Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:22:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249918 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 10, 2016, 10:36:35 »

Миме, това са нормални усещания.

За обръщането в леглото, след седмият месец си помагах с ръце, хващах си корема и така се обръщах, иначе няма мърдане... хихи /нямам емотикони.../
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #256 -: март 10, 2016, 11:06:02 »

Да, сега на Пандето, Нат и Сън им става малко по тежичко, но малко остана.

Миме, то аз че съм по назад от теб и ми става лошо и се задъхвам , преди не съм имала тези проблеми, а сега....

Лоли, браво за сърчицето.

Вчера и на мен ми стана лошо, едва се прибрах.Днес бавно, славно и беше по добре.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #257 -: март 10, 2016, 11:21:09 »

О, аз още от началото загубих тонус и ми е трудно да изкачвам стълбите в работата, пък вкъщи гледам да мисля комбинативно като се качвам до втория етаж да е възможно най-малко пъти lol
И моето сърце прескача от време на време и рядко имам леки като бодежи, а пък от вчера нещо краката не ме слушат, първо единия се схвана, днес другия  huhhuh.gif Разпадам се...не знам до 9 месец какво ще стане  blush

Миме, сутринта си мислех, че днес си на преглед  heart
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 10, 2016, 11:42:54 »

Ооо, аз си се връткам в леглото като шаран на сухо. И съответно ми отмъщават  tease. Сутрин,обаче, се изсулвам някак от леглото като Пандата и после наблюдавам как се намества г-н 2 кила. heart

П.П. г-н 2 кила идва от баща му, който е г-н почти 100 кила.  crazy Изтрещя тоя мъж покрай мен.

Дами, намалете темпото,бре. Няма да избягат магазините. Бааавно и славно, отнема повечко време, ама пък след прохождането на дечковците, няма да става по-бързо ходенето. Снощи ме заведоха до Икеа. Обикновено съм целеустремена, гледам каквото ме интересува и си тръгвам. Сега по същия начин, ама ми отне към 1,5ч да стигна до 1 ниво. Така да ме боли тоя таз...имам чувството, че някой е хванал двете половини и разпъва ли,разпъва... На моменти ми се реве от болка.

Лоли, пробвай с чай от джинджифил и малко лимонче. Мен ме облекчаваше за кратко в офиса, колкото да изкарам без тичане до WC. Даже не ме усетиха,представи си...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #259 -: март 10, 2016, 12:35:15 »

Фери, крампи ли имаш? Хубаво е да го споменеш на лекаря.
С тия кила сте ми много сладки! Не ме карайте да ви показвам снимки как трайно се омършавява след раждане blum
Като наближи раждането си спомням как все едно мъкнех пъпеш между краката. В един момент чувството изчезна и баш преди раждането бях като отвързана.
Вие усещате, че едва се обръщате в леглото, ама само си представете как някои мъже усещат хъркаща бременна до себе си... Винаги може и по-зле да е Wink
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 10, 2016, 13:13:40 »

привет от мен  give_rose
гледам за болки/неразположения си говорите ...викам ето тук мога се включа, съвсем по темата съм, хахахах
моят корем ПАК е огоромен за месеците в които съм и ПАК ми тежи и аз като вас незнам как ще изкарам до края...Лекарката ми даде направление за физиотерапия и от другата седмица съм там, давидим дали ще облекчи болките в гърба и кръста.
Новото при мен е, че от предната седмица минах на 30ч работна седмица и съм много доволна. В 14ч оствям всичко в офиса и отивам да....спя....какво е това чудо, минаха 3те месеца аз още спя....
always_and_forever - за прескачането на сърцето (ускореният пулс), като цяло казват, че е нормално за бременността, но при мен например се дължи на щетовидната жлеза...пия хапчета по този повод  pardon

чакаме те с инфо от прегледа smile

Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 10, 2016, 13:30:21 »

toni8301, има колани за бременни, които значително могат да ти облекчат неразположенията в гърба и кръста.

Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #262 -: март 10, 2016, 13:33:06 »

Фери, това с крампите ме побъркваше, беше най-неприятното нещо от предишните ми бременности.За сега още нямам.

Миме, чакаме те да кажеш.Иначе да задъхването  и сърцебиенето е нормално .По време на бременност се натоварва сърцето.

Тони, хубаво е че има намалена работна седмица.Със спането и аз съм така, мислех че след третия месец ще мине , но не.

Аз си подготвям изследванията, защото утре съм ЖК рано, рано.
Активен
Feribotka

« Отговор #263 -: март 10, 2016, 14:09:36 »

Ами аз хубаво ще ѝ кажа на лекарката, ама тамън ми мина прегледът, пък магнезий си пия, ако трябва с още да се тъпча  huhhuh.gif Иначе това от снощи ме схвана, през нощта де и още не ме е отпуснало, а друг път бързо отшумяват  shok

Винаги съм спала по много и все не ми стига...е сега е още по-зле, без значение в кой месец съм  pardon

Тони, много хубаво, че ще можеш да си почиваш повече  heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 10, 2016, 14:17:53 »

Отчет след днешния преглед.
Нашата шушулка е добре, съответно и мама е по-спокойна.  heart С главичката надолу е, за разлика от миналия път, когато се дупеше. smile Сърчицето си бие нормално. Пикочният му мехур беше пълен, бъбречетата работят нормално. Шаваше си, засега предполагам на воля.  smile Докторът каза, че засега на неговия апарат не може да ми каже пол, но аз това си го знам. А така ме вкара във филма, вика ми, айде и април излизаш болнични за раждане.  shok Викам: квооо, хахаха. Нали юни месец? Човекът нещо се объркал, та после ми се извинява.
Аз съм с 1,200 кг отгоре, в сравнение с миналия път.  angry Изпрати ми да си направя пак изследвания, което ще стане в началото на април. Попитах за резултатите от първите. Хемоглобин - 141, захар - 4,8 и т.н.
Най-после си разбрах и кръвната група.  smile
Всеки път ходя много развълнувана и си забравям въпросите. Забравих да го попитам за сърцето, но сигурно ще е нормално.  pardon
Следваща консултация на 14.04.

Сега искам да си легна и да се събудя в събота сутринта, преди ФМ.  heart

Едно осмомартенско коремче за поздрав от мен.  Wink

Нат, твоят е г-н почти 100 кила, а моят стана на вейка в последно време. Така беше и преди сватбата. Явно напрежението си оказва влияние. Уж при бременността татковците дебелеят с майките, а пък то какво стана?!

Али, Влади още не ми се е оплаквал, че хъркам и не може да спи от мен, хихи. Трябва да го питам, може пък да му е неудобно да ми каже.  pardon

Тони, аз умирах за сън първите 3 месеца. Като влязох в 4-ия това отмина и съм свежарка, иначе преди това лягах и припадах на секундата. Сега, не че спя до късно по принцип, но от както сме се захванали с тия ремонти, майсторите идват в 8.30 и аз трябва да съм станала рано.  nea Липсва ми излежаването да късно, но това е.
« Последна редакция: март 10, 2016, 14:21:01 от always_and_forever » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 10, 2016, 17:28:10 »

Миме, каква си сладурана тук!  heart heart heart И тумбачето вече се вижда.
Хахаха, как април за раждане, има още бая време при теб. А хемоглобинът ти е като на олимпиец, браво!  good

ММ по принцип си е г-н почти 100 кила, сега не е мръднал. По-скоро аз го гоня и съм съпричастна с него.  pardon
Активен
Feribotka

« Отговор #266 -: март 10, 2016, 17:51:46 »

О, Миме какво си сладурче  heart Радвам се, че всичко е наред с прегледа smile

ММ пък като се запознахме беше ОК, след това отслабна малко...сега се опитва да надебелее, ама се надявам да не му правя компания  pardon

Абе Миме, как може да му види пикучния мехур и бъбреците, а пола не  huhhuh.gif На мен тези неща ми ги казват на ФМ  huhhuh.gif А колко грама е?

И аз си забравям въпросите  blum
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 10, 2016, 18:07:05 »

Нат  heart а, де? Викам си да не би да съм спала някакъв зимен сън и да ми е навремило.  pardon

Фери, не мога да ти кажа защо вижда едно, пък друго не. Или наистина не вижда с неговия ехограф или не иска да прави предположения. Опитвам се да вярвам на нещата, които ми говори, защото съм се оставила в неговите ръце.
 За грамовете не съм го питала сега, защото миналия път ми каза, че е много относително. Та, тия въпроси ще ги отправям в събота на ФМ, стига да не забравя пак.
Иначе, чак сега ми казаха, че мога да отида вече на ФМ. Даже се опитаха да ме насочат, но аз казах, че имам адреса, без да казвам, че даже и час съм си запазила. Ми така де, като знам първият път колко скептично погледнаха на това, че съм ходила на преглед, сега предпочетох да си замълча. Другият път ще им кажа.  smile
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 10, 2016, 22:59:09 »

Миме пу пу heart страхотна си,толкова сладка.Бонбон с бонбонче.Браво,че всичко е наред.
Аз  пия чай от джинджифил,лимони всичко каде чуя пия,но ефекта е нулев.Май трябва да си мине време и това е.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: март 10, 2016, 23:45:41 »

Напълно възможно е, дори и да е кадърен лекаря и да има хубава апаратура, да не види пола. Всяко бебче е различно позиционирано, някои са разкрачени, други все свитички. Все ще се разбере, няма да избяга тая информация smile

Някой беше питал, не помня кой blush Ами, не съм убедена, че усещам къде е главичката и къде краченцата, хем ми е втора бременност. Само се надявам вече да е главично разположена. Свеки ми каза, че при втора бременност е нормално бебето да се обърне и почти накрая, та...дано! smile В събота вечерта съм на преглед и ще стане ясно, тогава горе долу влизам в деветия месец и каквото такова smile
Ще пускам и за последно микробиология, че нали искам нормално раждане. И ще обсъдим присъствието на таткото, евентуална епидурална упойка и разни такива.
Иначе болницата си я знам, багажа ми е ясен, почти никакъв не е.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: