Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 00:39:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 250378 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #405 -:
март 24, 2016, 11:23:25 »
Четох, че бебетата сега започват да си изграждат някакъв режим, като е възможно той да остане такъв и след раждането.
Внимателни са ни бъдещите татковци, даже много.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #406 -:
март 24, 2016, 12:58:01 »
Здравейте момичета
Фери аз съм ок,няма промяна.Всеки ден ми се гади ,сега се измести следобедно гадене,не вечерно
Абе не ми е скучно.Вече съм в 10 седмица и обсъдихме ранния скрининг с лекарката.Реших да си остана при нея.Пък за втория ще си помисля.Днес цяла сутрин се мъкна по изследвания,стандартните,които правят на бременни.
На 22 бяхме на преглед и беше много забавно,Точицата си има крака и ръчички вече и ни изнесе цяло танцувално представление.Голям смях падна,Не се спря през цялото време ,за радост на бащата,които не спира и до днес да се вълнува как си танцувало бебчето.Даже според него,заради това толкова ми се гади,понеже танцувало бебето.Не искам да му развалям илюзията и се съгласявам с него
Следващия преглед е на 5 Април.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #407 -:
март 24, 2016, 13:02:21 »
Лоли
, браво на игривата ви точица.
Дано до края на 3-ия месец да ти преминат неразположенията. Добре си решила за ФМ. Ще видиш как е на първата и ако нещо не си доволна от доктора лесно може да отидеш при друг.
Активен
Feribotka
«
Отговор #408 -:
март 24, 2016, 13:03:31 »
Радвам се, че се включи с информация
Много хубаво за вашата точица, ами може и да е прав таткото, че понеже е много активно човечето ти създава неразположения
Още една-две седмици и би трябвало да отшумят, дано!
Много начесто са ти прегледите...моите са веднъж месечно?
А ФМ кога ще я правиш?
Всеки път като се включиш се сещам за вас и вашия ТЕСТ
Разкажи и тук, да се посмеят другите бъдещи мами
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #409 -:
март 24, 2016, 13:59:10 »
Ами да доста начесто,но ми обясни ,че в началото иска по-често наблюдение да има,,после вече веднъж в месеца.За ранния скрининг се разбрахме да е в 12 седмица някъде
нямам търпение вече .
Ох за нашия тест историята е уникално смешна
Аз имах усещане,че съм бременна,обаче ММ не вярваше.Та..седмица преди да ми дойде си направих тест и втората черта беше много бледа,но си я имаше.Споделих това с таткото и той пак ме отряза ,че съм си внушавала и т.н. Мина една седмица и в деня,в който вече трябваше да ми дойде му звъня по тел и му казвам: Миличък купи ми тест ...И той казва;Добре,,Аз седя в нас нервна, по пижама,чакам си теста,а след 20 мин трябва да сме на РД на една приятелка.Прибира се нашия и го питам: Къде ми е теста ,а той казва:Ми дадох го на майка ти ,,,
при което щях да припадна.Викам му как на майка ми си ми дал теста????? а той : " Ми даааа,,,оставих го на мивката...Нали тест за миене на чинии искаше?????"" Та така ММ ми купи тест за миене на чинии,вместо тест за бременност
След ,като се смяхме като луди,отиде до аптеката ,взе тест за БРЕМЕННОСТ и след двете чертички си поревахме добре и двамата
Теста за миене на чинии също съм си го запазила
Активен
Feribotka
«
Отговор #410 -:
март 24, 2016, 14:17:44 »
Уникални
Активен
always_and_forever
«
Отговор #411 -:
март 24, 2016, 14:36:00 »
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #412 -:
март 24, 2016, 15:15:39 »
Ох, ще падна с тия мъже!
Тест за чинии купил,милия
Моя хубавец пък ме накара да направя 3 (три) теста един след друг, щото черичката била бледа. Хич не беше, ама Тома Неверни да се подсигури.
Хрис, да си те гушка,докато му дават. ММ се отказа вече от гушкане- слага си ръката през корема ми,но много леко, а отвътре започва едно блъскане и докато не си махне ръката, не спира. Голям е ревнивец.
При мен помага кратката разходка из жилището,когато се разбеснее вечер и не ме оставя на мира. Във вашите седмици е голямо вълнение усещането, но когато наедреят става откровенно болезнено понякога. Особено ритането на ребра и шийка.
Да се отчета и след ЖК:
Расте и не се шегува. Измериха го 2430гр в 34+4г.с. Главичката и крачетата са големички и се очертава да е едър бебок. Диването не стои мирно и трудно успяват да направят нормален запис на тоновете без да има прекъсване. Обикновено 20мин са достатъчни, аз последния път си откарах един час. Имаше няколко прекъсвания и трябваше да правим нови записи. Намира си място да се върти още,понеже е сменил позицията и се е завъртял с лице напред. Ако не се обърне правилно, ще трябва да планираме дата и няма да се роди нормално.
Моята анемия продължава да се влошава, та и това май е показател. Стискайте палци, другата седмица имам среща в клиниката да планираме някакви варианти и да направя рутинните консултации с анестезиолог и кардиолог.
Активен
Feribotka
«
Отговор #413 -:
март 24, 2016, 15:19:34 »
Хаха много истории, много нещо
Ама верно ли не дава на баща си да те пипа...егати мъж с характер от малък
Вярно ни е много емоция сега като я усетим, ама ще видим по-натам дали ще е толкова забавно
Щом има място да се върти, значи може и правилно да си се намести, за да го родиш нормално, стискам палци
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #414 -:
март 24, 2016, 15:49:53 »
Лоли,
ама той въобще не ти е повярвал, щом дори нему е минало през главата за друг вид тест.
Представям си физиономията ти " дадох го на майка ти "
И моят бебешор подритва цяла сутрин интересно, е че все ниско долу го усещам, преди не ми е правило впечатление.
Вие как сте с храненето, аз имам чувството, че по цял ден не спирам да дъвча нещо.
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше
Така е като съм седнала от един час да пиша.
ЕДИТ:Допълвам заради Нат, много се радвам, че младежът си расте.Дано се обърне както трябва.Стискам палци.
По никакъв начин ли не може да се вдигне хемоглобина?
«
Последна редакция: март 24, 2016, 15:55:10 от marta_kalpazanka
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #415 -:
март 24, 2016, 15:54:10 »
Радвам се, че всички се отчитате с хубави новини и растящи бебета
Аз си му се радвам на моето като шава и сега - момента хълца и рита, пълна програма
Лоли, весела история
И аз имам, да взема да я разкажа в темата ми, че и без това не знам какво да пиша там
Нат, ние с моята док уж за нормално все се уговаряме, ама да видим на следващия ехограф колко ще му е главата, че в началото на март беше вече 9 см, пък нали да не е повече от 10. Та и при нас не се знае знае ли се.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #416 -:
март 24, 2016, 17:21:24 »
Аз понякога май не съм много нормална. Много, много ми харесва да усещам движенията на бебето. Често толкова мило ми става, че започвам да плача...от щастие, разбира се.
Всеки път, когато го усещам, сърцето ми сякаш спира за миг.
Все си представям първата ни среща, как ще си го гушкам и целувам.
Предполагам, че когато наедрее още сигурно няма да ми е много комфортно, но сега просто се наслаждавам на случващото се.
Нат
, охо, ама той станал г-н почти 2.500 кила.
Дано да се намести точно както трябва, ще стискам палци.
Марта
, и аз имам чувството, че все нещо си хапвам. То после ще си покаже на кантара.
Активен
Alisa85
Любопитен
«
Отговор #417 -:
март 24, 2016, 17:34:09 »
Марта,
в 22+6 дни съм, като го мериха бях в 22+3.
И аз обичам да усещам малчо как ме подритва, дори и когато е силно.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #418 -:
март 24, 2016, 18:17:50 »
Все хубави новини около вас
Лоли
, много интересна история имате. Ще има какво да разказвате и на какво да се смеете
И аз вчера бях на консултация, засега са се стабилизирали нещата. Продължавам с почиващо-лежащия режим и таблетките. Бебчо е добре, върви 5 дни напред
Другата седмица в петък съм на ФМ.
nansita
, ако амемията ти се дължи на нисък хемоглобин, може да пиеш сироп Билкова кръв на Флорадикс. При мен хемоглобина падна още през 2-рия месец. За 5-6 дни със сиропа го вдигнах с 5 единици (правих нова ПКК). След 3 седмици пак ще пускам кръвна картина и ще мога да кажа за 2 месеца какъв е резултатът (то на теб тогава може би няма да ти трябва, като гледам линийката ти
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #419 -:
март 24, 2016, 23:07:05 »
Момичета, благодаря за положителните мисли!
С таласемия що билкова кръв и фолиева съм изпила през годините, а сега през тези 9м-сигурно е 5 пъти повече. Нищо с желязо не мога да приемам,защото не се усвоява. В интерес на истината,сега ми е по-висок от обичайното за мен, даже го бях вдигнала до 102,но вече драстично си е паднал до обичайните за мен стойности-под 90, което пък не е ОК за бременността.
Хрис, изобщо не се шегувам. Ще се убедиш сама по-натам как се изхитряват
Аз също много му се радвам на шутовете и дупенето,не ме разбирайте погрешно. Просто казвам, че на моменти наистина е много дискомфортно,че даже и болезнено. В момента така се чекне, че ми мести ребрата отвътре. Хич не е приятно.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...