Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 21:52:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249847 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 11, 2016, 10:00:41 »

Лоли  heart

Сънрай, пола вече ни го казаха на първата ФМ, сега чакам само да ми потвърдят утре на другата ФМ.
Аз те питах за усещането на бебчето. Wink Чакаме те да споделиш как е минал прегледът ти. blum
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #271 -: март 11, 2016, 10:24:57 »

Миме, стана ми интересно защото моята не ми дава такава информация за бъбреци, сърце и тн...просто казва всичко е наред, бие му нормално сърчицето, показва ми гръбнака и толкова  pardon
Аз си изоставих практиката да си записвам въпросите, ама май ще я подновя, че ще си оставя някъде главата с тая разсеяност  blush Пиши и ти Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #272 -: март 11, 2016, 10:27:08 »

Миме, усещането е индивидуално. Аз съм висока, било то и слаба. Също не можех да кажа с точност къде е главичка, къде е дупе, освен ако бебето не застанеше с ясно издупена поза и коремът ми не се вирваше на една страна. Крачетата ги усещах, когато риташе. Ръчичките са с по-слаби и по-фини движения. Там е по-скоро като чесане отвътре, леко подбутване.
Предполагам, че при много голямо бебе (над 3800-4 кг) и дребна майка усещането може да е по-отчетливо. Така например гледах преди време предаване за многоплодна бременност. Високите жени били предразположени повече към естествено забременяване с близнаци, тризнаци и тн. Природата била предвидила един вид място за всеки плод вътре. Отделно, че при що-годе пропорционално тяло високите жени имат по-дълго бедро - това е във връзка с нормалното раждане, пак природни намеси.
Аз вторият път бях с предна плацента и уж по-трудно се усещало. Не намерих разлика за себе си с първата бременност, когато бях със задна.
Много си сладка на снимката give_rose
Сънрей, при теб съвсем наближило щом говорите и за родоразрешаване. Стискам палци нещата да протичат нормално.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 11, 2016, 11:51:30 »

Фери, за сърчицето и на мен ми каза само, че си бие нормално, нищо повече. За бъбреците, за първи път ми дава такава информация.  Wink

Али, благодаря за споделеното.  give_rose Сигурно е индивидуално. Понякога и аз имам чувството, че някак се дупи, защото усещам, че не ми е комфортно, пък и застава като топчица.  heart
За плацентата и аз уж в началото бях с предна, пък го усетих за първи път в 14-та седмица.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #274 -: март 11, 2016, 11:57:07 »

Здравейте, здравейте, ходих на ЖК само да видя колко кг съм, не ме гледаха, защото в понеделник съм на ФМ.За сега съм си върнала единия кг., от двата които свалих и съм 48.Дотук добре после ще видим.За това , че ми става лошо каза винаги да нося айран или сокове, за вдигане на кръвната захар.

Sunray, при теб съвсем е наближило.Ще чакаме да кажеш в събота.

Миме, много си сладка, много хубаво коремче.

И последно МНОГО МОЛЯ, в понеделник от 10.00 съм на ФМ.Моля, за много силно стиснати пръстчета и положителна енергия, дано да излезе по малкото зло, ако може така да се кажа.Благодаря. give_rose
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 11, 2016, 12:09:30 »

Марта, МНОГО, МНОГО силно ще стискам палци за ФМ.  heart Дано всичко е наред!  smile
Активен
Feribotka

« Отговор #276 -: март 11, 2016, 12:12:45 »

Марта стискам палци и аз  heart heart heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 11, 2016, 15:15:27 »

Марта, стискам много силно и аз!  good
Миме, при нито едната ми бременност не съм знаела кое къде е - къде му е ръка, крак дупе и т.н. Усещала съм движения -силни, слаби и до там  crazy нямам въображение за такива работи явно. Хубава сииии  heart на фотосесии ще ходите ли бе, майчета?
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 11, 2016, 15:30:50 »

И последно МНОГО МОЛЯ, в понеделник от 10.00 съм на ФМ.Моля, за много силно стиснати пръстчета и положителна енергия, дано да излезе по малкото зло, ако може така да се кажа.Благодаря. give_rose

Настрой се положително, повярвай го и така ще бъде!

Много позитивна енергия!
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 11, 2016, 15:40:45 »

Фани heart много ми се иска една фотосесия да си направим. Дай ми снимки на мен.  smile
Ще го обмислим, но поне да стане по-топлично и красиво навън. Пък и пупата да порасне още, че да има ефект.  smile
Активен
Feribotka

« Отговор #280 -: март 11, 2016, 16:27:16 »

Аз мисля да си направим, даже съм си харесала фотограф, ама и аз като Мимето чакам да ми порастне корема още малко и да стане по-топло да мога да се извея по рокля  Wink
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 11, 2016, 17:19:55 »

Момичета следя ви всички и много се радвам за хубавите новини, които споделяте  girl_in_love

marta_kalpazanka ще стискам силно палци и ти пращам от сега положителна енергия  good

Имам бременна приятелка в 9 седмица и много и става лошо, всеки ден повръща.. Та въпроса ми е, ако може да ми кажете някакви лекове против гаденето.?
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 11, 2016, 20:24:28 »

Хелоуууу и от мен!

Миме голям си сладур...пу-пу. give_rose
Марта имаш и моите стиснати палчета. good Вярвам,че всичко ще бъде наред!

Аз моята дундичка си я знам как е още от 6-ти месец,а именно с главата надолу,гръбче в ляво и крачета в дясно.Дупето си го все под ребрата ми.Винаги,когато започне да хълца се успокоявам,че си стои с главичката надолу,въпреки че при мен няма особенно значение за съжаление. nea

За фотосесия и аз съм решила да правим,но кога и къде все още не сме го уточнили.Мисля си скоро да запиша дата за началото на другия месец ама да видим.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 11, 2016, 21:54:42 »

Аличка, аз съм пропуснала явно, че си с две дечица heart

Да, при мен не остана много...Този път времето отлетя, буквално! Докато с Ели имах време да потъна в мислите и емоциите си, да се отдам на размечтаване и прочие, то сега доста по-практично гледам на нещата. Покрай каката и старанието да й намирам забавления и да не се чувства пренебрегната заради бременността, последната остава като даденост. Знам че съм бременна, но до там. Подготвяме се, на финалната права сме, но до там smile Вече обичам и малкото човече, но време нямам за сантименталности сякаш. Странно звучи, но така е при мен. Моля се само за нормално раждане, което и да протече нормално и да гуша здраво бебе после heart
Усещам се някак гузна спрямо каката. Че вече няма да е тя само всичко за нас. И се мъча да трупам, едва ли не, позитиви. Уплътнявам си болничния с нея на макс. Тя е много разумно и уравновесено дете, но все пак е дете. Старая се да не говорим твърде много за бебето пред нея, да не се увличаме по-скоро. Търся баланс. Абе, не е лесна, поне не и в моята глава! pardon

Днес изкарах матрачето да се напече, изпрах повечето неща. Утре ще почна гладенето. Уговорих се и с фирма да дойде да почисти прозорците и дограмата, че няма кога, а има доста прозорци вкъщи.

Май това е.
Като мине прегледа, ще се разпиша give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 11, 2016, 22:08:31 »

Момичета следя ви всички и много се радвам за хубавите новини, които споделяте  girl_in_love

marta_kalpazanka ще стискам силно палци и ти пращам от сега положителна енергия  good

Имам бременна приятелка в 9 седмица и много и става лошо, всеки ден повръща.. Та въпроса ми е, ако може да ми кажете някакви лекове против гаденето.?

Да има нещо сухо за хапване до нея-солети бисквити.Да пробва газирана вода с лимон да пие.Има някаква храна която не я дразни трябва да открие какво е.Аз ядях рибена чорба и домати със сирене.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: