Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 15:49:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 249748 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #360 -:
март 17, 2016, 14:57:00 »
Додо, браво на малкия мъж
Хубаво, че ви прави номера, нашата госпожица последните пъти е мързелива и не ще много много да ни се показва
Може би си искала да ме питаш мен за по-ранното раждане, защото аз мръннах
Аз съм родена в началото на 7-ми месец, мама е в 8-ми, ама питах и не е нещо наследствено, по-скоро си е индивидуално според бременността
И аз в 13-та седмица почти нямах коремче
Активен
always_and_forever
«
Отговор #361 -:
март 17, 2016, 15:06:32 »
Додо
, благодаря ти!
Скоро и твоето коремче ще се оформи и ще ни го показваш.
Радвам се за хубавите новини.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #362 -:
март 17, 2016, 16:48:26 »
Марта, много е хубаво, че си намери час при Марков. Стискам палци всичко да е наред
Юлия, леко раждане и бързо възстановяване
Додо, много интересен е бил прегледът - салта, пръстчета
Лоли, може би нямаш повод за притеснение. Щом твоят АГ се занимава и с ФМ, със сигурност ще може да направи прегледа. Мисля, че на този преглед се гледат 4 или 5 конкретни неща и едва ли ще пропусне нещо. Все пак ти си преценяваш как ще ти е по-спокойно
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #363 -:
март 17, 2016, 19:45:41 »
Чери благодаря ти
Липсваш ни във всички теми, но ни осведомиха, че имаш доста работа
Юлия стискам палци и с двете ръце
Сега реших да изчакам до 22 тогава ми е прегледа и в зависимост от нещата, които ми каже,ще преценя какво да правя. То реално би трябвало да знае какво да гледа, а и сега като каза Панди, че е доволна приятелката и. ми стана по-спокойно.
Активен
dodo23
«
Отговор #364 -:
март 18, 2016, 20:04:46 »
Цитат на: Feribotka в март 17, 2016, 14:57:00
Додо, браво на малкия мъж
Хубаво, че ви прави номера, нашата госпожица последните пъти е мързелива и не ще много много да ни се показва
Може би си искала да ме питаш мен за по-ранното раждане, защото аз мръннах
Аз съм родена в началото на 7-ми месец, мама е в 8-ми, ама питах и не е нещо наследствено, по-скоро си е индивидуално според бременността
И аз в 13-та седмица почти нямах коремче
Да, Фери, теб исках да питам, ама нещо се отплеснах!
Още не знаем пола, но аз имам усещане за момченце!Каквото дойде, аз си го искам и обичам!
Вчера казахме на каката
Голяма радост, голяма изненада.Не съм очаквала толкова емоционална реакция от нея- прегръща ме, целува ми корема, гали ме
Последваха и 100 въпроса, един от друг по- интересни: живо ли е бебето, истинско ли е, има ли дрехи, пълзи ли, говори ли.... Колко е хубаво да имаш дете!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #365 -:
март 19, 2016, 08:59:52 »
Душичка сладка.
Ще става все по-любопитна. Дано и когато родиш да е все така добричка кака.
Активен
Feribotka
«
Отговор #366 -:
март 21, 2016, 09:34:59 »
Добро утро, прекрасни бъдещи мами
Додо, много сладко твойто момиченце е реагирало
Дано и като се роди да няма ревност
Искам да ви питам - забелязвате ли някакви промени във външния си вид (освен килограмите и коремчетата) - на мен например кожата ми е доста зле, миглите ми са оредели и като цяло бая погрозняла се чувствам
Засега само косата ми е по-добре от преди бременността
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #367 -:
март 21, 2016, 09:40:06 »
Ееее, нормално, Фери, нали носиш момиченце, хихихи
И сега сериозно: Заради хормоните е, мога да те успокоя, че е временно, след някоя и друга година ще се оправят нещата. Ама то ще дойде време за 2-ро, 3-то...
много се гледаш в огледалото и ти пък...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #368 -:
март 21, 2016, 10:05:58 »
О, Фери
Наистина с момиченца майките имат повече външни промени - красотата им отивала на детето.
Появяват се и петна в последните дни, устните надебеляват, кожата повяхва...И пак да кажа, затова е бременност, идва от бреме, а не радостност, примерно
То има забрана в народното творчество жената в положение да се гледа в огледало и вода
За преждевременното раждане по наследство питах и отговор не получих от компетентна инстанция, щото не ми било работа да зная.
Обаче на семейството, което преди две години роди детенце в 7- мия месец, наши далечни роднини, бабата, майката и двете дъщери са така с някое от децата си. И понеже имат средно по две деца, процентът е 50% за тяхното семейство. Но това е чиста случайност, защото има хиляди други случаи, когато нищо не е повтаряемо, та няма смисъл да се притесняваш предварително
Активен
Feribotka
«
Отговор #369 -:
март 21, 2016, 10:12:00 »
A, дано поне отиде при госпожицата, а не на вятъра
Фани, как да не се гледам в огледалото, като една спирала не мога да си сложа вече като хората
Няма да се разкрасявам и толкова, ще си взема само някакво масло да си мажа миглите да не заминат съвсем
Сега се сещам, че мама ми каза, че и нейните мигли са заминали като е била бременна с мен, та явно малките кокони държат да изпъкнат още докато са в корема на мама
Благодаря ви
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #370 -:
март 21, 2016, 10:33:28 »
Аз родих момиче и това са пълни глупости.Косата ми стана гъста и дебела, кожата ми стана гладка и хубава, без една пъпка, аз дето като ми идва цикъл съм като пубертет, петна не съм имала никога.Въобще всичко зависи от хормоните, човека, моментното му състояние.Кожата ми стана суха и се налагаше да се мажа с крем, но това пак го отчетох като плюс.По-скоро се чувствах отпаднала, заради постоянното гадене, погрозняла в никакъв случай.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #371 -:
март 21, 2016, 11:31:36 »
И аз като бях бременна с девойката нямах проблеми.Косата ми се донакъдри,кожата ми нямаше петна и корема беше така оформен, че ако ме погледнеш в гръб не можеш да разбереш че съм бременна.
За разлика от бременността с младежът.Коремът ми беше голям и не така оформен, а сякаш по цялото тяло.Косата ми се изправи и не приличаше на нищо и така.Определено с него повече ми пострада външността.
Сега вървя, като с нея, ще видим до кога.
Цитат на: dodo23 в март 18, 2016, 20:04:46
Още не знаем пола, но аз имам усещане за момченце!Каквото дойде, аз си го искам и обичам!
И аз четох няколко пъти и реших, че нещо съм пропуснала, не разбрах, кога Диди е писала, че са им казали пола.
За наследствеността, майка ми не е могла да ни износи и постоянно е била в болница.Първата бременност е завършила с аборт в 6 месец.Втората с раждане в 7-я месец.Аз съм се родила в 9-я и преносена, сбръчкана и грозна по думите на майка ми, но и с мен е била постоянно в болница и на легло.Пуснали са я и аз съм се родила.
Аз ги родих и двамата един ден преди и един ден след термин.
Не съм имала проблеми, а правихме ремонти и сега правим, девойката съм я носила на конче до денят, в който родих, така че нищо не се знае.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #372 -:
март 21, 2016, 11:41:06 »
И аз имам проблем с кожата, основно с тази на лицето. Появяват ми се сухи петна, червени петна, пъпчици и какво ли още не. Мажа се с разни уж чисти и с хубави съставки кремове, ползвам чисти растителни масла и пак няма особен резултат. Последно четох, че за суха кожа помагат кремове със силикон. Взех си, но пак няма резултат. Не смея и да се гримирам - фдт върху суха кожа е направо ужасно
Трай бабо за хубост са казали хората, така че ще си търпя, ще се мажа и ще чакам август
Активен
Feribotka
«
Отговор #373 -:
март 21, 2016, 12:00:53 »
Аз ще си взема рициново масло да се клепам и миглите и лицето, пък каквото сабя покаже
Не знам, може би наистина си е индивидуално, както каза Маги, но е факт, че съм далеч от най-добрата си форма
Активен
always_and_forever
«
Отговор #374 -:
март 21, 2016, 12:16:48 »
И аз не си харесвам миглите напоследък, не че някога са били гъсти и дълги. Ама сега даже и със спирала, не постигам резултата, който искам. Кожата ми по принцип е от смесен тип. В началото ми излизаха пъпки, сега да чукна на дърво е добре. От време на време имам сухи петна, но това и преди се случваше. Мажа се с крем и се надявам да нямам проблеми. Ноктите ми НЕ са станали по-здрави, а са си също толкова чупливи, както и преди. В косата не намирам промяна, а така се надявах да стане поне по-здрава.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...