Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 01:28:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 249934 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #225 -:
март 08, 2016, 14:09:10 »
Аз не харесвам Преслав и Пресиан, звучат ми женско.А и умалителните са веднъж, на Пресин е Преси, на Преслав също.С "П" на мен лично ми харесват Пламен или Павел.
Георги е класическо име.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #226 -:
март 08, 2016, 14:15:16 »
Днес ходих да си взема болничния. В четвъртък съм на ЖК, а в събота на ФМ.
Няма да обяснявам колко съм нетърпелива.
Фери
, браво на твоята бебка.
Нат
, стискам палци за ФМ.
Марта
, чувството да усещаш бебчето е много хубаво.
За имената не мога да изкажа мнение, защото по принцип толкова типично български имена не харесвам.
Успех с избора.
Активен
Feribotka
«
Отговор #227 -:
март 08, 2016, 14:20:30 »
Ние също сме в чуденка с имената, или по-скоро на мен много ми се иска да я кръстя на тати, не за друго, просто ми харесва идеята, малко традиционалист си падам, докато ММ има мераци да е на него кръстена и да започва с Б...ми не ми харесва да си кръщавам детето на него, колкото и да го обичам
Той е кръстен на баща си, което не го намирам за ОК
Ако неговите родители бяха живи, може би щях да уважа някой от тях, но при тази ситуация предпочитам да е на моят баща
Иначе леля ми и тя живее с идеята да я кръстя с Б и се рови по цял ден за имена, миналата седмица специално ми се обади да ми каже какво хубаво име е намерила, съчетание от на двамата и засега имаме 3 мена: Беатрис, Алина и Анастасия
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #228 -:
март 08, 2016, 14:24:16 »
Ето да се посмеете малко на имена:
http://stratsimir.exsisto.com/
Пръцко ми е любимо!
Иначе извън шегата, аз много харесвам Георги, силно име е, а и ми се струва, че сега покрай други модерни имена, няма много малки деца с името Георги, та ще си е добре няма да се бърка с другите дечица.
Фери, аз съм пристрастна и съм за Алина, понеже е на една буква разлика с името на моето дете.
Анастрасия е също страхотно! Беатрис няма да го коментирам и съм съгласна с теб, че детето да се казва на баща си за мен е ненужно.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #229 -:
март 08, 2016, 14:26:08 »
Мноооого искам да е с "В" на ММ, но засега не се сещам за подходящо име за момче.
От трите имена най ми допада Алина.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #230 -:
март 08, 2016, 14:26:51 »
Марта
, още един глас за Георги. Аз обичам и много държа на българските имена, че нещо почнаха да се затриват. А Георги, Димитър и Никола са ми едни такива достолепни и тежащи на мястото си
И аз съм против популярните имена, които вече в една група или клас се срещат по 2-3 пъти.
Отделно пък какъв хубав празник е Гергьовден!...
Успех!
Мъжки с "В", които лично на мен ми харесват са Велизар и Вилиян. Може би първото ми харесва повече...Виктор не го споменавам, че вече се среща на всяка крачка.
«
Последна редакция: март 08, 2016, 14:28:48 от sunray
»
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #231 -:
март 08, 2016, 14:31:21 »
Васил и Веселин не са лоши също. Волен и Велин, Владимир и Владислав. С В има много хубави имена!
Активен
Feribotka
«
Отговор #232 -:
март 08, 2016, 14:31:44 »
И мен най-много ме влече към Алина и май така ще е, ама чакам бащата да премисли още по въпроса
Миме
, ти искаш с В, ама не искаш да е същото? Велизар, Велислав ми изникват веднага, ама порови в интернет, може да има нещо интересно, за което да не се сещаме
Беатрис казах и преди, че хич не ми се връзва за нашата мила Родина + ми звучи много странно с презимето и фамилията, ама го слагам на размисъл само заради ММ
Виви
, има уникални имена, чак да се чудиш как можеш да причиниш подобен срам на детето си
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #233 -:
март 08, 2016, 14:41:16 »
+1 за Георги. Не знам какво не му харесват хората, ММ също не му се кефи изобщо.
Имената с П в момента не ги харесвам грам, защото само ми се подмята как бебето трябвало да се казва с П. Ми няма пък.
Хрис, Беатрис откровенно не го харесвам, а Анастасия ми е фаворит. Беше и в моя списък, но после ми разбиха представите. А Анастас не ми харесва като еквивалент.
При нас драмата с имената продължава. Харесваме 2 имена, ама още се чудим кое да е. Дано да взема да го измисля скоро.
Ииии, отчет след ФМ в 32+3: спирайте да стискате палци, полза няма.
На вашето внимание, г-н 2 кила!
Аз се чудя що ми тежи..
Добрата новина за мен е, че само бебо е качил, аз тоя път нищо (от последната ЖК насам).
Каквото можа да си сложи пред лицето-сложи го. Даже и пръсти разпери, после си скри муцуната в плацентата. Та това е, ще му видим сладката физиономия скоро. Иначе си расте добре, притесненията от 1 и 2 триместър ги няма вече. Г-н 2 кила е заел позиция на нисък старт и се надявам да не се завърти до другия преглед, иначе ще видя нормално раждане през крив макарон. Макар че вече му е доста тясно и според Док е много малко вероятно.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #234 -:
март 08, 2016, 14:47:43 »
Фери, единствено с Б мога да добавя Бела или Белослава.Малко ми е трудно с Б, иначе с А съм по скоро за Алина, въпреки че и Анастасия е много царствено.
Миме, за В освен Велизар, Владимир,може и Валери.Имам познат Вилиян и му казват Вили, малко и то е към тези които приличат на женски имена.
Докато се рових за имената пишеше, че хората са си кръщавали децата с някакво пожелание и оттам и странните имена, е за Пръцко нямам какво да кажа де ...
Иначе да Гергьовден е страхотен разник, Радо е роден тогава, но кръстницата му е казала, че ще се казва Радослав на баба си Радко и дядо си Радко.
После като дете много често си е чупел крак, ръка, глава и майка му е започнала да му прави курбан на 06.05.
Ива е много впечатлена от иконата и на всички обяснява за нея, в църквата я познава, абе на почит е при нас.
Едит: Нат, браво на младежа и на теб също.Добре се гледате.И аз си мисля, че малко вероятно да се обърне вече, въпреки че са способни на изненади.
Нашият младеж го видях след като го родих, преди това, като твоят винаги си криеше лицето и нямах нито една негова снимка.
По принцип и аз с П много не ги харесвам освен за тези,двете като изключим, че Преслав и аз малко го свързах с Преслава, а Пресиян няма хубави за мен умалителни.
И наистина последно
Фери,
- Божидара.
«
Последна редакция: март 08, 2016, 14:57:59 от marta_kalpazanka
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #235 -:
март 08, 2016, 14:57:19 »
Нат
, хахаха хич не се шегува вашият малък човек
Ама така както го обяви ми навява асоциации на един сравнително известен рапът
Боли ли те кръстът? Моята приятелка, която трябва май месец да ражда доста я боли, а коремът ѝ хич не е голям...качила е 6 кг само
И на мен ми е трудно с Б да мисля...а пък за мъжки хич не съм и мислила, ако вземе да ни изненада някой мъж, най-много да е Аспарух (четох една историческа книга напоследък и съм се запалила)
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #236 -:
март 08, 2016, 14:58:49 »
Честит празник мили дами !
Активен
always_and_forever
«
Отговор #237 -:
март 08, 2016, 14:59:00 »
Фери
, Името на ММ, Владимир, ми харесва, но не ми допада идеята да са с еднакви имена. Не знам защо.
Затова исках поне буквичката да му носи. Аз ще си е знам, че е на него.
Макар че и той ми повтаря, че много би искал един ден, ако си имаме момиченце да е Мария като мен.
Аз за момиче съм си харесала име с неговата буквичка, но за момче, не.
Тези, които ги изброявате са си точно български, пък нали не ми допада нещо от сорта на Васил, Велизар, Веселин и т.н.
То е почти решено, как ще е, ама още имам надежда, че може да измисля нещо. Ако пък не, когато си имаме момиченце няма къде да ми бяга и ще ми се сбъдне мечтата.
Нат
, г-н 2 кила, хихихи.
Аз като видя, че някоя мама е вече в 30+седмица и ми става едно такова хубаво. Много наближава срещата с бебчо.
ПП.
Днес, докато си преглеждах амбулаторните листи, видях снимчицата от първата ФМ на беб и ми стана тоооолква мило! Искам пак да си го видя!
Активен
Alichka
«
Отговор #238 -:
март 08, 2016, 15:48:39 »
Фери, на мен Алина много ми харесва. Иначе съм пристрастна за Божидара. Бориса също ми харесва, въпреки че съм го чувала само на някаква кифла тип плеймейтка.
Павел, Павлин и Пламен са малко позабравени в днешно време, но е нормално, защото бяха разпространени за нашето поколение. При нас Мартиновците са като царе - първи, втори и тн. Иначе ползваме бащините им имена - Мартин на..... (името на таткото).
Нат,
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #239 -:
март 08, 2016, 16:22:22 »
Аз със "А", много харесвам Анна, много красиво име ми е.Майка ми е Антоанета, също красиво име.Албена, Анелия, Анастасия, все красиви имена, не много често срещани, но с голям заряд.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...