Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 00:42:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 250380 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 24, 2016, 11:23:25 »

Четох, че бебетата сега започват да си изграждат някакъв режим, като е възможно той да остане такъв и след раждането.  Girl_hide
Внимателни са ни бъдещите татковци, даже много. heart
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: март 24, 2016, 12:58:01 »

Здравейте момичета smile Фери аз съм ок,няма промяна.Всеки ден ми се гади ,сега се измести следобедно гадене,не вечерно smile Абе не ми е скучно.Вече съм в 10 седмица и обсъдихме ранния скрининг с лекарката.Реших да си остана при нея.Пък за втория ще си помисля.Днес цяла сутрин се мъкна по изследвания,стандартните,които правят на бременни.
На 22 бяхме на преглед и беше много забавно,Точицата си има крака и ръчички вече и ни изнесе цяло танцувално представление.Голям смях падна,Не се спря през цялото време ,за радост на бащата,които не спира и до днес да се вълнува как си танцувало бебчето.Даже според него,заради това толкова ми се гади,понеже танцувало бебето.Не искам да му развалям илюзията и се съгласявам с него smile Следващия преглед  е на 5 Април. heart
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 24, 2016, 13:02:21 »

Лоли, браво на игривата ви точица.  heart Дано до края на 3-ия месец да ти преминат неразположенията. Добре си решила за ФМ. Ще видиш как е на първата и ако нещо не си доволна от доктора лесно може да отидеш при друг.  smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #408 -: март 24, 2016, 13:03:31 »

Радвам се, че се включи с информация  give_rose Много хубаво за вашата точица, ами може и да е прав таткото, че понеже е много активно човечето ти създава неразположения  blum Още една-две седмици и би трябвало да отшумят, дано!  heart Много начесто са ти прегледите...моите са веднъж месечно?  huhhuh.gif А ФМ кога ще я правиш?

Offtopic Всеки път като се включиш се сещам за вас и вашия ТЕСТ lol Разкажи и тук, да се посмеят другите бъдещи мами  blum
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 24, 2016, 13:59:10 »

Ами да доста начесто,но ми обясни ,че в началото иска по-често наблюдение да има,,после вече веднъж в месеца.За ранния скрининг се разбрахме да е в 12 седмица някъде smile нямам търпение вече .
Ох за нашия тест историята е уникално смешна smile
Аз имах усещане,че съм бременна,обаче ММ не вярваше.Та..седмица преди да ми дойде  си направих тест и втората черта беше много бледа,но си я имаше.Споделих това с таткото и той пак ме отряза ,че съм си внушавала и т.н. Мина една седмица и в деня,в който вече трябваше да  ми дойде му звъня по тел и му казвам: Миличък купи ми тест ...И той казва;Добре,,Аз седя в нас нервна, по пижама,чакам си теста,а след 20 мин трябва да сме на РД на една приятелка.Прибира се нашия и го питам: Къде ми е теста ,а той казва:Ми дадох го на майка ти ,,, shok при което щях да припадна.Викам му как на майка ми си ми дал теста?????  а той : " Ми даааа,,,оставих го на мивката...Нали тест за миене на чинии искаше?????""    Та така ММ ми купи тест за миене на чинии,вместо тест за бременност smile
След ,като се смяхме като луди,отиде до аптеката ,взе тест за БРЕМЕННОСТ и след двете чертички си поревахме добре и двамата smile
Теста за миене на чинии  също съм си го запазила  yahoo
Активен
Feribotka

« Отговор #410 -: март 24, 2016, 14:17:44 »

Уникални  blum
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 24, 2016, 14:36:00 »

funnytooth heart
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 24, 2016, 15:15:39 »

Ох, ще падна с тия мъже! lol lol Тест за чинии купил,милия  funnytooth
Моя хубавец пък ме накара да направя 3 (три) теста един след друг, щото черичката била бледа. Хич не беше, ама Тома Неверни да се подсигури.

Хрис, да си те гушка,докато му дават. ММ се отказа вече от гушкане- слага си ръката през корема ми,но много леко, а отвътре започва едно блъскане и докато не си махне ръката, не спира. Голям е ревнивец.
При мен помага кратката разходка из жилището,когато се разбеснее вечер и не ме оставя на мира. Във вашите седмици е голямо вълнение усещането, но когато наедреят става откровенно болезнено понякога. Особено ритането на ребра и шийка.  smile

Да се отчета и след ЖК:
Расте и не се шегува. Измериха го 2430гр в 34+4г.с. Главичката и крачетата са големички и се очертава да е едър бебок. Диването не стои мирно и трудно успяват да направят нормален запис на тоновете без да има прекъсване. Обикновено 20мин са достатъчни, аз последния път си откарах един час. Имаше няколко прекъсвания и трябваше да правим нови записи. Намира си място да се върти още,понеже е сменил позицията и се е завъртял с лице напред. Ако не се обърне правилно, ще трябва да планираме дата и няма да се роди нормално.  huhhuh.gif
Моята анемия продължава да се влошава, та и това май е показател. Стискайте палци, другата седмица имам среща в клиниката да планираме някакви варианти и да направя рутинните консултации с анестезиолог и кардиолог.
Активен
Feribotka

« Отговор #413 -: март 24, 2016, 15:19:34 »

Хаха много истории, много нещо  girl_impossible

Ама верно ли не дава на баща си да те пипа...егати мъж с характер от малък  blum Вярно ни е много емоция сега като я усетим, ама ще видим по-натам дали ще е толкова забавно  Girl_hide
Щом има място да се върти, значи може и правилно да си се намести, за да го родиш нормално, стискам палци  heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #414 -: март 24, 2016, 15:49:53 »

Лоли,  lol ама той въобще не ти е повярвал, щом дори нему е минало през главата за друг вид тест.
Представям си физиономията ти " дадох го на майка ти "  funnytooth

И моят бебешор подритва цяла сутрин интересно, е че все ниско долу го усещам, преди не ми е правило впечатление.

Вие как сте с храненето, аз имам чувството, че по цял ден не спирам да дъвча нещо.

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше

Така е като съм седнала от един час да пиша.

ЕДИТ:Допълвам заради Нат, много се радвам, че младежът си расте.Дано се обърне както трябва.Стискам палци.
По никакъв начин ли не може да се вдигне хемоглобина?
« Последна редакция: март 24, 2016, 15:55:10 от marta_kalpazanka » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 24, 2016, 15:54:10 »

Радвам се, че всички се отчитате с хубави новини и растящи бебета smile

Аз си му се радвам на моето като шава и сега - момента хълца и рита, пълна програма smile

Лоли, весела история  funnytooth funnytooth funnytooth

И аз имам, да взема да я разкажа в темата ми, че и без това не знам какво да пиша там Wink

Нат, ние с моята док уж за нормално все се уговаряме, ама да видим на следващия ехограф колко ще му е главата, че в началото на март беше вече 9 см, пък нали да не е повече от 10. Та и при нас не се знае знае ли се.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 24, 2016, 17:21:24 »

Аз понякога май не съм много нормална. Много, много ми харесва да усещам движенията на бебето. Често толкова мило ми става, че започвам да плача...от щастие, разбира се.  heart Всеки път, когато го усещам, сърцето ми сякаш спира за миг.  heart Все си представям първата ни среща, как ще си го гушкам и целувам.  heart
Предполагам, че когато наедрее още сигурно няма да ми е много комфортно, но сега просто се наслаждавам на случващото се.

Нат, охо, ама той станал г-н почти 2.500 кила.  Girl_hide Дано да се намести точно както трябва, ще стискам палци.  smile

Марта, и аз имам чувството, че все нещо си хапвам. То после ще си покаже на кантара.  angry

Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #417 -: март 24, 2016, 17:34:09 »

Марта, в 22+6 дни съм, като го мериха бях в 22+3.

И аз обичам да усещам малчо как ме подритва, дори и когато е силно.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: март 24, 2016, 18:17:50 »

Все хубави новини около вас  Bravo

Лоли, много интересна история имате. Ще има какво да разказвате и на какво да се смеете  Girl_hide

И аз вчера бях на консултация, засега са се стабилизирали нещата. Продължавам с почиващо-лежащия режим и таблетките. Бебчо е добре, върви 5 дни напред  heart Другата седмица в петък съм на ФМ.

nansita, ако амемията ти се дължи на нисък хемоглобин, може да пиеш сироп Билкова кръв на Флорадикс. При мен хемоглобина падна още през 2-рия месец. За 5-6 дни със сиропа го вдигнах с 5 единици (правих нова ПКК). След 3 седмици пак ще пускам кръвна картина и ще мога да кажа за 2 месеца какъв е резултатът (то на теб тогава може би няма да ти трябва, като гледам линийката ти  pardon

Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 24, 2016, 23:07:05 »

Момичета, благодаря за положителните мисли! smile
С таласемия що билкова кръв и фолиева съм изпила през годините, а сега през тези 9м-сигурно е 5 пъти повече. Нищо с желязо не мога да приемам,защото не се усвоява. В интерес на истината,сега ми е по-висок от обичайното за мен, даже го бях вдигнала до 102,но вече драстично си е паднал до обичайните за мен стойности-под 90, което пък не е ОК за бременността.

Хрис, изобщо не се шегувам. Ще се убедиш сама по-натам как се изхитряват smile
Аз също много му се радвам на шутовете и дупенето,не ме разбирайте погрешно. Просто казвам, че на моменти наистина е много дискомфортно,че даже и болезнено. В момента така се чекне, че ми мести ребрата отвътре. Хич не е приятно. Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: