Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 13:49:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249725 пъти)

lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 22, 2016, 19:34:47 »

Честито бебче Юле  heart  да ви е жива и здрава и много късмет да има.. Изгледано бебче браво  heart
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #391 -: март 23, 2016, 09:23:57 »

Лоли, дай малко инфо как си  give_rose Минаха ли ти неразположенията smile
Активен
Katespa
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #392 -: март 23, 2016, 13:38:53 »

give_rose give_rose give_rose  Скъпи майчета здравейте и от мен ,за навикване съм, не съм влизала цяла вечност ,но ви изчетох и се радвам за всички ,за хубавите новини и сладките бебоци smile heart Аз имах леки неразположения но отминаха правих урина обикновенна и излезе нещо че има бактерия пуснах и стерилна но нищо,преди това нса урина пък ми показа 25-30 левкоцита при норма 10 ,но повторих нямаше нищо, бях се поизплашила. сега пия едни хапченца с червена боровинка и по 2 литра вода на ден, много вода пиех преди и какво се отучих незнам, сега се опитвам да я пия защото знам че е полезна и ше ми помогне. Бебето ми е добре,но все -още не знаем пола .На 5 април сме на фетална и с мъжа ми сме адски нетърпеливи вече  yahoo yahoo tease. Кака Теди е мн грижовна  усеща бебето като се движи мн ми целува корема и всеки ден казва мамо той ти е порастнал вече, време е да го извадят бебето   yahoo С килограмите сам +6 от начало до сега имам си голям корем както и с каката но съм замазнила и краката и  гъзето ихииххи .АМИ това е от мен зассега,надявам се да съм по редовна вече. целувки на всички.

п.с. снимката  е от 8 март smile сега съм още по голяма пупа хаха

* rsz_20160308_163715.jpg (69.57 KB, 1224x1632 - видяно 122 пъти.)
Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #393 -: март 23, 2016, 15:31:11 »

Юле, честито бебче и от мен!

Аз бях на ЖК в понеделник, малчо е вече 580 грама, аз съм 22+5, докторката каза, че за момента е добре всичко.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 23, 2016, 16:18:08 »

Katespa, много ти е сладко коремчето.  blum Ама къде го видя, че е много голямо. Тъкмо екстра си е.  smile
Ти имаш ли някакви предположения за пола? 5 април е близо, ще си видите бебчето.  heart Включвай се по-често.

Alisa85, браво на твоя малчо.  heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #395 -: март 23, 2016, 16:30:14 »

Katespa, и аз се чудя къде си ги сложила твоите 6 кг, а и коремчето е много сладко в никакъв случай голямо.Аз съм две седмици назад и май съм с по голям корем да ти кажа. Скоро ще разберете пола, каката има ли претенции за пола?

Alisa85, и вие растете.Ти в коя седмица си?

Аз да ви кажа си направих домашен крем за тяло и засега съм доволна.Моята кожа е много суха, а този се получи добре.Някой да го сърби кожата?
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 23, 2016, 16:33:29 »

Марта, я сподели какво си измайсторила? Мен не ме сърби все още корема и се чудя задължително ли е това да се случи? blush Не, че се оплаквам и искам да ме сърби, де...
Активен
Feribotka

« Отговор #397 -: март 23, 2016, 16:35:42 »

Кейт, много си ти е добре коремчето даже Wink Мойто май вече е по-голямо - 22 седмица, ама скоро не съм се снимала, трябва да поправя грешката  pardon И аз искам да знам какво ти е усещането за пола Wink

Алиса и вие си растете добре  heart

Марта, с какво го прави този крем? Не ме сърби кожата (и моята е суха), но започнаха да ме стягат сутиените и май трябва да ги сменям...Аз последно си взех от ДМ на тяхната марка един крем за тяло без миризма, неутрално РН и тн и ми действа доста добре, бяла опаковка, ако решиш Wink

Непрекъснато ми се спи и нямам никаква енергия...от пролетта ли, от госпожицата ли, не знам, ама се чувствам като парцал  blush
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #398 -: март 23, 2016, 17:09:00 »

Ами кремчето е какаово масло, кокосово масло, масло от жожоба и бадемово олио.Единственият недостатък е,  че се усеща една по особенна миризма от жожобата.Мислех, че другите ще се усещат като миризми но не.Така че трябва и няколко капки етерично масло по избор.

Разтопих какаовото масло като най-твърдо на водна баня, и после на много слабо почти без да пускам котлона сложих и останалите, докато се получи хомогенна смес и накрая бадемовото олио.Оставих да изстине и го сложих в хладилника за малко да стегне .След това директно в бурканчета.За сега едното съм оставила отвън на стайна температура, а другите са в хладилника.Мазно е, но доста бързо попива ине цапа дрехите.

Преди съм се мазала само с какаово масло, но сега ме мързи да разтопявам всеки път и затова реших да пробвам.Съотношението е 3:1 твърди масла към течни.

На мен това със сърбежите ми е кошмар, като започна да се чеша нямам спиране.Най-вече коремът и гърдите.

Фери, аз съм в постоянна пролетна умора.След трятият месец малко живнах, но сега пак постоянно ми се спи и все не съм се наспала.
Ще пробвам после и троете кремче, когато ми свърши моето , аз имам още от кокосовото и какаовото и мисля по натам пак да пробвам.
Даже се чудех и за балсам за устни, дали да пробвам.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 23, 2016, 17:21:59 »

Марта, мерси, че сподели за кремчето.  give_rose Аз все още се мажа с едно на Матернеа, но ми е на привършване.

Мен така ми се спеше до 3-тия месец постоянно. После сякаш живнах и се чувствах по-добре. Ще видя нататък как ще е.

Активен
Katespa
Ентусиаст
**

« Отговор #400 -: март 23, 2016, 20:38:59 »

@}->--оооо момичетаа сега се показвам от вчера  Oh my ... хаха първия път сякаш не качвах така но гъза и крака...но здраве да е . Относно пола аз нямам усещане незнам .каката казва че е момчеее Виктор хихи не можело да сме три жени а тати сам  yahoo
Активен
Katespa
Ентусиаст
**

« Отговор #401 -: март 23, 2016, 20:53:33 »

Girl_hide

* rsz_2016-03-23-20-51-05-238.jpg (73.2 KB, 768x576 - видяно 107 пъти.)
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ

« Отговор #402 -: март 23, 2016, 22:16:50 »

И моят корем е толкова голям, ще гледам скоро да се снимам.
Да ти кажа когато бях бременна с младежа, качвах точно на корем и крака.Та може и да познае каката.И име е измислила, нашата кака ги мисли едни...Страх,Куражчо,Бяс..чудо  smile
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: март 24, 2016, 10:23:21 »

Katespa, съгласна съм с каката. Таткото не трябва да е сам. pardon Ние много искаме да си имаме момче и момиче.  heart
Малката скица даже и име е измислила.   Girl_hide

Марта, време е да се поправиш и да покажеш снимка.  Wink

Нашият бебок снощи беше много активен. Дълго време му се радвахме на подскачанията. Таткото си умира от кеф.  heart И сега явно не спи, защото не се спира.  smile
Активен
Feribotka

« Отговор #404 -: март 24, 2016, 10:49:56 »

Сладурки  heart

Кейт, нищо не виждам да ти се е лепнало нито на краката, нито на дупето, само коремчето ти е много сладко  give_rose И моето май е горе-долу толкова Wink Каката колко е убедена хихи  blum

Миме и нашата госпожица вечерно време много се активизира и сутрин като станем, понякога и през деня ме подбутва и ми помага да не заспя на стола  blush Нашият татко пък го е страх да ме пипа много по корема да не я притесни нещо lol Вечерно време като легнем супер много внимава къде да си сложи ръцете и как да ме гушне, за да не я притискаме  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: