Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:34:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
>
ГОРЕЩ СТОЛ
(Модератори:
vanis
,
fiibi_bg
) > Тема:
Горещ стол за Тоnitta!
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Горещ стол за Тоnitta! (Прочетена 25125 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Горещ стол за Тоnitta!
«
Отговор #15 -:
октомври 22, 2007, 10:46:22 »
Благодаря ти миличка!бързам да отговоря!
Цитат на: Наталия Борисова в октомври 22, 2007, 10:25:52
Честито столче Тони! Ето малко въпросчета и от мен:
1. Има ли нещо, което не харесваш в мъжа ти?
2. Емоционален човек ли си?
3. Обичаш ли животните? Знам, че си имаш кученце, как се казва?
4. Липсва ли ти нещо в живота?
Това е за сега, по-късно ще се включа пак
1.Ами и той като всички смъртни си има някои слабости и не толкова добри черти,ама пак си го обичам....Та не ми харесва например,че понякога не се сеща да направи нещо сам,а все трябва да му натяквам,че го моля да не прави нещо като да не оставя празни кутии,бутилки и т.н. по местата им,а да ги хвърля :laugh:Понякога се сопка малко повече от колкото трябва на близките си,ама не че е лош,иначе мило за драго дава,ама си е такъв....много се нервира за глупости, заспива докато гледаме филми...такива бели кахъри
2.Страшно съм емоционална!Винаги показвам емоциите си(е почти де,понякога не е прилично
) и изживявам мига и емоцията до край!
3.Не обичам животните....обожавам ги! :girl_in_love:Те са толкова невинни и предани същества,че как да не ги обичаш.Винаги съм имала куче,дори по няколко.А моето в новия ми дом и семейство е сладко малко йоркширче на име Ромина(Роми)-така се казваше едно от малките на старото ми куче...
4.Струва ми се че не....имам всичко необходимо,за сега само едно бебче ни липсва,както и спокойствието понякога,защото все искаме да помогнем на близките стова и онова и понякога се усещаме че това разваля нашето спокойствие и семеен мир :girl_wink:Иначе съм благодарна на съдбата,защото като гледам колко млади семейства нямат дом и сигурна работа...Така че да не сме лакоми!
Благодаря ти за въпросчетата мила!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #16 -:
октомври 22, 2007, 15:57:03 »
Аууууууу Тони, а обещах да си задам въпросчетата преди обяд.
Ето сега се реванширам и питам:
1. За какво си благодарна на семейството ти (съпруг, родители, свекъри) ?
2. Кое е нещото което предизвиква искрена усмивка на лицето ти?
3. Кой е любимият ти филм?
4. Готова ли си на всичко в името на семейството?
Благодаря ти предварително
и ако се повтарям с въпросите - извинявам се, ама бързах да си задам моите.
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #17 -:
октомври 22, 2007, 16:05:16 »
И аз се включвам отново
1. Имате ли си любимо място, където обичате да ходите?
2. Морето или планината предпочиташ?
3. Как избягваш скуката, с какво разнообразяваш ежедневието?
4. Какво мислиш за форума?
5. Има ли нещо, за което съжаляваш?
6. И с какво се гордееш най-много?
Хайде стига толкова! Целувки Тонита
Активен
tonitta
«
Отговор #18 -:
октомври 22, 2007, 17:15:08 »
Хей ето ме и мен..и така:
Цитат на: plamik в октомври 22, 2007, 15:57:03
Аууууууу Тони, а обещах да си задам въпросчетата преди обяд.
Ето сега се реванширам и питам:
1. За какво си благодарна на семейството ти (съпруг, родители, свекъри) ?
2. Кое е нещото което предизвиква искрена усмивка на лицето ти?
3. Кой е любимият ти филм?
4. Готова ли си на всичко в името на семейството?
Благодаря ти предварително
и ако се повтарям с въпросите - извинявам се, ама бързах да си задам моите.
1.Ами първо на нашите, че са ме възпитали и научили на много неща,които в момента са ми много необходими и полезни!Благодаря им,че бяха и мои съветници и приятели,че все още са ми подкрепа и опора...На мъжа ми съм много благодарна,защото той ме доизгради като личност,много от това което съм в момента дължа на него!За това,че е до мен,че ме търпи с всичките ми капризи и настроения,че ме обича както в първия ден и ми е все така верен и предан...хайде стига,че ще му поникнат крила :laugh:На свекърите съм благодарна за доброто им отношение от първия ден,в който съм в това семейство,още когато бях "никоя" те ме приеха като своя дъщеря...,за подкрепата им,за помощта им по време на цялата сватба,моят свекър направи и невъзможното всичко да бъде на ниво,а свекървата ми бе голяма опора...мога да благодаря така на всички които познавам още дълго време,за това ще спра.
2.Ами например мило детенце,красива природа,две кученца,които се борят на тревата,щастливото лице на близък човек....такива неща!
3.Ами много са май...."Вчера", "Мръсни танци", "Хубава жена", "Първичен инстинкт", "Тя и той", "приятели", "сексът и градът", "куче в чекмедже"(както и повечето стари БГ филми), "адвокат на дявола","От местопрестъплението"....ама че ги омесих
4.Да,мисля,че на всичко съм готова за близките си!Толкова ги обичам,че техният живот и здраве са ми много по-скъпи от моите...
Не се повтаряш миличка!Благодаря ти за въпростчетата...
Активен
tonitta
«
Отговор #19 -:
октомври 22, 2007, 17:36:53 »
А сега Наталийка....
Цитат на: Наталия Борисова в октомври 22, 2007, 16:05:16
И аз се включвам отново
1. Имате ли си любимо място, където обичате да ходите?
2. Морето или планината предпочиташ?
3. Как избягваш скуката, с какво разнообразяваш ежедневието?
4. Какво мислиш за форума?
5. Има ли нещо, за което съжаляваш?
6. И с какво се гордееш най-много?
Хайде стига толкова! Целувки Тонита
1.Дааа!Обичаме да ходим в Рибарица в едно хотелче и сме там на всяка наша годишнина....чувстваме се страхотно там и се зареждаме с енергия :girl_in_love:Друго любимо място ни е Трявна,както и Търново...
2.Ами и двете!Като морско чадо много обичам да плувам в морето,да ходя на плаж или само да го съзерцавам...до скоро си го гледках моренцето през прозореца,ама сега нямам такава гледка и много ми липсва :mad_girl:Но и планината ми е много любима,природата,чистия въздух,разходките...
3.Винаги си измислям нещо интересно...я се ровя в нета,я ще почета някоя хубава книга,ще погледам филм,ще готвя,ще се разхождам снякого....абе не си спомням скоро да ми е било скучно!
4.Странно е че точно днес ми задавш този въпрос тъй като до днес мислех,че тук съм открила моето местенце и оазис...приятелки и добронамерени хора,с които можеш да споделиш всичко!Бях безкрайно щастлива да съм част от него...Но изведнъж едно момиче,на което много държа ми показа и другата страна на този форум-видях много цензура и злонамерени забележки без дори да се споменават имена,видях недооценяване на хора,които са предани на форума и се стараят да помогнат и успокоят другите...Дори бях много огорчена да прочета как едва ли не ми се подиграват на неща,които съм почувствала и споделила с вас като с най-близки хора...И за пореден път ме разтърси действителността...Светът не може да е само бял или черен!Съжелявам,че го пиша точно тук,но обещах да съм искрена и може пак да ме санкционират,но казвам това което съм почувствала за пореден път!Смятам вече да пиша доста по-рядко щом такива са правилата, но все пак оставам с добри чувства към повечето от вас момичета!
5.Опитвам се да не съжелявам,това би ме погубило бавно....ако нещо е в минало време не си заслужава да се тръшкаме за него-то не може да се промени!От миналото си спомням само хубавите неща, а за лошите забравям!
6.Гордея се,че съм успяла да запазя човешкото в себе си въпреки жестокостта и бруталността,с която се сблъсквам всеки ден!Иначе не съм особено горделива и дори по-скоро се подценявам...
Благодаря ти за хубавите въпроси!Дано не съм засегнала някого с отговорите си!
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #20 -:
октомври 22, 2007, 17:53:45 »
Най-после и аз, ето няколко въпросчета ...
1.Я ни кажи за какво се каратте най-често със съпруга ти, и имате ли някакъв "вечен" спор?
2.Имало ли е ревност във връзката ви?
3.Ако да, кой кого е ревнувал, и имало ли е причина?
4.Коя е най-голямата грешка, която си правила?
5.Имало ли е момент, в който си се чудила дали ТОЙ е мъжа на живота ти?
6.Ти си много чувствителна, мислиш ли, че можеш да простиш изневяра?
7.А всъщност как я възприемш? /изневярата/
8.В какъв ред предпочиташ да се появят дечицата - момче и момиче или момиче и момче?
Айде стига толкова от мен кукличка, че се забравих
Активен
tonitta
«
Отговор #21 -:
октомври 22, 2007, 18:26:01 »
Я още няколко въпросчета(много малко бе
spirit
)
Цитат на: spirit в октомври 22, 2007, 17:53:45
Най-после и аз, ето няколко въпросчета ...
1.Я ни кажи за какво се каратте най-често със съпруга ти, и имате ли някакъв "вечен" спор?
2.Имало ли е ревност във връзката ви?
3.Ако да, кой кого е ревнувал, и имало ли е причина?
4.Коя е най-голямата грешка, която си правила?
5.Имало ли е момент, в който си се чудила дали ТОЙ е мъжа на живота ти?
6.Ти си много чувствителна, мислиш ли, че можеш да простиш изневяра?
7.А всъщност как я възприемш? /изневярата/
8.В какъв ред предпочиташ да се появят дечицата - момче и момиче или момиче и момче?
Айде стига толкова от мен кукличка, че се забравих
1.ами за глупости....като всички двойки :laugh:Вечния ни спор е да не се туткам като излизаме,защото аз все се преобличам по 100 пъти,гримирам се и той нервничи,аз пък му се карам,че повтаря едни и същи неща,които ме дразнят(като да оставя парзната кутия от прах за пране до пералнята без да я хвърли) и може би още някои такива дребни неща.дано с времето и за това да не се караме
2. и 3.Ами много рядко...Аз в началото ревнувах,защото бившата му се обаждаше и правеше разни номера,ама се оказа,че няма смисъл,а после едни негови колежки пак искаха да ни скарат и аз по-скоро се ядосвах на това,че мъжа ми не го разбира отколкото да ревнувах...Той също малко ме е ревнувал,от бившите май...Абе нямаме фрапантни случаи!
4.Ох тук ме караш да се позамисля....ами май не мога да определя нещо като голяма грешка за сега!
5.Ако кажа не,ще съм неискрена и лицемерна....за 8г. сме имали и трудни моменти, и изкушения и в момент на кавга например съм си казвала че не го искам такъв :laugh:Ама щом в крайна сметка сме заедно все още след всичко,значи сме си един за друг и той е моят човек!
6.Ох...така е мила и дано не се налага да го изпитам със съпруга ми!Иначе съм прщавала на бивче гадже и честно казано дори не ми пукаше,явно толкова съм го обичала,а и от него го очаквах...Но от мъжа ми никога не бих го очаквала,не защото не е възможно,аз съм на мнение,че всеки мъж изневерява,а защото за 8г. гледа само мен и твърди че няма да погледне друга....и бих се изненадала и наранила много,ако се случи!Аз все го бъзикам,че ако го прави трябва да не разбера....Аз и да простя всъщност,което е много вероятно,връзката ни няма да е същата и сигурно ще се саморазруши...
7.Ами за мен при мъжете и жените е различна...Една жена би изневерила, ако вече не получава обич,уважение и нежност от мъжа си,както и за отмъщение..и тогава намазва някой случаен,който в случая е благоволил примерно просто да ти отвори вратата или да ти направи най-обикновен комплимент...А мъжете изневеряват просто ей така-защото са пияни,от скука,за спорта,за престиж,с всяка....Ако изневярата е поради някоя от тези причини не е толкова страшно и дори може само да докаже на човек,че неговата половинка си е най-най,но ако има и чувства вече няма какво да се прощава!Човек не може да обича на сила и в един момент става "изневерих на любовницата си с жена си",а ко е така "не,благодаря!"Това мисля аз за изневярата...малко объркано,ама ме разбрахте
8.Момче и после момиче.Винаги съм искала да имам по-голям батко,ойто да ме глези и защитава!Ама каквито и по колкото дойдат!Добре са ни дошли!
Благодаря ти сладурано!Дано си доволна!
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #22 -:
октомври 22, 2007, 18:46:54 »
Благодаря, доволна съм
защо ли отговорите не ме учудват...ти знаеш защо де
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #23 -:
октомври 23, 2007, 10:31:20 »
Тони, мила благодаря за отговорите!
А относно филмите- май трябва да се съберем за едно филмово маратонче
.
Активен
tonitta
«
Отговор #24 -:
октомври 23, 2007, 10:36:08 »
Моля,моля!Ами с удоволствие...знам,че и ти харесваш такива филми!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
октомври 23, 2007, 11:02:44 »
Айде и аз да се присъединя
1. Вашата връзка е започнала в сравнително крехка възраст. Не си ли чувствала понякога липса на ...не точно опит,а по-скоро нещо като желание да бъдеш и с други мъже, да си поживееш, да пофлиртуваш, да си вземеш всичко от тези години, когато ходим по дискотеки, обсъждаме кой как ни е погледнал, кого сме свалили...ей такива неща
Не знам дали се изразих добре
2. Какво промени в себе си, откакто си с твоя любим? Нещо, което той не възприе в теб?
3. Как се бориш с чувствата си, когато се ядосаш много, а в същото време осъзнаваш, че си се ядосала за глупост?
4. Как се държиш, когато несъзнателно си засегнала любимия повече, отколкото си очаквала?
5. Ако не беше юрист, с какво друго ти се иска да се занимаваш професионално /да не кажеш с организиране на сватби,хихихи
/?
6. Би ли започнала собствен бизнес, в тази връзка? Стига ли ти смелост?
После паккк
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #26 -:
октомври 23, 2007, 11:07:41 »
чакам с нетърпение Тонитка да отговори на шестото въпросче
Активен
tonitta
«
Отговор #27 -:
октомври 23, 2007, 11:28:34 »
Ами ето ме пак
Сега да видим чаровницата какви ги е измислила....
Цитат на: avva_stz в октомври 23, 2007, 11:02:44
Айде и аз да се присъединя
1. Вашата връзка е започнала в сравнително крехка възраст. Не си ли чувствала понякога липса на ...не точно опит,а по-скоро нещо като желание да бъдеш и с други мъже, да си поживееш, да пофлиртуваш, да си вземеш всичко от тези години, когато ходим по дискотеки, обсъждаме кой как ни е погледнал, кого сме свалили...ей такива неща
Не знам дали се изразих добре
2. Какво промени в себе си, откакто си с твоя любим? Нещо, което той не възприе в теб?
3. Как се бориш с чувствата си, когато се ядосаш много, а в същото време осъзнаваш, че си се ядосала за глупост?
4. Как се държиш, когато несъзнателно си засегнала любимия повече, отколкото си очаквала?
5. Ако не беше юрист, с какво друго ти се иска да се занимаваш професионално /да не кажеш с организиране на сватби,хихихи
/?
6. Би ли започнала собствен бизнес, в тази връзка? Стига ли ти смелост?
После паккк
1.Мила много добре те разбрах!Да ти кажа аз имам много голям(не сексуален),а душевен опит с връзките още преди да станем гаджета...От както се помня съм била все влюбена :girl_wink:Но това беше много полезно за мен-от всяка връзка взимах по нещо,научавах нещо и честно казано като тръгнахме аз много съжалих,защото при повечето връзки,които имах аз бях много хлътнала и след 1 дума на 2-я месец примерно принцът се превръщаше в жаба и аз го зарязвах...Тогава не беше любов от пръв поглед,не бях чак толкова хлътнала,просто го чувствах много близък и като се знаех каква съм съжалих,че ще го нараня един ден....Но той ми доказа,че е 100 пъти повече мъж от всички до сега и аз хлътнах в последствие-нещо,което не беше ми се случвало до сега!Освен това не сме се спирали за нищо и аз съм си излизала,дори съм флиртувала(но никога не съм изневерявала!).Понякога дори съм си задавала този твой въпрос,особено като сме имали трудни мигове и някой чаровник се е опитвал да ме омае,дори стихове ми пращаше един,но.....като мине известно време виждаш,че всички останали мъже са еднакви и искат само едно и съм била благодарна на мъжа ми,че благодарение на него съм си спестила много хойкане и бурен живот,но и много разочарования и грешки!Сега пак не се чувствам като вързана въпреки брака ни и може би точно това ме задържа при него... :girl_in_love:Мила бях много дълга,но дано съм била и изчерпателна.Въпросът беше много интересен и прям!
2.Ха ха,ами не ям вече в леглото...,не се мятам на врата на приятелите ми момчета да ги целувам за "здрасти", общо взето такива неща!Иначе той ме харесва такава каквато съм и точно за това ме е преследвал 2 г. докато ме целуне :girl_wink:Дори и външния ми вид харесва дори като кача някое килце и дори се радва!а когато се оплача от чупения ми нос(цели 2 пъти!:) той само го целува и казва,че това ми е чара!Така че май не съм се променила много(освен че съм пораснала и помъдряла, може би пак благодарение на него)
3.Казвам на милото да не ме закача за малко и си пускам весела музика,хапвам шоколад или пия два валериана :laugh:Правя някакво физическо упражнение или прибирам...и много бързо ми минава!
4.Ами едно от хубавите ми качества е,че винаги признавам грешките си и това дори ми харесва!Просто му се извинявам вместо да се умилквам глупаво и правя нещо мило за него!А той бързо ми прощава!
5.Ами да,бих го казала :laugh:Освен това съм се занимавала с телевизия и също ми харесва и мисля,че се справям,бих се занимавала и с психология,както и с каквото и да е свързано с мода и естетика...
6.ами мисля,че да!стига обаче да имам и подкрепата на мъжа ми....все пак вече сме семейство и не бих рискувала семейството си.За радост той ми има доверие и дори скоро ми предложи да ми помогне да подхвана нещо сама
Благодаря ти за страхотните въпроси мила!Бяха много интересни и различни...
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #28 -:
октомври 25, 2007, 11:00:55 »
Ауу Тони докато ме няма какви неща стават тук
ето и въпросчета от мен:
1. Къде си израснала?
2. Кой е най-яркия детски спомен?
3. Като малка с кукли ли си играла или си бягала по поляни с пръчка в ръка
4. Кой е най-хубавия подарък който си получавала?
5. Ако намериш 300 лв на улицата какво би направила с тях, в банката ли би ги сложила? В магазина за дрехи, обувки, чанти, гримове, или за дома? Или къде?
6. Ако разбереш че Явор ти е изневерил как би реагирала?
Ами това е от мен... за сега
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #29 -:
октомври 25, 2007, 11:25:52 »
Аз пак се включвам
Имаш ли си любима песен?
А ваша обща със съпруга ти?
Кое е любимото нещо за ядене на мъжа ти, което ти му приготвяш?
Коя е най-голямата изненада, която някой някога ти е правил?
А която ти си правила на някой?
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Нагоре
Изпечатай