Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 08:37:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249616 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #450 -: март 31, 2016, 08:32:13 »

Марта, с удоволствие ще споделя, май и ти още не си се ориентирала като мен?  smile
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #451 -: март 31, 2016, 13:56:18 »

Да, не съм.Проблемът е че трябва да е добро неонатологично отделение и да знае как се хранят деца с цепки.Не навсякъде знаят, ако не друго на тези в Тина Киркова съм им много благодарна, че ме насочиха към специалисти.

Кажи от къде купува роклите?
Активен
Feribotka

« Отговор #452 -: март 31, 2016, 14:17:33 »

Ами съветвам те ако имаш възможност да отидеш на училище за родители в различните болници и да си говориш със специалистите. Другата седмица съм в Тина Киркова, дано се сетя да питам smile

Роклите - 2 от HM, хванах намалени по 15-20 лв и една от някакъв аутлет, в който случайно попаднах, после се оказа, че е на Теранова - за 10. В този Аутлет (на Пиротска след булчинския магазин Палома) имаше и клинчета, хубаво трико по 5 лв. ама ще ги видя като ги изпера на какво ще заприличат  pardon Моите колежки много пазаруват от Fashion Gallery на Г.М Димитров и казаха че има много дрехи за бременни, може и там да видиш Wink А там до колкото знам има и за деца много и евтини дрешки  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: март 31, 2016, 16:26:07 »

Аз във Фешън Галерията не съм намерила нищо за бременни, а и някак си лепват едни безумни цени понякога. Иначе има попадения там, преди много го посещавах,защото имаха основно малки размери като за мен. Сега вече и в нормален магазин си пазарувам без проблем biggrin

Марта, в Майчин дом дали няма да са най-запознати? Все пак е университетска болница.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #454 -: март 31, 2016, 16:36:46 »

Фери, ако се сетиш ще съм ти благодарна.
Проблемът е че децата се очертава да са с мен и другата седмица и с тях не мога.

Нат, предполагам че имат представа в Майчин дом.Лошото, е че аз имах много неприятни случки там и към тях съм малко негативно настроена.Ще видя кога имат ден на отворени врати и ще помисля.
Активен
Feribotka

« Отговор #455 -: март 31, 2016, 16:53:47 »

Абе и аз съм така с тая галерия ама те много често ходят и си намират попадения...ама както и да е smile

Марта, ден на отворените врати:

Майчин дом имат всяка сряда и четвъртък от 14:00 до 14:45, предварително записване: 02/917 24 00;
Шейново - всяка втора и последна сряда от месеца от 14:00 - 02/9659 481/482
Тина Киркова - всяка сряда от 13:00 - 02/ 447 02 02

И аз за Майчин дом съм малко скептична, ММ особено много и май дори няма да ходя да видя там как е...
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: март 31, 2016, 17:08:01 »

О, аз не ги промотирам в никакъв случай. Имам си едно на ум за тях, но пък там имат всякакви случаи и се очаква да са в час. За мен МД беше някакъв много краен вариант, ако Дребосъка реши да излиза много рано.
Друга добра неонатология е в Токуда.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: април 01, 2016, 08:28:08 »

Събудих се с някакво напрежение в гърлото. Искам да овладея някак положението, докато не е станало по-зле, но не знам какво мога да пия. Звънях на личната, но не вдига. Засега не е нещо сериозно и се надявам да не става.
 Съвети?
Активен
Feribotka

« Отговор #458 -: април 01, 2016, 08:41:47 »

Ами...въпреки че е топло, чай + много лимони и не съм сигурна дали Прополките не бяха ОК също за бременни smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: април 01, 2016, 08:49:01 »

Моята приятелка вземаше Проповит Ц по време на бременността и сега щях да го препоръчам, но видях, че пише, че не се препоръчват за деца, бременни и кърмачки...  huhhuh.gif
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #460 -: април 01, 2016, 08:53:40 »

Чай от пресен джинджифил.Много помага.Както и мед, лимон и джинджифил настърган.По една лъжичка на 2 часа.Аз си го правих в малките бурканчета от бебешки пюрета.
Сега си спомних, че ми бяха изписвали Исла - хомеопатични за смучане, тогава бях бременна с Ива.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: април 01, 2016, 08:57:51 »

always_and_forever, от аптеката може да си вземеш Прополки и Стрепсил. Стават за бременни, пробвала съм ги по лекарско предписание. Прополки са по-сладки и някак вкусни, Стрепсилс май ми помогнаха повече, но са по-лютиви.
Вкъщи може да си направиш чай от корен джинджифил с лимон и мед - лютичък е, но помага.

Бързо да се оправяш  smile

С marta сме писали заедно smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: април 01, 2016, 09:39:27 »

Благодаря ви!  give_rose
Аз взех, че се свързах с личната, после и със сестрата на Аг-то за по-сигурно.
Казаха ми нещо за смучене, чай с мед и лимон и дано да не вдигам температура, и да не се налага антибиотик. Сега като изляза направо отивам в аптеката.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: април 01, 2016, 09:43:15 »

Както и мед, лимон и джинджифил настърган.По една лъжичка на 2 часа.Аз си го правих в малките бурканчета от бебешки пюрета.

Точно за този случай много помага и е абсолютно безопасно. Само е малко лютичко.

Аз като човек с постоянни проблеми с гърлото го открих съвсем наскоро.

Не бързай с медикаментите според мен.

Хубаво е на следващата консултация да обсъдите с АГ-то тези ситуации. Аз точно така направих и не се налагаше да му звъня за хрема или някакви такива първи симптоми, където може да се реагира веднага и да не се наложи по-сериозно лечение.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: април 01, 2016, 09:50:06 »

Аз на два пъти си пресичах разболяване с хубав домашен мед, лимони и джинджифил. Повече чайчета и на топло. И задължително шал при излизане (като човек,който си пати от ангини цял живот, аз без шал навън не излизам. Докато не стане над 25 градуса.) Прополки,стрепсилс и други такива не съм си купувала. smile
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: