Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 11:42:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 250102 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 27, 2016, 10:40:41 »

На Анастасия й се чудим как намери място в 8-ми месец да се изпружи напречно в корема ми shok Предния месец главично, после напречно...

Пренаредила е квартирата и си е намерила място  Girl_hide
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 27, 2016, 11:29:09 »

Пренаредила е квартирата и си е намерила място  Girl_hide

Добре че само пренарежда, а не изхвърля ненужни вещи от тая квартира! Малко черен хумор, ама... pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 27, 2016, 13:33:02 »

Добре че само пренарежда, а не изхвърля ненужни вещи от тая квартира! Малко черен хумор, ама... pardon
Тя е Анастасия вече? как избрахте името?
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 27, 2016, 15:57:43 »

:)Ами, аз вътре в себе си това име го бях нарекла, ако имаме второ момиченце. Без никакви асоциации, кръщаване на някого и прочие.
Мъжа ми известно време беше на две, дали да е то. Оставих го да премисли на спокойствие и в един момент каза да е Анастасия. Просто така си я представям, вътрешно чувство heart
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #109 -: февруари 27, 2016, 16:05:27 »

Много харесвам това име. Аз също го обмислях за момиче. smile
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 28, 2016, 17:37:15 »

Може би, когато наближи моментът ще се шашна малко, но съмнявам се да има жена, която не се страхува от предстоящото. Моля се само всичко да мине успешно и двамата с беб да се приберем живи и здрави вкъщи.  heart
Много е важно точно този страх да можеш да го владееш.
Когато човек изпитва страх се покачва адреналина, учестява се пулса, повишава се кръвното налягане.
Производството на адреналина блокира производството на окситоцин, от тук се забавят контракциите и получаването на разкритие.

Аз свикнах с идеята, че болка ще има и трябва да я има, за да се случи раждането.Може би това допринесе всичко да се случи бързо и лесно.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #111 -: февруари 28, 2016, 18:15:34 »

И при двете бременностти избягвах да мисля за всичко, което е свързано с раждането.С първото понеже ме беше страх не исках да мисля и да се плаша.Не допусках мисъл свързана с раждането да мине през главата ми.Когато се започна просто го приех и очаквах да се свърши за да взема резултата в ръцете си.
Додо, и с втората и трета бременност имах страхотно наместване на червата, поне аз си мисля, че е това, а не бебето, защото беше рано.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #112 -: февруари 29, 2016, 09:43:36 »

Анастасия е  heart И аз съм го замислила, наред с Алина, ама хайде да ми кажат още поне веднъж,че е момиче и ще обсъждаме...иначе таткото се е лепнал за Беатрис ама много странно ми звучи в съчетание с презимето и фамилията  pardon

В събота и неделя бяхме на академия за родители, като ми пратят линк с лекциите ще ви го пусна, но специално за темата за раждането, понеже много я обсъждаме, казаха, че болката я има защото това е естествен процес и няма как да не те боли като ти се разширява матката толкова извън нормалните си размери...общо взето "природа" Wink Освен това казаха, че в повечето случаи епидоралната упойка при естествено раждане доста облекчава нещата, та който го е страх толкова от болката може да се възползва smile Дано се сетя да си взема тефтера от вкъщи и да ви напиша и другите неща, които казаха, че могат да помогнат за обезболяване  blum
Когато човек изпитва страх се покачва адреналина, учестява се пулса, повишава се кръвното налягане.
Производството на адреналина блокира производството на окситоцин, от тук се забавят контракциите и получаването на разкритие.

И това го казаха Wink Миме, някои материали, които събрах ми се повтарят, така че като дойда април месец ще те оборудвам  give_rose Може да ме подсетиш да ги взема, че съм заплес  Girl_hide
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #113 -: февруари 29, 2016, 09:58:15 »

Алина на мен повече ми харесва.Означавало чужденка, била страстна,целеустремена и малко деспотична.
Анастия означава възкръснала.Много добра с трезв и аналитичен ум, но много доверчива.

И ние се чудим за имена, някакви предложения...

Исках и аз да отида на у-ще за родители, но децата се разболяха и аз с тях и си останахме в къщи.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 29, 2016, 10:16:20 »

С огромно вълнение се включвам и аз към бъдещите мамчета.Имаме си две чертички,видеозона ни потвърди наличие на плодно сакче,там където му е мястото.Имаме и сърдечна дейност   heart и всичко изглежда наред,въпреки,че е доста рано.Според моите изчисления съм в 6 г седмица.Много е странно чувството,толкова съм щастлива,а наред с това съм ужасно притеснена.Но гледам да мисля позитивно,всичко да бъде ок до края.Иначе имам ужасно гадене по цял ден, с изключение на сутринта smile Кръвното ми си играе на криеница,снощи пак падна на 50/90,лекарката не ми обърна много внимание на тази подробност,каза ми,,,, еми такова е,,не е лесно да си бременна..Е да ясно,но малко повече обяснение.За съжаление и на работата не успявам да съм пълноценна,заради миризмите,едвам издържам,за това гледам да се разхождам в гората:) Но пък знам,че всичко това ще отмине и ще си е заслужавало....Хайде по понеделнишки дано да завлека крак и да ме последват и други бъдещи мамчета в тази прекрасна темичка  heart
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 29, 2016, 10:22:41 »

Лолииии, честитооо <3 Много се радвам, дано всичко е наред и да имате най-сладичкото бебче накрая kiss2

Анастасия много ми харесва на мен... Толкова е царствено heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #116 -: февруари 29, 2016, 10:27:23 »

Такава значи била работата за ходенето по горите smile good
Лоли, пожелавам ти от сърце всичко да е наред до края и после heart heart heart
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 29, 2016, 10:29:26 »

Свекърва  heart  Тони  heart  много ви благодаря за милите думи и пожелания smile yahoo
Така така,,,две черти и хванах гората  blum
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #118 -: февруари 29, 2016, 10:34:30 »

Лолиии , честито, страхотна новина ! Всичко да бъде наред до края и един пухкав резултат ти желая! Ех, колко хубавооо!  heart
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 29, 2016, 10:35:11 »

Лоли, честитооо!!! yahoo

Лека бременност и едно сладко, пухкаво, здраво бебенце на финала! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: