Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 05:45:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 250440 пъти)

Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #315 -: март 15, 2016, 12:59:37 »

Благодаря за приема!

Да, и аз ще съм свекърва  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 15, 2016, 13:21:46 »

ma6ka_    heart heart heart безкрайно съм щастлива да те видя тук!!! бяхме една реколта булки, сега ще сме мами в една и съща година! Август ли се пада термина ти?
Лежи си мирно и кротко щом се налага, стискай кълки ако трябва и ни дръж в течение
Много се развълнувах smile Щом си с момченце и ти, значи футболните фенове се увеличават, да видим дали ще са от Левски или от Берое хихи
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #317 -: март 15, 2016, 13:27:04 »

Брей, много мъжка и силна година Bravo
Машка, и аз те помня покрай сватбените вълнения. Хубаво е стари съфорумки да се завръщат с такива новини.
Алиса, честито и на теб! give_rose
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 15, 2016, 13:40:26 »

Благодаря ви момичета за топлото посрещане  Girl_hide

На 27 август ми е терминът, другата седмица като мине прегледът ще сложа лентичка, че ми е малко притеснено. Ама викам да ви се похваля, че сте ми на късмет и сте с много положителна енергия  heart

Панди, при теб нещата са доста напред. Много се радвам, че всичко е наред и скоро ще се гушкате. По-нагоре видях, че след 10 април може да се появи младежът  heart
А нашият малък мъж ще е син фен 100%, дори не може да го коментираме това  pardon
« Последна редакция: март 15, 2016, 14:26:34 от ma6ka_ » Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 15, 2016, 14:03:07 »

Добре дошли на новите попълнения  heart Наистина мъжка година.  Фери в 8 седмица съм да, след два дни влизам в 9. Значи имам време да си запиша час, аз ще те питам подробно на лични по нататък kiss2
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 15, 2016, 14:22:13 »

Леле, имаме си нови попълнения в темичката. Много се радвам. Bravo

Alisa85, ma6ka_, добре дошли и лека бременност ви желая!  blum

Alisa85
, разкажи малко повече за себе си. Кога е терминът ти? Сватба ви предстои преди това...супер.  yahoo

ma6ka_, дано бързо да отминат при теб неразположенията.  Wink

Наистина много мъжки майки се събрахме. Момиченцата ще имат избор.  pardon

Лоли, и аз те съветвам към 12 седмица да отидеш на ФМ. smile

Панди, мои 2 приятелки родиха точно на термин.  Wink

Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #321 -: март 15, 2016, 14:40:26 »

Терминът ми е за 23 юли, но по всяка вероятност ще съм секцио, по медицински причини, и ще излезе малчо към средата или нач.на юли.
Иначе съм на 30 години, с таткото сме от София и живеем тук. Все още ходя на работа и започвам и подготовката за сватбата май месец.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #322 -: март 15, 2016, 14:41:44 »

Здравейте, здравейте.

Ma6ka, Asisa85, много лека бременност и добре дошли  give_rose

Ma6ka, моят термин е на 26.08.16, ще видим кой от младежите ще се покаже пръв.Пази се, това енай-важното, след това ще имаш време да наваксваш.

И аз от много време си мисля, че тази година някак се очертава мъжка.Покрай мен също основно само за момчета чувам да се чакат.Свекърва голяма орисия е направила.

Фери, heart.Успокои се, че не са объркали.Видяхте ли и хубаво личицето ? Ако се роди покрай РД на таткото,направо си го представям тогава..

Иначе да с ехографите си мерят просто според големината на главичка и краченце, дали си съответсват на седмиците по скоро или има забавяне или нещо друго.Ако детето е с по-голяма глава, може доста да те объркат.

Аз за Славкова си запазвам час още при прегледа за следващия.Понеже са доста лекари и според мен ако нямаш претенции за час, може и за една седмица напред да се намери.
Иначе, пак да кажа за нея, страхотна е, въртя, гледа докато не се показа така че да може да го види не спря.

Аз сега се чудя, дали да пробвам да запазя час при Томава или Марков.Чудя се защото доста е трудно да се огледа главата и всъщност много трудно можеш да го уцелиш в правилната позиция за да си сигурен, че виждаш всичко.Не че и нямам доверие, напротив, но там май и апаратурите са по-добри .Вие какво мислите ?
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 15, 2016, 14:56:12 »

Алиса, ти си близо до моя термин 21.07.  blum Важното е бебчето да е добре, пък как ще се роди е божа работа.

Марта, аз не мога да споделя впечатления от тези доктори. Дано да намериш някой наистина добър, за да може да огледа хубаво бебчето. По принцип чета само хубави неща за д-р Сигридов, но нищо повече не знам.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 15, 2016, 14:59:25 »

Миме, аз казвала ли съм ти ? Кари ми е рожденничка на 21.07 - в последния ден на Рак, ако е раче д..е да ти е яко, хиххихи
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 15, 2016, 15:01:36 »

Фани, не знаех.  smile Ама не на мен, а на Влади д.пе да му е яко, защото и аз съм рак, така че два такива екземпляра на едно място... LAUGHTER
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: март 15, 2016, 15:13:45 »

Марта и двамата са най добрите в България.  Томова знам че е много добра за сърцата , забравих как се казваше фетална кардиография май. Марков за мен е номер едно, освен това е много мил и добре обяснява, за него час се запазва месец и половина два по рано.но не пречи да се пробваш. Най малкото двама лекари е по добре от един.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #327 -: март 15, 2016, 15:46:57 »

А добре я да ви питам, на 22-ри юли раци ли са още, или са вече лъвове  pardon

Марта, нямам наблюдения за тези двамата лекари, но знам, че наистина са най-добрите, така че за твое успокоение може да си запишеш час при някой от тях smile
Видяхме ѝ личицето да, направихме снимки, не мога да кажа, че е хубава lol Ама като се роди жива и здрава ще я видим Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #328 -: март 15, 2016, 15:53:36 »

Ей, Машка yahoo yahoo yahoo Много се радвам, че се връщаш по такъв хубав повод. Много интересен букет булки бяхте heart Само Виви успя да се вреди за момиченце от онова лято. Няма нищо, сега ще си ги получите отгледани, като снахи. Wink
Преди време купих пиленца от пазара в Раковски за колежката. От 20, само две кокошки - останалото петли. Пък уж ги избирах по указания funnytooth Време ми е да се махна от тази тема, няма стари момци да остават дечицата...
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: март 15, 2016, 16:01:26 »

Фери, ама нали каза, че ТМ е на 22.07, не знае ли коя зодия е? blush
Мисля, че и на 22.07 са раци, ако не се бъркам.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: