Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 09:51:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 250093 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #120 -:
февруари 29, 2016, 10:36:12 »
Принцеса Анастасия.
Додо
, и аз свиквам с мисълта и знам, че болка ще има, защото както е казала Фери, това си е естествен процес. Няма как да се избегне, важното краят да е щастлив.
Аз за това казвам, че за момента се чувствам спокойна, надявам се и за напред да е така.
За епидуралната упойка си мисля, че доста хора биха били против. Ама и за това, като за много други неща има две страни.
Фери
, дано и аз да не забравя да те подсетя.
За име - ние имаме фаворит за момче, аз и за момиче си имам.
Лоли
, честити две чертички. Много се радвам за теб.
И аз се чувствам по същия начин, когато видях положителния тест - щастлива и притеснена. С времето обаче чувството е несравнимо.
Дано бързо ти отминат неразположенията и да се радваш на бременността.
Кога ти е терминът?
Активен
Feribotka
«
Отговор #121 -:
февруари 29, 2016, 10:37:29 »
Лоли
Гушкам те много, радвам се, че всичко е наред
Да видим дали две "Тини" ще имаме две "Алини" (нали и ти много го харесваш това име)
Марта
, а вие поне към буква ориентирали ли сте се? Да ти кажа не, че не ми бяха полезни, напротив, но лекциите бяха по 20 мин...а според мен за някои теми трябваше повече време да отделят, но беше интересно определено, особено ако ти е първа бременност
Натъпкаха ме с рекламни материали, ама има и такива с доста информация
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
февруари 29, 2016, 10:41:30 »
Рони,Мари ,Миме благодаря ви много
Фери дано да ги направим по две ,много ще съм щастлива
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
февруари 29, 2016, 11:22:04 »
Честито, Лоли!
Ние пък най-после поръчахме леглото и количката и в края на март ще си ги вземем. А понеже от магазин Слънчице при покупки над 800лв ти дават подарък ваучер за 50 лв, аз се сдобих с нощница и сутиен за кърмене
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #124 -:
февруари 29, 2016, 11:23:11 »
Лоли, честито! Пожелавам ти само добри новини до края и бързо да преминават неразположенията.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #125 -:
февруари 29, 2016, 11:25:02 »
Панди
, и аз го гледах този магазин. Има хубави колички там. Ти на какво си се спряла?
Активен
Feribotka
«
Отговор #126 -:
февруари 29, 2016, 11:28:13 »
Панди
, и на мен ми е интересно на какво се спряхте
На мен най-много ми се набиват от някакви реклами на Лорели и легълца и колички, ама за леглото се чудя още дали да вземем обикновено + скрин или комбинирано
Да дойде юни и ще го мислим
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #127 -:
февруари 29, 2016, 11:47:50 »
Фери, според мястото в стаята. Аз имам повече място и е безсмислено да вземам комбинирано легло сега. На първо време ще е в преносимата кошара, после ще си ходи в неговата стая (когато я обзаведем). Кошара 120см, скрин и гардероб (бебешките вещи са малки, но за сметка на това-много. В момента има 1 гардероб с ел. уреди, дрешки, завивки и др.); Удобна мебел за сядане и кърмене (едно кресло върши работа).
Гледах леглото на племенника на Лорели след 2г издевателстване. Не бих го използвала до първи клас, то просто вече е с отлепени лайсни на места.
Решетката е счупена на 2 места...много слабо представяне ми се видя.
Мисля да запитам по поръчка каква кошара могат да ми направят и да сравня цените в интернет.
А как мина изложението? Ние в крайна сметка пътувахме и не можахме да отидем. Ще разкажеш ли по-подробно?
Активен
Feribotka
«
Отговор #128 -:
февруари 29, 2016, 12:00:46 »
Ами ние мислим първо да е при нас в стаята и едва ли ще има място и за скрин, но после като го преместим ще има място и затова се чудя, ама май ще е комбинирано, пък после ще я обзавеждаме с друго
Благодаря за инфото за Лорели, трябва да ходя да ги видя наживо, че само в интернет гледам, но има време
Изложението...добре беше организирано, но както казах не ми хареса, че по важните теми лекциите пак бяха 20 мин и примерно за кърмене, захранване, раждане буквално препускаха
Иначе понеже си имаше спонсори, всеки си говореше от гледна точка на неговата болница или организация
Много ми хареса темата за детските приказки как можем да провлечем вниманието и за захранването, даже мисля да си взема книжката на лекторката, че и приятелката, с която бях ми я препоръча горещо
Не съм седяла на всички лекции, защото следобедните бяха за по-големи деца и ми се видя излишно
Като цяло мисля пак да отида когато ще имам нужда от инфо за пораснала госпожица
Спечелих някакви ваучери за отстъпки в Щерев, единият за масаж, другият за мамолог, като не съм сигурна дали ще ги използвам
Активен
Alichka
«
Отговор #129 -:
февруари 29, 2016, 12:02:57 »
Лоли, честито
Хайде да минават тревожните ти мисли и да се насладиш на прекрасна бреченност!
Оф, аз от това Лорели хич не се впечатлявам. Готовите кошари масово са алтави. Идеята е да я ползваш две-три години и да я хвърлиш. Нищо общо нямат с масивните кошари, дето в тях са ни гледали.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #130 -:
февруари 29, 2016, 12:11:31 »
Ако ще купувате специално обзавеждане за детска,няма смисъл от комбинирана на първо време. Поне за мен, понеже тва са едни 400лв на вятъра. Преносимите кошари са доста удобни, а такава 100% ще потрябва и след време (за игра). Сега ги правят на 2 нива според възрастта.
Аз едно креватче съм виждала на Лорели и не съм гарант. Зависи си от детето.
Али, вие с каква кошара сте?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #131 -:
февруари 29, 2016, 12:13:11 »
Аз засега не искам да взимаме такива комбинирани легла. Чак толкова занапред не ми се мисли, пък и не съм съвсем сигурна колко здрави ще са. В началото Беб ще си е при нас. Искам дървено легълце, може с люлеещ механизъм. Отделно искам скринче за бебшките дрешки. За гардероб не съм мислила още. Наистина зависи от свободното пространство. Още се колебая за повивалника. Чудя се дали да е към самото легълце или такова, което е върху скрина.
Отделно обмислям и за преносима кошарка, но има време, ще решаваме.
За количката има модели, които ми харесват, но не мога да се спра на конкретна марка.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #132 -:
февруари 29, 2016, 12:46:25 »
Ами аз и преди съм ги показвала, викам да не досаждам
Ето количката, 3 в 1 е, още ноември на Бебемания я избрахме:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-s-max-mojito-retrus
Ето креватчето, бяло и оранжево ще е, за да отива на другите мебели в нашата стая (които са обзавеждане за детска стая всъщност, спалнята ни е 120/200 см), с четири чекмеджета, без люлка, 70/140 см.
http://moebebe.com/detski-legla-i-spalni-komplekti/leglo-diana-lyulka-s-chetiri-chekmedzheta
В чекмеджетата ще стоят дрешки и одеялца. Повивалникът ще стои върху бюрото в нашата стая (компютърът ще отиде в другата стая, която ще е склад/гостна). До него да седи взехме етажерка от Икеа (
http://www.ikea.bg/living-room/Living-room-storage/BILLY-system/Frames/51056/76132/
), като на част от рафтчетата сложихме кошници, които ѝ пасват като чекмеджета (
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Small-storage/Boxes-and-baskets/8497/9628/
), по другите ще си редя неща. Това ще му е оборудването на първо време. И шезлонг искам, но още не сме го избрали, а и не е най-спешното.
Активен
Feribotka
«
Отговор #133 -:
февруари 29, 2016, 13:01:32 »
Аз за комбинирано съм се засилила защото гардеробът не ни е много голям и не знам дали ще има къде да му слагаме дрешките
Май ще му вземем все пак просто легло, ще си поръчаме по-голям скрин за нашата спалня и ще му отделим чекмеджета, пък после като го преместим в неговата стая си има по-голям гардероб от нашия
За повиване, ако не измисля друго ще вземем само такава като стойка, която се мести
А, и тези колички ги бях гледала....имат мноооого хубави цветове и един модел на точки само за госпожици, ама ММ иска да е нещо универсално и за следващите деца
Активен
Alichka
«
Отговор #134 -:
февруари 29, 2016, 13:04:14 »
Нат, ние имахме 4 кошари!!! Една от ПДЧ за вкъщи, тя ни е дадена от приятели. Има салтанати- 2 чекмеджета и люлеещ механизъм. Имаме една дървена - за в нашите. Ретро е, ама й ударихме един лак. Тази ще е вечна! Така са ги правили на времето... Имаме една от МДФ в свекърите. Гадното е, че е с много ниска решетка. Все ме е страх да не падне диването, ако е права. Там не могат да се махат пръчки, а цялата решетка се маха. Имахме и преносима. Нея я подарихме на едно бебче наскоро. Мислех да купувам, ама май няма да се налага...
Лошото на тези комбинирани легла е, че матраците са скъпи, а се ползват за кратко. Нашият повивалник е скрин с 4чекмеджета и отгоре подложката. Още я ползвам.
Скоро мислим да махаме кошарата и с предпазен парапет да пробваме как ще спи Палечка на голямото легло. Кофти е, ще един остров на спокойствието ще си иде. Сега стои в кошарата, ама от леглото ще си се измэква как си иска. Първо да видим с посоката на сън, че много се върти. Сутрин възглавницата на една страна, калъфкато но друга, заекът на трета. Като след торнадо е.
Днес е много празен ден на работа. Чак се чудя каква дейност да симулирам
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11