Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 11:40:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249686 пъти)

marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #435 -: март 29, 2016, 10:07:50 »

Аз мисля, че кокосовото ще ти свърши работа.Ползвах и какаово, но то трябва да се разтопява, а и мирише силно.Според мен кокосовото мирише по-слабо.Другият вариант е да си направиш и ти да си сложиш аромат, който харесваш.
Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #436 -: март 29, 2016, 10:13:35 »

Фери, аз за сега нямам проблем с пръстените, въобще не са ми се подули ръцете и си ги нося, но занапред ще видим как ще е.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 29, 2016, 13:16:17 »

И аз ползвам Кокосово масло. Най-лесно ми е неговото нанасяне и е чисто като състав. Отделно си направих и смес подобна на маслото на Веледа (имам доста масла вкъщи).
Какаовото масло е с по-остра миризма, която трудно избледнява, но също е много добър вариант.

Внимавайте с готовите кремове, повечето имат силикон и петролни продукти.

Вчера попаднах и на една друга рецепта за смес от масла:
http://www.kukuriak.com/heart-massage-bar/
Мисля, че би могло да се използва като масажните масла на Lush - под душа, след измиване със сапун/душ гел. При смесване на масла, избягвайте да добавяте етерични масла - те предизвиква контракции  good
Активен
Katespa
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #438 -: март 29, 2016, 20:00:49 »

:)здравейте, аз се мажа с свинска мас...както и първия път.качих 14 кг почти изцяло на корем и нямам никаде стрий, засега също, не ми е гадно да се мажа ....мисля че е и до кожа но все пак...ще продължа и този път до края smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #439 -: март 29, 2016, 22:21:22 »

На майка ми халката е рязана от бременността й с брат ми, та си свалих пръстените около 30а седмица и не ги сложих до края. Нямах проблем с подуване на каквото и да е, но не ми се рискуваше. Всеки си преценя, на мен не ми беше чак толкова голям проблем няколко месеца да не ги нося.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 30, 2016, 07:09:25 »

give_rose Здравейте мацки! Аз да се похваля имам си момченце.Роди се вчера 3,600кг.50см. в 16:10часа.  heart
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: март 30, 2016, 08:01:48 »

Честито, sladur4eto_90  give_rose Да ти е живо и здраво!!!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: март 30, 2016, 08:31:35 »

Честито! Да ви е живо и здраво голямото момченце! Как протече раждането? Добре ли си ти?  smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #443 -: март 30, 2016, 08:32:08 »

Честито Сладурче  give_rose Да ви е жив и здрав малкият господин   heart Кажи как си, всичко наред ли беше?  smile
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #444 -: март 30, 2016, 08:33:09 »

Честито, Сладурче! Жива и здрава да ти е рожбата! Тъкмо влизам да видя има ли нови бебчета.

Да споделя малко за  нас.  Не смея д се похваля, но за сега имам най-кроткото бебе на света. През деня едва я вдигам да яде и като цяло не яде много, много е успана. То е вдигане, оставяне, гърба  ми заминава. Иначе пкшка и ака редовно. Голямата не знае как да я пази и трябва да има човек да я варди.надявам се много да е период и да отмине. Лошото е,че не мога да остана с двете сама засега. Аз също се оправих с нормална кръвна захар, всичко ми мина и операцията не я усещам. Чакам да ни дойде времето за разходки.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 30, 2016, 09:22:52 »

Сладурче, честито бебче на теб! Ех, че е големичък. Да ви е жив и здрав и много, много щастлив!  heart Чакаме те да разкажеш как мина раждането.  smile

uliaulia, браво, все така да те слушка вашата госпожица. Наминавай, когато можеш да разказваш за вас.  smile

Може в началото на следващата тема да си направим списък на вече родилите мама и техните бебчета.  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 30, 2016, 11:10:07 »

Сладурче, честита рожба! Бъдете много здрави, щастливи и бързо възстановяване!

Юле, наминавай,когато можеш. Радвам се,че сте добре.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 30, 2016, 13:50:22 »

Ето тема за новородените бебенца и техните мами http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37415.0.html
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #448 -: март 30, 2016, 14:00:20 »

Уф, ходих на ден на отворените врати в Шейново...сварих се, представям си като дойде баш лятото, ма и аз съм си виновна, че още ме е страх да се събличам мн мн  pardon Като цяло са ми доста добри впечатленията, но понеже съм си набелязала още няколко болници, мисля да ги систематизирам и после (след последната) да ви ги пусна ако някой се интересува smile

Юле, все така кротка и послушна да ви е малката принцеса  heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #449 -: март 30, 2016, 16:07:05 »

Сладурче, честито! Бързо възстановяване, да ти е здрав и щастлив големият юнак.

Юле, дано да ти е все така спокойна.Ще те чакаме  да се включваш когато имаш време.

Фери,, ще чакам с нетърпение да споделиш.

Аз мислех, че ще имам време за повече неща, които си бях набелязала, но двамата са постоянно в къщи и няма да мога.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: