усещането в мен за една много много официална сватба а ла английския кралски двор
хах Но пък бих отбелязала че ако има как шлейфът да се махне бих си купила такава рокля,защото ще стои униаклно на снимките и като цяло в църквата и в ритуална зала,но след това за ресторанта бих предпочела да съм доста по-свободна.
А ти какво хареса ? Давай снимки
Активен
kmilewa
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #78 -:
септември 29, 2016, 15:23:49 »
Повечето шлейфове не се "махат" а се закачат за самата рокля с копченце...
Не намерих подходяща снимка в интернет, но като тръгнете да мерите рокли с шлейф сами ще видите въпросното закачане.
Има копченце около дупето и шлейфа се вдига и свива и роклята стои после като нормална рокля тип принцеса, и пак обемна...
Аз също харесвам шлейфове, но макар и вдигнати пак плата тежи и ограничава движенията.
По-добре ако е за официалната част да се сложи дълъг воал, който в ресторанта да се махне и да не пречи... Но пък в крайна сметка всеки се преценява
Активен
barni
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #79 -:
септември 29, 2016, 16:18:10 »
Пускам и мойта рокля:
http://www.dianelegrand.eu/en/romance-5204.html
Искам да преправя деколтето и гърба - да махна тюла.
Аз първоначално бях категорично против шлейф, както се вижда си промених мнението.
В ресторанта мисля да го "закача" както описва Милева. Притеснява ме основно, че роклята много ще се изцапа ... но финално мнение мога да имам чак след сватбата.
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #80 -:
септември 29, 2016, 20:58:02 »
Да шлейфът може да се закачи по няколко начина. Единият е да се вдигне нагопре д да се закачи с копче... друг начин, т. Нар. Френски бастъл е да се подгъне и закачи отдолу под подплатата. На мен нито единия вариант не ми харесва особено. Та идеята ми е евентулно просто да намеря шивачка да го отреже. Но само ако е твърде дълъг.
Bami страшна е роклята, но ти голямо преправяне ще и хвърлиш! Какво ще го правиш гърба?
Активен
barni
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #81 -:
септември 30, 2016, 15:22:21 »
Такъв искам да стане гърбът:
Проблемът ми е, че в някакъв момент вече имах много конкретна представа как искам да изглежда роклята, а не намирах такъв модел.
Тази се доближи най-много до представата, така че предпочетох нея с корекции пред варианта шиене отначало.
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #82 -:
октомври 01, 2016, 09:46:03 »
Барни,роклята ти е невероятна.
Активен
Boryana123
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #83 -:
октомври 01, 2016, 10:02:03 »
Да се включа и аз тук. Съвсем неочаквано цели 9 месеца преди сватбата намерих моята рокля и си я купих
. Беше първата рокля, която сложих в първия магазин, в който влязох и повече не можах да помисля за друга рокля. Бях прочела, че до края на септември в магазина на дизайнера Стоян Радичев има намаление на наличните модели. Тъй като на 24.09.2017г. бяхме на сватба в Пампорово, имахме път през Асеновград и аз с чисто любопитство отидох в магазина. Продавачките бяха супер мили и отзивчиви, дадоха ми идеи и предложения, за които не се бях замисляла. Всъщност те ми предложиха да пробвам тази рокля, аз бях избрала съвсем друга
Естествено след като я сложих започнаха съмненията (Везна съм): как да знам дали това е моята рокля, аз не съм слагала никакви други рокли? Ами ако после видя друга рокля и тя е по-хубава? и т.н. Добре, че беше бъдещият ми мъж, който каза: С риск да замръкнем в Асеновград, отивай в другите магазини и пробвай рокли. Ако и след това искаш само тази, значи тя е твоята! Пробвах още 5-6 рокли, едната от които дори беше 1300 лв. ( а всъщност не беше нищо особено), обаче само моята рокля ми беше в главата. Върнах се в магазина, пак си я сложих и направо я капарирах. В края на октомври отивам за корекция на дължината и да я доплатя.
Изобщо не съм вярвала, че така лесно ще я избера. Бях решила февруари месец да започна с тура по магазините в София и Асеновград, но всичко приключи преди да е започнало
Много съм доволна, сега остава да намеря обувки, за да ида с тях за корекцията.
P.S. Най-хубавото е, че я взех с 30 % намаление
Милото като чу се зарадва още повече!
Активен
Mellie
Сватбар
«
Отговор #84 -:
октомври 02, 2016, 00:09:51 »
barni много красива ще стане! Този гръб е толкова нежен и красив!
Boryana123 браво на тебе! То май си е било писано да си я намериш тази рокля! И един съвет от мен - спри и изобщо не гледай други рокли, защото аз така от много гледане съвсем се обрках.
Сега съм решила да изчакам до края на месеца да изберем първо точно къде и как ще е сватбата и чак тогава да решавам какъв тип рокля да търся. Май сведохме избора до един средновековен замък и една винарна и двете места са в такъв различен стил, че подходящите рокли са също различни..
Активен
Boryana123
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #85 -:
октомври 08, 2016, 10:51:10 »
Благодаря Mellie! Изобщо няма да гледам рокли, сега съм на темата с обувките
И макар че има цели девет месеца се вълнувам много
Активен
kmilewa
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #86 -:
октомври 12, 2016, 07:16:43 »
Boryana123
Ехаааа, браво, възхищавам се на такива хора. Аз толкова обикалях и толкова много рокли харесах и все никоя не беше достатъчно добра хаха даже като капарирах моята пак не бях съвсем сигурна. Оказа се, че след като я ушиха и я облякох на сватбата си е била моята, ама кой да знае
Много нерви потроших..
barni
, хич не се притеснявай за корекциите, навсякъде по всички магазини и почти във всички случаи роклята се коригира - маха се едно, добавя се друго, стеснява, скъсява, повдига и т.н. щом това е което искаш, направи си го както си мечтаеш!
Активен
silviya91
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #87 -:
октомври 12, 2016, 11:59:57 »
Момичета ,голяма дилема при мен ... В началото гледах само изчистени рокли ,въобще не исках да има дантели или нещо подобно!Последните няколко пъти, в които гледах рокли в интернет забелязах че започнах да харесвам всичко ,което преди отбягвах .. Мисля да тръгна да обикалям и да видя кое как ми стои даже вече си записах час в един магазин за след 10 дни .Отвсякъде ми излизат реклами на рокли
гледам въобще да не мисля за рокля ,защото има много време ,обаче и майка ми уж ми казва не се вманиачавай покрай сватбтата ,а тя самата нон-стоп ми говори
това как ще направим това как онова....,стаята в какъв цвят ще боядисваме ,роклята не знам си какво
.
Boryana123
Честито за роклята .Ако можеш пусни някоя друга снимка
Какви обувки гледаш .Типично булчински или не държиш да са такива ?
Барни
много интересн гръб! Дано всичко да стане както го искаш
Мели
забравих дали си споменавала - ресторант ли търсите или по-скоро някоя зала за празненства?
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #88 -:
октомври 12, 2016, 13:25:46 »
silviya91
, напълно нормално и познато за мен усещане - това е да ти е кеф, че ще се жениш, разбира се, че ще мислиш за рокли! Аз пробвах първата такава още през януари, а сватбата ми беше на 24 септември. Така че - дерзай, сега ти е паднало
Boryana123
, с мен така стана с роклята за абитуриентската и за сватбата си наваксах - минах през целия Асеновград три пъти и през всичко в София
Ще чакаме снимка
Активен
rossi55
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #89 -:
октомври 12, 2016, 15:06:30 »
silviya91, лично мое мнение е, че докато не тръгнеш да мериш рокли няма как да имаш ясна представа какво искаш или дори и да имаш - представата и реалността не винаги съвпадат - снимките на рокли, които ти изкачат в интернет, в повечето случай са пипани с фотошоп.
За своята рокля бях убедена че искам тюлена пола, която да се разкроява от само себе си (т.е. да няма обръчи), нагоре дантела, като между бюстието и полата да има широк колан, и одрязан гръб. Съответно се омъжих в изчистена рокля без нито една дантелка по нея. Разходи се по магазините, мери и бъди сигурна, че рокля се избира много по-лесно, отколкото мислиш
Успех в избора
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8